maxi2
Δραστήριο μέλος
προκαταβολικά ντε...
να είμαστε οι πρώτες!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να ζήσουμε οι Λιονταρίνες!ευχαριστω πολυ!
βασικα ειναι αυριο τα γενεθλια αλλα οταν ειχα γραφτει εκανα λαθος και μετα δεν μπορουσα να το αλλαξω,τωρα προσπαθει η ρουλα να το αλλαξει,αν γινεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
ευχαριστω κοριτσια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Να ζήσουμε οι Λιονταρίνες!![]()
Βρε ΓΙΟΥΛΗ χρόνια πολλά και σε εσένα να τα εκατοστήσεις και να χαίρεσαι τα δικά σου λιονταράκια

ruko
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

ευχαριστω!!!!!!!!!!
ωχ παναγια τουρτα!!!!!!!!!!!!!!την θελωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!

stellak
Διάσημο μέλος
Χρόνια σου πολλά, Αγγελική!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστώ!Βρε ΓΙΟΥΛΗ χρόνια πολλά και σε εσένα να τα εκατοστήσεις και να χαίρεσαι τα δικά σου λιονταράκια![]()

Εγινα 38!! Μεγάλωσα πια!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σε ευχαριστώ!
Εγινα 38!! Μεγάλωσα πια!![]()
Στα κοντινά είμαστε άστα
Δεν πειράζει βρε να περνάμε καλά έχει σημασίαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
ΥΣ: Κορίτσια τι μεγαλώσατε?? Εγω εχω μια θεια 80 χρονών (θεά) η οποία θέλει να ξαναπαντρευτεί δηλώνοντας: " Δυο αντρες εχω θάψει, να μην θάψω αλλον ένα?"

Και ειναι και μια κούκλα η θεία!!!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αγγελική χρόνια πολλά!!!!
ΥΣ: Κορίτσια τι μεγαλώσατε?? Εγω εχω μια θεια 80 χρονών (θεά) η οποία θέλει να ξαναπαντρευτεί δηλώνοντας: " Δυο αντρες εχω θάψει, να μην θάψω αλλον ένα?"
Και ειναι και μια κούκλα η θεία!!!
Δύο άντρες
? Βρε την θεία
Τον έχει έτοιμο τον τρίτο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω πάντως την συμπαθω πάρα πολυ γιατι εξακολουθει και σοκάρει τους πάντες στο χωριο..
(μου λέει προχθες: Ελα μωρο μου να μου βαψεις το μαλλι, γιατι ξανθυναν και μοιάζω με πο#@#@να

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
μωρε μπραβο η θεια!!!

χρονια πολλα και σε σενα γιουλη!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Τον ψάχνει τον γαμπρό....Πάντως ούτε ταμπού έχει η θεία, ούτε ντροπές κανει, κατευθειαν στο ψητο αμα δει κανα ομορφονιό!!!
Εγω πάντως την συμπαθω πάρα πολυ γιατι εξακολουθει και σοκάρει τους πάντες στο χωριο..
(μου λέει προχθες: Ελα μωρο μου να μου βαψεις το μαλλι, γιατι ξανθυναν και μοιάζω με πο#@#@να)
Μωρέ μπράβο
Κρητικοπούλα η θεία με τα όλα της.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Oχι! Οχι! Εννοώ ότι επιτέλους μεγάλωσα!Στα κοντινά είμαστε άσταΔεν πειράζει βρε να περνάμε καλά έχει σημασία

Με την ηλικία μου τα πάμε μια χαρά! Είμαστε οι καλύτερες φίλες...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστώ! Επίσης!ευχαριστω και παλι!
μωρε μπραβο η θεια!!!
χρονια πολλα και σε σενα γιουλη!![]()
Να' μαστε γερές... αυτό είναι το πιο σημαντικό!

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιούλη χρόνια πολλά και σε σένα!!!!Σήμερα εχεις γενέθλια??
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΕυχαριστώΚρητικοπούλα μόνο στην καταγωγη γιατι μεγαλωσε εις στας Αθήνας και έζησε στις μεγαλουπόλεις όλου του κόσμου...Κοσμοπολίτισσα η θεία!!!
Γιούλη χρόνια πολλά και σε σένα!!!!Σήμερα εχεις γενέθλια??
Χθες είχα!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Οσο για τα χρονια που περνανε μην ανησυχειτε ,τα καλυτερα δεν ηρθαν ακομη

Αννα.Κ σουπερ γιαγια η θεια

Μπραβο της που χαιρεται την ζωη!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool