ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
και σε ολους οσους γιορταζουν φυσικα
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αθανασια Χρονια Πολλα
Γειά σου Αθανασία! Χρόνια σου πολλά πολλά!!!
Χρόνια πολλά Αθανασία να σε χαιρόμαστεΧρόνια πολλά και σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα!!!
Γιώτα, Βικτωρία και xtina σας ευχαριστώ για τις ευχές!

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Να σαι καλα οδυσσεα μου που τα θυμασαι ολα! Χρονια πολλα και στους δυο τους λοιπον!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑΝΑΣΗ!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ!!!
Αθανασια μου, εμενα δε με ειδες;
Στο εβαλα και μεγαλο, να το δεις
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγνώμη που το άργησα
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου σ ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι να είσαι καλά.
Συγνώμη που το άργησα
Δεν πειραζει...
Ελα πλακα κανω
Αφου δικαιολογεισαι! Ολη μερα στην Αθηνα για τη διαμαρτυρια... Συγχαρητηρια παντως που πηγες!
Αξιζεις ενα τεραστιο μπραβο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αθανασια μου, εμενα δε με ειδες;![]()
![]()
Στο εβαλα και μεγαλο, να το δεις
...
Βεβαίως και σ'ευχαριστώ κι εσένα!
Δεν είναι ότι δεν είδα, απλώς δεν ήμουν σίγουρη ότι ήταν για μένα (νομίζω γράφτηκες περίπου τότε που σταμάτησα να γράφω),
συγγνώμη
!Ευχαριστώ και πάλι όσες στείλατε ευχές με pm.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Βεβαίως και σ'ευχαριστώ κι εσένα!
Δεν είναι ότι δεν είδα, απλώς δεν ήμουν σίγουρη ότι ήταν για μένα (νομίζω γράφτηκες περίπου τότε που σταμάτησα να γράφω),
συγγνώμη!
Ευχαριστώ και πάλι όσες στείλατε ευχές με pm.
It' s ok Αθανασια μου!
Και δεν πειραζει που δεν εχουμε μιλησει σε θεματα... Σε ξερω απο θεματα που εχω διαβασει, κι ετσι σου ειπα χρονια πολλα!
anabou
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
χρονια πολλα θαναση
χρονια πολλα plain
οτι επιθυμειτε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να τα εκατοστησεις και οτι επιθυμεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
χρονια πολλα, χρονια καλα...

chrisidor
Δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
χρονια πολλα και καλα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool