Χρόνια Πολλά!!!

Μήπως έχει και γενέθλια η Yasmin????:hmm:

Αν ναι, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και στην yasmin!!!!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χρονια πολλα !!!!!!!!!!:up::up::up: να σας χαίρονται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ παιδιά σε όλους τουσ νίκους, νικολέτες και κυρίως στις αγαπημένες Νίκη και Νικολέτα!!!Αν γιορτάζει και η Γιασμίν τότε και στην Γιασμίν ντε!!

Νικάκι Νικολέτα και Ασημίναι οι μεν δύο πρώτες να χαίρεστε τις γιορτές σας και η δεύτερη να έχει χαρούμενα γενέθλια:) Χρόνια πολλά σε όλους τους Νίκους και Νικολέτες

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες! Πάντα υγεία και ευτυχία και ότι άλλο ποθείτε!!

Χρόνια πολλά!:happy:

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμενα για όλους τους εορταζοντες και για τους ναυτικούς, τους ψαράδες τους θαλασσοερωτευμένους και τον μπαμπα μου:D

Παντα μου άρεσε πολύ αυτή η γιορτή. Είναι η αρχή των Χριστουγέννων

Νίκη μου και Νικολέττα Χρόνια σας πολλά!!:)Να είστε γερές και ευτυχισμένες να σας χαίρονται οι άνθρωποι που σας αγαπούν και οι γατούλες σας!!:up:Yasmin μου ευτυχισμένα γενέθλια και σε σένα!Να τα εκατοστήσεις και να συνεχίσεις την καλή δουλειά με τα γατουλίνια!!:happy:

Χρόνια πολλά και καλά σε όσους και όσες γιορτάζουν σήμερα..
Και ότι επιθυμείς κι εσύ Yasmin και να συνεχίσεις έτσι!! Χρόνια καλά κι ευτυχισμένα!!!:D:D:D

Ευχαριστω να στε καλα παιδια:) οντως εχω γεννεθλια ( που δε γιορταζω ποτε με παρτυ τετοια μερα γιατι ολοι θα νπανε σε νικους, δε φτουργησε ποτε παρτυ τετοια μέρα).
Χρονια πολλα και στη νικη κα τους αλλους Νικο-σχετικούς.

Πρεπει να πω οτι μεσα σε αυτο το χρονο μου εκανα τα μεγαλυτερα δωρα η ιδια:το psychanimal τη Γατοομαδα θεσσαλονίκης κι Αθήνας, το παρατηρητηριο κακοποιησης ζωων και τους δικηγορους υπερ των ζωων...νομιζω ειμαι κομπλε απο δωρα,παει σπιτακι της κα η βουλίτσα σημερα χεχεχε μου υποσχεθηκα να αλλαξω τα πραγματα για τα ζωακια και μου το εδωσα. Σημερα θα το γιορρτασω μετα του ετερον ημισεως και με τις 4 γατουλες μου πραγμα ιστορικο.Εχουμε πολύ καιρο να ειμαστε με 4 γατουλες μονο εδω.

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας:kiss::kiss::kiss:
Ραισακι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να χαιρεσαι την ονομαστικη σου γιορτη!:D
Ασημινα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , νομιζω οτι εχει και τα θετικα του να εχεις γενεθλια μια τετοια μερα.Θα το θυμουνται ευκολα ολοι οι φιλοι και γνωστοι.;):D

Σήμερα είναι της Αγίας Ραϊσας!
Χρόνια πολλά και καλά Raisa, και να σε χαίρονται οι άνθρωποι και τα γατιά σου! :up::up::up:
Χρόνια πολλά και καλά και στους υπόλοιπους Νίκους/Νικολέττες του φόρουμ!

ΥΓ Αμάν! Τώρα το είδα. Χρόνια πολλά και σε σένα, yasmin. Ό,τι ποθείς!

Νικη και Νικολετα χρονια σας πολλα και καλα!!! υγεια και καθε ευτυχια σας ευχομαι

Χρονια πολλα Γιασμην για τα γενεθλια σου..να εισαι γερη και να σε χαιρονται το ετερον ημιση και τα 4 γατακια σου

Ραισακι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να χαιρεσαι την ονομαστικη σου γιορτη!:D

Ευχαριστώ πολύ Νίκη μου:kiss::kiss:, Χρόνια πολλά και σε σένα, και όλα να σου έρθουν όπως τα ονειρεύεσαι στη ζωή σου!:up: Φιλάκια πολλά και στα γατούνια σου.:rolleyes:

Σήμερα είναι της Αγίας Ραϊσας!
Χρόνια πολλά και καλά Raisa, και να σε χαίρονται οι άνθρωποι και τα γατιά σου! :up::up::up:

:lol::lol::lol:

1000 ευχαριστώ στριντζοbibikmanmutter!!!!:up: Να΄σαι καλά εσύ και τα γατουλίνια σου!!!:rolleyes::rolleyes:

Νικολέτα χρόνια πολλά!!!!!
να μας ζήσεις εσύ κι η όμορφη οικογένειά σου!!!!! Με πολλή πολλή αγάπη!!!!!
Ο Σεβαχουλίνος σου με αγάπη επίσης!!! χιχι χι

Νίκη χρόνια πολλά κι από εμάς!!!!

Χρονια πολλά σε όλες...πολυχρονες να ειστε...:)

χρονια πολλα και απο μενα,πρωτα πρωτα στην συμπεθερα που της τα ειπα και στο τηλ, και μετα σε ολες και ολους!!:up::up::up::up::up::up:

Να΄στε καλά βρε κορίτσια....τόσες πολλές ευχές σε μια μέρα δεν είχα ποτέ:redface:...σας αγαπώωω!!!!:inlove::inlove::inlove:

Να΄στε καλά βρε κορίτσια....τόσες πολλές ευχές σε μια μέρα δεν είχα ποτέ:redface:...σας αγαπώωω!!!!:inlove::inlove::inlove:

Και εγω!:D Σας ευχαριστω πολυ ολες!:kiss::kiss::kiss:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back