christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:15 Η christina.maria: #81 01-10-09 21:15 μμμ...θα το κοιταξω τη φωτογραφια την ειδες ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:49 Η evelynkar: #82 01-10-09 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Ναι κατάλαβα πως είναι τα φωτάκια αυτά. Μπορείς να βάλεις κι άλλα, είναι πολύ όμορφα. Και ξέρεις τι άλλο θα πήγαινε στο κήπο σας; Λευκά βότσαλα από κάποια παραλία.. Click για ανάπτυξη... σιγουρα θα βαλω στο μπαλκονι μου !!!(και οχι μονο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η Selina Kyle: #83 02-10-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: μμμ...θα το κοιταξω τη φωτογραφια την ειδες ετσι; Click για ανάπτυξη... Nαι, την είδα και γι' αυτό μου ήρθε η ιδέα για τα βότσαλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:56 Η Selina Kyle: #84 02-10-09 22:56 Παιδιά σήμερα ήρθε ο κύριος που θα αναλάβει το κτίσιμο της αυλής. Μου άρεσε πολύ γιατί θέλει να κάνει κάτι καλό, είπε. Θα κτίσει ξύλινο φράκτη με πόρτα στο πλάι (για να μπορώ να μπαινοβγαίνω από το γκαράζ στην αυλή), πέργκολα με ξύλο και καραβόπανο από πάνω και μετά, πάνω από τους φράκτες θα βάλει κάθετα ξύλα και σίτα (μέχρι την οροφή/πέργκολα) Αύριο - μεθαύριο θα μου φέρει 2 - 3 σχέδια και τιμές για να επιλέξω και την Τρίτη κιόλας μπορεί να αρχίσει δουλειά! Είμαι πολύ χαρούμενη και δεν βλέπω την ώρα να τελιώσει αυτό το απίθανο πρότζεκτ. Δυστηχώς λόγω του ότι θα βάλουμε πέργκολα τα δύο δέντρα θα τα μεταφυτέψουμε κάπου αλλού και στις λεκάνες θα φυτέψω άλλα φυτά. Και πάλι όμως θα φροντίσω να είναι ολοπράσινος ο κήπος. Στο χωράφι πίσω θα φυτέψω βουκεμβίλιες άσπρες και ροζ (που είναι αναρριχητικά φυτά) και έχω ήδη 2 δέντρα/στερκούλιες. Οι βουκεμβίλιες θα αγκαλλιάσουν τη σίτα και τα δέντρα θα ψηλώσουν χαρίζοντας επιπλέον κάλυψη. Αγωνιώ να αφήσω το γατούλη μου ελεύθερο στη μικρή του αυλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:46 Η christina.maria: #85 05-10-09 14:46 ο γατουλης σου θα εχει ενα μικρο παραδεισο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 21:34 Η Selina Kyle: #86 06-10-09 21:34 3000 ευρώ ζήτησε ο τύπος για την περίφραξη της αυλής.. η μάνα μου κόντεψε να πάθει συγκοπή και ο πατέρας μου τα έβαλε μαζί μου γιατί, λέει, το πρόβλημα της οικογένειας έχει καταντήσει να είναι ο γάτος μου Εν τέλει ο πατέρας αποφάσισε να πάρει τα ινία στα χέρια του και να προχωρήσει στο κτίσιμο πέργκολας και στην περίφραξη του χώρου ο ίδιος μαζί με ένα φίλο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 21:35 Η christina.maria: #87 06-10-09 21:35 Ακομη καλυτερα Χειροποιητη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 02:00 Η evelynkar: #88 07-10-09 02:00 ανυπομονουμε να την δουμε τελειωμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 21:50 Η Selina Kyle: #89 24-10-09 21:50 Παιδιά σας παρουσιάζω την αυλή τελειωμένη, με την περίφραξή της!! Στη τελευταία φώτο, ο γατούλης μου, απολαμβάνει την αυλή του. Τώρα απομένει να τη φυτέψω και να την μετατρέψω σε ένα πράσινο μικρό παράδεισο!! Περιμένω σχόλια και εισηγήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα backyard 009.jpg 215,2 KB · Εμφανίσεις: 162 backyard 010.jpg 336,7 KB · Εμφανίσεις: 145 backyard 006.jpg 148,5 KB · Εμφανίσεις: 89 christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:05 Η christina.maria: #90 24-10-09 22:05 Μπραβο! Πολυ ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η evelynkar: #91 24-10-09 22:33 τι ομορφο που το φτιαξατε!!! πρεπει να νιωθει πολυ τυχερος ο γατουλης σου που εχει αυλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 06:34 Η Selina Kyle: #92 25-10-09 06:34 Νομίζω ότι αυτό φαίνεται στην τελευταία φώτο . Ευτυχώς που έγινε. Είχα τύψεις για καιρό μετά που αναγκάστηκα να τον κλείσω σπίτι και ήθελα να είναι ασφαλής αλλά και ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #93 25-10-09 10:26 Καλημερα! Πολυ ωραιο το αποτελεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Η Selina Kyle: #94 25-10-09 21:05 Σ΄ ευχαριστώ moukelis, το χάρηκα πολύ. Όμως θέλω να φυτέψω, θέλω να το μετατρέψω σε ένα πράσινο παράδεισο για τον Disney, όπου να αισθάνεται πραγματικά τη φύση. Γι' αυτό θα πάω σε ένα φυτώριο και θα δω τι μπορεί να γίνει. Ακούω εισηγήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Η moukelis έγραψε: #95 25-10-09 21:24 Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:40 Η kitty<3 έγραψε: #96 25-10-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... τι ειναι το γατοχορτο και που μπορεις να το βρεις???? εχει σχεση με το catnip??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #97 25-10-09 21:53 Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:58 Η kitty<3 έγραψε: #98 25-10-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...8α κοιτα3ω εδω σε πετ αλλιως ε3ωτερικο κι εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Η vaso85 έγραψε: #99 25-10-09 22:04 Πολύ ωραία κατασκευή φαίνεται!!Μπράβο!Να ρωτήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να βγεί??Ρωτάω γιατί στο καταφύγιο στο μέρος των γατιών όλη η αυλή είναι καλυμένη και απο πάνω με πλέγμα και οι γατούλες κάνουν κυριολεκτικά μονόζυγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:43 Η Selina Kyle: #100 26-10-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να βρω αυτή τη λίστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μμμ...θα το κοιταξω τη φωτογραφια την ειδες ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:49 Η evelynkar: #82 01-10-09 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Ναι κατάλαβα πως είναι τα φωτάκια αυτά. Μπορείς να βάλεις κι άλλα, είναι πολύ όμορφα. Και ξέρεις τι άλλο θα πήγαινε στο κήπο σας; Λευκά βότσαλα από κάποια παραλία.. Click για ανάπτυξη... σιγουρα θα βαλω στο μπαλκονι μου !!!(και οχι μονο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η Selina Kyle: #83 02-10-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: μμμ...θα το κοιταξω τη φωτογραφια την ειδες ετσι; Click για ανάπτυξη... Nαι, την είδα και γι' αυτό μου ήρθε η ιδέα για τα βότσαλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:56 Η Selina Kyle: #84 02-10-09 22:56 Παιδιά σήμερα ήρθε ο κύριος που θα αναλάβει το κτίσιμο της αυλής. Μου άρεσε πολύ γιατί θέλει να κάνει κάτι καλό, είπε. Θα κτίσει ξύλινο φράκτη με πόρτα στο πλάι (για να μπορώ να μπαινοβγαίνω από το γκαράζ στην αυλή), πέργκολα με ξύλο και καραβόπανο από πάνω και μετά, πάνω από τους φράκτες θα βάλει κάθετα ξύλα και σίτα (μέχρι την οροφή/πέργκολα) Αύριο - μεθαύριο θα μου φέρει 2 - 3 σχέδια και τιμές για να επιλέξω και την Τρίτη κιόλας μπορεί να αρχίσει δουλειά! Είμαι πολύ χαρούμενη και δεν βλέπω την ώρα να τελιώσει αυτό το απίθανο πρότζεκτ. Δυστηχώς λόγω του ότι θα βάλουμε πέργκολα τα δύο δέντρα θα τα μεταφυτέψουμε κάπου αλλού και στις λεκάνες θα φυτέψω άλλα φυτά. Και πάλι όμως θα φροντίσω να είναι ολοπράσινος ο κήπος. Στο χωράφι πίσω θα φυτέψω βουκεμβίλιες άσπρες και ροζ (που είναι αναρριχητικά φυτά) και έχω ήδη 2 δέντρα/στερκούλιες. Οι βουκεμβίλιες θα αγκαλλιάσουν τη σίτα και τα δέντρα θα ψηλώσουν χαρίζοντας επιπλέον κάλυψη. Αγωνιώ να αφήσω το γατούλη μου ελεύθερο στη μικρή του αυλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:46 Η christina.maria: #85 05-10-09 14:46 ο γατουλης σου θα εχει ενα μικρο παραδεισο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 21:34 Η Selina Kyle: #86 06-10-09 21:34 3000 ευρώ ζήτησε ο τύπος για την περίφραξη της αυλής.. η μάνα μου κόντεψε να πάθει συγκοπή και ο πατέρας μου τα έβαλε μαζί μου γιατί, λέει, το πρόβλημα της οικογένειας έχει καταντήσει να είναι ο γάτος μου Εν τέλει ο πατέρας αποφάσισε να πάρει τα ινία στα χέρια του και να προχωρήσει στο κτίσιμο πέργκολας και στην περίφραξη του χώρου ο ίδιος μαζί με ένα φίλο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 21:35 Η christina.maria: #87 06-10-09 21:35 Ακομη καλυτερα Χειροποιητη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 02:00 Η evelynkar: #88 07-10-09 02:00 ανυπομονουμε να την δουμε τελειωμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 21:50 Η Selina Kyle: #89 24-10-09 21:50 Παιδιά σας παρουσιάζω την αυλή τελειωμένη, με την περίφραξή της!! Στη τελευταία φώτο, ο γατούλης μου, απολαμβάνει την αυλή του. Τώρα απομένει να τη φυτέψω και να την μετατρέψω σε ένα πράσινο μικρό παράδεισο!! Περιμένω σχόλια και εισηγήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα backyard 009.jpg 215,2 KB · Εμφανίσεις: 162 backyard 010.jpg 336,7 KB · Εμφανίσεις: 145 backyard 006.jpg 148,5 KB · Εμφανίσεις: 89 christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:05 Η christina.maria: #90 24-10-09 22:05 Μπραβο! Πολυ ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η evelynkar: #91 24-10-09 22:33 τι ομορφο που το φτιαξατε!!! πρεπει να νιωθει πολυ τυχερος ο γατουλης σου που εχει αυλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 06:34 Η Selina Kyle: #92 25-10-09 06:34 Νομίζω ότι αυτό φαίνεται στην τελευταία φώτο . Ευτυχώς που έγινε. Είχα τύψεις για καιρό μετά που αναγκάστηκα να τον κλείσω σπίτι και ήθελα να είναι ασφαλής αλλά και ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #93 25-10-09 10:26 Καλημερα! Πολυ ωραιο το αποτελεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Η Selina Kyle: #94 25-10-09 21:05 Σ΄ ευχαριστώ moukelis, το χάρηκα πολύ. Όμως θέλω να φυτέψω, θέλω να το μετατρέψω σε ένα πράσινο παράδεισο για τον Disney, όπου να αισθάνεται πραγματικά τη φύση. Γι' αυτό θα πάω σε ένα φυτώριο και θα δω τι μπορεί να γίνει. Ακούω εισηγήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Η moukelis έγραψε: #95 25-10-09 21:24 Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:40 Η kitty<3 έγραψε: #96 25-10-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... τι ειναι το γατοχορτο και που μπορεις να το βρεις???? εχει σχεση με το catnip??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #97 25-10-09 21:53 Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:58 Η kitty<3 έγραψε: #98 25-10-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...8α κοιτα3ω εδω σε πετ αλλιως ε3ωτερικο κι εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Η vaso85 έγραψε: #99 25-10-09 22:04 Πολύ ωραία κατασκευή φαίνεται!!Μπράβο!Να ρωτήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να βγεί??Ρωτάω γιατί στο καταφύγιο στο μέρος των γατιών όλη η αυλή είναι καλυμένη και απο πάνω με πλέγμα και οι γατούλες κάνουν κυριολεκτικά μονόζυγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:43 Η Selina Kyle: #100 26-10-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να βρω αυτή τη λίστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Ναι κατάλαβα πως είναι τα φωτάκια αυτά. Μπορείς να βάλεις κι άλλα, είναι πολύ όμορφα. Και ξέρεις τι άλλο θα πήγαινε στο κήπο σας; Λευκά βότσαλα από κάποια παραλία.. Click για ανάπτυξη... σιγουρα θα βαλω στο μπαλκονι μου !!!(και οχι μονο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η Selina Kyle: #83 02-10-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: μμμ...θα το κοιταξω τη φωτογραφια την ειδες ετσι; Click για ανάπτυξη... Nαι, την είδα και γι' αυτό μου ήρθε η ιδέα για τα βότσαλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:56 Η Selina Kyle: #84 02-10-09 22:56 Παιδιά σήμερα ήρθε ο κύριος που θα αναλάβει το κτίσιμο της αυλής. Μου άρεσε πολύ γιατί θέλει να κάνει κάτι καλό, είπε. Θα κτίσει ξύλινο φράκτη με πόρτα στο πλάι (για να μπορώ να μπαινοβγαίνω από το γκαράζ στην αυλή), πέργκολα με ξύλο και καραβόπανο από πάνω και μετά, πάνω από τους φράκτες θα βάλει κάθετα ξύλα και σίτα (μέχρι την οροφή/πέργκολα) Αύριο - μεθαύριο θα μου φέρει 2 - 3 σχέδια και τιμές για να επιλέξω και την Τρίτη κιόλας μπορεί να αρχίσει δουλειά! Είμαι πολύ χαρούμενη και δεν βλέπω την ώρα να τελιώσει αυτό το απίθανο πρότζεκτ. Δυστηχώς λόγω του ότι θα βάλουμε πέργκολα τα δύο δέντρα θα τα μεταφυτέψουμε κάπου αλλού και στις λεκάνες θα φυτέψω άλλα φυτά. Και πάλι όμως θα φροντίσω να είναι ολοπράσινος ο κήπος. Στο χωράφι πίσω θα φυτέψω βουκεμβίλιες άσπρες και ροζ (που είναι αναρριχητικά φυτά) και έχω ήδη 2 δέντρα/στερκούλιες. Οι βουκεμβίλιες θα αγκαλλιάσουν τη σίτα και τα δέντρα θα ψηλώσουν χαρίζοντας επιπλέον κάλυψη. Αγωνιώ να αφήσω το γατούλη μου ελεύθερο στη μικρή του αυλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:46 Η christina.maria: #85 05-10-09 14:46 ο γατουλης σου θα εχει ενα μικρο παραδεισο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 21:34 Η Selina Kyle: #86 06-10-09 21:34 3000 ευρώ ζήτησε ο τύπος για την περίφραξη της αυλής.. η μάνα μου κόντεψε να πάθει συγκοπή και ο πατέρας μου τα έβαλε μαζί μου γιατί, λέει, το πρόβλημα της οικογένειας έχει καταντήσει να είναι ο γάτος μου Εν τέλει ο πατέρας αποφάσισε να πάρει τα ινία στα χέρια του και να προχωρήσει στο κτίσιμο πέργκολας και στην περίφραξη του χώρου ο ίδιος μαζί με ένα φίλο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 21:35 Η christina.maria: #87 06-10-09 21:35 Ακομη καλυτερα Χειροποιητη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 02:00 Η evelynkar: #88 07-10-09 02:00 ανυπομονουμε να την δουμε τελειωμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 21:50 Η Selina Kyle: #89 24-10-09 21:50 Παιδιά σας παρουσιάζω την αυλή τελειωμένη, με την περίφραξή της!! Στη τελευταία φώτο, ο γατούλης μου, απολαμβάνει την αυλή του. Τώρα απομένει να τη φυτέψω και να την μετατρέψω σε ένα πράσινο μικρό παράδεισο!! Περιμένω σχόλια και εισηγήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα backyard 009.jpg 215,2 KB · Εμφανίσεις: 162 backyard 010.jpg 336,7 KB · Εμφανίσεις: 145 backyard 006.jpg 148,5 KB · Εμφανίσεις: 89 christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:05 Η christina.maria: #90 24-10-09 22:05 Μπραβο! Πολυ ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η evelynkar: #91 24-10-09 22:33 τι ομορφο που το φτιαξατε!!! πρεπει να νιωθει πολυ τυχερος ο γατουλης σου που εχει αυλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 06:34 Η Selina Kyle: #92 25-10-09 06:34 Νομίζω ότι αυτό φαίνεται στην τελευταία φώτο . Ευτυχώς που έγινε. Είχα τύψεις για καιρό μετά που αναγκάστηκα να τον κλείσω σπίτι και ήθελα να είναι ασφαλής αλλά και ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #93 25-10-09 10:26 Καλημερα! Πολυ ωραιο το αποτελεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Η Selina Kyle: #94 25-10-09 21:05 Σ΄ ευχαριστώ moukelis, το χάρηκα πολύ. Όμως θέλω να φυτέψω, θέλω να το μετατρέψω σε ένα πράσινο παράδεισο για τον Disney, όπου να αισθάνεται πραγματικά τη φύση. Γι' αυτό θα πάω σε ένα φυτώριο και θα δω τι μπορεί να γίνει. Ακούω εισηγήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Η moukelis έγραψε: #95 25-10-09 21:24 Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:40 Η kitty<3 έγραψε: #96 25-10-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... τι ειναι το γατοχορτο και που μπορεις να το βρεις???? εχει σχεση με το catnip??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #97 25-10-09 21:53 Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:58 Η kitty<3 έγραψε: #98 25-10-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...8α κοιτα3ω εδω σε πετ αλλιως ε3ωτερικο κι εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Η vaso85 έγραψε: #99 25-10-09 22:04 Πολύ ωραία κατασκευή φαίνεται!!Μπράβο!Να ρωτήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να βγεί??Ρωτάω γιατί στο καταφύγιο στο μέρος των γατιών όλη η αυλή είναι καλυμένη και απο πάνω με πλέγμα και οι γατούλες κάνουν κυριολεκτικά μονόζυγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:43 Η Selina Kyle: #100 26-10-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να βρω αυτή τη λίστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: μμμ...θα το κοιταξω τη φωτογραφια την ειδες ετσι; Click για ανάπτυξη... Nαι, την είδα και γι' αυτό μου ήρθε η ιδέα για τα βότσαλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:56 Η Selina Kyle: #84 02-10-09 22:56 Παιδιά σήμερα ήρθε ο κύριος που θα αναλάβει το κτίσιμο της αυλής. Μου άρεσε πολύ γιατί θέλει να κάνει κάτι καλό, είπε. Θα κτίσει ξύλινο φράκτη με πόρτα στο πλάι (για να μπορώ να μπαινοβγαίνω από το γκαράζ στην αυλή), πέργκολα με ξύλο και καραβόπανο από πάνω και μετά, πάνω από τους φράκτες θα βάλει κάθετα ξύλα και σίτα (μέχρι την οροφή/πέργκολα) Αύριο - μεθαύριο θα μου φέρει 2 - 3 σχέδια και τιμές για να επιλέξω και την Τρίτη κιόλας μπορεί να αρχίσει δουλειά! Είμαι πολύ χαρούμενη και δεν βλέπω την ώρα να τελιώσει αυτό το απίθανο πρότζεκτ. Δυστηχώς λόγω του ότι θα βάλουμε πέργκολα τα δύο δέντρα θα τα μεταφυτέψουμε κάπου αλλού και στις λεκάνες θα φυτέψω άλλα φυτά. Και πάλι όμως θα φροντίσω να είναι ολοπράσινος ο κήπος. Στο χωράφι πίσω θα φυτέψω βουκεμβίλιες άσπρες και ροζ (που είναι αναρριχητικά φυτά) και έχω ήδη 2 δέντρα/στερκούλιες. Οι βουκεμβίλιες θα αγκαλλιάσουν τη σίτα και τα δέντρα θα ψηλώσουν χαρίζοντας επιπλέον κάλυψη. Αγωνιώ να αφήσω το γατούλη μου ελεύθερο στη μικρή του αυλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:46 Η christina.maria: #85 05-10-09 14:46 ο γατουλης σου θα εχει ενα μικρο παραδεισο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 21:34 Η Selina Kyle: #86 06-10-09 21:34 3000 ευρώ ζήτησε ο τύπος για την περίφραξη της αυλής.. η μάνα μου κόντεψε να πάθει συγκοπή και ο πατέρας μου τα έβαλε μαζί μου γιατί, λέει, το πρόβλημα της οικογένειας έχει καταντήσει να είναι ο γάτος μου Εν τέλει ο πατέρας αποφάσισε να πάρει τα ινία στα χέρια του και να προχωρήσει στο κτίσιμο πέργκολας και στην περίφραξη του χώρου ο ίδιος μαζί με ένα φίλο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 21:35 Η christina.maria: #87 06-10-09 21:35 Ακομη καλυτερα Χειροποιητη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 02:00 Η evelynkar: #88 07-10-09 02:00 ανυπομονουμε να την δουμε τελειωμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 21:50 Η Selina Kyle: #89 24-10-09 21:50 Παιδιά σας παρουσιάζω την αυλή τελειωμένη, με την περίφραξή της!! Στη τελευταία φώτο, ο γατούλης μου, απολαμβάνει την αυλή του. Τώρα απομένει να τη φυτέψω και να την μετατρέψω σε ένα πράσινο μικρό παράδεισο!! Περιμένω σχόλια και εισηγήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα backyard 009.jpg 215,2 KB · Εμφανίσεις: 162 backyard 010.jpg 336,7 KB · Εμφανίσεις: 145 backyard 006.jpg 148,5 KB · Εμφανίσεις: 89 christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:05 Η christina.maria: #90 24-10-09 22:05 Μπραβο! Πολυ ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η evelynkar: #91 24-10-09 22:33 τι ομορφο που το φτιαξατε!!! πρεπει να νιωθει πολυ τυχερος ο γατουλης σου που εχει αυλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 06:34 Η Selina Kyle: #92 25-10-09 06:34 Νομίζω ότι αυτό φαίνεται στην τελευταία φώτο . Ευτυχώς που έγινε. Είχα τύψεις για καιρό μετά που αναγκάστηκα να τον κλείσω σπίτι και ήθελα να είναι ασφαλής αλλά και ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #93 25-10-09 10:26 Καλημερα! Πολυ ωραιο το αποτελεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Η Selina Kyle: #94 25-10-09 21:05 Σ΄ ευχαριστώ moukelis, το χάρηκα πολύ. Όμως θέλω να φυτέψω, θέλω να το μετατρέψω σε ένα πράσινο παράδεισο για τον Disney, όπου να αισθάνεται πραγματικά τη φύση. Γι' αυτό θα πάω σε ένα φυτώριο και θα δω τι μπορεί να γίνει. Ακούω εισηγήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Η moukelis έγραψε: #95 25-10-09 21:24 Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:40 Η kitty<3 έγραψε: #96 25-10-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... τι ειναι το γατοχορτο και που μπορεις να το βρεις???? εχει σχεση με το catnip??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #97 25-10-09 21:53 Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:58 Η kitty<3 έγραψε: #98 25-10-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...8α κοιτα3ω εδω σε πετ αλλιως ε3ωτερικο κι εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Η vaso85 έγραψε: #99 25-10-09 22:04 Πολύ ωραία κατασκευή φαίνεται!!Μπράβο!Να ρωτήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να βγεί??Ρωτάω γιατί στο καταφύγιο στο μέρος των γατιών όλη η αυλή είναι καλυμένη και απο πάνω με πλέγμα και οι γατούλες κάνουν κυριολεκτικά μονόζυγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:43 Η Selina Kyle: #100 26-10-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να βρω αυτή τη λίστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά σήμερα ήρθε ο κύριος που θα αναλάβει το κτίσιμο της αυλής. Μου άρεσε πολύ γιατί θέλει να κάνει κάτι καλό, είπε. Θα κτίσει ξύλινο φράκτη με πόρτα στο πλάι (για να μπορώ να μπαινοβγαίνω από το γκαράζ στην αυλή), πέργκολα με ξύλο και καραβόπανο από πάνω και μετά, πάνω από τους φράκτες θα βάλει κάθετα ξύλα και σίτα (μέχρι την οροφή/πέργκολα) Αύριο - μεθαύριο θα μου φέρει 2 - 3 σχέδια και τιμές για να επιλέξω και την Τρίτη κιόλας μπορεί να αρχίσει δουλειά! Είμαι πολύ χαρούμενη και δεν βλέπω την ώρα να τελιώσει αυτό το απίθανο πρότζεκτ. Δυστηχώς λόγω του ότι θα βάλουμε πέργκολα τα δύο δέντρα θα τα μεταφυτέψουμε κάπου αλλού και στις λεκάνες θα φυτέψω άλλα φυτά. Και πάλι όμως θα φροντίσω να είναι ολοπράσινος ο κήπος. Στο χωράφι πίσω θα φυτέψω βουκεμβίλιες άσπρες και ροζ (που είναι αναρριχητικά φυτά) και έχω ήδη 2 δέντρα/στερκούλιες. Οι βουκεμβίλιες θα αγκαλλιάσουν τη σίτα και τα δέντρα θα ψηλώσουν χαρίζοντας επιπλέον κάλυψη. Αγωνιώ να αφήσω το γατούλη μου ελεύθερο στη μικρή του αυλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 14:46 Η christina.maria: #85 05-10-09 14:46 ο γατουλης σου θα εχει ενα μικρο παραδεισο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 21:34 Η Selina Kyle: #86 06-10-09 21:34 3000 ευρώ ζήτησε ο τύπος για την περίφραξη της αυλής.. η μάνα μου κόντεψε να πάθει συγκοπή και ο πατέρας μου τα έβαλε μαζί μου γιατί, λέει, το πρόβλημα της οικογένειας έχει καταντήσει να είναι ο γάτος μου Εν τέλει ο πατέρας αποφάσισε να πάρει τα ινία στα χέρια του και να προχωρήσει στο κτίσιμο πέργκολας και στην περίφραξη του χώρου ο ίδιος μαζί με ένα φίλο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 21:35 Η christina.maria: #87 06-10-09 21:35 Ακομη καλυτερα Χειροποιητη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 02:00 Η evelynkar: #88 07-10-09 02:00 ανυπομονουμε να την δουμε τελειωμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 21:50 Η Selina Kyle: #89 24-10-09 21:50 Παιδιά σας παρουσιάζω την αυλή τελειωμένη, με την περίφραξή της!! Στη τελευταία φώτο, ο γατούλης μου, απολαμβάνει την αυλή του. Τώρα απομένει να τη φυτέψω και να την μετατρέψω σε ένα πράσινο μικρό παράδεισο!! Περιμένω σχόλια και εισηγήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα backyard 009.jpg 215,2 KB · Εμφανίσεις: 162 backyard 010.jpg 336,7 KB · Εμφανίσεις: 145 backyard 006.jpg 148,5 KB · Εμφανίσεις: 89 christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:05 Η christina.maria: #90 24-10-09 22:05 Μπραβο! Πολυ ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η evelynkar: #91 24-10-09 22:33 τι ομορφο που το φτιαξατε!!! πρεπει να νιωθει πολυ τυχερος ο γατουλης σου που εχει αυλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 06:34 Η Selina Kyle: #92 25-10-09 06:34 Νομίζω ότι αυτό φαίνεται στην τελευταία φώτο . Ευτυχώς που έγινε. Είχα τύψεις για καιρό μετά που αναγκάστηκα να τον κλείσω σπίτι και ήθελα να είναι ασφαλής αλλά και ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #93 25-10-09 10:26 Καλημερα! Πολυ ωραιο το αποτελεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Η Selina Kyle: #94 25-10-09 21:05 Σ΄ ευχαριστώ moukelis, το χάρηκα πολύ. Όμως θέλω να φυτέψω, θέλω να το μετατρέψω σε ένα πράσινο παράδεισο για τον Disney, όπου να αισθάνεται πραγματικά τη φύση. Γι' αυτό θα πάω σε ένα φυτώριο και θα δω τι μπορεί να γίνει. Ακούω εισηγήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Η moukelis έγραψε: #95 25-10-09 21:24 Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:40 Η kitty<3 έγραψε: #96 25-10-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... τι ειναι το γατοχορτο και που μπορεις να το βρεις???? εχει σχεση με το catnip??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #97 25-10-09 21:53 Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:58 Η kitty<3 έγραψε: #98 25-10-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...8α κοιτα3ω εδω σε πετ αλλιως ε3ωτερικο κι εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Η vaso85 έγραψε: #99 25-10-09 22:04 Πολύ ωραία κατασκευή φαίνεται!!Μπράβο!Να ρωτήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να βγεί??Ρωτάω γιατί στο καταφύγιο στο μέρος των γατιών όλη η αυλή είναι καλυμένη και απο πάνω με πλέγμα και οι γατούλες κάνουν κυριολεκτικά μονόζυγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:43 Η Selina Kyle: #100 26-10-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να βρω αυτή τη λίστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ο γατουλης σου θα εχει ενα μικρο παραδεισο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 21:34 Η Selina Kyle: #86 06-10-09 21:34 3000 ευρώ ζήτησε ο τύπος για την περίφραξη της αυλής.. η μάνα μου κόντεψε να πάθει συγκοπή και ο πατέρας μου τα έβαλε μαζί μου γιατί, λέει, το πρόβλημα της οικογένειας έχει καταντήσει να είναι ο γάτος μου Εν τέλει ο πατέρας αποφάσισε να πάρει τα ινία στα χέρια του και να προχωρήσει στο κτίσιμο πέργκολας και στην περίφραξη του χώρου ο ίδιος μαζί με ένα φίλο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 21:35 Η christina.maria: #87 06-10-09 21:35 Ακομη καλυτερα Χειροποιητη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 02:00 Η evelynkar: #88 07-10-09 02:00 ανυπομονουμε να την δουμε τελειωμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 21:50 Η Selina Kyle: #89 24-10-09 21:50 Παιδιά σας παρουσιάζω την αυλή τελειωμένη, με την περίφραξή της!! Στη τελευταία φώτο, ο γατούλης μου, απολαμβάνει την αυλή του. Τώρα απομένει να τη φυτέψω και να την μετατρέψω σε ένα πράσινο μικρό παράδεισο!! Περιμένω σχόλια και εισηγήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα backyard 009.jpg 215,2 KB · Εμφανίσεις: 162 backyard 010.jpg 336,7 KB · Εμφανίσεις: 145 backyard 006.jpg 148,5 KB · Εμφανίσεις: 89 christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:05 Η christina.maria: #90 24-10-09 22:05 Μπραβο! Πολυ ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η evelynkar: #91 24-10-09 22:33 τι ομορφο που το φτιαξατε!!! πρεπει να νιωθει πολυ τυχερος ο γατουλης σου που εχει αυλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 06:34 Η Selina Kyle: #92 25-10-09 06:34 Νομίζω ότι αυτό φαίνεται στην τελευταία φώτο . Ευτυχώς που έγινε. Είχα τύψεις για καιρό μετά που αναγκάστηκα να τον κλείσω σπίτι και ήθελα να είναι ασφαλής αλλά και ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #93 25-10-09 10:26 Καλημερα! Πολυ ωραιο το αποτελεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Η Selina Kyle: #94 25-10-09 21:05 Σ΄ ευχαριστώ moukelis, το χάρηκα πολύ. Όμως θέλω να φυτέψω, θέλω να το μετατρέψω σε ένα πράσινο παράδεισο για τον Disney, όπου να αισθάνεται πραγματικά τη φύση. Γι' αυτό θα πάω σε ένα φυτώριο και θα δω τι μπορεί να γίνει. Ακούω εισηγήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Η moukelis έγραψε: #95 25-10-09 21:24 Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:40 Η kitty<3 έγραψε: #96 25-10-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... τι ειναι το γατοχορτο και που μπορεις να το βρεις???? εχει σχεση με το catnip??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #97 25-10-09 21:53 Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:58 Η kitty<3 έγραψε: #98 25-10-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...8α κοιτα3ω εδω σε πετ αλλιως ε3ωτερικο κι εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Η vaso85 έγραψε: #99 25-10-09 22:04 Πολύ ωραία κατασκευή φαίνεται!!Μπράβο!Να ρωτήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να βγεί??Ρωτάω γιατί στο καταφύγιο στο μέρος των γατιών όλη η αυλή είναι καλυμένη και απο πάνω με πλέγμα και οι γατούλες κάνουν κυριολεκτικά μονόζυγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:43 Η Selina Kyle: #100 26-10-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να βρω αυτή τη λίστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
3000 ευρώ ζήτησε ο τύπος για την περίφραξη της αυλής.. η μάνα μου κόντεψε να πάθει συγκοπή και ο πατέρας μου τα έβαλε μαζί μου γιατί, λέει, το πρόβλημα της οικογένειας έχει καταντήσει να είναι ο γάτος μου Εν τέλει ο πατέρας αποφάσισε να πάρει τα ινία στα χέρια του και να προχωρήσει στο κτίσιμο πέργκολας και στην περίφραξη του χώρου ο ίδιος μαζί με ένα φίλο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 21:35 Η christina.maria: #87 06-10-09 21:35 Ακομη καλυτερα Χειροποιητη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 02:00 Η evelynkar: #88 07-10-09 02:00 ανυπομονουμε να την δουμε τελειωμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 21:50 Η Selina Kyle: #89 24-10-09 21:50 Παιδιά σας παρουσιάζω την αυλή τελειωμένη, με την περίφραξή της!! Στη τελευταία φώτο, ο γατούλης μου, απολαμβάνει την αυλή του. Τώρα απομένει να τη φυτέψω και να την μετατρέψω σε ένα πράσινο μικρό παράδεισο!! Περιμένω σχόλια και εισηγήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα backyard 009.jpg 215,2 KB · Εμφανίσεις: 162 backyard 010.jpg 336,7 KB · Εμφανίσεις: 145 backyard 006.jpg 148,5 KB · Εμφανίσεις: 89 christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:05 Η christina.maria: #90 24-10-09 22:05 Μπραβο! Πολυ ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η evelynkar: #91 24-10-09 22:33 τι ομορφο που το φτιαξατε!!! πρεπει να νιωθει πολυ τυχερος ο γατουλης σου που εχει αυλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 06:34 Η Selina Kyle: #92 25-10-09 06:34 Νομίζω ότι αυτό φαίνεται στην τελευταία φώτο . Ευτυχώς που έγινε. Είχα τύψεις για καιρό μετά που αναγκάστηκα να τον κλείσω σπίτι και ήθελα να είναι ασφαλής αλλά και ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #93 25-10-09 10:26 Καλημερα! Πολυ ωραιο το αποτελεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Η Selina Kyle: #94 25-10-09 21:05 Σ΄ ευχαριστώ moukelis, το χάρηκα πολύ. Όμως θέλω να φυτέψω, θέλω να το μετατρέψω σε ένα πράσινο παράδεισο για τον Disney, όπου να αισθάνεται πραγματικά τη φύση. Γι' αυτό θα πάω σε ένα φυτώριο και θα δω τι μπορεί να γίνει. Ακούω εισηγήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Η moukelis έγραψε: #95 25-10-09 21:24 Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:40 Η kitty<3 έγραψε: #96 25-10-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... τι ειναι το γατοχορτο και που μπορεις να το βρεις???? εχει σχεση με το catnip??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #97 25-10-09 21:53 Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:58 Η kitty<3 έγραψε: #98 25-10-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...8α κοιτα3ω εδω σε πετ αλλιως ε3ωτερικο κι εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Η vaso85 έγραψε: #99 25-10-09 22:04 Πολύ ωραία κατασκευή φαίνεται!!Μπράβο!Να ρωτήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να βγεί??Ρωτάω γιατί στο καταφύγιο στο μέρος των γατιών όλη η αυλή είναι καλυμένη και απο πάνω με πλέγμα και οι γατούλες κάνουν κυριολεκτικά μονόζυγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:43 Η Selina Kyle: #100 26-10-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να βρω αυτή τη λίστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ακομη καλυτερα Χειροποιητη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 02:00 Η evelynkar: #88 07-10-09 02:00 ανυπομονουμε να την δουμε τελειωμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 21:50 Η Selina Kyle: #89 24-10-09 21:50 Παιδιά σας παρουσιάζω την αυλή τελειωμένη, με την περίφραξή της!! Στη τελευταία φώτο, ο γατούλης μου, απολαμβάνει την αυλή του. Τώρα απομένει να τη φυτέψω και να την μετατρέψω σε ένα πράσινο μικρό παράδεισο!! Περιμένω σχόλια και εισηγήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα backyard 009.jpg 215,2 KB · Εμφανίσεις: 162 backyard 010.jpg 336,7 KB · Εμφανίσεις: 145 backyard 006.jpg 148,5 KB · Εμφανίσεις: 89 christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:05 Η christina.maria: #90 24-10-09 22:05 Μπραβο! Πολυ ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η evelynkar: #91 24-10-09 22:33 τι ομορφο που το φτιαξατε!!! πρεπει να νιωθει πολυ τυχερος ο γατουλης σου που εχει αυλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 06:34 Η Selina Kyle: #92 25-10-09 06:34 Νομίζω ότι αυτό φαίνεται στην τελευταία φώτο . Ευτυχώς που έγινε. Είχα τύψεις για καιρό μετά που αναγκάστηκα να τον κλείσω σπίτι και ήθελα να είναι ασφαλής αλλά και ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #93 25-10-09 10:26 Καλημερα! Πολυ ωραιο το αποτελεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Η Selina Kyle: #94 25-10-09 21:05 Σ΄ ευχαριστώ moukelis, το χάρηκα πολύ. Όμως θέλω να φυτέψω, θέλω να το μετατρέψω σε ένα πράσινο παράδεισο για τον Disney, όπου να αισθάνεται πραγματικά τη φύση. Γι' αυτό θα πάω σε ένα φυτώριο και θα δω τι μπορεί να γίνει. Ακούω εισηγήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Η moukelis έγραψε: #95 25-10-09 21:24 Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:40 Η kitty<3 έγραψε: #96 25-10-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... τι ειναι το γατοχορτο και που μπορεις να το βρεις???? εχει σχεση με το catnip??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #97 25-10-09 21:53 Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:58 Η kitty<3 έγραψε: #98 25-10-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...8α κοιτα3ω εδω σε πετ αλλιως ε3ωτερικο κι εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Η vaso85 έγραψε: #99 25-10-09 22:04 Πολύ ωραία κατασκευή φαίνεται!!Μπράβο!Να ρωτήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να βγεί??Ρωτάω γιατί στο καταφύγιο στο μέρος των γατιών όλη η αυλή είναι καλυμένη και απο πάνω με πλέγμα και οι γατούλες κάνουν κυριολεκτικά μονόζυγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:43 Η Selina Kyle: #100 26-10-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να βρω αυτή τη λίστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ανυπομονουμε να την δουμε τελειωμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 21:50 Η Selina Kyle: #89 24-10-09 21:50 Παιδιά σας παρουσιάζω την αυλή τελειωμένη, με την περίφραξή της!! Στη τελευταία φώτο, ο γατούλης μου, απολαμβάνει την αυλή του. Τώρα απομένει να τη φυτέψω και να την μετατρέψω σε ένα πράσινο μικρό παράδεισο!! Περιμένω σχόλια και εισηγήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα backyard 009.jpg 215,2 KB · Εμφανίσεις: 162 backyard 010.jpg 336,7 KB · Εμφανίσεις: 145 backyard 006.jpg 148,5 KB · Εμφανίσεις: 89 christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:05 Η christina.maria: #90 24-10-09 22:05 Μπραβο! Πολυ ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η evelynkar: #91 24-10-09 22:33 τι ομορφο που το φτιαξατε!!! πρεπει να νιωθει πολυ τυχερος ο γατουλης σου που εχει αυλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 06:34 Η Selina Kyle: #92 25-10-09 06:34 Νομίζω ότι αυτό φαίνεται στην τελευταία φώτο . Ευτυχώς που έγινε. Είχα τύψεις για καιρό μετά που αναγκάστηκα να τον κλείσω σπίτι και ήθελα να είναι ασφαλής αλλά και ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #93 25-10-09 10:26 Καλημερα! Πολυ ωραιο το αποτελεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Η Selina Kyle: #94 25-10-09 21:05 Σ΄ ευχαριστώ moukelis, το χάρηκα πολύ. Όμως θέλω να φυτέψω, θέλω να το μετατρέψω σε ένα πράσινο παράδεισο για τον Disney, όπου να αισθάνεται πραγματικά τη φύση. Γι' αυτό θα πάω σε ένα φυτώριο και θα δω τι μπορεί να γίνει. Ακούω εισηγήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Η moukelis έγραψε: #95 25-10-09 21:24 Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:40 Η kitty<3 έγραψε: #96 25-10-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... τι ειναι το γατοχορτο και που μπορεις να το βρεις???? εχει σχεση με το catnip??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #97 25-10-09 21:53 Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:58 Η kitty<3 έγραψε: #98 25-10-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...8α κοιτα3ω εδω σε πετ αλλιως ε3ωτερικο κι εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Η vaso85 έγραψε: #99 25-10-09 22:04 Πολύ ωραία κατασκευή φαίνεται!!Μπράβο!Να ρωτήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να βγεί??Ρωτάω γιατί στο καταφύγιο στο μέρος των γατιών όλη η αυλή είναι καλυμένη και απο πάνω με πλέγμα και οι γατούλες κάνουν κυριολεκτικά μονόζυγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:43 Η Selina Kyle: #100 26-10-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να βρω αυτή τη λίστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά σας παρουσιάζω την αυλή τελειωμένη, με την περίφραξή της!! Στη τελευταία φώτο, ο γατούλης μου, απολαμβάνει την αυλή του. Τώρα απομένει να τη φυτέψω και να την μετατρέψω σε ένα πράσινο μικρό παράδεισο!! Περιμένω σχόλια και εισηγήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:05 Η christina.maria: #90 24-10-09 22:05 Μπραβο! Πολυ ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η evelynkar: #91 24-10-09 22:33 τι ομορφο που το φτιαξατε!!! πρεπει να νιωθει πολυ τυχερος ο γατουλης σου που εχει αυλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 06:34 Η Selina Kyle: #92 25-10-09 06:34 Νομίζω ότι αυτό φαίνεται στην τελευταία φώτο . Ευτυχώς που έγινε. Είχα τύψεις για καιρό μετά που αναγκάστηκα να τον κλείσω σπίτι και ήθελα να είναι ασφαλής αλλά και ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #93 25-10-09 10:26 Καλημερα! Πολυ ωραιο το αποτελεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Η Selina Kyle: #94 25-10-09 21:05 Σ΄ ευχαριστώ moukelis, το χάρηκα πολύ. Όμως θέλω να φυτέψω, θέλω να το μετατρέψω σε ένα πράσινο παράδεισο για τον Disney, όπου να αισθάνεται πραγματικά τη φύση. Γι' αυτό θα πάω σε ένα φυτώριο και θα δω τι μπορεί να γίνει. Ακούω εισηγήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Η moukelis έγραψε: #95 25-10-09 21:24 Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:40 Η kitty<3 έγραψε: #96 25-10-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... τι ειναι το γατοχορτο και που μπορεις να το βρεις???? εχει σχεση με το catnip??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #97 25-10-09 21:53 Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:58 Η kitty<3 έγραψε: #98 25-10-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...8α κοιτα3ω εδω σε πετ αλλιως ε3ωτερικο κι εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Η vaso85 έγραψε: #99 25-10-09 22:04 Πολύ ωραία κατασκευή φαίνεται!!Μπράβο!Να ρωτήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να βγεί??Ρωτάω γιατί στο καταφύγιο στο μέρος των γατιών όλη η αυλή είναι καλυμένη και απο πάνω με πλέγμα και οι γατούλες κάνουν κυριολεκτικά μονόζυγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:43 Η Selina Kyle: #100 26-10-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να βρω αυτή τη λίστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπραβο! Πολυ ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η evelynkar: #91 24-10-09 22:33 τι ομορφο που το φτιαξατε!!! πρεπει να νιωθει πολυ τυχερος ο γατουλης σου που εχει αυλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 06:34 Η Selina Kyle: #92 25-10-09 06:34 Νομίζω ότι αυτό φαίνεται στην τελευταία φώτο . Ευτυχώς που έγινε. Είχα τύψεις για καιρό μετά που αναγκάστηκα να τον κλείσω σπίτι και ήθελα να είναι ασφαλής αλλά και ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #93 25-10-09 10:26 Καλημερα! Πολυ ωραιο το αποτελεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Η Selina Kyle: #94 25-10-09 21:05 Σ΄ ευχαριστώ moukelis, το χάρηκα πολύ. Όμως θέλω να φυτέψω, θέλω να το μετατρέψω σε ένα πράσινο παράδεισο για τον Disney, όπου να αισθάνεται πραγματικά τη φύση. Γι' αυτό θα πάω σε ένα φυτώριο και θα δω τι μπορεί να γίνει. Ακούω εισηγήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Η moukelis έγραψε: #95 25-10-09 21:24 Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:40 Η kitty<3 έγραψε: #96 25-10-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... τι ειναι το γατοχορτο και που μπορεις να το βρεις???? εχει σχεση με το catnip??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #97 25-10-09 21:53 Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:58 Η kitty<3 έγραψε: #98 25-10-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...8α κοιτα3ω εδω σε πετ αλλιως ε3ωτερικο κι εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Η vaso85 έγραψε: #99 25-10-09 22:04 Πολύ ωραία κατασκευή φαίνεται!!Μπράβο!Να ρωτήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να βγεί??Ρωτάω γιατί στο καταφύγιο στο μέρος των γατιών όλη η αυλή είναι καλυμένη και απο πάνω με πλέγμα και οι γατούλες κάνουν κυριολεκτικά μονόζυγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:43 Η Selina Kyle: #100 26-10-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να βρω αυτή τη λίστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι ομορφο που το φτιαξατε!!! πρεπει να νιωθει πολυ τυχερος ο γατουλης σου που εχει αυλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 06:34 Η Selina Kyle: #92 25-10-09 06:34 Νομίζω ότι αυτό φαίνεται στην τελευταία φώτο . Ευτυχώς που έγινε. Είχα τύψεις για καιρό μετά που αναγκάστηκα να τον κλείσω σπίτι και ήθελα να είναι ασφαλής αλλά και ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #93 25-10-09 10:26 Καλημερα! Πολυ ωραιο το αποτελεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Η Selina Kyle: #94 25-10-09 21:05 Σ΄ ευχαριστώ moukelis, το χάρηκα πολύ. Όμως θέλω να φυτέψω, θέλω να το μετατρέψω σε ένα πράσινο παράδεισο για τον Disney, όπου να αισθάνεται πραγματικά τη φύση. Γι' αυτό θα πάω σε ένα φυτώριο και θα δω τι μπορεί να γίνει. Ακούω εισηγήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Η moukelis έγραψε: #95 25-10-09 21:24 Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:40 Η kitty<3 έγραψε: #96 25-10-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... τι ειναι το γατοχορτο και που μπορεις να το βρεις???? εχει σχεση με το catnip??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #97 25-10-09 21:53 Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:58 Η kitty<3 έγραψε: #98 25-10-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...8α κοιτα3ω εδω σε πετ αλλιως ε3ωτερικο κι εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Η vaso85 έγραψε: #99 25-10-09 22:04 Πολύ ωραία κατασκευή φαίνεται!!Μπράβο!Να ρωτήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να βγεί??Ρωτάω γιατί στο καταφύγιο στο μέρος των γατιών όλη η αυλή είναι καλυμένη και απο πάνω με πλέγμα και οι γατούλες κάνουν κυριολεκτικά μονόζυγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:43 Η Selina Kyle: #100 26-10-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να βρω αυτή τη λίστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω ότι αυτό φαίνεται στην τελευταία φώτο . Ευτυχώς που έγινε. Είχα τύψεις για καιρό μετά που αναγκάστηκα να τον κλείσω σπίτι και ήθελα να είναι ασφαλής αλλά και ευτυχισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #93 25-10-09 10:26 Καλημερα! Πολυ ωραιο το αποτελεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Η Selina Kyle: #94 25-10-09 21:05 Σ΄ ευχαριστώ moukelis, το χάρηκα πολύ. Όμως θέλω να φυτέψω, θέλω να το μετατρέψω σε ένα πράσινο παράδεισο για τον Disney, όπου να αισθάνεται πραγματικά τη φύση. Γι' αυτό θα πάω σε ένα φυτώριο και θα δω τι μπορεί να γίνει. Ακούω εισηγήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Η moukelis έγραψε: #95 25-10-09 21:24 Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:40 Η kitty<3 έγραψε: #96 25-10-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... τι ειναι το γατοχορτο και που μπορεις να το βρεις???? εχει σχεση με το catnip??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #97 25-10-09 21:53 Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:58 Η kitty<3 έγραψε: #98 25-10-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...8α κοιτα3ω εδω σε πετ αλλιως ε3ωτερικο κι εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Η vaso85 έγραψε: #99 25-10-09 22:04 Πολύ ωραία κατασκευή φαίνεται!!Μπράβο!Να ρωτήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να βγεί??Ρωτάω γιατί στο καταφύγιο στο μέρος των γατιών όλη η αυλή είναι καλυμένη και απο πάνω με πλέγμα και οι γατούλες κάνουν κυριολεκτικά μονόζυγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:43 Η Selina Kyle: #100 26-10-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να βρω αυτή τη λίστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα! Πολυ ωραιο το αποτελεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Η Selina Kyle: #94 25-10-09 21:05 Σ΄ ευχαριστώ moukelis, το χάρηκα πολύ. Όμως θέλω να φυτέψω, θέλω να το μετατρέψω σε ένα πράσινο παράδεισο για τον Disney, όπου να αισθάνεται πραγματικά τη φύση. Γι' αυτό θα πάω σε ένα φυτώριο και θα δω τι μπορεί να γίνει. Ακούω εισηγήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Η moukelis έγραψε: #95 25-10-09 21:24 Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:40 Η kitty<3 έγραψε: #96 25-10-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... τι ειναι το γατοχορτο και που μπορεις να το βρεις???? εχει σχεση με το catnip??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #97 25-10-09 21:53 Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:58 Η kitty<3 έγραψε: #98 25-10-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...8α κοιτα3ω εδω σε πετ αλλιως ε3ωτερικο κι εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Η vaso85 έγραψε: #99 25-10-09 22:04 Πολύ ωραία κατασκευή φαίνεται!!Μπράβο!Να ρωτήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να βγεί??Ρωτάω γιατί στο καταφύγιο στο μέρος των γατιών όλη η αυλή είναι καλυμένη και απο πάνω με πλέγμα και οι γατούλες κάνουν κυριολεκτικά μονόζυγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:43 Η Selina Kyle: #100 26-10-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να βρω αυτή τη λίστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σ΄ ευχαριστώ moukelis, το χάρηκα πολύ. Όμως θέλω να φυτέψω, θέλω να το μετατρέψω σε ένα πράσινο παράδεισο για τον Disney, όπου να αισθάνεται πραγματικά τη φύση. Γι' αυτό θα πάω σε ένα φυτώριο και θα δω τι μπορεί να γίνει. Ακούω εισηγήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Η moukelis έγραψε: #95 25-10-09 21:24 Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:40 Η kitty<3 έγραψε: #96 25-10-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... τι ειναι το γατοχορτο και που μπορεις να το βρεις???? εχει σχεση με το catnip??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #97 25-10-09 21:53 Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:58 Η kitty<3 έγραψε: #98 25-10-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...8α κοιτα3ω εδω σε πετ αλλιως ε3ωτερικο κι εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Η vaso85 έγραψε: #99 25-10-09 22:04 Πολύ ωραία κατασκευή φαίνεται!!Μπράβο!Να ρωτήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να βγεί??Ρωτάω γιατί στο καταφύγιο στο μέρος των γατιών όλη η αυλή είναι καλυμένη και απο πάνω με πλέγμα και οι γατούλες κάνουν κυριολεκτικά μονόζυγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:43 Η Selina Kyle: #100 26-10-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να βρω αυτή τη λίστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:40 Η kitty<3 έγραψε: #96 25-10-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... τι ειναι το γατοχορτο και που μπορεις να το βρεις???? εχει σχεση με το catnip??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #97 25-10-09 21:53 Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:58 Η kitty<3 έγραψε: #98 25-10-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...8α κοιτα3ω εδω σε πετ αλλιως ε3ωτερικο κι εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Η vaso85 έγραψε: #99 25-10-09 22:04 Πολύ ωραία κατασκευή φαίνεται!!Μπράβο!Να ρωτήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να βγεί??Ρωτάω γιατί στο καταφύγιο στο μέρος των γατιών όλη η αυλή είναι καλυμένη και απο πάνω με πλέγμα και οι γατούλες κάνουν κυριολεκτικά μονόζυγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:43 Η Selina Kyle: #100 26-10-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να βρω αυτή τη λίστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... τι ειναι το γατοχορτο και που μπορεις να το βρεις???? εχει σχεση με το catnip??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #97 25-10-09 21:53 Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:58 Η kitty<3 έγραψε: #98 25-10-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...8α κοιτα3ω εδω σε πετ αλλιως ε3ωτερικο κι εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Η vaso85 έγραψε: #99 25-10-09 22:04 Πολύ ωραία κατασκευή φαίνεται!!Μπράβο!Να ρωτήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να βγεί??Ρωτάω γιατί στο καταφύγιο στο μέρος των γατιών όλη η αυλή είναι καλυμένη και απο πάνω με πλέγμα και οι γατούλες κάνουν κυριολεκτικά μονόζυγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:43 Η Selina Kyle: #100 26-10-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να βρω αυτή τη λίστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitty<3 Νεοφερμένο μέλος Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:58 Η kitty<3 έγραψε: #98 25-10-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...8α κοιτα3ω εδω σε πετ αλλιως ε3ωτερικο κι εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Η vaso85 έγραψε: #99 25-10-09 22:04 Πολύ ωραία κατασκευή φαίνεται!!Μπράβο!Να ρωτήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να βγεί??Ρωτάω γιατί στο καταφύγιο στο μέρος των γατιών όλη η αυλή είναι καλυμένη και απο πάνω με πλέγμα και οι γατούλες κάνουν κυριολεκτικά μονόζυγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:43 Η Selina Kyle: #100 26-10-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να βρω αυτή τη λίστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...8α κοιτα3ω εδω σε πετ αλλιως ε3ωτερικο κι εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Η vaso85 έγραψε: #99 25-10-09 22:04 Πολύ ωραία κατασκευή φαίνεται!!Μπράβο!Να ρωτήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να βγεί??Ρωτάω γιατί στο καταφύγιο στο μέρος των γατιών όλη η αυλή είναι καλυμένη και απο πάνω με πλέγμα και οι γατούλες κάνουν κυριολεκτικά μονόζυγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:43 Η Selina Kyle: #100 26-10-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να βρω αυτή τη λίστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πολύ ωραία κατασκευή φαίνεται!!Μπράβο!Να ρωτήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να βγεί??Ρωτάω γιατί στο καταφύγιο στο μέρος των γατιών όλη η αυλή είναι καλυμένη και απο πάνω με πλέγμα και οι γατούλες κάνουν κυριολεκτικά μονόζυγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:43 Η Selina Kyle: #100 26-10-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να βρω αυτή τη λίστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες. Click για ανάπτυξη... Που μπορώ να βρω αυτή τη λίστα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.