Χρήστης στο Facebook ανέβασε βίντεο κακοποίησης γάτας

μονο την μηχανη????κι αυτον μαζι!!! δεν μπορω να σταματησω να κλαιω απο το σοκ!! εχω πανικοβλη8ει εντελως....νομιζα οτι μονο στο ε3ωτερικο συνεβαιναν αναλογα περιστατικα..ισως ειμαι πολυ ρομαντικη..να τους χαιρονται οι μανουλες τους...οι φιλοι τους...δεν 3ερω τι να πω...αν εμενα ο γιος μου ηταν ενας τετοιος με τα ιδια μου τα χερια 8α τον σκοτωνα!!! οσο για τον φανταρο ανεβασε το στο facebook αυτο https://www.facebook.com/profile.php?id=100000236259098&v=wall&viewas=1538906435&ref=search
:sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick:
Δυστυχώς καλή μου η ανωμαλία δεν έχει όρια και τοπο προέλευσης. Και ναι υπάρχει και στην πατρίδα μας μεγάλη βία και ανωμαλία. Κρίμα...:(
Κι όσο για το καθίκι αυτό τώρα που ειδε πως το πραγμα έχει πάρει έκταση, μετανιώνει και καλά και κάνει δηλώσεις παπαριές μετανοιας και μεταμέλειας. Ας τα αφήσει τα σάπια και ας κανει το κράτος για μια φορά αυτο που πρέπει.
.:mad:

πολυ σωστη σε βρισκω...........για ολα τα σχολια σου........μην ξεχναμε....υπαρχουν και αρρωστημενα μυαλα!!!!!!!!!!!:up::up::up:
Ε .. μα να σου πω...:hmm:Ναι υπάρχουν δυστυχώς πολύ αρρωστημένα και κομπλεξικά άτομα. Και παίρνουν και παραδείγματα και νέες ιδέες. Μα δεν βλέπεις γύρω μας που οι περισσότεροι νέοι βλέπουν ταινίες τρόμου με ανωμαλίες και θρίλλερ και δολοφονίες?:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε .. μα να σου πω...:hmm:Ναι υπάρχουν δυστυχώς πολύ αρρωστημένα και κομπλεξικά άτομα. Και παίρνουν και παραδείγματα και νέες ιδέες. Μα δεν βλέπεις γύρω μας που οι περισσότεροι νέοι βλέπουν ταινίες τρόμου με ανωμαλίες και θρίλλερ και δολοφονίες?:down:
Ελα τωρα μωρε Αναστασια,αυτο δεν εχει καμια σχεση,κι εγω βλεπω τετοιες ταινιες,λεει τιποτα αυτο;Ο ανθρωπος ειναι κομπλεξικος με τον ανδρισμο του και φαινεται απο χιλιομετρα.Ας τιμωρηθει παραδειγματικα για να δουν και οι υπολοιποι που σκεφτονται να κανουν το ιδιο οτι ετσι γινεσαι ρομπα,οχι αντρας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς καλή μου η ανωμαλία δεν έχει όρια και τοπο προέλευσης. Και ναι υπάρχει και στην πατρίδα μας μεγάλη βία και ανωμαλία. Κρίμα...:(
Κι όσο για το καθίκι αυτό τώρα που ειδε πως το πραγμα έχει πάρει έκταση, μετανιώνει και καλά και κάνει δηλώσεις παπαριές μετανοιας και μεταμέλειας. Ας τα αφήσει τα σάπια και ας κανει το κράτος για μια φορά αυτο που πρέπει..:mad:

ακριβως οπως τα λες...εγω το βιντεο δεν το εχω δει ....και ουτε προκειτε...εχω δει τοσα πολλα στη ζωη μου,που δεν μου χρειαζονται αλλα.........αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειμαι ενημερωμενη...ειμαι...και οταν βλεπεις μικρα παιδια(...ναι δυστυχως)...να παρακαλανε να το δουνε...τοτε τι να πεις.....με το προσχημα της ενημερωσης...ειμαι πολυ συγχησμενη....οσο για τον π..π..ρα που το εκανε...το κειμενο που εχει γραφτει απο μια γυναικα ειναι,φανταζομαι δικηγορο...αφου υπαρχουν δικηγοροι που τους υποστηριζουν......:mad::mad::mad: ντροπη τους...

Ελα τωρα μωρε Αναστασια,αυτο δεν εχει καμια σχεση,κι εγω βλεπω τετοιες ταινιες,λεει τιποτα αυτο;Ο ανθρωπος ειναι κομπλεξικος με τον ανδρισμο του και φαινεται απο χιλιομετρα.Ας τιμωρηθει παραδειγματικα για να δουν και οι υπολοιποι που σκεφτονται να κανουν το ιδιο οτι ετσι γινεσαι ρομπα,οχι αντρας.

αγαπουλα...εννοειτε οτι οποιος βλεπει θριλερ δεν σημαινει οτι ειναι τετοιος.....και εγω βλεπω....εγω τουλαχιστον μιλαω για μικρα παιδια που παρακαλαγαν να δουν το βιντεο...και υπαρχει η λεξη "σας παρακαλω".....για να το δουν...γιατι???? αυτο δεν ειναι αρωστημενο???:hmm::hmm:

αγαπουλα...εννοειτε οτι οποιος βλεπει θριλερ δεν σημαινει οτι ειναι τετοιος.....και εγω βλεπω....εγω τουλαχιστον μιλαω για μικρα παιδια που παρακαλαγαν να δουν το βιντεο...και υπαρχει η λεξη "σας παρακαλω".....για να το δουν...γιατι???? αυτο δεν ειναι αρωστημενο???:hmm::hmm:
Ειναι περιεργεια...οπως ολοι τρεχουν να δουν οταν συμβαινει καποιο ατυχημα κι ας σιχαινονται τα αιματα.;)Τελος παντων,ελπιζω να τιμωρηθει ο ηλιθιος και να αλλαξει επιτελους αυτη η νοοτροπια...

Δωρα μου αλλο ειναι να βλέπει κάποιος ταινίες σαν αυτές που βλέπεις εσύ κ τα παιδιά μου, -(εχουμε συζητήσει σχετικά) -που εισαι άτομο συνηδειτοποιημένο και ενήλικο, και αλλο να βλέπουν μικρά παιδιά ή έφηβοι επάνω στην ευαίσθητη ηλικία τους ταινίες τρόμου (με ξεκοιλιάσματα και δολοφονίες βίαιες με μαρτύρια) ξέρεις μωρέ τι εννοώ (τις υπερβολές που έχουν να κάνουν με παράνοια)... Οσο για τον χατζηπαπάρα αυτον ΝΑΙ και βέβαια έχει μεγάλο κομπλεξ με τον ανδρισμό του και ό,τι άλλο θες . Και πρέπει να τιμωρηθει σίγουρα παραδεγματικά αλλα πολύ αμφιβαλλω βέβαια αν θα γίνει αυτό.:(
ακριβως οπως τα λες...εγω το βιντεο δεν το εχω δει ....και ουτε προκειτε...εχω δει τοσα πολλα στη ζωη μου,που δεν μου χρειαζονται αλλα.........αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειμαι ενημερωμενη...ειμαι...και οταν βλεπεις μικρα παιδια(...ναι δυστυχως)...να παρακαλανε να το δουνε...τοτε τι να πεις....
.με το προσχημα της ενημερωσης...ειμαι πολυ συγχησμενη....οσο για τον π..π..ρα που το εκανε...το κειμενο που εχει γραφτει απο μια γυναικα ειναι,φανταζομαι δικηγορο...αφου υπαρχουν δικηγοροι που τους υποστηριζουν......:mad::mad::mad: ντροπη τους...
Ουτε εγώ δεν το ειδα γιατι δεν μπορω να το αντέξω. Και βέβαια ο τύπος ειναι μιλημένος με δικηγόρο και το κείμενο δεν ειναι δικό του. Εννοείται πως τώρα τα΄χει χρειαστει και γι αυτο παίζει αυτο το θέατρο μεταμέλειας.

Και εννοείται βρε οτι όλοι έχουμε δει ταινίες τρομακτικές. Κι εγώ μάλιστα σε κάτι αστυνομικές με δολοφονίες παλιότερα κρυβομουν κάτω απο την καρέκλα και εκλεινα τα μάτια μου.:lol:
Και επειδή Δωράκι δεν πήγαινε αλλο αυτο δεν ξαναειδα με τον Ηλια και τα παιδιά καμια ταινία γμτ.:lol:
Γιατι τις δικες μου που βλέπω τις λενε μελό και τριχες και αηδίες:lol::lol::):)

Αυτό είναι το σημαντικότερο.

Αυτό είναι το σημαντικότερο.

Είναι σίγουρα κάτι.. απλά για άλλη μια φορά αναρωτιέμαι αν δεν γινόταν το μπάχαλο, αν θα μετάνιωνε το ίδιο.:/:

Πόσα τέτοια και χειρότερα γίνονται κάθε μέρα, και κανείς ποτέ δεν υφίσταται την παραμικρή τιμωρία.

Σε άλλες "πολιτισμένες" χώρες θα υπήρχε φυσικά ποινή, και παραδειγματισμός για μελλοντικούς "φιλόζωους.;)

τεσπα, Ελλαδάρα αθάνατη.

Για μενα το οτι συμβουλευτηκε το δικηγορο του και προσπαθησε να το "σωσει" δε λεει κατι.

Για μενα το οτι συμβουλευτηκε το δικηγορο του και προσπαθησε να το "σωσει" δε λεει κατι.

Και εμένα μου θύμισε "δικηγορίστικη" απάντηση, με τις ανάλογες δικαιολογίες και εξηγήσεις.

Παιδιά αυτό το έχει συντάξει δικηγόρος. Μην τρελαθούμε τώρα μετάνιωσε ξαφνικά δεν τρώμε κουτόχορτο. Προσπαθεί να μην υπάρχουν κυρώσεις ο χ.στης. Αλλά η μεγαλύτερη τιμωρία του θα ήταν να τον υποχρεώσουν στον στρατό να ταϊζει για όλη την θητεία του με δικά του έξοδα αυτό το γατάκι.

βρε παιδια....αν δειτε το κειμενο της απολογιας θα δειτε ψηλα,επανω οτι συνταχθηκε απο μια γυναικα...προφανως τη δικηγορο του....μην τρελαθουμε που μετανιωσε...δικηγοριστικα κολπα ειναι,μπας και ελαφρυνει τη θεση του,μετα απο τον τοσο ντορο που εγινε.....:mad::mad::mad:,,,σιγα μην μετανιωσε....ηταν ποτε δυνατον να βγει μετα απο αυτο...και να πει...καλα του εκανα και δεν το μετανιωνω????.......

Είναι σίγουρα κάτι.. απλά για άλλη μια φορά αναρωτιέμαι αν δεν γινόταν το μπάχαλο, αν θα μετάνιωνε το ίδιο.:/:

Πόσα τέτοια και χειρότερα γίνονται κάθε μέρα, και κανείς ποτέ δεν υφίσταται την παραμικρή τιμωρία.

Σε άλλες "πολιτισμένες" χώρες θα υπήρχε φυσικά ποινή, και παραδειγματισμός για μελλοντικούς "φιλόζωους.;)

τεσπα, Ελλαδάρα αθάνατη.

Και όμως το ότι 4.000 χιλιάδες άνθρωποι μέσα σε λίγες μέρες δήλωσαν τον αποτροπιασμό τους απέναντι σ'αυτήν την ελεεινή πράξη, είναι μιά αρχή.:hmm:Αν γίνονται κινητοποιήσεις σε αντίστοιχες περιπτώσεις και οι φωνές διαμαρτυρίας αυξάνονται συνεχώς, η αναίσθητη ελληνική πολιτεία μπορεί να δείξει επιτέλους κάποιο ενδιαφέρον για τέτοιου είδους θέματα.
Και κακώς κατά την γνώμη μου το θέμα δεν έφτασε στα ΜΜΕ( εγώ τουλάχιστον δεν αντιλήφθηκα κάτι τέτοιο):hmm:
Δώρα εγώ πιστεύω το γεγονός ότι συμβουλέυτηκε δικηγόρα, κάτι λέει.:hmm:
Φοβήθηκε την διάσταση που πήρε το θέμα, προφανώς ούτε που το φαντάζονταν όταν ανέβαζε το βιντεάκι για να τον "καμαρώσουν" οι όμοιοι του.
Αν ο φάβος της "διαπόμπευσης" μπορεί να αποτρέψει στο μέλλον αυτόν ή κάποιον άλλον από το να επαναλάβει την κτηνωδία του, ας είναι και έτσι.:hmm:

Μετανιωμένος ή όχι ελπίζω οι διαδικασίες να συνεχιστούν. :mad::mad::mad: Ασε που δεν το πιστεύω αυτό με την μετάνοια γιατί όταν ένας άνθρωπος έχει τόσο βρόμικη ψυχή για να φτάσει σε τέτοιο σημείο δεν μπορεί να μετανιώνει κ επίσης πιστεύω ότι αν μείνει ατιμώρητος την επόμενη φορά θα κάνει κάτι χειρότερο κ ίσως δεν θα το μάθουμε καν

Αυτο στο λαιμο περλες ειναι;:lol:
Μαργαριτάρια Akoya Δώρα μου:lol::lol::lol::lol:...ή μαργαριτάρια του γλυκού νερού καλύτερα :lol::lol::lol:....σαν κι αυτόν τον μα.....κα.:mad::mad:

Παιδιά τώρα από τον φόβο της διαπόμπευσης θα το κάνουν ...κρυφά και θα το ξέρει κανένας.Υπάρχουν πολλά τέτοια ζοντόβολα δυστυχώς...:mad::mad:

παντως εγω μπηκα στην σελιδα της ομαδας που λεει"ελληνας φανταρος...κλπ..." και ειδα οτι εχουν μπει και γραφουν παρα πολλοι υποστηρικτες του...για αυτο και αποχωρησα....:mad::mad::mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back