staman2
Περιβόητο μέλος
Δυστυχώς καλή μου η ανωμαλία δεν έχει όρια και τοπο προέλευσης. Και ναι υπάρχει και στην πατρίδα μας μεγάλη βία και ανωμαλία. Κρίμα...μονο την μηχανη????κι αυτον μαζι!!! δεν μπορω να σταματησω να κλαιω απο το σοκ!! εχω πανικοβλη8ει εντελως....νομιζα οτι μονο στο ε3ωτερικο συνεβαιναν αναλογα περιστατικα..ισως ειμαι πολυ ρομαντικη..να τους χαιρονται οι μανουλες τους...οι φιλοι τους...δεν 3ερω τι να πω...αν εμενα ο γιος μου ηταν ενας τετοιος με τα ιδια μου τα χερια 8α τον σκοτωνα!!! οσο για τον φανταρο ανεβασε το στο facebook αυτο https://www.facebook.com/profile.php?id=100000236259098&v=wall&viewas=1538906435&ref=search
![]()

Κι όσο για το καθίκι αυτό τώρα που ειδε πως το πραγμα έχει πάρει έκταση, μετανιώνει και καλά και κάνει δηλώσεις παπαριές μετανοιας και μεταμέλειας. Ας τα αφήσει τα σάπια και ας κανει το κράτος για μια φορά αυτο που πρέπει..

Ε .. μα να σου πω...πολυ σωστη σε βρισκω...........για ολα τα σχολια σου........μην ξεχναμε....υπαρχουν και αρρωστημενα μυαλα!!!!!!!!!!!![]()
Ναι υπάρχουν δυστυχώς πολύ αρρωστημένα και κομπλεξικά άτομα. Και παίρνουν και παραδείγματα και νέες ιδέες. Μα δεν βλέπεις γύρω μας που οι περισσότεροι νέοι βλέπουν ταινίες τρόμου με ανωμαλίες και θρίλλερ και δολοφονίες?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελα τωρα μωρε Αναστασια,αυτο δεν εχει καμια σχεση,κι εγω βλεπω τετοιες ταινιες,λεει τιποτα αυτο;Ο ανθρωπος ειναι κομπλεξικος με τον ανδρισμο του και φαινεται απο χιλιομετρα.Ας τιμωρηθει παραδειγματικα για να δουν και οι υπολοιποι που σκεφτονται να κανουν το ιδιο οτι ετσι γινεσαι ρομπα,οχι αντρας.Ε .. μα να σου πω...Ναι υπάρχουν δυστυχώς πολύ αρρωστημένα και κομπλεξικά άτομα. Και παίρνουν και παραδείγματα και νέες ιδέες. Μα δεν βλέπεις γύρω μας που οι περισσότεροι νέοι βλέπουν ταινίες τρόμου με ανωμαλίες και θρίλλερ και δολοφονίες?
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δυστυχώς καλή μου η ανωμαλία δεν έχει όρια και τοπο προέλευσης. Και ναι υπάρχει και στην πατρίδα μας μεγάλη βία και ανωμαλία. Κρίμα...
Κι όσο για το καθίκι αυτό τώρα που ειδε πως το πραγμα έχει πάρει έκταση, μετανιώνει και καλά και κάνει δηλώσεις παπαριές μετανοιας και μεταμέλειας. Ας τα αφήσει τα σάπια και ας κανει το κράτος για μια φορά αυτο που πρέπει..
Ε .. μα να σου πω...Ναι υπάρχουν δυστυχώς πολύ αρρωστημένα και κομπλεξικά άτομα. Και παίρνουν και παραδείγματα και νέες ιδέες. Μα δεν βλέπεις γύρω μας που οι περισσότεροι νέοι βλέπουν ταινίες τρόμου με ανωμαλίες και θρίλλερ και δολοφονίες?
![]()
ακριβως οπως τα λες...εγω το βιντεο δεν το εχω δει ....και ουτε προκειτε...εχω δει τοσα πολλα στη ζωη μου,που δεν μου χρειαζονται αλλα.........αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειμαι ενημερωμενη...ειμαι...και οταν βλεπεις μικρα παιδια(...ναι δυστυχως)...να παρακαλανε να το δουνε...τοτε τι να πεις.....με το προσχημα της ενημερωσης...ειμαι πολυ συγχησμενη....οσο για τον π..π..ρα που το εκανε...το κειμενο που εχει γραφτει απο μια γυναικα ειναι,φανταζομαι δικηγορο...αφου υπαρχουν δικηγοροι που τους υποστηριζουν......

ντροπη τους...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ελα τωρα μωρε Αναστασια,αυτο δεν εχει καμια σχεση,κι εγω βλεπω τετοιες ταινιες,λεει τιποτα αυτο;Ο ανθρωπος ειναι κομπλεξικος με τον ανδρισμο του και φαινεται απο χιλιομετρα.Ας τιμωρηθει παραδειγματικα για να δουν και οι υπολοιποι που σκεφτονται να κανουν το ιδιο οτι ετσι γινεσαι ρομπα,οχι αντρας.
αγαπουλα...εννοειτε οτι οποιος βλεπει θριλερ δεν σημαινει οτι ειναι τετοιος.....και εγω βλεπω....εγω τουλαχιστον μιλαω για μικρα παιδια που παρακαλαγαν να δουν το βιντεο...και υπαρχει η λεξη "σας παρακαλω".....για να το δουν...γιατι???? αυτο δεν ειναι αρωστημενο???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ειναι περιεργεια...οπως ολοι τρεχουν να δουν οταν συμβαινει καποιο ατυχημα κι ας σιχαινονται τα αιματα.αγαπουλα...εννοειτε οτι οποιος βλεπει θριλερ δεν σημαινει οτι ειναι τετοιος.....και εγω βλεπω....εγω τουλαχιστον μιλαω για μικρα παιδια που παρακαλαγαν να δουν το βιντεο...και υπαρχει η λεξη "σας παρακαλω".....για να το δουν...γιατι???? αυτο δεν ειναι αρωστημενο???![]()
Τελος παντων,ελπιζω να τιμωρηθει ο ηλιθιος και να αλλαξει επιτελους αυτη η νοοτροπια...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Δωρα μου αλλο ειναι να βλέπει κάποιος ταινίες σαν αυτές που βλέπεις εσύ κ τα παιδιά μου, -(εχουμε συζητήσει σχετικά) -που εισαι άτομο συνηδειτοποιημένο και ενήλικο, και αλλο να βλέπουν μικρά παιδιά ή έφηβοι επάνω στην ευαίσθητη ηλικία τους ταινίες τρόμου (με ξεκοιλιάσματα και δολοφονίες βίαιες με μαρτύρια) ξέρεις μωρέ τι εννοώ (τις υπερβολές που έχουν να κάνουν με παράνοια)... Οσο για τον χατζηπαπάρα αυτον ΝΑΙ και βέβαια έχει μεγάλο κομπλεξ με τον ανδρισμό του και ό,τι άλλο θες . Και πρέπει να τιμωρηθει σίγουρα παραδεγματικά αλλα πολύ αμφιβαλλω βέβαια αν θα γίνει αυτό.Ελα τωρα μωρε Αναστασια,αυτο δεν εχει καμια σχεση,κι εγω βλεπω τετοιες ταινιες,λεει τιποτα αυτο;Ο ανθρωπος ειναι κομπλεξικος με τον ανδρισμο του και φαινεται απο χιλιομετρα.Ας τιμωρηθει παραδειγματικα για να δουν και οι υπολοιποι που σκεφτονται να κανουν το ιδιο οτι ετσι γινεσαι ρομπα,οχι αντρας.

ακριβως οπως τα λες...εγω το βιντεο δεν το εχω δει ....και ουτε προκειτε...εχω δει τοσα πολλα στη ζωη μου,που δεν μου χρειαζονται αλλα.........αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειμαι ενημερωμενη...ειμαι...και οταν βλεπεις μικρα παιδια(...ναι δυστυχως)...να παρακαλανε να το δουνε...τοτε τι να πεις....
Ουτε εγώ δεν το ειδα γιατι δεν μπορω να το αντέξω. Και βέβαια ο τύπος ειναι μιλημένος με δικηγόρο και το κείμενο δεν ειναι δικό του. Εννοείται πως τώρα τα΄χει χρειαστει και γι αυτο παίζει αυτο το θέατρο μεταμέλειας..με το προσχημα της ενημερωσης...ειμαι πολυ συγχησμενη....οσο για τον π..π..ρα που το εκανε...το κειμενο που εχει γραφτει απο μια γυναικα ειναι,φανταζομαι δικηγορο...αφου υπαρχουν δικηγοροι που τους υποστηριζουν......ντροπη τους...
staman2
Περιβόητο μέλος

Και επειδή Δωράκι δεν πήγαινε αλλο αυτο δεν ξαναειδα με τον Ηλια και τα παιδιά καμια ταινία γμτ.

Γιατι τις δικες μου που βλέπω τις λενε μελό και τριχες και αηδίες

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.facebook.com/profile.php?id=525779139&ref=profile#/group.php?gid=72606609959&ref=mf
ελπίζω να του κάνουν κατι σύντομα του @@@%%^$&!!
julia
Διακεκριμένο μέλος

https://www.facebook.com/profile.php...236259098&v=wall&viewas=1298137013&ref=search
https://adespoto.gr/
mixalakis
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό είναι το σημαντικότερο.
Είναι σίγουρα κάτι.. απλά για άλλη μια φορά αναρωτιέμαι αν δεν γινόταν το μπάχαλο, αν θα μετάνιωνε το ίδιο.

Πόσα τέτοια και χειρότερα γίνονται κάθε μέρα, και κανείς ποτέ δεν υφίσταται την παραμικρή τιμωρία.
Σε άλλες "πολιτισμένες" χώρες θα υπήρχε φυσικά ποινή, και παραδειγματισμός για μελλοντικούς "φιλόζωους.

τεσπα, Ελλαδάρα αθάνατη.
moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Για μενα το οτι συμβουλευτηκε το δικηγορο του και προσπαθησε να το "σωσει" δε λεει κατι.
Και εμένα μου θύμισε "δικηγορίστικη" απάντηση, με τις ανάλογες δικαιολογίες και εξηγήσεις.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

,,,σιγα μην μετανιωσε....ηταν ποτε δυνατον να βγει μετα απο αυτο...και να πει...καλα του εκανα και δεν το μετανιωνω????.......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Είναι σίγουρα κάτι.. απλά για άλλη μια φορά αναρωτιέμαι αν δεν γινόταν το μπάχαλο, αν θα μετάνιωνε το ίδιο.
Πόσα τέτοια και χειρότερα γίνονται κάθε μέρα, και κανείς ποτέ δεν υφίσταται την παραμικρή τιμωρία.
Σε άλλες "πολιτισμένες" χώρες θα υπήρχε φυσικά ποινή, και παραδειγματισμός για μελλοντικούς "φιλόζωους.
τεσπα, Ελλαδάρα αθάνατη.
Και όμως το ότι 4.000 χιλιάδες άνθρωποι μέσα σε λίγες μέρες δήλωσαν τον αποτροπιασμό τους απέναντι σ'αυτήν την ελεεινή πράξη, είναι μιά αρχή.
Αν γίνονται κινητοποιήσεις σε αντίστοιχες περιπτώσεις και οι φωνές διαμαρτυρίας αυξάνονται συνεχώς, η αναίσθητη ελληνική πολιτεία μπορεί να δείξει επιτέλους κάποιο ενδιαφέρον για τέτοιου είδους θέματα.Και κακώς κατά την γνώμη μου το θέμα δεν έφτασε στα ΜΜΕ( εγώ τουλάχιστον δεν αντιλήφθηκα κάτι τέτοιο)

Δώρα εγώ πιστεύω το γεγονός ότι συμβουλέυτηκε δικηγόρα, κάτι λέει.

Φοβήθηκε την διάσταση που πήρε το θέμα, προφανώς ούτε που το φαντάζονταν όταν ανέβαζε το βιντεάκι για να τον "καμαρώσουν" οι όμοιοι του.
Αν ο φάβος της "διαπόμπευσης" μπορεί να αποτρέψει στο μέλλον αυτόν ή κάποιον άλλον από το να επαναλάβει την κτηνωδία του, ας είναι και έτσι.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Μετανιωμένος ή όχι ελπίζω οι διαδικασίες να συνεχιστούν.Έχει βγεί μετανοιωμένος και ζητάει συγγνώμη....
https://www.facebook.com/profile.php...236259098&v=wall&viewas=1298137013&ref=search
https://adespoto.gr/

Ασε που δεν το πιστεύω αυτό με την μετάνοια γιατί όταν ένας άνθρωπος έχει τόσο βρόμικη ψυχή για να φτάσει σε τέτοιο σημείο δεν μπορεί να μετανιώνει κ επίσης πιστεύω ότι αν μείνει ατιμώρητος την επόμενη φορά θα κάνει κάτι χειρότερο κ ίσως δεν θα το μάθουμε κανΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Μαργαριτάρια Akoya Δώρα μουΑυτο στο λαιμο περλες ειναι;![]()

...ή μαργαριτάρια του γλυκού νερού καλύτερα 

....σαν κι αυτόν τον μα.....κα.

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool