julia
Διακεκριμένο μέλος

Αν ναι, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και στην yasmin!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

να σας χαίρονταιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Χρόνια πολλά σε όλους τους Νίκους και ΝικολέτεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Κείρα
Δραστήριο μέλος

Παντα μου άρεσε πολύ αυτή η γιορτή. Είναι η αρχή των Χριστουγέννων
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Να είστε γερές και ευτυχισμένες να σας χαίρονται οι άνθρωποι που σας αγαπούν και οι γατούλες σας!!
Yasmin μου ευτυχισμένα γενέθλια και σε σένα!Να τα εκατοστήσεις και να συνεχίσεις την καλή δουλειά με τα γατουλίνια!!
Serpentine
Νεοφερμένο μέλος
Και ότι επιθυμείς κι εσύ Yasmin και να συνεχίσεις έτσι!! Χρόνια καλά κι ευτυχισμένα!!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
οντως εχω γεννεθλια ( που δε γιορταζω ποτε με παρτυ τετοια μερα γιατι ολοι θα νπανε σε νικους, δε φτουργησε ποτε παρτυ τετοια μέρα).Χρονια πολλα και στη νικη κα τους αλλους Νικο-σχετικούς.
Πρεπει να πω οτι μεσα σε αυτο το χρονο μου εκανα τα μεγαλυτερα δωρα η ιδια:το psychanimal τη Γατοομαδα θεσσαλονίκης κι Αθήνας, το παρατηρητηριο κακοποιησης ζωων και τους δικηγορους υπερ των ζωων...νομιζω ειμαι κομπλε απο δωρα,παει σπιτακι της κα η βουλίτσα σημερα χεχεχε μου υποσχεθηκα να αλλαξω τα πραγματα για τα ζωακια και μου το εδωσα. Σημερα θα το γιορρτασω μετα του ετερον ημισεως και με τις 4 γατουλες μου πραγμα ιστορικο.Εχουμε πολύ καιρο να ειμαστε με 4 γατουλες μονο εδω.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ραισακι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να χαιρεσαι την ονομαστικη σου γιορτη!

Ασημινα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , νομιζω οτι εχει και τα θετικα του να εχεις γενεθλια μια τετοια μερα.Θα το θυμουνται ευκολα ολοι οι φιλοι και γνωστοι.

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Χρόνια πολλά και καλά Raisa, και να σε χαίρονται οι άνθρωποι και τα γατιά σου!

Χρόνια πολλά και καλά και στους υπόλοιπους Νίκους/Νικολέττες του φόρουμ!
ΥΓ Αμάν! Τώρα το είδα. Χρόνια πολλά και σε σένα, yasmin. Ό,τι ποθείς!
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρονια πολλα Γιασμην για τα γενεθλια σου..να εισαι γερη και να σε χαιρονται το ετερον ημιση και τα 4 γατακια σου
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ραισακι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να χαιρεσαι την ονομαστικη σου γιορτη!![]()
Ευχαριστώ πολύ Νίκη μου:kiss::kiss:, Χρόνια πολλά και σε σένα, και όλα να σου έρθουν όπως τα ονειρεύεσαι στη ζωή σου!
Φιλάκια πολλά και στα γατούνια σου.
Σήμερα είναι της Αγίας Ραϊσας!
Χρόνια πολλά και καλά Raisa, και να σε χαίρονται οι άνθρωποι και τα γατιά σου!![]()

1000 ευχαριστώ στριντζοbibikmanmutter!!!!
Να΄σαι καλά εσύ και τα γατουλίνια σου!!!

staman2
Περιβόητο μέλος
να μας ζήσεις εσύ κι η όμορφη οικογένειά σου!!!!! Με πολλή πολλή αγάπη!!!!!
Ο Σεβαχουλίνος σου με αγάπη επίσης!!! χιχι χι
staman2
Περιβόητο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
...σας αγαπώωω!!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Να΄στε καλά βρε κορίτσια....τόσες πολλές ευχές σε μια μέρα δεν είχα ποτέ...σας αγαπώωω!!!!
![]()
Και εγω!
Σας ευχαριστω πολυ ολες!:kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool