Χρειάζομαι την γνώμη σας άμεσα !!!

Όχι Μαρία μου, δυστυχώς η Λίνα είναι ακόμα στην πανσιόν και περιμένει (όπως κι ο ταλαίπωρος Ρούντη επίσης). Πηγαίνω σταθερά 1 φορά την εβδομάδα και την βλέπω και κάθε φορά φεύγω το ίδιο χάλια γιατί με ακολουθεί το λυπημένο βλέμμα της, όταν καταλαβαίνει ότι φεύγω.
Συνεχίζω να ελπίζω ότι κάποιος θα γοητευθεί από αυτό το βλέμμα και σίγουρα δεν θα χάσει με ένα τέτοιο ζώο στην ζωή του.

Βούλα μου έβαλες αγγελία και σε άλλες ιστοσελίδες?
Αν όχι κόίταξε εδώ
Καλή τύχη στην κουκλίτσα, είναι πραγματικά κρίμα τέτοια όμορφα ζώα να μην έχουν οικογένεια...
Εμείς παρακαλάμε να βρεθούμε στη θέση να μπορούμε να έχουμε τέτοια ζώα και άλλοι τα πετάνε στο δρόμο. Τί να πω...
Μπράβο σου από τα βάθη της καρδιάς μου που δεν την εγκατέλειψες και εσύ και γνώρισε και λίγη καλοσύνη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ Μαρία μου νάξερες μόνο τι σκυλιά υπάρχουν παρατημένα στις διάφορες πανσιόν ή στα καταφύγια.
Αρρωσταίνεις με τον πόνο και την αγωνία (που μεταφράζεται σε 'χαιδεψέ με, ΄ταισέ με΄ή το καλύτερο ΄πάρε με μαζί σου΄) που διαβάζεις στα μάτια τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω καιρό να σας γράψω νέα της Λίνας. Ζούμε στην πανσιόν, όλες οι μέρες είναι ακριβώς ίδιες όπως και οι νύκτες, με παρέα τον τρελλο-Ρουντάκο.
Η μόνη διαφορά στην ζωή μας είναι τις Κυριακές που πάμε, τους βλέπουμε, τους ταίζουμε, τρέχουμε για καμμιά ώρα και μετά πάλι μέσα..
Και κάπου εκεί στα μέσα Οκτώβρη, αφού είμαστε ήδη διόμισι μήνες στην πανσιόν, φάνηκε ένα φως στο τούνελ. Εμφανίστηκε ένα ζευγάρι συνταξιούχων, που την ήθελαν. Χάρηκα πολύ μεν, με δισταγμό δε.. (η διαίσθησή μου δεν με έχει προδώσει ποτέ βλέπετε). Πήγα, τους γνώρισα, είδα το σπίτι. Συμπαθητικοί άνθρωποι και το σπίτι μια χαρά. Με κήπο, αυλή, πουλιά, κότες..Κυριακή, 19/10, αφήσαμε την πανσιόν και ξεκινήσαμε. Σκέφτομαι πάλι τα μάτια της, να με κοιτάνε σ'ολη την διαδρομή γεμάτα εμπιστοσύνη. Φτάσαμε, ήταν ανήσυχη, μετά από λίγο έφυγα. Το βλέμμα της με ακολουθούσε όλη την μέρα. Μετά από μια βδομάδα, πήγμε με την κόρη μου και την είδαμε. Φαινόταν καλά. Είχε παχύνει και έδειχνε καλά. Και μερικές μέρες αργότερα, στις 30/10, με πήραν τηλέφωνο ότι το 'πακέτο Λίνα' επιστρέφεται. Αιτία ? Κυνήγησε και έπνιξε μια κότα. Αυτό ήταν το έγκλημά της. Δεν το συζήτησα ούτε λεπτό.
Πήγα το ίδιο απόγευμα, την πήρα και από το Σάββατο 1/11, είμαστε πάλι στο κλουβί της πανσιόν, παρέα με τον κολλητό μας, τον Ρούντυ.
Σκέφτηκα πολλές φορές, ότι όπως πολλά πράγματα ζωή μου είναι στραβά, μάλλον μεταφέρω κι αυτό 'το στραβό' στην Λίνα, δεν εξηγείται διαφορετικά. Τόσο όμορφο σκυλί, τόσο πιστό και περιμένει.
Ζητάω από σας την θετική σας σκέψη και μόνο. Και συνεχίζω να ελπίζω .. και να πιστεύω ότι ίσως κάθε εμπόδιο είναι για καλό.
Το μόνο θετικό στην ιστορία είναι ότι αλλάξαμε πανσιόν. Και το περιβάλλον και οι άνθρωποι είναι καλύτερα.
Την σκέφτομαι όλη την μέρα και την νοιάζομαι. Όπως σκέφτομαι και νοιάζομαι το παιδί μου, τα γατιά μου, τα υπόλοιπα σκυλιά που ζουν εκεί, τα αδέσποτα που πεινάνε, όλα τα πλάσματα που βλέπω στις αγγελίες εδώ, να χαρίζονται... Και είναι τόσα πολλά.

Boυλα που ειναι η πανσιον αυτη? Πηγαινει οποιος θελει για να κανει παρεα στα σκυλακια και να τα βγαζει βολτα 'η μονο οσοι εχουν παει καποιο αδεσποτο για φιλοξενεια?

Bούλα, κάνε μια προσπάθεια να τραβήξεις καινούριες φωτό να ανανεώσουμε λίγο τις αγγελίες και την αφισούλα.

Νομίζω ότι μπορεί να πάει όποιος θέλει, σε συννενόηση πάντα με τους ανθρώπους εκεί. Θα ξέρω περισσότερα πράγματα την Κυριακή που θα πάω.

Ξέρεις, όσο ήταν στην προηγούμενη πανσιόν ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα. Αισθανόμουνα ότι πάω σε επισκεπτήριο, ήμουν με το ρολόι στο χέρι κι ούτε μπορούσα να ασχοληθώ έστω και λίγο με τα άλλα σκυλιά.
Εδώ σίγουρα είναι διαφορετικά. Ότι θες πες μου.

Βιβή για καινούργιες φωτο, θα φροντίσω επίσης την Κυριακή.

Θετικές σκέψεις και από μένα για τη Λίνα.
Όσο για αυτούς που θέλανε να την υιοθετήσουν και την έδωσαν πίσω για το τρομερό έγκλημα που έκανε, αν το έκανε, δε θα σχολιάσω.

Και τις δικές μου θετικές σκέψεις! Μακάρι να βρεθεί ένα ασφαλές σπιτικό για τη γλυκειά Λίνα...:)

Λίνα και Ρούντι

Γειά σου Βούλα μου. Είναι απίστευτα συγκινητική η προσπάθειά σου. Τι έγινε τελικά; Τα πανέμορφα σκυλάκια είναι ακόμη στην πανσιόν;

Ναι, είναι ακόμα εκεί και περιμένουν...

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!
Τελικά κάποιες φορές στην ζωή μας η αναμονή αξίζει τον κόπο. Όπως είναι απίστευτα σωστό το 'κάθε εμπόδιο για καλό". Έτσι και για την Λίνα μου. Μετά από 4 μήνες παραμονής στην πανσιόν και παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, η Λίνα από προχθές 23/12, είναι στο καινούργιο της σπίτι παρέα με την υπέροχη μαμά της Μάνια. Μάλιστα οι πληροφορίες μου μου είπανε ότι κάνανε ρεβεγιόν Χριστουγέννων αγκαλιά οι δυό τους μπροστά στοπ τζάκι.
Η Μάνια με συγκίνησε πάρα πολύ όταν μου είπε ότι ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να πάρει ποτέ.
Εύχομαι να γίνουν 'αδερφές ψυχές'. Θα επανέλθω με φωτό από το καινούργιο σπίτι της Λίνας.
Σας ευχαριστώ όλους για τις θετικές σας σκέψεις και την συμπαράσταση.
Δεν μετάνιωσα ούτε ένα λεπτό για την απόφαση που πήρα το καλοκαίρι. Να μην στείλω αυτό το υπέροχο πλάσμα σε ένα στρατόπεδο που δεν θα ήξερα ούτε τι κάνει ούτε πως περνάει.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!
Τελικά κάποιες φορές στην ζωή μας η αναμονή αξίζει τον κόπο. Όπως είναι απίστευτα σωστό το 'κάθε εμπόδιο για καλό". Έτσι και για την Λίνα μου. Μετά από 4 μήνες παραμονής στην πανσιόν και παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, η Λίνα από προχθές 23/12, είναι στο καινούργιο της σπίτι παρέα με την υπέροχη μαμά της Μάνια. Μάλιστα οι πληροφορίες μου μου είπανε ότι κάνανε ρεβεγιόν Χριστουγέννων αγκαλιά οι δυό τους μπροστά στοπ τζάκι.
Η Μάνια με συγκίνησε πάρα πολύ όταν μου είπε ότι ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να πάρει ποτέ.
Εύχομαι να γίνουν 'αδερφές ψυχές'. Θα επανέλθω με φωτό από το καινούργιο σπίτι της Λίνας.
Σας ευχαριστώ όλους για τις θετικές σας σκέψεις και την συμπαράσταση.
Δεν μετάνιωσα ούτε ένα λεπτό για την απόφαση που πήρα το καλοκαίρι. Να μην στείλω αυτό το υπέροχο πλάσμα σε ένα στρατόπεδο που δεν θα ήξερα ούτε τι κάνει ούτε πως περνάει.

Μπράβο!! :up: Αχ τι ωραία νέα είναι αυτά... Συγχαρητήρια για ότι έκανες Βούλα μου. Μπράβο σου. :kiss:

Βουλίτσα στα έχω πει και από κοντά ήταν η πιο σωστή απόφαση που έχεις πάρει. Στα στρατόπεδα υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν τα ζώα αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι καλοθελητές που δυστυχώς δεν είναι αγνές ψυχές. Η Λινούλα βρήκε την τέλεια παρεούλα της. Άλλωστε στο είπα είχα προαίσθημα και τα ψάρια δεν τα γελάει ποτέ:)

Βουλίτσα, νομίζω πως αυτό ήταν ένα πολύ ωραίο Χριστουγεννιάτικο δώρο!:)

Ελπίζω το θέμα της Λίνας να κλειδωθεί σύντομα εφόσον είχε ένα ωραιότατο happy end!

Μόλις γύρισα από το Βόλο και διάβασα αυτό το θαυμάσιο νέο. Βούλα μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι γι' αυτή την εξέλιξη! Έτσι έπρεπε να γίνει. Όποιος δίνει απλόχερα καλοσύνη κι αγάπη, έρχεται η στιγμή να πάρει, έστω και με λίγη καθυστέρηση. Φαντάζομαι αυτό είναι το δώρο για το οποίο μιλούσες. Σου εύχομαι ο νέος χρόνος να σου φέρει κι άλλες πολλές χαρές. Το αξίζεις!

Μπράβο για τη Λίνα και το αίσιο τέλος που είχε η ιστορία της. Ηταν τόσο συγκινητικό. Η Λίνα λίγο πριν τα Χριστουγεννα σαν δωράκι πήρε το νέο της σπιτάκι κ έναν άνθρωπο να νοιάζεται γι αυτην κ να την αγαπά.... ¨Αξιζε Βούλα μου η προσπάθεια σου όλον αυτον τον καιρό. Να ΄σαι καλά εσύ και η ανθρωπογατοοικογένειά σου!:rolleyes:

Μπράβο Βούλα για όσα έκανες για τη σκυλίτσα! Πολύ συγκινήθηκα που βρήκε το σπιτάκι της επιτέλους!

αχ,ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!ειδες?ειδες?
τελεια!!!τωρα το ειδα ,πολυ χαρηκα και για την λινα και για σας!:D

Μπράβο και απο μένα!!!!! Τί καλά νέα και αυτά!!!:)
Λέτε ρε παιδιά το 2009 να είναι επιτέλους διαφορετικό????

Βούλα μου, άργησα αλλά επιτέλους γράφω στο τόπικ της αγαπημένης μας Λίνας! Το ξέρεις, σου το είπα σε προσωπική επικοινωνία, ότι η είδηση αυτή μετά από τόση αναμονή και αγωνία ήταν το πιο όμορφο και αισιόδοξο δώρο να ξεκινήσει η νέα χρονιά και να σβήσουν τα κακά της προηγούμενης... Η Λίνα μας γέμισε κουράγιο και ελπίδα... Όταν τη χρειαζόμαστε τόσο πολύ!

Έκλεισα το τόπικ και στο άλλο φόρουμ, η Λίνα μπήκε πια στα υιοθετημένα σκυλάκια! ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back