whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος

Κοριτσάκι, χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα κι εύχομαι τα γατονάκια σου να σου χαρίσουν πολλά χαδάκια και μουσουδιές για τη σημερινή μέρα

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Χρονια Πολλα κι Ευτυχισμενα

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Να σας χαίρονται με πολλές πολλές μουσουδιές.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελένη να ζήσεις ευτυχισμένη και να σε χαίρονται όλα σου τα γατοπαίδια
Θέλω να το γιορτάσω τρώγοντας ραβιόλι με σπανάκι και ρικότα!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κορίτσιααααα! Ευχαριστώ αλλά με γιορτάσατε μία μέρα πριν! Αύριο έχω γενέθλια οπότε απαιτώ και αύριο ευχέςΕλένη να ζήσεις ευτυχισμένη και να σε χαίρονται όλα σου τα γατοπαίδια
![]()
η κυρια Ρανια μας παραπλανησε 

κι εγω ειδα οτι σημερα δεν σε αναφερει το Mycat

Melini
Διάσημο μέλος
η κυρια Ρανια μας παραπλανησε
κι εγω ειδα οτι σημερα δεν σε αναφερει το Mycat![]()
Κι εγώ έριξα μια ματιά στα γενέθλια... Λόζυ, μικρή συναδέλφισσα, επιφυλάσσομαι για αύριο
Ελένη, Χρονια Πολλά!!! Να τα εκατοστήσεις και πάντα με υγεία 

ιβανα
Επιφανές μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
... έχει γενέθλια η Ελενίτσα μας (ELENIP)
Κοριτσάκι, χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα κι εύχομαι τα γατονάκια σου να σου χαρίσουν πολλά χαδάκια και μουσουδιές για τη σημερινή μέρα![]()
Χρονια πολλα Ελενη!
Λοζυ και Ελενη μας!
Χρονια Πολλα κι Ευτυχισμενα![]()
Ελενη μου χρόνια πολλά και πολύ πολύ ευτυχισμένα!!!
Χρόνια Πολλά στις γλυκύτατες Λόζυ και Ελένη.
Να σας χαίρονται με πολλές πολλές μουσουδιές.
Κορίτσιααααα! Ευχαριστώ αλλά με γιορτάσατε μία μέρα πριν! Αύριο έχω γενέθλια οπότε απαιτώ και αύριο ευχέςΕλένη να ζήσεις ευτυχισμένη και να σε χαίρονται όλα σου τα γατοπαίδια
![]()
Κι εγώ έριξα μια ματιά στα γενέθλια... Λόζυ, μικρή συναδέλφισσα, επιφυλάσσομαι για αύριοΕλένη, Χρονια Πολλά!!! Να τα εκατοστήσεις και πάντα με υγεία
![]()
Ελενη μου, χρονια σου πολλα και προπαντων ομορφα..! να εισαι καλα με υγεια κ να χαιρεσαι τα γατουλια σου....![]()
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!

25 μου χρόνια
Κι εσεις κορίτσια ό,τι επιθυμείτε.Να ζείτε όμορφα μαζί με τα υπέροχα γατιά σας

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
![]()
Kαλέ από το facebook το είδα. 2 δεν έχουμε σήμερα>? ή εγώ έχω χαθεί με τις ημέρες

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αιμίλιος speaking

Συμπεθέρα χρόνια πολλά πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη με τα γατόνια και τον δικό σου

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σημερα προσεξα την ηλικια σουΣας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!
25 μου χρόνια
Κι εσεις κορίτσια ό,τι επιθυμείτε.Να ζείτε όμορφα μαζί με τα υπέροχα γατιά σας![]()
εισαι παιδι ακομα

στην ηλικια σου γεννησα το γιοκα μου...και τωρα στα 39 παλι παιδι νοιωθω η χαζη

ELENIP
Διάσημο μέλος
Πεθερούλα μου χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις. Είδες τι γαμπρός είμαι εγώ να δίνω τέτοιες ευχές σε πεθερά?
Αιμίλιος speaking
Συμπεθέρα χρόνια πολλά πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη με τα γατόνια και τον δικό σου![]()
Ευχαριστώ πολύ συμπεθερούλα και γαμπρούλη μου!!! Είσαστε πολύ αξιολογο δίδυμο
.Να χαίρεστε ο ένας τον άλλον και οι δυο μαζί την μπουμούκα που πειράζει ουρές!!
σημερα προσεξα την ηλικια σουεισαι παιδι ακομα
στην ηλικια σου γεννησα το γιοκα μου...και τωρα στα 39 παλι παιδι νοιωθω η χαζη![]()
Συμφωνω, μικρή είμαι αλλα οταν ξεπερνάει η γυναίκα τα 25 δεν καταλαβαίνει για πότε πάει 40.Δεν με τρομάζει να μεγαλώνω,αλλωστε φυσική εξέλιξη είναι, αλλα δεν θέλω να γεράσω άσχημα
.Το θέμα είναι να μην αφηνει η γυναίκα τον εαυτό της να μαρένεται μερα με τη μέρα, και δεν εννοώ να είναι στην τρίχα κάθε μέρα, εννοώ μέσα της να μην την παίρνει απο κάτω και να λέει πάει τωρα μεγάλωσα.
Και αν κρίνω απο σένα, τότε ΝΑΙ καλά κάνεις και νοιώθεις παιδί γιατί νοιώθεις καλά και είσαι μια πολύ όμορφη γυναίκα!!!

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαλέ από το facebook το είδα. 2 δεν έχουμε σήμερα>? ή εγώ έχω χαθεί με τις ημέρες![]()
Καλε βιάζεσαι καλε.....
1η έχουμε σήμερα!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Καλε βιάζεσαι καλε.....
1η έχουμε σήμερα!![]()
A καλά τρία πουλάκια κάθονται είμαι

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!

Να σε χαίρονται οι δικοί σου, δίποδη και τετράδοι!

Η συμπεθέρα σου και η γατοοικογένεια της

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
συμφωνω σε ολαΕυχαριστώ πολύ συμπεθερούλα και γαμπρούλη μου!!! Είσαστε πολύ αξιολογο δίδυμο.Να χαίρεστε ο ένας τον άλλον και οι δυο μαζί την μπουμούκα που πειράζει ουρές!!
Συμφωνω, μικρή είμαι αλλα οταν ξεπερνάει η γυναίκα τα 25 δεν καταλαβαίνει για πότε πάει 40.Δεν με τρομάζει να μεγαλώνω,αλλωστε φυσική εξέλιξη είναι, αλλα δεν θέλω να γεράσω άσχημα.
Το θέμα είναι να μην αφηνει η γυναίκα τον εαυτό της να μαρένεται μερα με τη μέρα, και δεν εννοώ να είναι στην τρίχα κάθε μέρα, εννοώ μέσα της να μην την παίρνει απο κάτω και να λέει πάει τωρα μεγάλωσα.
Και αν κρίνω απο σένα, τότε ΝΑΙ καλά κάνεις και νοιώθεις παιδί γιατί νοιώθεις καλά και είσαι μια πολύ όμορφη γυναίκα!!!![]()

το μυστικο ειναι....καλες κρεμες, σωστη διατροφη αλλα και με παρασπονδιες ε?

ειπαμε...
γυμναστηριο και πολυ σεξ

παντως η καλυτερη κατ'εμε δεκαετια της γυναικας ειναι 30-40

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool