Χρήστης στο Facebook ανέβασε βίντεο κακοποίησης γάτας

thnks παιδιά για το reportage, κρίμα να χάσω την Κατερίνα και την Βίκη...:redface:

υπάρχει άκρη στον alpha??? να το ξέρουμε για μελλοντικές περιπτώσεις....:hmm:
Ή απλά ήταν ο μόνος που δέχτηκε, ίσως εξαιτίας των γερμανών?...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει όρια:down:έχουμε και νέο κρούσμα κακοποίησης στο facebook!
https://troktiko.blogspot.com/2009/09/facebook_7904.html
και για όσους έχουν facebook(οι εικόνες είναι σκληρές)
https://www.facebook.com/home.php?ref=home#/photo.php?pid=326109&id=1622415506&ref=nf

μάλιστα μετά από όλα αυτά τώρα το πουλάει κιόλας 350 ευρώ!:mad::mad:
https://poleitai.slando.gr/athina/pitbull_P_13554184.html

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα τι κοσμος υπαρχει:mad::mad::mad::mad::mad:λει κιολας οτι το εκανε με ψαλιδι ντροπη του !!Αν το ηθελε ετσι γιατι να μην το παει σε γιατρο??????

καλα τι κοσμος υπαρχει:mad::mad::mad::mad::mad:λει κιολας οτι το εκανε με ψαλιδι ντροπη του !!Αν το ηθελε ετσι γιατι να μην το παει σε γιατρο??????
γιατί είναι ανώμαλος και θεωρεί οτι σκύλος είναι δεν παθαίνει κάτι!:mad::mad:

τι να πω :mad::mad::mad:???μακαρι να το βρει μπροστα του!Επιδειξη μαγκιας!!Καποιοσ που ειναι καλα του δεν κανει τετοια πραγματα και μετα τα καυχεται.

Απ οσο ακουσα εχουμε και δευτερο περιστατικο κακοποιησης στη θεσσαλονίκη μου ειπαν που καποιος επειδη ανεβηκε στη μηχανη του κατι κακο της εκανε με μηχανημα οξυγονοκολησης. Μου ειπαν οτι κι αυτο στο φεισμπούκ κυκλοφορει αν κανεις προλαβαινει να ψαξει ας το βρει να δουμε τι μπορει να γινει και ποιος το κατηγγειλε

του κατι κακο της εκανε με μηχανημα οξυγονοκολησης
Στην γατα ??????αυτο ειναι διεστραμενο

Αυτο με τον σκυλο το εκανα κι εγω κοινοποιηση πριν λιγο,ετοιμαζονται για καταγγελεια,ΜΗΝ κανετε αναφορα στο βιντεο του,ειναι στοιχειο που μπορει να χαθει αν το κατεβασει ο ανωμαλος.
Αυτο με την γατα ποτε εγινε ρε Ασημινα,τωρα ημουν μεσα!!!

Είδα το βίντεο του ηλίθιου με το γατί στις ειδήσεις του Άλφα και στο καπάκι έριξα μια ματιά μόνο στον κακόμοιρο τον σκύλο, στο λινκ του troktiko.
Αν γινόταν να τους πάρει όλους αυτούς κάποιος παραμάζωμα, να τους τρέχουν στα δικαστήρια και να τους βάλουν ή γερό πρόστιμο ή να κάνουν φυλακή ή και τα δύο, τι καλά που θα 'τανε!

Γεγονός είναι πάντως πως όταν βλέπω τέτοια ξεχνάω και πολιτισμό, τα ξεχνάω όλα. Το μόνο που θέλω είναι να τουμπανιάσω τον ατσούτσουνο στο ξύλο! Φοβάμαι πως κάτι τέτοιοι μόνο έτσι καταλαβαίνουν... :down::mad::down:

Θέλει αγώνα για να γίνεις άνθρωπος. Θέλει αγώνα και για να ΜΕΙΝΕΙΣ άνθρωπος!!!!

καλα.δεν μπορει με καποιο τροπο να αποθηκευτει η σελιδα και μετα να του γινει αναφορα???? αν δουνε οτι δεν μπορουν πλεον να βαζουν τετοιεα βιντεο ...μπορει και να μην το ξανακανουν(..λεμε τωρα) γιατι αυτους βασικα αυτο τους ενδιαφερει να δουν πολλοι τον "ανδρισμο" τους....μην ξερασω...

πάντος ο συγκεκριμενος είναι εύκολο να εντοπισθεί,αγγελία έχει βάλει θέλει να το πουλήσει.Έχει κινητό,e-mail,τα πάντα...και λογικά για να πάρει κάποιος τον σκύλο θα ερχόταν σε επαφή μαζί του...:hmm:Φοβάμαι μόνο με όλο αυτόν το ντόρο μην το ''ξεφορτωθεί'' δεν θα το έχει και σε τίποτα!

ατε λειωτα τα περιστατικα βιας στα ζωα ρε γμτ μου, ατελειωτα...σαν τα μανιταρια ξεφυτρωνουν οι κοπανοι...:down:
και ποσα αλλα που δε μαθαινουμε ποτε...απελπισια με εχει πιασει μα το θεο...:(

Ειναι απαισιο !:mad::mad::mad:δεν ξερουν που να ξεσπασουν και το κανουν στα ζωα!!Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως μπορεις να ακρωτηριασεις ετσι εναν σκυλο ?Δεν ουρλιαζει?ακομα και θυμωτρο να φορα δεν σε σπρωχνει με τα ποδια του?Δεν κουνιεται?

Απ οσο ακουσα εχουμε και δευτερο περιστατικο κακοποιησης στη θεσσαλονίκη μου ειπαν που καποιος επειδη ανεβηκε στη μηχανη του κατι κακο της εκανε με μηχανημα οξυγονοκολησης. Μου ειπαν οτι κι αυτο στο φεισμπούκ κυκλοφορει αν κανεις προλαβαινει να ψαξει ας το βρει να δουμε τι μπορει να γινει και ποιος το κατηγγειλε

Μήπως εννοείς αυτόν τον ηλίθιο;
https://www.facebook.com/home.php?ref=home#/group.php?gid=75170497542&ref=mf
Έχει γίνει και γρουπ στο facebook...Δείτε τι γράφει παρακάτω για το γατάκι που χαρίζεται...Απελπισία μ'έχει πιάσει...

Ναι αυτον προφανως, εχουν ειδοποιηθει τα σωματεια για να δουμε μπορειτε να συγκεντρωσετε περισσοτερα στοιχεια?

μέχρι 8000? μου έχουν πεί να αγοράσουν την Λου... (έχω χάσει τον λογαριασμό για πόσα κουτάβια μου έχουν ζητήσει...)
η απάντησή μου, "κάντα 15.000ε και το συζητάμε"..:hmm:

και εκεί την κάνουν με ελαφρά!!!:P:lol:

πάρτε πόζα σε απ΄ευθείας μετάδοση....γιατί τραβάει μεγάλη κούραση το σκυλάκι μου..:rolleyes::rolleyes:
Κουκλίτσα η Λου! Να την χαίρεσαι !:up:

Έχω λύσει 2-3 εγώ με αυτόν τον τρόπο!!!Η συνήθεια του κουτοέλληνα χωριάτη ..σκυλί δεμένο (σε βαρέλι μέσα)για να προστατεύει το σπίτι!!!Βρε αφού είναι δεμένο τι να του κάνει του κλέφτη;Έτσι είχα βρεί και εγώ το σκυλί μου παρατημένο από κάποιους μα..κες και το πήρα στο δικό μου χωριό που τα σκυλιά είναι όλα ελευθερα και του΄σωσα τη ζωή από τους απολίτιστους.. Ο Κούλης μου είναι τώρα 13 χρόνων κουφός λόγω γηρατιών, αλλά κατά τα άλλα χαίρει άκρας υγείας..Ο Κουλάκος μου ζει με την μαμά μου στο χωριό.:):)
Δυστυχώς έτσι κάνουν με τα ζωάκια. Πραγματικά τα εγκαταλείπουν δεμένα με τις ώρες μεσα σε ήλιο, κακοκαιρίες, χωρίς νερό για μέρες:down:
Μπράβο που τον πήρες τον Κούλη σου! Ειναι κουκλάκος και ευτυχως ζει μαζί σας ευτυχισμενος:up:

Οσο για τα φρικαλέα γεγονότα στο facebook των ανάρχιδων αυτών καθηκιών που πληγώνουν και βασανίζουν ζώα δεν μπορω να τα αντικρύσω ... Καλό θα ήταν να τιμωρηθούν αυτα τα παλιοτόμαρα παραδειγματικά.

εγω θελω...1ον να τιμωρηθει απο το στρατο παραδειγματικα...(..που δεν το πιστευω)...και 2ον να του την πεσουν στο στρατοπεδο τιποτα νταηδες και να τον κανουν μαυρο στο ξυλο.....να δει πως ειναι να πονας......:mad::mad::mad::mad::mad:...........ειμαι πολυ.....κακια????????:D:D:D:D:D

Ναι αυτον προφανως, εχουν ειδοποιηθει τα σωματεια για να δουμε μπορειτε να συγκεντρωσετε περισσοτερα στοιχεια?

Πάντως το προφίλ με τη σκατόφατσά του δεν υπάρχει πια στο facebook...Ίσως να χέστηκε απ'το φόβο του γιατί κάποιοι του είπαν ότι θα τον περάσουν με την οξυγονοκόλληση και να ξεγράφτηκε...Ούτε και τα σχόλιά του υπάρχουν πια στο γκρούπ...

E ρε και να ξερα τον αριθμό της μηχανής του.:mad:

Eγώ παιδιά καλού κακού αποθήκευσα την εικόνα του ηλίθιου που έκοψε τα αυτιά του σκύλου του. Ποζάρει με καραμπίνα.

Ελεγα να το βαλω και εγω αλλα δεν ηξερα αν επρεπε.
Τον αλλο με το σκυλο... Ο τυπος εφυγε απο το fb... τοσο μαγκας ηταν..
Ο παλιο @#%$%$@@

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back