Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Καλέ τι ωραίο χρώμα τριαντάφυλλου είναι αυτό! Ασυνήθιστο και πανέμορφο!Ζωίτσα μου
Χρόνια πολλά, πολλά και γουργουριστά!
Θα μου επιτρέψεις να σου προσφέρω ένα από τα τριαντάφυλλα μου
Και ο Αρούλης θέλει να σου φέρει έναν ιβίσκο, το αγαπημένο του λουλούδι![]()
Όμως ο Άρης με κατασκλάβωσε με τον ιβίσκο του! Να του ανταποδώσεις με ένα γερό χούφτι-χούφτι!
Ευχαριστώ πολύ! Κι εγώ αντεύχομαι και στις δυο σας: ό,τι ποθείτε για σας και για τα αγαπημένα σας δίποδα και τετράποδα!Zωή, Χρόνια πολλά κι απο μένα!! Ο,τι επιθυμείς και να είστε πάντα καλά!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Οτι επιθυμεις..!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ζωή χρόνια πολλά κι απο εμάς!Ευχαριστώ! Κι εσύ ό,τι ποθείς!![]()
Να σε χαίρετε το μαύρο μαργαριτάρι ,που κυκλοφορεί στα σκοτάδια.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ, κι εσύ ό,τι ποθείς να το αποκτήσεις ή να το πάθεις!Ζωή χρόνια πολλά κι απο εμάς!Να σε χαίρετε το μαύρο μαργαριτάρι ,που κυκλοφορεί στα σκοτάδια.
![]()

Να δεις τι αγγελούδι που έγινε τώρα. Τον κέρασα τόνο κονσέρβα και την έκανε κυριολεκτικά ταράτσα!
Melini
Διάσημο μέλος

Ο Γκάνταλφ ο Γκρίζος, ο Ιβάν ο Τρομερός και η περήφανη γατομαμά Μελίνα εύχονται Χρόνια Πολλά και καλά, υγεία, ευτυχία, αγάπη και τύχη στις αγαπητές:
1 Μαρία, Σούπερ Διοργανώτρια των καλλιστείων μας
2 Όλγα Madame la Moderatrice και
3 Ζωή, θεσσαλονικιά γατομάνα
Να ζήσετε όλες

και ό,τι επιθυμείτεΣόρυ για την καθυστέρηση
αλλά είμαστε εκτός δικτύου τα σαββατοκύριακα
ιβανα
Επιφανές μέλος
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευχαριστω παρα πολυ!!!!
stellak
Διάσημο μέλος

marzep
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Επισης σημερα νομιζω οτι γιορτασουν και ι Χριστινες ετσι;Χρονια πολλα στη μικρουλα μας bunny,στην κορη της Νεκταριας και στην Kristen.
Melini
Διάσημο μέλος
Με ανακαλυψες μαρη οτι γερασα ααα????
Ευχαριστω παρα πολυ!!!!
Εχεις ακόμα ένα χρόνο (στα 32 καίγεσαι

)Χρόνια Πολλά Άλίκη
Πάντα με υγεία και με όοοοοολη σου την οικογένεια (δίποδα και τετράποδα) Και καλές δουλειές και στο μαγαζάκι σου 
konstans
Περιβόητο μέλος

Ότι επιθυμείς, καλές δουλειές, να χαίρεσαι τη πολυμελή οικογένεια και όλα καλά να σου έρχονται!!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πω πω....διανυεις την ομορφοτερη δεκαετια της ζωης σου

Voula
Διάσημο μέλος
Η Γιούλη έχει απόλυτο δίκιο. Η καλύτερη δεκαετία στην ζωή μιας γυναίκας. Το καταλαβαίνεις όμως μόνο αν πας στην επόμενη...

Φιλιά πολλά
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλίκη, χρόνια πολλά και καλά!![]()
Mille merci Frau Στελλα!!!

Χρονια πολλα συμπεθερουλα,χιλιοχρονη,ευτυχισμενη κι ο,τι ποθεις να σου ερθει:kiss::kiss::kiss:!!!
Ευχαριστω συμπεθερουλα, να χαιρεσαι κι εσυ τα τερατακια σου!

Χρονια πολλα Αλικη μας,να ζησεις να σε χαιρομαστε!
Επισης σημερα νομιζω οτι γιορτασουν και ι Χριστινες ετσι;Χρονια πολλα στη μικρουλα μας bunny,στην κορη της Νεκταριας και στην Kristen.
Ευχαριστουμε πρωην συμπεθερα! Ναι οντως γιορταζουν και οι Χριστινες...
Εχεις ακόμα ένα χρόνο (στα 32 καίγεσαι)
Χρόνια Πολλά ΆλίκηΠάντα με υγεία και με όοοοοολη σου την οικογένεια (δίποδα και τετράποδα) Και καλές δουλειές και στο μαγαζάκι σου
![]()
Οτι προλαβω σε ενα χρονο δηλαδη ετσι? Να αναλαβετε τα παιδια μου απο του χρονου...

Ευχαριστω Μελινακι.
Χρόνια πολλά Αλίκη!
Ότι επιθυμείς, καλές δουλειές, να χαίρεσαι τη πολυμελή οικογένεια και όλα καλά να σου έρχονται!!!
Κωνσταντινα μου, να εισαι καλα. Την οικογενεια τη χαιρομαι οσο προλαβαινω...Ευχαριστωωωωωωωω!!!!
Χρονια Πολλα κι Ευτυχισμενα Αλικη!!!
Πω πω....διανυεις την ομορφοτερη δεκαετια της ζωης σου![]()
Αλικάκι Χρόνια Πολλά κι Ευτυχισμένα κι από μένα. Να χαίρεσαι τον Νίκο σου (εννοείται να σε χαίρεται κι αυτός), τα τετράποδά σας και ΄καλές δουλειές στην κρεπερί.
Η Γιούλη έχει απόλυτο δίκιο. Η καλύτερη δεκαετία στην ζωή μιας γυναίκας. Το καταλαβαίνεις όμως μόνο αν πας στην επόμενη...
Φιλιά πολλά
Με δουλευετε βρε αθεοφοβες?

Να χαρω τωρα ή να περιμενω άλλα 9 χρονια?
Ευχαριστω Γιουλη μου και Βουλα!
Σας περιμενω οοοολες τις τσουπρες να κερασω κρεπες. Κανονιστε μια εκδρομουλα.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
Σας περιμενω οοοολες τις τσουπρες να κερασω κρεπες. Κανονιστε μια εκδρομουλα.
εγω θελω μια με εξτρα μερεντα περικαλω. και θα την πλερωσω, εχω λεφτα κ πλερωνω νταξει ????????

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Xρόνια πολλά Αλικάκι. Πολύχρονη και ευτυχισμένη![]()
Αν και καθυστερημενα, ευχαριστω παρα πολυ Ρανια μου!

εγω θελω μια με εξτρα μερεντα περικαλω. και θα την πλερωσω, εχω λεφτα κ πλερωνω νταξει ????????![]()
Νταξ!

stellak
Διάσημο μέλος
Χρόνια Πολλά, Βουλίτσα και Βιβίκα
Ό,τι επιθυμεί η καρδιά της καθεμιάς να το αποκτήσει!Χρόνια Πολλά και καλά και στη Βιργινία, για τα γενέθλιά της!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool