Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εν τω σπηλαίω τίκτεταιΚαλην ημεραν Αρχοντες
κι αν ειναι ορισμος σας
Χριστου τη Θεια γέννηση
Να πω στ'αρχοντικο σας
...
Και του Χρονου!
Υγεια κι Ευτυχια σε ολους μας
Υγεια κι Ευτυχια σε ολο το κοσμο![]()
εν φάτνη των αλόγων
ο βασιλεύς των ουρανών
και ποιητής των όλων...
Μας έπιασε παλιμπαιδισμός. Γουστάρωωωωωωωωωωω!!!!

Χρόνια πολλά σε όλους!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
και στις Ευγενίες και τις Τζένες!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
Θα τα πούμε και πάλι με το νέο χρόνο, γιατί εγώ παίρνω άδεια και δε θέλω να ξαναδώ υπολογιστή μέχρι τις 5 του Γενάρη.
Φιλιά πολλά από μένα
Μουσουδιές από το Gandalf
chryssa
Διάσημο μέλος

Και στην Αναστασία που γιόρταζε προχθές... Δεν το ήξερα, νόμιζα ότι είναι το Πάσχα...

Ματς, μουτς!!!
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!
elvenstar
Επιφανές μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΥΓΕΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

kimi
Νεοφερμένο μέλος
Να ειναι ολος ο κοσμος καλα με υγεια και ευτυχια.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Daphni.ps να τα εκατοστήσεις

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Ξεκιναω λοιπον(σαν απειλη ακουστηκε ε?)ιχιχιχι

Πρωτα απ'ολα θελω να πω σε ολα τα μελη χρονια πολλα σε ολουςμα σε ολους χωρις καμια εξαιρεση,σε καθε εναν ξεχωριστα αλλα την ιδια ευχη,ευχομαι λοιπον χρονια πολλα και καλα,να μην ζηταμε παντα παρα πολλα,να πηγαινουμε αργα σιγα και σταθερα και ας μην βιαζομαστε,η ζωη δεν ειναι μεγαλη,μαλλον μικρη,αλλα ειναι ποιο ωραιο να ζουμε αυτο που λεμε τωρα,και να ειναι με ποιοτητα και πανω απ'ολα υγεια,μετα απο αυτο και εχοντας εμας καλα ολα τα αλλα ερχονται μαλλον οταν πρεπει και οχι παντα οταν τα θελουμε εκεινη την ωρα,ισως ειναι και η ζωη απο μονη της τετοια που μας δοκιμαζει ετσι για να γινομαστε καθε μερα και καλυτεροι ανθρωποι,εχω οπως ολοι μας παραπονα και μαλιστα σχεδον παντα
,αλλα ειναι ανθρωπινο,και ερχομαι στο δευτερο που θελω να πω,πως και ο λογος που ελειψα ηταν οικογενειακος και εχει να κανει με τον θανατο του παππου μου μετα απο πολλα απανωτα επεισοδια και ταλαιπωρια τον τελευταιο καιρο,ολοι λιγο πολυ τα εχουμε περασει αυτα,ειναι μεσα στην ζωη δυστηχως,απο 11 ετων εχω χασει και τον μπαμπακα μου:cry:,μετα απο εκει και περα εγινα αλλο παιδι και μεγαλωσα οσο ποιο γρηγορα γινοταν,δεν θα ξαναλειψω για μεγαλο χρονικο διαστημα,φυσικα οπως και πριν γινω μελος εμπαινα ως guest,οποτε μπορουσα,αλλα τωρα δεν εχω σκοπο να ξαναχαθω,ελπιζω να με συγχωρεσετε γι'αυτο
,ειμαι πλεον εξαλλου πολυ κοντα στην πατροτητα μιας και συντομα θελω να πιστευω θα εχω και παλι μωρακι η μωρακια,δεν ξερω ακομα,μπορει να ξεκινησω με τα μουτρα,και εδω ειναι που ερχομαι στο τριτο μερος.Ειχα την τυχη και την χαρα να επισκεφθω μια κυρια με ''Κ'' κεφαλαιο:kiss:,μια γυναικα πραγματικο θυσαυρο,με υποδεχθηκε στο σπιτικο της με ανοιχτες αγγαλες,με εκανε να νοιωσω πραγματικα σαν στο σπιτι μου και καλυτερα ακομα,τι φιλοξενια θεε μου,πηγα και μεταμορφωθηκα σε βδελλα αφου εκατσα 10 ολοκληρες ωρες
,μεχρι και απο τα υπεροχα φαγητα της μου σερβιρε(μουρλια),τι να πω τι να πω,ο λογος φυσικα για την κ.Νεκταρια
με την οποια περασα υπεροχα ολες αυτες τις ωρες οπως και με την κορη της χριστινα
,το μυαλο μου φυσικα ηταν σε αλλη διασταση,δεν σκεφτομουν λογικα γιατι οπου και να εστριβα αντικριζα ενα θαυμα:cat:
,πραγματικος πανζουρλισμος μωρων,φοβος με κυριευσε μην παθω κατι απο τοση ομορφια,δεν ηξερα που να πρωτοαπλωσω το χερι μου και ποιο να παρω αγγαλια και ποιο εκεινο και ποιο το αλλο,απορω πως τα βγαζει και περα δηλαδη,ειναι κατι σε Catwoman η κ.Νεκταρια,δεν εξηγειτε αλλιως,υποκλεινομαι και τα συγχαρητηρια μου και παλι στην πραγματικη Main Coon Mother
του υπεροχου Club μας,ειμαι πολυ τυχερος που την γνωρισα και απο κοντα,ελπιζω να αφησα οντως την καλυτερη εντυπωση μιας και δεν υπαρχει περιπτωση να μην ξαναπαω(παλι σαν απειλει ακουστηκε)αχαχαχα
,οπως και να με κανει η κ.Νεκταρια περηφανο γατομπαμπα,συντομα λοιπον και τα 2,και εχω σχεδον κλεισει καπου
,με την νεα χρονια θα ειμαι 1000% σιγουρος και ποιο αλλα μαλλον πια παιδακια
απο αυτα θα ερθουν υπο την προστασια μου,ανυπομονω,σκαω μπορω να πω.Ενα ευχαριστω και στην κυρια Γιουλη που με τσιγκλαγε να μην ντραπω και να αποφασισω να ερθω σε επαφη με τον ανθρωπο μου,ευχαριστω πολυ κ.Γιουλη
(εχετε πολυ ωραια φωνη
)χεχε,ελπιζω να τα πουμε και εμεις καποια στιγμη απο κοντα οπως και με τα υπολοιπα μελη,εγω εδω ειμαι παιδακια,κανονιστε και μεσα ιχιχι.Τελειωνω τελειωνω μην φευγετε αχαχα
,κ.Νεκταρια ευχαριστω αλλη μια φορα,περασα τελεια,γεμισα την μερα μου απιστευτα ωραια στο υπεροχο σπιτι σας με την υπεροχη οικογενεια σας,ειστε ευλογημενος ανθρωπος και τυχεροι οσοι σαν γνωριζουν,συντομα κοντα σας και παλι(τριτη και τελευταια απειλη
) αχαχα,ευχαριστω επισης ολους εσας εδω στο My Cat
που θελω να πιστευω πως θα συνεχισω/ουμε να τα λεμε για πολυ καιρο ακομα για τα παιδακια μας και οτι αλλο θελουμε.Χρονια πολλα και παλι,με αγαπη & εκτιμηση Δημητρης Αγγελος Δ. *D~A~D*
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool