Χρήστης στο Facebook ανέβασε βίντεο κακοποίησης γάτας

Κουκλί ο Κούλης!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω λύσει 2-3 εγώ με αυτόν τον τρόπο!!!Η συνήθεια του κουτοέλληνα χωριάτη ..σκυλί δεμένο (σε βαρέλι μέσα)για να προστατεύει το σπίτι!!!Βρε αφού είναι δεμένο τι να του κάνει του κλέφτη;Έτσι είχα βρεί και εγώ το σκυλί μου παρατημένο από κάποιους μα..κες και το πήρα στο δικό μου χωριό που τα σκυλιά είναι όλα ελευθερα και του΄σωσα τη ζωή από τους απολίτιστους.. Ο Κούλης μου είναι τώρα 13 χρόνων κουφός λόγω γηρατιών, αλλά κατά τα άλλα χαίρει άκρας υγείας..Ο Κουλάκος μου ζει με την μαμά μου στο χωριό.:):)

σε λατρευω μωρο μου....σε λατρευω!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::blink::blink::blink::blink:,....................λαλησα εντελως η γυναικα.........:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω Τζουλια μεγαλη ταλαιπωρια αυτο το σκυλι...:lol:

Πω πω Τζουλια μεγαλη ταλαιπωρια αυτο το σκυλι...:lol:

ασε.. απο τα ξημερώματα στα βουνά, μια καρότσα λαγούς και μισή ορτύκια πιάσαμε!!!!:D:P

και η γάτα απίκο...

Κυνηγαει και η γατα;;;;;;;;;;;;;;;;;

Κουκλί ο Κούλης!:)
Να φανταστήτε όταν τον βρήκα (7 μηνών) ο γιατρός δεν μου έδινε πολλές ελπίδες, γιατί του είχε πέσει το τρίχωμα,είχε αλεργίες σε όλη την κοιλιά του,και ήταν σκελετωμένος..δώστου εγώ τα γιαούρτια,τα συκώτια τις βιταμίνες για να δυναμώσει και έγινε σκύλος ξανά..και το πιο πιστό σκυλί που έχω δεί..δεν ξεκολλάει από το κατώφλι (ίσως επειδή είναι σκύλος κοπαδιού)και με κοιτάζει μες τα μάτια κάθε φορά που πάω στο χωριό σαν να με ευχαριστεί το χρυσό μου.:):):)

Κυνηγαει και η γατα;;;;;;;;;;;;;;;;;

Φυσικά!!!:blink: Πρώτη πάει....:up::up: Δεν την είδες πως σαπίζει στην σκιά???

πόσο κράξημο θα φάμε για το οφφ τοπικ?:/:

παιδια το θεμα του βιντεο στο facebook θα το δειξει στις ειδησεις του alpha στις 1900 σημερα

μακαρι..............θα στηθω..............:lol::lol::lol:

Μακάρι να το δείξουνε, να γίνει πανελληνίως ρεζίλι ο αχρείος.:up:
Καλά που το είπατε, να στηθώ στην T.V.

Χάλασε ο alpha... πέσαν κάτι κεραυνοί το απόγευμα, και μπόρα και πάει.....:(

Χάλασε ο alpha... πέσαν κάτι κεραυνοί το απόγευμα, και μπόρα και πάει.....:(

Τζούλια εγώ το έχω και παίζει.Να δούμε πότε και πώς θα το αναφέρει ο Μάνεσης όταν τελειώσει με τον Παπανδρέου και την εκλογολογία.
Θα σού πώ ακριβώς.:)

Παιδιά τώρα μόλις το είπε ο Μάνεσης . Μίλησε απαξιωτικά για τον τύπο και ανέφερε το περαστατικό με το σκυλάκι με το λάδι. Τους χαρακτήρισε και ανόητους. Μίλησαν και η Βίκυ (Vickymoon) και η Κατερίνα (Havana)

Μόλις το παίξε ο Alpha , εδείξε το βιντέο πολλές φορές(και σχόλιασε), έδειξε τον δράστη με μωσαικό στο πρόσωπο, και είπε ότι ξεσήκωσε σάλο στο διαδίκτυο.
Σε ένα 24ώρο 1.100 άτομα διαμαρτυρήθηκαν για το βίντεο.
Ο δράστης έδειξε μεταμέλεια και ζήτησε συγνώμη και απέσυρε το βίντεο.
Το ΓΕΝ διέταξε έρευνα (επειδή έγινε σε στρατόπεδο) για να αποδώσει ευθύνες.Εδειξε και ένα παλαιότερο βίντεο με φοιτητή που έριξε καυτό λάδι σε σκύλο και είπε ότι δυστυχώς στην Ελλάδα αυτά είναι απλώς πλημμέλημα.
Και μίλησαν και δυό κοπέλες από φιλοχωικές οργανώσεις. :hmm:

Παιδιά τώρα μόλις το είπε ο Μάνεσης . Μίλησε απαξιωτικά για τον τύπο και ανέφερε το περαστατικό με το σκυλάκι με το λάδι. Τους χαρακτήρισε και ανόητους. Μίλησαν και η Βίκυ (Vickymoon) και η Κατερίνα (Havana)

Καλά την Βίκυ δεν την γνωρίζω προσωπικά αλλά να μην γνωρίσω την Havana?:redface:

το ειδα και εγω. τον κραξανε κ τα καναλια τον καραγκιοζη, καλα να παθει το τερας, εγινε ξεφτιλα;)

σιγουρα δεν θα τη ξεχασει ποτε αυτη την κλωτσια:down::down::down:
ευχομαι να του κοστισει ακριβα. ο νταης του γλυκου νερου.

Παιδιά ξέρει κανείς τι έγινε με το γατάκι? Έφαγε κλωτσιά με αρβύλα επέζησε?

εγω θελω...1ον να τιμωρηθει απο το στρατο παραδειγματικα...(..που δεν το πιστευω)...και 2ον να του την πεσουν στο στρατοπεδο τιποτα νταηδες και να τον κανουν μαυρο στο ξυλο.....να δει πως ειναι να πονας......:mad::mad::mad::mad::mad:...........ειμαι πολυ.....κακια????????:D:D:D:D:D

Παιδιά ξέρει κανείς τι έγινε με το γατάκι? Έφαγε κλωτσιά με αρβύλα επέζησε?

αυτο ακριβως αναρωτιομουν και εγω....αχ...και μοιαζει στον μπουκακο μου....:(:(:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back