Χρόνια Πολλά!!!

Σας ευχαριστώ κορίτσια!!:D
Αν και επειδή είμαι σπίτι (αναρρώνω από γαστρεντερίτιδα:() λέω ότι δεν τα γιορτάζω και θα λέω και φέτος ότι είμαι 25:P!
Αύριο αν είμαι καλύτερα θα βγούμε έξω. Κοπιάστε να σας κεράσω:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

περαστικα τοτε!!!! και εγω εχω κολλησει στα 27:lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χρονια πολλα κ καλαααααα

Χρονια Πολλα:up: !!

Υ.Γ.Νερινα,αλλαξε η ηλικια στο προφιλ σου η μου φαινεται:hmm: ?ειχες γενεθλια καμια απο τις προηγουμενες μερες?

Χρόνια πολλά!! Και σιδερένια!

Χρόνια πολλά κι από μένα, αν κ καθυστερημένα!

Χρονια Πολλα και απο μενα! Να ζησεις και οτι επιθυμεις! :D Εχουμε αρκετα ψαρακια στην παρεα εδω??? :up: Μαριγω εισαι απο Κυπρο η σπουδαζεις εκει? :hmm:

Χρονια σου πολλα!!!:)

Ευχαριστώ για τις ευχές:D!!!
Πολύ καλύτερα σήμερα. Μόλις γύρισα από εορταστικό δείπνο! Έβαλα και ένα μονό κερί στην τούρτα για να μην μαθαίνουν και οοολοι την ηλικία μας;).
Στην Κύπρο ήρθα πριν 3 χρόνια για πολλούς λόγους
(είναι και η καταγωγή της μαμάς από εδώ αλλά στη Ρόδο γεννήθηκα και μεγάλωσα). Μένω στη Λευκωσία. Βασικά δουλεύω στο Πανεπιστήμιο (διδάσκω ελληνικά σε ξένους φοιτητές) και κάνω και το διδακτορικό μου. Τώρα διστάζω ακόμη να λέω ότι εγκαταστάθηκα μόνιμα, όοοοταν:cool: τελειώσω το διδακτορικό βλέπουμε..

Είμαστε κατά το ήμισυ συντοπίτισσες! Η μητέρα μου είναι από τα κατεχόμενα (Γιαλούσα), κι έχω συγγενείς Λεμεσό και Λευκωσία αλλά δεν έχω πάει ποτέ. Όλο τ'αναβάλω! Αν έρθω ποτε θα σου στείλω PM;)

Πλάακα κάνεις;;;:blink:
Και μένα η μαμά μου είναι από τη Γιαλούσα!!!! Καλά τρομακτική σύμπτωση!!!!! Την μαμά μου τη λένε Ιωάννα Χατζηπαντελή (το πατρικό της ) και ο παππούς μου είχε το καφενείο στην πλατεία. Πες το της μαμάς σου, που ξέρεις μπορεί να βρεθούμε και συγγενείς!
Καλά κουφάθηκα...:blink: :blink:
Εννοείται να με ειδοποιήσεις όταν έρθεις, να σου γνωρίσω και τη Λουκρητία:P

Το πατρικό της μαμάς μου είναι Παπαϊωάννου. Θα της το πω αλλά έχει γεννηθεί και μεγαλώσει Αθήνα και πιθανότατα να μην την ξέρει. Άσε που είναι σίγουρα μεγαλύτερη από τη μαμά σου (76 στα 77). Καλοκαίρια πήγαινε εκεί μέχρι που παντρεύτηκε. Ξέρω ότι η αδελφή του παππού μου, η γιαγιά η Αρετή, είχε ταμιευτήριο (τράπεζα) εκεί....

Α, ναι λογικά δεν θα τη ξέρει, η δικιά μου είναι54 .Θα ρωτήσω όμως τη μαμά όταν μιλήσουμε πού ξέρεις.
Φοβερή σύμπτωση πάντως!

Και εμένα η μητέρα μου είναι από την Κύπρο, από τη Λευκωσία.
Έχω πάει πάρα πολλές φορές για διακοπές, καθώς η αδερφή της μαμάς μου μένει εκεί μόνιμα. Συνήθως πάμε το Πάσχα, γιατί το καλοκαίρι έχει πολύ ζέστη! Έχω 4 χρόνια να πάω.

Εμαθες να φτιαχνεις σεφταλιες και κουπεπια? :) Εμενα ειναι το αγορι απο Κυπρο και καθε φορα που φερνει φαγητο... του το αδειαζω :P ! Κυπριακες πιτες και σαντουιτς, τι γνωμη εχεις? Η πιτα δεν μου πολυαρεσε... :cool: Εχω μαθει και καταλαβαινω αρκετα τους κυπριους

Γενικά τα κυπριακά φαγητά δεν μου αρέσουν.:redface:
Τρώω πάντως καθημερινά κυπριακές πίτες σαν τοστ. Δηλαδή αντί για ψωμί του τοστ χρησιμοποιώ αυτές. Μου αρέσουν πολύ περισσότερο! Μοιάζουν με τις αραβικές, αλλά είναι πιο χοντρές.
Όσο για την ομιλία, τα περισσότερα τα καταλαβαίνω, αλλά με τίποτα δεν μπορώ να τα πω! Η μητέρα μου δεν μιλάει κυπριακά, αλλά τα έχω μάθει από τους συγγενείς στην Κύπρο.

Αχ, εγω τρελαινομαι ειδικα για τα κουπεπια! Καταλαβαινω αλλα μιλαω (δηλαδη αποπειρες να μιλησω) μονο με τον φιλο μου :redface: , εκτος απο μια φορα που με ελεγε λοττα (κανοντας πλακα) ενω ημασταν σε μια παρεα Κυπριων, εγω τον ειπα βορτο! :P

Σεφταλιές φτιάχνει η μαμά μου και παλιότερα, τώρα όχι, κάθε Πάσχα φλαούνες. Μ'αρέσουν πολύ οι γλυσταριές, είναι σαν κριτσίνια, και ο κυπρέϊκος τραχανάς. Επίσης πολύ ωραία είναι και τα σουβλάκια με την πίττα τους. Τρομερά! Εγώ από Κυπριακά δεν σκαμπάζω γρι! Η μητέρα μου δεν μιλάει καθόλου αν και μου πετάει καμιά λέξη που και που. Κάτι ξαδέλφια και ανήψια που έχ στην Κύπρο, τρομάζω κάθε φορά να τα καταλάβω όταν μιλάμε στο τηλέφωνο.
Αλλά πάλι αλλάξαμε τα φώτα στο θέμα!!!:lol: :lol: :lol:

Αχ ναι και ο τραχανας ειναι πολυ ωραιος! Εχω μαθει να τον μαγειρευω κιολλας με κοκκινη σαλτσα! :) Αλλα και κατι σιροπια που φερνουν, τριανταφυλλο και μπανανα τα διαλυεις με νερο και πινεις ειναι απολαυση! Τριανταφυλλο με νερο και μπανανα με ζεστο γαλα μιαμ! :D

Παλιά έπινα συνέχεια κρύο γάλα με τριαντάφυλλο!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back