ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Χρονια πολλα στους εορταζοντες και τις εορταζουσες!
Ραισακι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον φιλο μου, τον μικρο Αντωνακη !!!:kiss:
Ειναι πραγματικα αξιαγαπητο παιδι, να τον χαιρεστε!
Νικη
Νικολεττα Χρονια Πολλα στον Αντωνακη μας,να τον χαιρεστε και να τον δειτε οπως επιθυμητε.Εχει πες του πολλα φιλακια απο οοοολα τα κουνακια,και πως τον περιμενουν και παλι να τον δουν.![]()
Νικολετα να χαιρεσαι τον Αντωνακη σου
Νικολέττα, να χαίρεσαι τον όμορφο δίποδο γατούλη σου, τον Αντωνάκη! Σας εύχομαι οικογενειακώς ό,τι ποθείτε!
Χρόνια πολλά και καλά και στους υπόλοιπους Αντώνηδες/Αντωνίες του φόρουμ.
Νικολέττα μου, να τον χαίρεσαι τον γιόκα σου! Φτυστός εσύ είναι!![]()
Νικολέτα χρόνια πολλά για τον Αντώνη, να τον χαίρεσε![]()
Κορίτσια τι να πω
.....σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου
....έχετε όλες και τα χαιρετίσματα του Αντωνάκη
...του διαβάζω τα μηνύματά σας και χαίρεται το μωρό μου....

πολλά φιλιά σε όλες:kiss::kiss::kiss:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Να σε χαίρεται ο Εκτοράκος σου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
κερασμα ?
Raisa
Περιβόητο μέλος
Να σε χαίρονται οι δικοί σου....άντε και σύντομα με δεύτερο γατόνι σου εύχομαι!
moukelis
Επιφανές μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Θα 'περνα ενα κερασματακι, αλλα ξαναρχισα διαιτα απο χθες!

Και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε οσους-οσες γιορταζουν σημερα!
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Νικολετα να χαιρεσαι και τον γλυκο σου γιοκα!
Νικη εσυ παρε ενα γλυκο διαιτης....
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Σας ευχαριστω κοριτσακια
Νικολετα να χαιρεσαι και τον γλυκο σου γιοκα!
Νικη εσυ παρε ενα γλυκο διαιτης....
![]()
Ευχαριστω για το κερασμα!!!

avtwvia
Διάσημο μέλος

Νικολετα να χαιρεσαι το γαμπρουλη μου και να μου τον προσεχεις!!!

Νανσουλα Χρονια πολλα κουκλα μου!!!:kiss::kiss:
Χρονια πολλα και σε ολους οσους γιορταζουν!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Να σε χαίρονται οι δικοί σου άνθρωποι και φυσικά τα γατόνια σου!

Νινιμελάκια να χαίρεστε την μανούλα σας, και να της δώσετε σήμερα ενα μεγάλο μουσουδόφιλο άπο μένα! :kiss:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool