Ismini
Διάσημο μέλος
Ηταν εκει περσυ και προπερσυ. Διπλα οι Αγιοι Βασιληδες που καλουν τα παιδακια να ανεβουν και να φωτογραφηθουν.
Τα αλογακια ειναι εμφανως ταλαιπωρημενα και εξαντλημενα.
Πιστευω παντως οτι αυτο δεν θεωρειται παρανομο και οτι εχουν εκδοσει αδειες για να μενουν εκει.
Αυτο νομικα θεωρειται βασανισμος ζωου?
Μπορουμε λετε να κανουμε κατι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σε λιγο θα τους βαλουν και δυο κερατακια για να λενε οτι ειναι ταρανδοι!

Mika
Δραστήριο μέλος

ΥΣ Ασχετο ¨Ελενη πολυ ωραιο το countdown τησ σαρδελας. Εχω και εγω ενα στο desktop

ΥΣ Ασχετο ¨Ελενη πολυ ωραιο το countdown τησ σαρδελας. Εχω και εγω ενα στο desktop![]()
Χθεα ανακαλυψα το σαιτ και μου αρεσαν πολυ!
Βεβαια ειναι για μωρακια κυριως, αλλα εγω το εκανα για γατακια!

Ismini
Διάσημο μέλος
Δανεζα δεν ειπες οτι ειναι η μητερα σου?Κριμα που δεν ειναι ολοι σαν και τη δικη μου μητερα σε αυτα τα θεματα. Δεν κανεις ετσι ευτυχισμενα τα παιδια σου....παντως καποιος τροπος πρεπει να υπαρχει να απαγορευτει![]()
Στη Δανια το κρατος θα επετρεπε κατι παρομοιο?
Γιατι ηλιθιοι γονεις και αλλοι κυκλοφορουν πολλοι και παντου. Το θεμα ειναι οτι δεν θα επρεπε να επιτρεπεται αυτο!
anabou
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Εαν δεν ειχαν αδεια θα τους ειχαν διωξει. Κανουν περιπολιες εκει συχνα.Είναι πράγματι απαράδεκτο αυτό που γίνεται με τα πόνυ. Πάντως μην το θεωρείται σίγουρο ότι έχουν άδεια. Εδώ έβλεπα χτες στις ειδήσεις ότι τα σπιτάκια της πλατείας συντάγματος που πουλάνε γλυκά δεν είχαν ταμειακές και έκαναν και διάφορες άλλες παρατυπίες.
Mika
Δραστήριο μέλος
Ismini
Δανεζα δεν ειπες οτι ειναι η μητερα σου?![]()
Στη Δανια το κρατος θα επετρεπε κατι παρομοιο?
Ναι Δανεζα ειναι, και οχι βεβαια δεν επιτρεπεται τπτ που να εχει σχεση με κακοποιηση ζωων και τιμωρειτε πολυ αυστηρα καθε παρατυπια. Αλλα πολυ δυσκολο να συγκρινεις τις χωρες, πχ στην κω ηταν ενασ τυπος που πετουσε φολες και οταν του καναμε καταγγελια μασ ειπαν σιγα καλε πως κανετε ετσι για μερικα ζωα???
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
.Θα ξαναπερασω να ρωτησω παντως για τα αλογακια.
Mika
Δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εαν δεν ειχαν αδεια θα τους ειχαν διωξει. Κανουν περιπολιες εκει συχνα.
Αφού τα σπιτάκια είναι του Δήμου και τα νοικιάζει τρελλά λεφτά σε επώνυμα ζαχαροπλαστεία για να πουλάνε τα προϊόντα τους κατά την διάρκεια των γιορτών. Σιγά που θα τους διώξουν ή θα τους βάλουν να πληρώσουν πρόστιμο επειδή δεν έχουν ταμειακή!!! Να τους χάσουν από πελάτες του χρόνου;
Ismini
Διάσημο μέλος
Εδω μπορει να γινει επωνυμη καταγγελια. Οσο περισσοτεροι τοσο το καλυτερο.
Mika
Δραστήριο μέλος
Μπραβο
παω και εγω να στειλω μαιλ αμμεσωςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool