SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγνωμη επειδη εχω χασει επεισοδια εδω ,ποιος ζητησε συγνωμη?Το ''συγνωμη'' δεν ειναι δικαιολογια.Απο τοτε που βγηκε το συγνωμη χαθηκε το φιλοτιμο.Αν ηταν να το μετανιωσει να το σκεφτοταν πριν πραξει.Ντροπη του.Θα μπορουσαμε να να ανεβασουμε το video στο παρα τριχα στις καταγγελιες.Κατι θα κανουν,δε μπορει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Κρατηθείτε... 15/9 αρχίζει η νέα σεζόν.(τέταρτες και ΣΚ) ότι άλλο μπαμ ακουστεί είναι παράνομο.
![]()
τι λες αγαπη μου???????? εδω ηδη εχουν ξεκινησει...το πρωι νομιζεις οτι βρισκεσαι στο ιρακ απο τους πυροβολισμους.....και υποτιθεται οτι απαγορευτικε το κυνηγι στους νομους που επλιγησαν απο τις πυρκαγιες........τα νευρα μου...........

...καθε πρωι τους ακουω.........

.δεν αντεχω αλλο..........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Κι εγώ με τους κυνηγούς τα΄χω ..που κάθονται σαν ηλίθιοι και παραμονεύουν το καημένο το πουλί να περάσει...Ξύνουν και τα "αυτά" τους εν τω μεταξύ για να περάσει η ώρα..περιμένοντας..άσε που έχουν γεμίσει όλη τη γη μολύβι οι ανεγκέφαλοι..κι έχουν και περιοδικό να ξεφυλλίζουν για το "χόμπυ" τους οι ψυχανώμαλοι..ούστ ρε..και εγω επισης,θελω να βγω τωρα εξω...και να αρχισω να ξεπαστρευω ολους τους κυνηγους!!!!!!!!!! ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!! γιατι να μην μπορω να το κανω?????????.........μετα απλα........θα ζυτησω συγνωμη.........εεεεεε?????????????????

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Κι εγώ με τους κυνηγούς τα΄χω ..που κάθονται σαν ηλίθιοι και παραμονεύουν το καημένο το πουλί να περάσει...Ξύνουν και τα "αυτά" τους εν τω μεταξύ για να περάσει η ώρα..περιμένοντας..άσε που έχουν γεμίσει όλη τη γη μολύβι οι ανεγκέφαλοι..κι έχουν και περιοδικό να ξεφυλλίζουν για το "χόμπυ" τους οι ψυχανώμαλοι..ούστ ρε..![]()
βρε συ αννα...δεν ξερεις τι ειναι να ξυπνας το πρωι...και να ακους τους πυροβολισμους.........μου χαλαει ολη τη διαθεση..........αρχιζω τις καταρες και τα βρισιδια πρωι-πρωι...καθε πυροβολισμος και καταρα...ξερεις...απο καρκινο να πας...επανω σου να πεσει...και τα σχετικα........αλλα πραγματικα...δεν αντεχω αλλο....και να προσπαθεις να μαθεις και στα μικρα οτι αυτο που κανουν οι πατεραδες τους ειναι απαραδεκτο....γινεται???? οχι...αφου βλεπουν τον πατερα τους να κυνηγαει το μαθαινουν και αυτα.....

....αλλος...για το δαφνι?????????

julia
Διακεκριμένο μέλος
(αλλά δεν έχει κάτσει να ΔΩ κανέναν...)(απλά εκμεταλλεύτηκαν το ΣΚ..)
Ένας μήνας πιο πρίν ήταν περίοδος εκπαίδευσης των νέων σκύλων, αλλά χωρίς όπλα.
Τώρα τους έχει πιάσει η φούρια....μή χάσουν.
ΥΓ. Θεωρητικά.
Το κυνήγι της αλεπούς επιτρέπεται από 15.09.2008 μέχρι 20.01.2009 με τη χρησιμοποίηση κυνηγετικού όπλου και σκύλου δίωξης και από 21.01.2009 μέχρι 28.02.2009 χωρίς σκύλο δίωξης, μόνο στους νομούς που δεν έχουν χαρακτηρισθεί ως αρουραιόπληκτοι.
Επιτρέπεται το κυνήγι του πετροκούναβου με τη χρησιμοποίηση κυνηγετικού όπλου, χωρίς σκύλο δίωξης από 15.09.2008 μέχρι 28.02.2009. Το κυνήγι απαγορεύεται σε μόνιμα καταφύγια άγριας ζωής, σε εκτροφεία θηραμάτων, στις περιοχές όπου ισχύουν απαγορεύσεις θήρας ορισμένης χρονικής διάρκειας, στους πυρήνες των Εθνικών Δρυμών, σε ζώνη πλάτους πεντακοσίων μέτρων κατά μήκος της χερσαίας μεθοριακής γραμμής, σε θαλάσσια ζώνη πλάτους τριακοσίων μέτρων από τις ακτές, σε όλες τις περιοχές όπου ισχύουν ειδικοί περιορισμοί θήρας, στις καμένες εκτάσεις για τις οποίες έχουν ήδη εκδοθεί ή πρόκειται να εκδοθούν οι σχετικές αποφάσεις απαγόρευσης κυνηγίου, καθώς και στους αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικούς τόπους και μνημεία χωρίς προηγούμενη άδεια του υπουργού Πολιτισμού.
Η χρήση σκύλων δίωξης για άσκηση κυνηγίου θα γίνεται από 15.09.2008 μέχρι και 20.01.2009, τρεις ημέρες την εβδομάδα (Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή), δηλαδή μόνο τις ημέρες κατά τις οποίες επιτρέπεται αντιστοίχως, το κυνήγι του λαγού και του αγριόχοιρου.
Τέλος, κατά τη διάρκεια κυνηγίου αγριογούρουνου, λαγού, μπεκάτσας και ορτυκιού, οι κυνηγοί υποχρεούνται να φέρουν στον κορμό του σώματός τους ένδυμα φωσφορίζοντος χρώματος πορτοκαλί (αποκλειόμενης απλής λωρίδας), ορατό από κάθε οπτική πλευρά, προς αποφυγή ατυχημάτων.
Πρακτικά ΟΝΤΩΣ βλέπω και απο το νετ ότι απο τον Αύγουστο έχουν βγεί....
σορυ για το οφφ τοπικ (αν είναι να μεταφερθούμε...)

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

.........αν το ηξερα...........ποτε δεν θα εβαζα να διοριστω εδω......γμτ.......παλι συγχιστηκα..........αλλος για το δαφνι??????

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εντάξει τώρα μπορούμε να ησύχασα αφού τις άλλες μέρες είναι παράνομοι ενώ Τετάρτες κ ΣΚ επιτρέπονται οι σκοτωμοίΚρατηθείτε... 15/9 αρχίζει η νέα σεζόν.(τέταρτες και ΣΚ) ότι άλλο μπαμ ακουστεί είναι παράνομο.
![]()
αυτό το %#%$# που κλότσησε το γατάκιΣυγνωμη επειδη εχω χασει επεισοδια εδω ,ποιος ζητησε συγνωμη?![]()
julia
Διακεκριμένο μέλος
..αλλος για το δαφνι??????![]()
Έχω ρεζερβέ σουίτα με μπαλκόνι και θέα.

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Να συμβαίνει πιο συχνά να γελάμε με το χάλι τους.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Έχω ρεζερβέ σουίτα με μπαλκόνι και θέα.![]()
τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να εχω μια γατομαμα για παρεα!!!!!!!!!

οντως σορυ για το οφ.............η αγανακτηση βλεπετε!!!!!!!!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Δεν ήξερα ότι είναι έτσι η Ζάκυνθος βρε Πουπου...έλα εδώ την επόμενη φορά..μόνο σε κάτι απομακρυσμένα χωριά συμβαίνει αυτό!Στο χωριό μου ας πούμε (τουριστική περιοχή) δεν ξέρω κανέναν να ακολουθεί το χόμπυ αυτό..Ίσως γιατί δεν υπάρχουν θηράματα εδώ και πάνε απέναντι στην Ήπειρο π.χ.που ηρθα και εγω η ερμη η οικολογα και φιλοζωη.........στο πιο αντιοικολογικο νησι...........με τους περισσοτερους κυνηγους στην ελλαδα!!!!!!!!.........αν το ηξερα...........ποτε δεν θα εβαζα να διοριστω εδω......γμτ.......παλι συγχιστηκα..........αλλος για το δαφνι??????
![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν ήξερα ότι είναι έτσι η Ζάκυνθος βρε Πουπου...έλα εδώ την επόμενη φορά..μόνο σε κάτι απομακρυσμένα χωριά συμβαίνει αυτό!Στο χωριό μου ας πούμε (τουριστική περιοχή) δεν ξέρω κανέναν να ακολουθεί το χόμπυ αυτό..Ίσως γιατί δεν υπάρχουν θηράματα εδώ και πάνε απέναντι στην Ήπειρο π.χ.![]()
καλε τι λες.........εδω βγαινουν στα χωραφια και θεριζουν.......αν δεις..ολες οι ταμπελες ειναι τρυπημενες απο σκαγια........για να παω στο σχολειο,κοβω απο ενα μικρο δρομακι μεσα στα χωραφια......και βλεπω το πρωι εναν π#π#ρα ...με στολη παραλαγης...(...........βεβαια..ολοι με στολη παραλαγης μου ειναι..) και το οπλο στο χερι,να μου κανει νοημα να παω πιο σιγα...για να μην διωξω το θυραμα........καταλαβαινεις τι μου ηρθε εκεινη την στιγμη????? συγκοπη...........

shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Είναι σίγουρα κάτι.. απλά για άλλη μια φορά αναρωτιέμαι αν δεν γινόταν το μπάχαλο, αν θα μετάνιωνε το ίδιο.
Πόσα τέτοια και χειρότερα γίνονται κάθε μέρα, και κανείς ποτέ δεν υφίσταται την παραμικρή τιμωρία.
Σε άλλες "πολιτισμένες" χώρες θα υπήρχε φυσικά ποινή, και παραδειγματισμός για μελλοντικούς "φιλόζωους.
τεσπα, Ελλαδάρα αθάνατη.
Σιγα να μην μετανιωσε ο καραβλαχος το καθαρμα!!!!!

Ζητησε συγνωμη για να σωσει τα α@*^$%#δια του!!!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Άμα ξαναπάρει σκυλί τα ίδια θα του κάμω.!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πριν 10 χρόνια έμενα σε ένα βουνίσιο χωριό (το δικό μου παραθαλάσσιο)που είχε σπίτι ο πεθερός μου και ο διπλανός γείτονας εξασκούσε το "χόμπυ".Είχε δε ένα ταλαίπωρο σκυλάκι δεμένο σε αλυσίδα ολημερής και ολονυχτής και το έλυνε μόνο όταν πήγαιναν να διαπράξουν το "καθήκον" .Μια μέρα τα πήρα τόσο πολύ που το άκουγα που έκλαιγε...που το βράδυ στα κρυφά πηγαίνω το λύνω, το βάζω στο αυτοκίνητο και το φυγαδεύω σε σπίτι άγγλου που έμενε στην Κέρκυρα και το σκυλάκι από τότε ζει ζωή χαρισάμενη...Ο μα..κας την επόμενη αφού είχε μείνει χωρίς σκυλί πως να πάει για κυνήγι...φοβέριζε θεούς και δαίμονες πως άμα πιάσει αυτόν που του έκλεψε το σκυλί(γιατί το΄χε αγοράσει ένα κάρο λεφτά)...αλοίμονο.. κι εγώ του΄λεγα "μωρέ κάποιος άλλος κυνηγός στο πήρε"και ακόμα γελάω.Άμα ξαναπάρει σκυλί τα ίδια θα του κάμω.!!!
μπραβο αννα.........και εδω τα ιδια........σκυλια δεμενα ολο τον χρονο..και τα λυνουν μονο οταν πανε για κυνηγι εδω...και στα γρεβενα...ναι βεβαια...μου κανουν και ολοκληρες εξορμησεις με τις τζιπαρες τους........
θεε μου..........σε ευχαριστω που υπαρχει και το my cat....και ξεδινω........

julia
Διακεκριμένο μέλος
η απάντησή μου, "κάντα 15.000ε και το συζητάμε"..

και εκεί την κάνουν με ελαφρά!!!

πάρτε πόζα σε απ΄ευθείας μετάδοση....γιατί τραβάει μεγάλη κούραση το σκυλάκι μου..

Συνημμένα
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Έχω λύσει 2-3 εγώ με αυτόν τον τρόπο!!!Η συνήθεια του κουτοέλληνα χωριάτη ..σκυλί δεμένο (σε βαρέλι μέσα)για να προστατεύει το σπίτι!!!Βρε αφού είναι δεμένο τι να του κάνει του κλέφτη;Έτσι είχα βρεί και εγώ το σκυλί μου παρατημένο από κάποιους μα..κες και το πήρα στο δικό μου χωριό που τα σκυλιά είναι όλα ελευθερα και του΄σωσα τη ζωή από τους απολίτιστους.. Ο Κούλης μου είναι τώρα 13 χρόνων κουφός λόγω γηρατιών, αλλά κατά τα άλλα χαίρει άκρας υγείας..Ο Κουλάκος μου ζει με την μαμά μου στο χωριό.μπραβο αννα.........και εδω τα ιδια........σκυλια δεμενα ολο τον χρονο..και τα λυνουν μονο οταν πανε για κυνηγι εδω...και στα γρεβενα...ναι βεβαια...μου κανουν και ολοκληρες εξορμησεις με τις τζιπαρες τους........
θεε μου..........σε ευχαριστω που υπαρχει και το my cat....και ξεδινω........![]()

Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
(τέταρτες και ΣΚ) ότι άλλο μπαμ ακουστεί είναι παράνομο.