Raisa
Περιβόητο μέλος
ευχαριστω!!!Προς στιγμη το ειχα ξεχασει!απορια στο τωρα που διαβαζα τα μυνηματα παρατηρησα οτι φαινετε απλα η εγγραφη στο forum απο που φαινονται τα γενεθλια???
Κάτω κάτω στην σελίδα μετά από εκεί που λέει τους χρήστες που μπήκαν το τελευταίο 24ωρο έχει αυτούς που έχον=υν γενέθλια κάθε μέρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Γλυκές μου σας ευχαριστώ όλες,με κάνατε πολύ χαρούμενη σήμερα με τα μηνύματά σας!Ελπίζω να σας γνωρίσω όλες κι από κοντά,μέχρι τότε,σας στέλνω από ένα γελαστρόνι με φως από τα κεράκια που έσβησα πριν λίγο.Σε όλες σας σε κάτι θα χρησιμέψει:Να ελαφρύνει λίγο τη θλίψη όσως έχασαν το γατάκι τους πρόσφατα,να φωτίσει το δρόμο όσων ψάχνουν ακόμα να το βρουν,να λάμψουν τα μάτια όσως σκέφτονται να υιοθετήσουν αδεσποτάκι βλέποντας το γατάκι των ονείρων τους σε μια αγγελία,να φωτίσει τα βιβλία όσων διαβάζουν μέχρι αργά το βράδυ,να στέκει δίπλα τους για συμπαράσταση στα άρρωστα ζωάκια τους και τέλος θα στείλω ένα και στους ασυνείδητους που σκοτώνουν και βασανίζουν ζωάκια με ό,τι τρόπο βρει το αρρωστημένο τους μυαλό.Ελπίζω ένα γελαστρόνι να τρυπώσει από το αυτί τους μέσα στα μυαλά τους και να φωτίσει το σκοτάδι που υπάρχει εκεί.
Όμορφα λόγια. Δωράκι πριν λίγο ήμουν με Αλίκη (Aretha) η οποία κατέβηκε Ρόδο και μου είπε να σου πω τα χρόνια της πολλά.
Θα σου τα πει μόλις γυρίσει

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Την ευχαριστώ πολύ,και θα τα κάνουμε δεκτά τα χρόνια της πολλά έστω και μπαγιάτικα(εγώ,γιατί ο Σείριος δεν το νομίζω...Όμορφα λόγια. Δωράκι πριν λίγο ήμουν με Αλίκη (Aretha) η οποία κατέβηκε Ρόδο και μου είπε να σου πω τα χρόνια της πολλά.
Θα σου τα πει μόλις γυρίσει![]()
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Οπως επισης τις ευχες μας και στους υπολοιπους εορταζοντες
frou-frou,ameli,maxi2,dorab,elizaki και KOKKINIKLOSTI

Παιδια τι ωραια που σημερα ειναι αργια

Ελπιζω για τους περισσοτερους εδω μεσα

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
χρονια πολλα σε ολες μας να ζησουμε να μας χαιρονται αυτοι που ειναι διπλα μας και να συνεχισουν να μας αντεχουν!!
μεσα στο διστοιχο αυτο ευχαριστω σας λεω
μα ετσι που το σκεφτομαι θα καθομαι να κλαιω!!!:cry:
μεγαλωσα αλλο ενα χρονο!!:cry:

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
σε όσους γιορτάζουν ,να σας χαιρόμαστε

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
μεγαλωσα αλλο ενα χρονο!!:cry:η μηπως οχι??
![]()
Όχι βέβαια!
Χρόνια πολλά σε σένα και σε όσους γιορτάζουν!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος

τι γιορτη ειναι σημερα ρουκο??

Raisa
Περιβόητο μέλος
.
.
...να είστε πάντα καλά και να σας χαίρονται οι δικοί σας και τα γατόνια σας!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος

Χρόνια ΠΟΛΛΑ σε ΟΛΟΥΣ που γιόρταζαν αυτό το 3ήμερο!!!!!!!!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

georgia alex
Δραστήριο μέλος

Να σε χαιρονται τα ψιψινια σου και οσοι σε αγαπουν!!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Επιτέλους, τελευταία και καταϊδρωμένη, κατέφτασα κι εγώ με τις μπαγιάτικες ευχές μου... Δώρα, ό,τι επιθυμείς!! Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν, κι εμείς μαζί, φυσικάΤην ευχαριστώ πολύ,και θα τα κάνουμε δεκτά τα χρόνια της πολλά έστω και μπαγιάτικα(εγώ,γιατί ο Σείριος δεν το νομίζω...)

Χρόνια πολλά και στους Frou-frou,ameli,maxi2,dorab,elizaki, KOKKINIKLOSTI και όσους ακόμα γιόρταζαν αυτές τις μέρες!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Κριμα που χαθηκες, μας ελειψε το χιουμορ σου και ο τσαμπουκας σου

Και παλι πολυχρονη και οτι επιθυμεις
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool