ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

(Δε μου έρχεται και τίποτα με πεντε γράμματα,κρεμάλα παίζουμε; )
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μήπως είναι 6 αλλά τον πήγαν για στείρωση κ έμεινε με 5Τι στο λούσιφερ είναι η ***** του Μωάμεθ,ας μου πει κάποιος κι εμένα του αθώου δεν ντρέπεστε!(Δε μου έρχεται και τίποτα με πεντε γράμματα,κρεμάλα παίζουμε; )
![]()

ruko
Διάσημο μέλος

Νικολέτα, χρόνια πολλά και ό,τι επιθυμείς!:kiss::kiss:
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Κατόπιν απαίτησης πολλών συνγατιωτισσών και πριν το μυαλό σας πάει σε κάτι κακό και κάργα ασεβές για τους Ισλαμιστές συνανθρώπους μας, να διευκρινίσω: πρόκειται για την ΠΟΡΔΗ του Μωάμεθ! Και σημαίνει "φυτρώνω εκεί που δεν με σπέρνουν".Να 'μαι κι εγώ σαν την ***** του Μωάμεθ!
Να συμπληρώσω ότι ως γατόφιλο κοινό πρέπει να τρέφουμε ιδιαίτερη συμπάθεια στο Ισλάμ. Υπάρχει μια ιστορία ότι κάποτε ο Μωάμεθ έπρεπε να πάει να προσευχηθεί αλλά η γάτα του είχε αποκοιμηθεί σε μια γωνιά του ρούχου του. Τι έκανε λοιπόν; Έκοψε το ρούχο του για να μην ενοχλήσει τη γάτα!
Υπογραφή,
Zbeebz ο μαυροκαλικάντζαρος (με λαμβάνεις, stellak;
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Υπογραφή,
Zbeebz ο μαυροκαλικάντζαρος (με λαμβάνεις, stellak;)
Αν λαμβάνω, λέει
Λαμβάνω και είμαι και στη δουλειά, από την οποία θα απολυθώ εάν συνεχίσω να γελάω μόνη μου...
Θα φταρνίζεται συνέχεια τελευταία εκείνος ο ... Κορκ! Α, και ευχαριστούμε για την ευωδιαστή διευκρίνιση
ΠΑΛΙ ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ, ΖΜΠΙΜΠΖ??? ΠΑΛΙ???
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Νομίζω πως ξέχασες ένα αΤο χέσ..τε το θέμα![]()

(Για να μην αναρωτιέται πάλι η Μουκέλις)
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα, είτε έχουν γιορτή είτε γενέθλια!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Νομίζω πως ξέχασες ένα α
(Για να μην αναρωτιέται πάλι η Μουκέλις)

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μάλλον... το κλ*σαμε!![]()

Zbeebz τι λόγια είναι αυτά καλέ
Raisa
Περιβόητο μέλος

Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να ευχαριστήσω εκ μέρους του αδερφού μου. Όταν του'πα ότι κάτι γατόφιλες κυρίες του στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους, με κοίταξε λίγο περίεργα. -"Τις ξέρω?" -"Όχι" -"Καλά"Ας το επαναφέρουμε για να γλιτώσουμε τα χειρότερα...
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα, είτε έχουν γιορτή είτε γενέθλια!![]()
"Ευχαριστώ πες"Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Να ευχαριστήσω εκ μέρους του αδερφού μου. Όταν του'πα ότι κάτι γατόφιλες κυρίες του στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους, με κοίταξε λίγο περίεργα. -"Τις ξέρω?" -"Όχι" -"Καλά""Ευχαριστώ πες"

moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
όπου *= αΜάλλον... το κλ*σαμε!![]()

Χρόνια πολλά στον αδελφό σου Νι@ (για να μη βγω και εκτός θέματος)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool