"Χριστουγεννιάτικα" βασανιστήρια

Ismini

Διάσημο μέλος

Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
Αυτες τις γιορτινες μερες πολλοι θα τα εχετε δει τα αλογακια πονυ στην αρχη της Ερμου.
Ηταν εκει περσυ και προπερσυ. Διπλα οι Αγιοι Βασιληδες που καλουν τα παιδακια να ανεβουν και να φωτογραφηθουν.
Τα αλογακια ειναι εμφανως ταλαιπωρημενα και εξαντλημενα.
Πιστευω παντως οτι αυτο δεν θεωρειται παρανομο και οτι εχουν εκδοσει αδειες για να μενουν εκει.
Αυτο νομικα θεωρειται βασανισμος ζωου?
Μπορουμε λετε να κανουμε κατι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο κατα καποιο τροπο δεν ειναι περιπου το ιδιο με τις αρκουδες και τα ντεφια? Θα επρεπε να ειναι παρανομο!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όσο υπάρχουν ηλίθιοι γονείς που πληρώνουν για να βγάλουν μια φωτογραφία τα βλαστάρια τους πάνω στα ταλαίπωρα αλογάκια δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει. Πριν από χρόνια όταν ήταν μικρότερα τα ανήψια μου μου είχε φέρει η αδελφή μου όλο καμάρι μια φωτογραφία και με τα δύο πάνω σ'ενα πόνι στην κεντρική πλατεία του Πειραιά. Τα είχα πάρει τόσο στο κρανίο που την έκαψα!!! Μιλάμε για υστερία! Κατόπιν τούτου δεν έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο απ'όσο γνωρίζω δηλαδή. Κατάλαβε ότι έκανε μλκ και το αποφεύγει...

Δυστυχως μερικοι ανθρωποι εκμεταλευονται ετσι τα ζωα...
Σε λιγο θα τους βαλουν και δυο κερατακια για να λενε οτι ειναι ταρανδοι!:mad: :mad: :mad:

Δικιο εχεις Ασπασια. Θυμαμαι και εγω οταν ημουν καπου 5 χρονων ειχαν στην κω κατι παρομοιο τα Χριστουγεννα και εγω ως παιδακι ηθελα να βγω φωτογραφια στα αλογακια. Η μαμα μου ομως μου εξηγησε ποσο λαθος ηταν και οχι μονο δεν ηθελα μετα, αλλα δυο μερες εκλαιγα για τα αλογακια. Κριμα που δεν ειναι ολοι σαν και τη δικη μου μητερα σε αυτα τα θεματα. Δεν κανεις ετσι ευτυχισμενα τα παιδια σου....παντως καποιος τροπος πρεπει να υπαρχει να απαγορευτει:hmm:

ΥΣ Ασχετο ¨Ελενη πολυ ωραιο το countdown τησ σαρδελας. Εχω και εγω ενα στο desktop;)

ΥΣ Ασχετο ¨Ελενη πολυ ωραιο το countdown τησ σαρδελας. Εχω και εγω ενα στο desktop;)

Χθεα ανακαλυψα το σαιτ και μου αρεσαν πολυ!
Βεβαια ειναι για μωρακια κυριως, αλλα εγω το εκανα για γατακια!:cool:

Κριμα που δεν ειναι ολοι σαν και τη δικη μου μητερα σε αυτα τα θεματα. Δεν κανεις ετσι ευτυχισμενα τα παιδια σου....παντως καποιος τροπος πρεπει να υπαρχει να απαγορευτει:hmm:
Δανεζα δεν ειπες οτι ειναι η μητερα σου?:hmm:
Στη Δανια το κρατος θα επετρεπε κατι παρομοιο?
Γιατι ηλιθιοι γονεις και αλλοι κυκλοφορουν πολλοι και παντου. Το θεμα ειναι οτι δεν θα επρεπε να επιτρεπεται αυτο!

Είναι πράγματι απαράδεκτο αυτό που γίνεται με τα πόνυ. Πάντως μην το θεωρείται σίγουρο ότι έχουν άδεια. Εδώ έβλεπα χτες στις ειδήσεις ότι τα σπιτάκια της πλατείας συντάγματος που πουλάνε γλυκά δεν είχαν ταμειακές και έκαναν και διάφορες άλλες παρατυπίες.

Είναι πράγματι απαράδεκτο αυτό που γίνεται με τα πόνυ. Πάντως μην το θεωρείται σίγουρο ότι έχουν άδεια. Εδώ έβλεπα χτες στις ειδήσεις ότι τα σπιτάκια της πλατείας συντάγματος που πουλάνε γλυκά δεν είχαν ταμειακές και έκαναν και διάφορες άλλες παρατυπίες.
Εαν δεν ειχαν αδεια θα τους ειχαν διωξει. Κανουν περιπολιες εκει συχνα.

Ismini
Δανεζα δεν ειπες οτι ειναι η μητερα σου?:hmm:
Στη Δανια το κρατος θα επετρεπε κατι παρομοιο?

Ναι Δανεζα ειναι, και οχι βεβαια δεν επιτρεπεται τπτ που να εχει σχεση με κακοποιηση ζωων και τιμωρειτε πολυ αυστηρα καθε παρατυπια. Αλλα πολυ δυσκολο να συγκρινεις τις χωρες, πχ στην κω ηταν ενασ τυπος που πετουσε φολες και οταν του καναμε καταγγελια μασ ειπαν σιγα καλε πως κανετε ετσι για μερικα ζωα??? :mad: :down: ισως αν γινοταν κατι να γινοταν μαζι με τις καταγγελιες για τα ζωα σε τσιρκα?

Παιδια γιατι δεν το καταγγελετε στο stray? η αλλου?Στο πετσ το ιντερπετ πχ?

Ισως κολλαει με το θεμα του τσιρκου. Αλλα το συγκεκριμενο με τα πονυ ανηκει περισσοτερο σαν θεμα στο Δημο Αθηναιων, ο οποιος δινει τις σχετικες αδειες καθως και ενοικιαζει τους χωρους σε διαφορους εποχιακους εμπορους. Εκτος απο αυτο που ανεφερε πιο πανω η Anabou ακουσα οτι εκει πουλανε γλυφιτζουρι 35 ?:down: :P .

Θα ξαναπερασω να ρωτησω παντως για τα αλογακια.

αν γινετε να το καταγγειλουμε εκει που ειπες yasmin δεν πειραζει που ειναι θεμα του δημου ?:hmm:

Εαν δεν ειχαν αδεια θα τους ειχαν διωξει. Κανουν περιπολιες εκει συχνα.

Αφού τα σπιτάκια είναι του Δήμου και τα νοικιάζει τρελλά λεφτά σε επώνυμα ζαχαροπλαστεία για να πουλάνε τα προϊόντα τους κατά την διάρκεια των γιορτών. Σιγά που θα τους διώξουν ή θα τους βάλουν να πληρώσουν πρόστιμο επειδή δεν έχουν ταμειακή!!! Να τους χάσουν από πελάτες του χρόνου;:down: :down: :down:

:up: Μπραβο :up: παω και εγω να στειλω μαιλ αμμεσως

μακαρι να μπορει να γινει κατι,γιατι ειναι πραγματικα θλιβερο να τα περιφερουν ετσι τα ταλαιπωρα τα πονυ μονο και μονο για να βγαλουν αναμνηστικες φωτογραφιες οι γονεις τα καμαρια τους:down:

Ημουνα ερμου σημερα ειδα τα πονι και τσακωσα εναν και του λεω ειναι θλημενο κατι εχει μου πε και καλα ποσ ετσι κοιμουνται λεει αυτα και του λεω με υφος να τον προσεχεις νομιζω οτι τα εχασε λιγο αλλα του την ειπα.Το λεγανε μηχαλη το πονι αυτο και λιγο παρακατω ειχε και αλλα πιο μικρα.:( :mad:

:down: :mad: :( :( :( ....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back