Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι Μαρία μου, δυστυχώς η Λίνα είναι ακόμα στην πανσιόν και περιμένει (όπως κι ο ταλαίπωρος Ρούντη επίσης). Πηγαίνω σταθερά 1 φορά την εβδομάδα και την βλέπω και κάθε φορά φεύγω το ίδιο χάλια γιατί με ακολουθεί το λυπημένο βλέμμα της, όταν καταλαβαίνει ότι φεύγω.
Συνεχίζω να ελπίζω ότι κάποιος θα γοητευθεί από αυτό το βλέμμα και σίγουρα δεν θα χάσει με ένα τέτοιο ζώο στην ζωή του.
Βούλα μου έβαλες αγγελία και σε άλλες ιστοσελίδες?
Αν όχι κόίταξε εδώ
Καλή τύχη στην κουκλίτσα, είναι πραγματικά κρίμα τέτοια όμορφα ζώα να μην έχουν οικογένεια...
Εμείς παρακαλάμε να βρεθούμε στη θέση να μπορούμε να έχουμε τέτοια ζώα και άλλοι τα πετάνε στο δρόμο. Τί να πω...
Μπράβο σου από τα βάθη της καρδιάς μου που δεν την εγκατέλειψες και εσύ και γνώρισε και λίγη καλοσύνη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Αρρωσταίνεις με τον πόνο και την αγωνία (που μεταφράζεται σε 'χαιδεψέ με, ΄ταισέ με΄ή το καλύτερο ΄πάρε με μαζί σου΄) που διαβάζεις στα μάτια τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Η μόνη διαφορά στην ζωή μας είναι τις Κυριακές που πάμε, τους βλέπουμε, τους ταίζουμε, τρέχουμε για καμμιά ώρα και μετά πάλι μέσα..
Και κάπου εκεί στα μέσα Οκτώβρη, αφού είμαστε ήδη διόμισι μήνες στην πανσιόν, φάνηκε ένα φως στο τούνελ. Εμφανίστηκε ένα ζευγάρι συνταξιούχων, που την ήθελαν. Χάρηκα πολύ μεν, με δισταγμό δε.. (η διαίσθησή μου δεν με έχει προδώσει ποτέ βλέπετε). Πήγα, τους γνώρισα, είδα το σπίτι. Συμπαθητικοί άνθρωποι και το σπίτι μια χαρά. Με κήπο, αυλή, πουλιά, κότες..Κυριακή, 19/10, αφήσαμε την πανσιόν και ξεκινήσαμε. Σκέφτομαι πάλι τα μάτια της, να με κοιτάνε σ'ολη την διαδρομή γεμάτα εμπιστοσύνη. Φτάσαμε, ήταν ανήσυχη, μετά από λίγο έφυγα. Το βλέμμα της με ακολουθούσε όλη την μέρα. Μετά από μια βδομάδα, πήγμε με την κόρη μου και την είδαμε. Φαινόταν καλά. Είχε παχύνει και έδειχνε καλά. Και μερικές μέρες αργότερα, στις 30/10, με πήραν τηλέφωνο ότι το 'πακέτο Λίνα' επιστρέφεται. Αιτία ? Κυνήγησε και έπνιξε μια κότα. Αυτό ήταν το έγκλημά της. Δεν το συζήτησα ούτε λεπτό.
Πήγα το ίδιο απόγευμα, την πήρα και από το Σάββατο 1/11, είμαστε πάλι στο κλουβί της πανσιόν, παρέα με τον κολλητό μας, τον Ρούντυ.
Σκέφτηκα πολλές φορές, ότι όπως πολλά πράγματα ζωή μου είναι στραβά, μάλλον μεταφέρω κι αυτό 'το στραβό' στην Λίνα, δεν εξηγείται διαφορετικά. Τόσο όμορφο σκυλί, τόσο πιστό και περιμένει.
Ζητάω από σας την θετική σας σκέψη και μόνο. Και συνεχίζω να ελπίζω .. και να πιστεύω ότι ίσως κάθε εμπόδιο είναι για καλό.
Το μόνο θετικό στην ιστορία είναι ότι αλλάξαμε πανσιόν. Και το περιβάλλον και οι άνθρωποι είναι καλύτερα.
Την σκέφτομαι όλη την μέρα και την νοιάζομαι. Όπως σκέφτομαι και νοιάζομαι το παιδί μου, τα γατιά μου, τα υπόλοιπα σκυλιά που ζουν εκεί, τα αδέσποτα που πεινάνε, όλα τα πλάσματα που βλέπω στις αγγελίες εδώ, να χαρίζονται... Και είναι τόσα πολλά.
ELENIP
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Ξέρεις, όσο ήταν στην προηγούμενη πανσιόν ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα. Αισθανόμουνα ότι πάω σε επισκεπτήριο, ήμουν με το ρολόι στο χέρι κι ούτε μπορούσα να ασχοληθώ έστω και λίγο με τα άλλα σκυλιά.
Εδώ σίγουρα είναι διαφορετικά. Ότι θες πες μου.
Βιβή για καινούργιες φωτο, θα φροντίσω επίσης την Κυριακή.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσο για αυτούς που θέλανε να την υιοθετήσουν και την έδωσαν πίσω για το τρομερό έγκλημα που έκανε, αν το έκανε, δε θα σχολιάσω.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Ναυσικά15615
Νεοφερμένο μέλος
Γειά σου Βούλα μου. Είναι απίστευτα συγκινητική η προσπάθειά σου. Τι έγινε τελικά; Τα πανέμορφα σκυλάκια είναι ακόμη στην πανσιόν;
Voula
Διάσημο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Τελικά κάποιες φορές στην ζωή μας η αναμονή αξίζει τον κόπο. Όπως είναι απίστευτα σωστό το 'κάθε εμπόδιο για καλό". Έτσι και για την Λίνα μου. Μετά από 4 μήνες παραμονής στην πανσιόν και παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, η Λίνα από προχθές 23/12, είναι στο καινούργιο της σπίτι παρέα με την υπέροχη μαμά της Μάνια. Μάλιστα οι πληροφορίες μου μου είπανε ότι κάνανε ρεβεγιόν Χριστουγέννων αγκαλιά οι δυό τους μπροστά στοπ τζάκι.
Η Μάνια με συγκίνησε πάρα πολύ όταν μου είπε ότι ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να πάρει ποτέ.
Εύχομαι να γίνουν 'αδερφές ψυχές'. Θα επανέλθω με φωτό από το καινούργιο σπίτι της Λίνας.
Σας ευχαριστώ όλους για τις θετικές σας σκέψεις και την συμπαράσταση.
Δεν μετάνιωσα ούτε ένα λεπτό για την απόφαση που πήρα το καλοκαίρι. Να μην στείλω αυτό το υπέροχο πλάσμα σε ένα στρατόπεδο που δεν θα ήξερα ούτε τι κάνει ούτε πως περνάει.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!
Τελικά κάποιες φορές στην ζωή μας η αναμονή αξίζει τον κόπο. Όπως είναι απίστευτα σωστό το 'κάθε εμπόδιο για καλό". Έτσι και για την Λίνα μου. Μετά από 4 μήνες παραμονής στην πανσιόν και παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, η Λίνα από προχθές 23/12, είναι στο καινούργιο της σπίτι παρέα με την υπέροχη μαμά της Μάνια. Μάλιστα οι πληροφορίες μου μου είπανε ότι κάνανε ρεβεγιόν Χριστουγέννων αγκαλιά οι δυό τους μπροστά στοπ τζάκι.
Η Μάνια με συγκίνησε πάρα πολύ όταν μου είπε ότι ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να πάρει ποτέ.
Εύχομαι να γίνουν 'αδερφές ψυχές'. Θα επανέλθω με φωτό από το καινούργιο σπίτι της Λίνας.
Σας ευχαριστώ όλους για τις θετικές σας σκέψεις και την συμπαράσταση.
Δεν μετάνιωσα ούτε ένα λεπτό για την απόφαση που πήρα το καλοκαίρι. Να μην στείλω αυτό το υπέροχο πλάσμα σε ένα στρατόπεδο που δεν θα ήξερα ούτε τι κάνει ούτε πως περνάει.
Μπράβο!!
Αχ τι ωραία νέα είναι αυτά... Συγχαρητήρια για ότι έκανες Βούλα μου. Μπράβο σου. :kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος

Ελπίζω το θέμα της Λίνας να κλειδωθεί σύντομα εφόσον είχε ένα ωραιότατο happy end!
Ναυσικά15615
Νεοφερμένο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
τελεια!!!τωρα το ειδα ,πολυ χαρηκα και για την λινα και για σας!

julia
Διακεκριμένο μέλος

Λέτε ρε παιδιά το 2009 να είναι επιτέλους διαφορετικό????
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έκλεισα το τόπικ και στο άλλο φόρουμ, η Λίνα μπήκε πια στα υιοθετημένα σκυλάκια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool