marigo173
Δραστήριο μέλος

Αν και επειδή είμαι σπίτι (αναρρώνω από γαστρεντερίτιδα
) λέω ότι δεν τα γιορτάζω και θα λέω και φέτος ότι είμαι 25
!Αύριο αν είμαι καλύτερα θα βγούμε έξω. Κοπιάστε να σας κεράσω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!Υ.Γ.Νερινα,αλλαξε η ηλικια στο προφιλ σου η μου φαινεται
?ειχες γενεθλια καμια απο τις προηγουμενες μερες?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχουμε αρκετα ψαρακια στην παρεα εδω???
Μαριγω εισαι απο Κυπρο η σπουδαζεις εκει? 

marigo173
Δραστήριο μέλος
!!!Πολύ καλύτερα σήμερα. Μόλις γύρισα από εορταστικό δείπνο! Έβαλα και ένα μονό κερί στην τούρτα για να μην μαθαίνουν και οοολοι την ηλικία μας
. Στην Κύπρο ήρθα πριν 3 χρόνια για πολλούς λόγους
(είναι και η καταγωγή της μαμάς από εδώ αλλά στη Ρόδο γεννήθηκα και μεγάλωσα). Μένω στη Λευκωσία. Βασικά δουλεύω στο Πανεπιστήμιο (διδάσκω ελληνικά σε ξένους φοιτητές) και κάνω και το διδακτορικό μου. Τώρα διστάζω ακόμη να λέω ότι εγκαταστάθηκα μόνιμα, όοοοταν
τελειώσω το διδακτορικό βλέπουμε..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

marigo173
Δραστήριο μέλος
Και μένα η μαμά μου είναι από τη Γιαλούσα!!!! Καλά τρομακτική σύμπτωση!!!!! Την μαμά μου τη λένε Ιωάννα Χατζηπαντελή (το πατρικό της ) και ο παππούς μου είχε το καφενείο στην πλατεία. Πες το της μαμάς σου, που ξέρεις μπορεί να βρεθούμε και συγγενείς!
Καλά κουφάθηκα...
Εννοείται να με ειδοποιήσεις όταν έρθεις, να σου γνωρίσω και τη Λουκρητία

aspasiapef
Διάσημο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος
Φοβερή σύμπτωση πάντως!
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Έχω πάει πάρα πολλές φορές για διακοπές, καθώς η αδερφή της μαμάς μου μένει εκεί μόνιμα. Συνήθως πάμε το Πάσχα, γιατί το καλοκαίρι έχει πολύ ζέστη! Έχω 4 χρόνια να πάω.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμενα ειναι το αγορι απο Κυπρο και καθε φορα που φερνει φαγητο... του το αδειαζω
! Κυπριακες πιτες και σαντουιτς, τι γνωμη εχεις? Η πιτα δεν μου πολυαρεσε...
Εχω μαθει και καταλαβαινω αρκετα τους κυπριουςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Τρώω πάντως καθημερινά κυπριακές πίτες σαν τοστ. Δηλαδή αντί για ψωμί του τοστ χρησιμοποιώ αυτές. Μου αρέσουν πολύ περισσότερο! Μοιάζουν με τις αραβικές, αλλά είναι πιο χοντρές.
Όσο για την ομιλία, τα περισσότερα τα καταλαβαίνω, αλλά με τίποτα δεν μπορώ να τα πω! Η μητέρα μου δεν μιλάει κυπριακά, αλλά τα έχω μάθει από τους συγγενείς στην Κύπρο.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
, εκτος απο μια φορα που με ελεγε λοττα (κανοντας πλακα) ενω ημασταν σε μια παρεα Κυπριων, εγω τον ειπα βορτο! 
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αλλά πάλι αλλάξαμε τα φώτα στο θέμα!!!

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλα και κατι σιροπια που φερνουν, τριανταφυλλο και μπανανα τα διαλυεις με νερο και πινεις ειναι απολαυση! Τριανταφυλλο με νερο και μπανανα με ζεστο γαλα μιαμ! 
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool