evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
οταν τελειωσει με το καλο του χρονου θα ρθεις επισκεψη να το δεις! δεν ειναι μακρια η λευκωσιαΌχι ωραίο, απίθανο θα γίνει!!Με γεια!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Επίσης στα γατάκια αρέσει να μπορούν να καθίσουν κάπου ψηλά οπότε το γατόδεντρο αν έχεις χώρο θα είναι μια καλή λύση!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
σιγουρα δεν εχω σκοπο να το περιορισω στο δωματιο, παντου θα εχει δικιες του γονιτσες, αλλα θελω οταν ερθει ο καιρος να κανω οικογενεια και παιδακια με το καλο(πολυ μελλοντικες σκεψεις κανω, αλλα αυτο μαλλον παλι θα ειναι το σπιτι μου) δεν θα θελω να απομακρυνθω απο αυτο οπως πολλοι κανουν για λιγο διαστημα μεχρι να μεγαλωσει το παιδακι..οποτε θελω ενα χωρο που να ειναι φιλικο προς αυτο τουλαχιστον για τα βραδια..δεν ξερω αν το σκεφτομαι σωστα ..Έβελιν, απ' ότι βλέπω το διαμέρισμά σου θα είναι πολύ ευρύχωρο και το γατάκι σου θα είναι πολύ ευτυχισμένο. Δεν ξέρω έχοντας "δει" το χώρο σου αν αξίζει να αφιερώσεις ένα δωμάτιο για το γατί. Γιατί αυτό θα θέλει να είναι κοντά σου όταν είσαι στο σπίτι και εμ πάσει περιπτώσει θα έπιλέξει από μόνο του κάποιες περιοχές στο σπίτι ή στη βεράντα που θα οικιοποιηθεί ιδιαίτερα. Αυτό που μπορέις να φτιάξεις είναι γωνίτσες δικές του. Ε; Τι λες;
Επίσης στα γατάκια αρέσει να μπορούν να καθίσουν κάπου ψηλά οπότε το γατόδεντρο αν έχεις χώρο θα είναι μια καλή λύση!![]()
TONK
Νεοφερμένο μέλος
Ασχετο,TONK καλοδεχτηκες τη γατουλα σου;Ανοιξε θεμα παραυτα!![]()
Ευχαριστώ πολύ
Θα προσπαθήσω...δύσκολο για την ώρα γιατί δεν τρελένεται για φωτογραφίες και είναι κρίμα
και πρέπει να βρω και την ώρα γιατί έχω και το αγοράκι που δεν συμπαθιούνται και τους κάνω αργή γνωριμία με αποτέλεσμα να μοιράζω το χρόνο μου σε δύο μωρά
...Εν ολίγοις έχω τρελαθεί...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Συνημμένα
TONK
Νεοφερμένο μέλος
Θελουμε δικο τους θεμα ΠΑΡΑΥΤΑ!Δεν κρατιεμαι να μας τα δειξεις!Θα συμμετεχετε στην εκθεση το Νοεμβρη;
Το σκέφτομαι ακόμα αν θα έρθω στην έκθεση. Επειδή είμαι λίγο άσχετη λέω να έρθω μόνο για να δω τί γίνεται, για την επόμενη φορά...να σας γνωρίσω κιόλας
. Έχω ξαναπάει βέβαια σε έκθεση αλλά κοίταγα μόνο τα γατούλια και όχι τη διαδικασία. Όσο για το θέμα θα προσπαθήσω κουτσά στραβά να το ξεκινήσω! Σε ευχαριστώ για την προτροπή moukelis....ξεφύγαμε λίγο απο το θέμα...
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
σιγουρα δεν εχω σκοπο να το περιορισω στο δωματιο, παντου θα εχει δικιες του γονιτσες, αλλα θελω οταν ερθει ο καιρος να κανω οικογενεια και παιδακια με το καλο(πολυ μελλοντικες σκεψεις κανω, αλλα αυτο μαλλον παλι θα ειναι το σπιτι μου) δεν θα θελω να απομακρυνθω απο αυτο οπως πολλοι κανουν για λιγο διαστημα μεχρι να μεγαλωσει το παιδακι..οποτε θελω ενα χωρο που να ειναι φιλικο προς αυτο τουλαχιστον για τα βραδια..δεν ξερω αν το σκεφτομαι σωστα ..
Φυσικά σκέφτεσαι σωστά

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
χαιρομαι που συμφωνειςΦυσικά σκέφτεσαι σωστά![]()
μπορει να μην ειναι αποκλειστικα το δικο του δωματιο, μπορει π.χ να γινει και γραφειο ταυτοχρονα! κατι αλλο που θελω να κανω και δεν ξερω αν γινεται, ειναι να βγαλω μια τρυπα στον τοιχο για να βγαινει στο μπαλκονι. επειδη θα μπουνε διπλα τζαμια δεν γινεται να βγαλουμε εκει γιατι αυτοματα χανουν τις ιδιοτητες τουςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
χαιρομαι που συμφωνειςμπορει να μην ειναι αποκλειστικα το δικο του δωματιο, μπορει π.χ να γινει και γραφειο ταυτοχρονα! κατι αλλο που θελω να κανω και δεν ξερω αν γινεται, ειναι να βγαλω μια τρυπα στον τοιχο για να βγαινει στο μπαλκονι. επειδη θα μπουνε διπλα τζαμια δεν γινεται να βγαλουμε εκει γιατι αυτοματα χανουν τις ιδιοτητες τους
Γιατί να μην βγάλεις τρύπα στο τοίχο και να ενσωματώσεις μια πορτούλα για γάτες;

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αυτο εννοωΓιατί να μην βγάλεις τρύπα στο τοίχο και να ενσωματώσεις μια πορτούλα για γάτες;![]()
αλλα δεν ξερω αν γινεται..σε ποιον πρεπει να αποταθω για τετοιο πραγμα?
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτα ειναι...ΒΕΒΑΙΑ δεν ειναι βατραχακια κλπ οπως της Δωρας γιατι θα μας κοροιδευανε οι αλλοι ιδιοκτητες.Το βραδυ φωτιζουνε αλλα δε θα φαινονται καλα αν τα βγαλω μες την νυχταΠολύ ωραίος κήπος! Ναι θέλουμε να δούμε και τα φωτιστικά!

Συνημμένα
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Λόγω ειδικότητας μου (εργασία) γίνεται να σκάψεις τον τοίχο και να βγάλεις πορτάκι..Θα κοιτάξεις μόνο να μην πέσεις σε κολόνα..ή σε γραμμή ηλεκτρικού ρεύματος...αυτο εννοωαλλα δεν ξερω αν γινεται..σε ποιον πρεπει να αποταθω για τετοιο πραγμα?
![]()

να έχεις υπόψην ότι οι εξωτερικοί τοίχοι είναι περίπου 25 εκατοστά πάχος.Θα μετρήσεις το άνοιγμα από το πορτάκι(έχει μέσα διαστάσεις σε χαρτί που διευκολύνουν τον σχεδιασμό)Θα σχεδιάσεις στον τοίχο το σχήμα του ανοίγματος αφού το μετρήσεις και θα φέρεις έναν μάστορα να βγάλει 2 τούβλα..Μετά θα βιδώσεις το πορτάκι με ειδικές βίδες (ούπα) στον τοίχο και είσαι έτοιμη.

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
μαστορας ειναι ο εργολαβος?Λόγω ειδικότητας μου (εργασία) γίνεται να σκάψεις τον τοίχο και να βγάλεις πορτάκι..Θα κοιτάξεις μόνο να μην πέσεις σε κολόνα..ή σε γραμμή ηλεκτρικού ρεύματος...να έχεις υπόψην ότι οι εξωτερικοί τοίχοι είναι περίπου 25 εκατοστά πάχος.Θα μετρήσεις το άνοιγμα από το πορτάκι(έχει μέσα διαστάσεις σε χαρτί που διευκολύνουν τον σχεδιασμό)Θα σχεδιάσεις στον τοίχο το σχήμα του ανοίγματος αφού το μετρήσεις και θα φέρεις έναν μάστορα να βγάλει 2 τούβλα..Μετά θα βιδώσεις το πορτάκι με ειδικές βίδες (ούπα) στον τοίχο και είσαι έτοιμη.
![]()

ειμαι ολιγον ασχετη
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Δες το και στη φωτο..κλειδώνει κιόλας αν δεν θέλεις να βγούν έξω τα ζούδια...

Πες μου διεύθυνση να στο στείλω...Από τον Βρούκο και την Μπετίνα με αγάπη....

Συνημμένα
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
σ' ευχαριστω πολύ, αλλα ακομη δεν εχει κτιστει η πολυκατοικια!Λοιπόν θα σου στείλω το πορτάκι ...(εγώ το έχω συναρμολογήσει κιόλας)και θα το δείξεις στον εργολάβο στο σημείο που θα θέλεις να το βάλεις.Αυτός θα αφήσει το συγκεκριμένο άνοιγμα και μετά θα το βιδώσει στον τοίχο..με βίδες πιο μακριές βέβαια για να πιάσει και είσαι Ο.ΚΔες το και στη φωτο..κλειδώνει κιόλας αν δεν θέλεις να βγούν έξω τα ζούδια...
Πες μου διεύθυνση να στο στείλω...Από τον Βρούκο και την Μπετίνα με αγάπη....
![]()
του χρονου θα ειναι ετοιμη
σε ευχαριστω παντως που με σκεφτηκες
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Όποτε το θέλεις πάντως εδώ θα είναι και θα σε περιμένει....όταν θα είναι η πολυκατοικία στα "τούβλα" είναι η κατάλληλη στιγμή.σ' ευχαριστω πολύ, αλλα ακομη δεν εχει κτιστει η πολυκατοικια!του χρονου θα ειναι ετοιμη
σε ευχαριστω παντως που με σκεφτηκες
![]()

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Αυτα ειναι...ΒΕΒΑΙΑ δεν ειναι βατραχακια κλπ οπως της Δωρας γιατι θα μας κοροιδευανε οι αλλοι ιδιοκτητες.Το βραδυ φωτιζουνε αλλα δε θα φαινονται καλα αν τα βγαλω μες την νυχτα![]()
Ναι κατάλαβα πως είναι τα φωτάκια αυτά. Μπορείς να βάλεις κι άλλα, είναι πολύ όμορφα. Και ξέρεις τι άλλο θα πήγαινε στο κήπο σας; Λευκά βότσαλα από κάποια παραλία..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Με γεια!!