stellak
Διάσημο μέλος
Συναδέλφισσα, έχεις αρχίσει να πρασινίζεις.... επικίνδυνα![]()
Απεταξάμην, φτου φτου φτου! Δεν το ξανακάνωωωωω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Τι με λειπει μανδαμ;Κσι τα γαλλικα τα ομιλω,και σεβασμια ειμαι.Τς τς τς... τι να πρωτοσχολιάσει κανείς;
Δεν πιστεύω να είμαι οφφ... κι αν είμαι, είμαι η μόνη;![]()

Η μαμα παρελαβε υποπτο πακετο.Μαρη με το χαρτακι που ελεγε να σταλει απλο το εστειλαν!Και λενε και τη μαμα μου Ειρηνη...
Με πηρε πριν και μου λεει ηρθε ενα δεμα για σενα απο μια Στελλα απο τας Αθηνας.Της λεω ΟΚ,ενα περιοδικο ειναι,και μου λεει "μα εχει κι ενα σημειωμα για μενα πανω.Λεει "Ειρηνη να σταλει απλο".Να στο στειλω;Αφου ερχεσαι τωρα..."
Μαρη μια εγω με τα νορβηγακια,μια εσυ με τα δεματα,θα τη λωλανουμε τη μανα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος

Δόξα τω Θεώ, τα σαΐνια δε λείπουν από καμία δουλειά...
Να πάρω τώρα τηλέφωνο να κάνω φασαρία, ή να πάω από 'κει να κάνω φασαρία;Και την εντολή στη μάνα σου την έδωσα εγώ, μαρή, προσφωνώντας την μάλιστα και "Ειρήνη";

Μπράβο πάντως στα ΕΛΤΑ που δε χάνουν ούτε τα ιδιόχειρα σημειώματα πάνω από τα δέματα

Αχ, θα με μπανάρουν σίγουρααααα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μην παρεις καλε,πηγαινε αυριο να το χαρεις κιολας!Δόξα τω Θεώ, τα σαΐνια δε λείπουν από καμία δουλειά...
Να πάρω τώρα τηλέφωνο να κάνω φασαρία, ή να πάω από 'κει να κάνω φασαρία;
Και την εντολή στη μάνα σου την έδωσα εγώ, μαρή, προσφωνώντας την μάλιστα και "Ειρήνη";
Μπράβο πάντως στα ΕΛΤΑ που δε χάνουν ούτε τα ιδιόχειρα σημειώματα πάνω από τα δέματα
Αχ, θα με μπανάρουν σίγουρααααα

Η μαμα πολυ αγχωθηκε,ηρεμησε οταν της εξηγησα οτι δεν ξερεις πως τη λενε.Ετοιμη ηταν μαρη να μου το στειλει στην Καλυμνο!Με το σημειωμα πανω!

aretha
Περιβόητο μέλος
τα πιμιά γι' αυτές τις δουλειές τα 'χουμε!
Άντε μπράβο, πολύ αέρα έχουμε πάρει μου φαίνεται. Θα στείλω τον Πορδίτσο να σας συνετίσει (κι αυτό είναι απειλή).

moukelis
Επιφανές μέλος

stellak
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
Ντροπή και όνειδος. Αναγκάσατε τη σουμου να παρέμβει.
stellak
Διάσημο μέλος
Ντροπή και όνειδος. Αναγκάσατε τη σουμου να παρέμβει.
...και χίλια συγγνώμη σας εύχομαι![]()
Όχι μόνο την αναγκάσαμε να παρέμβει, αλλά μας ευχήθηκε και χίλια συγνώμη που μας διέκοψε τόσο αποτρόπαια
Ευτυχώς το κατάλαβε εγκαίρως! Ποιός, είπαμε, γιαρτάζει σήμερα;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Melini
Διάσημο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Daddy να σε χαιρομαστε!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δωρα να χαιρεσαι το Daddy σου καλε...σε ξεχασαΧρονια πολλα στους Πετρους και Παυλους!
Daddy να σε χαιρομαστε!

EL GATO
Διάσημο μέλος
Χρονια Πολλα στο Παυλο μας!!![]()
Χρόνια Πολλά Παύλο!!! να σε χαίρεται ο Μούψης κι όλοι οι αγαπημένοι σου![]()
Χρονια πολλα στους Πετρους κ τους Παυλους !![]()
Χρονια πολλα στους Πετρους και Παυλους!
Daddy να σε χαιρομαστε!
Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους!
(Θα σας στειλω με πμ τη διευθυνση μου για να στειλετε τα δωρα.
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγω το ειχα ετοιμασει το δωρο μου...αλλα σου πηρε ενα ιδιο ο Μουψης χθεςΣας ευχαριστω παρα πολυ ολους!
(Θα σας στειλω με πμ τη διευθυνση μου για να στειλετε τα δωρα.)
κι ετσι πρεπει να σκεφτω κατι αλλο

Νιαρ

moukelis
Επιφανές μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Πέτρους, Παύλους και Πετρούλες βέβαια!

staman2
Περιβόητο μέλος
ΝΑ ΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ Ό,ΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΑ!!!!!!!!
Να σε χαιρονται αυτοι που σ΄αγαπουν και να τους χαίρεσαι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool