ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Maritassia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να'στε καλά
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ζηνα (δεν ξερω αν σε προλαβα πριν φυγεις για δουλεια)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την ονομαστικη γιορτη σου
οτι επιθυμεις!!!
να σε χαιρονται οι δικοι σου και η Ραφαε [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=black][B][SIZE=4][COLOR=black]λα:D[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/B][/quote][SIZE=4][COLOR=black]
[B]Νίκη, [COLOR=red][COLOR=red][SIZE=5][B]ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, [/B][/SIZE][SIZE=3][COLOR=#000000]πολλη:D[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/B]
[/COLOR][/SIZE]
[QUOTE="Raisa, post: 0"][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=red]Χρόνια πολλά[/COLOR] και από μας.....και ό,τι επιθυμείς!!!![/SIZE][/FONT]:up::up::up::up:[/quote]
Raisa, σε [SIZE=5][COLOR=red][B][I]ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :D[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[QUOTE="ΟΥΡΑΝΙΑ, post: 0"]Χρόνια πολλά Ζηνοβία:)[/quote]
Ουρανία, [SIZE=5][COLOR=red][B][I]ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ[/I][/B][/COLOR][/SIZE] πολλή
[QUOTE="moukelis, post: 0"]Χρόνια πολλάααααααααααααα![/quote]
Μoukelis, σε [SIZE=5][COLOR=red][B][I]ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:D [/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[QUOTE="Mia_m, post: 0"]Χρόνια πολλά και από μένα και την Ψιψή :D[/quote]
Mia-m, [B][I][SIZE=5][COLOR=#ff0000]ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :D[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
Σας[SIZE=5][B] [COLOR=red]ευχαριστώ[/COLOR][/B][/SIZE] :Dόλες που με θυμηθήκατε ,(μόνο στη δουλειά που τους το είπα το θυμήθηκαν , το έχω συνηθείση εξάλου) σας [B][SIZE=5][COLOR=purple]ευχαριστώ[/COLOR][/SIZE][/B] και πάλι και εσείς ότι επιθυμήσετε και κεράστε κατι extra τα γατούνια απο εμένα.:D
stellak
Διάσημο μέλος

PS. Άντε, να στα πω κι αλλιώς, στη λατρεμένη γλώσσα
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Maritassia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρωστάω κέρασμα σύντομα.
Να' στε όλοι καλά.

katerina10
Περιβόητο μέλος
Με αγάπη
Μάπας:cat: & Ήλια:greycat:
Voula
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Να τα κατοστισεις!:kiss:

ELENIP
Διάσημο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Και εγώ γιορτάζω αύριο θα με θυμηθείτε??????
μετραει το χρονια πολλα τωρα???
να ζησεις κ οτι επιθυμεις!!!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλε ειναι δυνατον να σε ξεχασουμε?

Ξεχνιεσαι εσυ?

Μια που αλλαξε η μερα, ας ειμαι η πρωτη που θε σου ευχηθω

Αντζελινακι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και οτι επιθυμεις να τ'χεις!
να σε χαιρεται η υπεροχη οικογενεια σου, αλλα και τα δυο γατοπαιδακια σου!:kiss::kiss::kiss:

Και του χρονου πολυγατη!
prince
Διάσημο μέλος
Χρόνια πολλά Μάγισσα.... Πολύχρονη... τα γατούνια μου σου κάνουν μυτάκια....
aretha
Περιβόητο μέλος
Και να θέλαμε να σε ξεχάσουμε, σάμπως μας αφήνεις;Και εγώ γιορτάζω αύριο θα με θυμηθείτε??????

Χρόνια πολλά Άντζελα, και Αγγελική!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool