stellak
Διάσημο μέλος
Στέλλα με τρομάζεις ώρες-ώρες.
Όλα τα ξέρεις παιδί μου;
Χρόνια πολλά Χρύσσα, όλα να πάνε καλά και να έχεις σύντομα κοντά σου τον ανυπόμονο Παρθένο!
Α, ναι, πράγματα που δίνουν χαρά - όπως οι ευχές - σε ανθρώπους που συναναστρέφομαι, ΦΡΟΝΤΙΖΩ να τα θυμάμαι. Για ένα και μόνο λόγο: μπορώ απλά να κάνω τον άλλον να χαμογελάσει. Για μένα είναι αρκετό. Και για να κλείσει το off topic, κάποιος μπορεί να πει εύκολα get a life, όμως life για μένα είναι να μπορείς να χαρίζεις χαρά κι όχι μιζέρια. Αυτά για τώρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Χτες η μελινα, σημερα η χρυσα? τι εγινε παιδια?
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσακι, να τα εκατοστησεις !!!!!
σου ευχομαι μια ευτυχισμενη οικογενεια, οι επιθυμιες σου να γινουν πραγματικοτητα![]()
Εχει πολλές λιονταρίνες το φόρουμ παιδί μου

Χρυσάκι, ούτε κι εγώ το ήξερα
Χρόνια πολλά κούκλα μου, όλα τα καλά σου εύχομαι και με ένα πόνο!! 
aretha
Περιβόητο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
chryssa
Διάσημο μέλος
Τόσες πολλές μαζεμένες από το πρωί, πρώτη φορά!!!

Πάλι συγκινήθηκα!!! Να είστε όλες καλά και ό,τι επιθυμείτε!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
ΕΥΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

chryssa
Διάσημο μέλος
Σ'ευχαριστώ πολύ Βίκυ μου! Κι εσύ ό,τι επιθυμείς!!!χρονια πολλα χρυσσα. να χαιρεσαι τον αντρα, την μπουμπου και το νεο μελος που ερχεται.
ΕΥΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ![]()

(και να μου πεις τη συνταγή για να χωνέψει ο άντρας ότι η γάτα θα μείνει...Κάτι δεν κάνω καλά και δεν εννοεί να το καταπιεί!

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
,σου εύχομαιΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ευτυχισμένα!

Γκάνταλφ να δώσεις ένα μεγάααααλο μουσουδοφιλάκι στην μανούλα:kiss:

και να την προσέχεις σαν Μέγας Γκρίζος Μάγος που είσαι (Τόλκιν)!

Χρύσα μας,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

και με το καλό να έρθει και το αγοράκι σου,μάλλον θα ανήκουμε και στο ίδιο ζώωδιο!
Αντί για λουλούδια να σας αφιερώσω μιά όμορφη εικόνα από Χαλκιδική
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τι ομορφη ευχη....τι ομορφη....Μελίνα χρόνια πολλά.Εύχομαι κάθε μέρα που ξυπνάς να αντικρύζεις χαμόγελα αγαπημένων προσώπων και κάθε βράδυ μια ζεστή αγκαλιά να κάνει τα όνειρα σου αληθινά.
Χρονια Πολλα κι Ευτυχισμενα Χρυσα μας! Με ενα γερο και δυνατο αγορακι

Melini
Διάσημο μέλος
Μελινάκι,έστω με μιά μέρα καθυστέρηση,σου εύχομαι
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ευτυχισμένα!
Γκάνταλφ να δώσεις ένα μεγάααααλο μουσουδοφιλάκι στην μανούλα:kiss:
και να την προσέχεις σαν Μέγας Γκρίζος Μάγος που είσαι (Τόλκιν)!
Χρύσα μας,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑκαι με το καλό να έρθει και το αγοράκι σου,μάλλον θα ανήκουμε και στο ίδιο ζώωδιο!
Αντί για λουλούδια να σας αφιερώσω μιά όμορφη εικόνα από Χαλκιδική
Ευχαριστώ πάρα πολύ Νϊκη μου

Τι μου κάνεις με τις φωτογραφίες σου... ένεση τονωτική μέσα στο θόρυβο και την κούραση της Αθήνας
Θέλω διακοπέεεεεεες !!!!
chryssa
Διάσημο μέλος
Ευκαιρία να οργανωθούμε για το επόμενο καλοκαίρι!Γιούλη και Μελίνα, είδατε πόσα λιονταράκια? Κι ακόμα δεν μπήκαμε στον Αύγουστο!!! Κόμμα θα κάνουμε οι δίποδες γάτες του φόρουμ!

vickymoon
Διάσημο μέλος
να του πεις να μην ειναι αχαριστος, γιατι αλλοι αντρηδες ανεχοντε 3 μονιμα γατια, πολλες φιλοξενιες απο μωρα και ψυχολογικο πολεμο απο την μια γατα που σου κατουραει τα λαπ τοπ.Σ'ευχαριστώ πολύ Βίκυ μου! Κι εσύ ό,τι επιθυμείς!!!
(και να μου πεις τη συνταγή για να χωνέψει ο άντρας ότι η γάτα θα μείνει...Κάτι δεν κάνω καλά και δεν εννοεί να το καταπιεί!)
τελικα πες του οτι αυτος ειναι πολυυυυυυυυυυυυ τυχερος που εχει αυτον τον αγγελο την μπουμπου.

chryssa
Διάσημο μέλος
Και λες να πιάσει???τελικα πες του οτι αυτος ειναι πολυυυυυυυυυυυυ τυχερος που εχει αυτον τον αγγελο την μπουμπου.![]()

Melini
Διάσημο μέλος
να του πεις να μην ειναι αχαριστος, γιατι αλλοι αντρηδες ανεχοντε 3 μονιμα γατια, πολλες φιλοξενιες απο μωρα και ψυχολογικο πολεμο απο την μια γατα που σου κατουραει τα λαπ τοπ.
τελικα πες του οτι αυτος ειναι πολυυυυυυυυυυυυ τυχερος που εχει αυτον τον αγγελο την μπουμπου.![]()
Και μετά να'ρθεις να τα πεις και στο δικό μου
μπας και ψηθεί να πάρουμε κι εμείς ένα τρίτο... 

Melini
Διάσημο μέλος
Κι εγώ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και για τη φωτογραφία!!! Και δεν έχω έρθει ποτέ Χαλκιδική!Ευκαιρία να οργανωθούμε για το επόμενο καλοκαίρι!
Γιούλη και Μελίνα, είδατε πόσα λιονταράκια? Κι ακόμα δεν μπήκαμε στον Αύγουστο!!! Κόμμα θα κάνουμε οι δίποδες γάτες του φόρουμ!![]()
Είναι λογικό ένα φόρουμ για γάτες να έχει πολλές λιονταρίνες. Σαν δίποδα αιλουροειδή, κι εμείς αναζητάμε αιλουροειδή για συντροφιά.

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Κι εγώ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και για τη φωτογραφία!!! Και δεν έχω έρθει ποτέ Χαλκιδική!Ευκαιρία να οργανωθούμε για το επόμενο καλοκαίρι!
Γιούλη και Μελίνα, είδατε πόσα λιονταράκια? Κι ακόμα δεν μπήκαμε στον Αύγουστο!!! Κόμμα θα κάνουμε οι δίποδες γάτες του φόρουμ!![]()
Χρύσα, τώρα που θα πάρουμε το "κολάι" με την εκδρομή του Οκτώβρη στον Βόλο, ποιός μας εμποδίζει να οργανώσουμε μίνι διακοπές του χρόνου ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ στην Χαλκιδική ή όπου αλλού θέλουμε!

Εγώ κατάλαβα ότι θα γεννήσεις Σεπτέμβριο, και μιλούσα για το ζωώδιο της Παρθένου.

Σόρρυ για το ΟΦΦ.

Σόρυ για το ΟΦΦ
vickymoon
Διάσημο μέλος
αν δεν πιασει πες του οτι υπαρχει ενας μυθος, που ομως γινεται συνηθως,που αν δεν θες τη γατα σπιτι λογω του παιδιου μετα δεν σου σηκωνεταιΚαι λες να πιάσει???![]()

πες του "θες να εχουμε τετοια τωρα??"

αυτο ειναι το αδυνατο σημειο τους

chryssa
Διάσημο μέλος
Ααααααααααα, Μελινάκι, τώρα γίνεσαι αχάριστη και άπληστη!Και μετά να'ρθεις να τα πεις και στο δικό μουμπας και ψηθεί να πάρουμε κι εμείς ένα τρίτο...
![]()
Ολόκληρο Γκάνταλφ γκρίζο και Ιβάν Τρομερό έχει δεχτεί ο άνθρωπος, μην τα θες μονά ζυγά δικά σου!!! Εμείς για μια Μπουμπού παλεύουμε 16 μήνες τώρα και ακόμα (που είναι και μισή μερίδα)... Αλλά επειδή είχες γενέθλια χτες (γιατί το παραβγάλαμε οφφ),θα στη χαρίσω για σήμερα!!!
chryssa
Διάσημο μέλος
Λες να καταφέρουμε να οργανώσουμε τέτοιο γεγονός???Χρύσα, τώρα που θα πάρουμε το "κολάι" με την εκδρομή του Οκτώβρη στον Βόλο, ποιός μας εμποδίζει να οργανώσουμε μίνι διακοπές του χρόνου ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ στην Χαλκιδική ή όπου αλλού θέλουμε!
Εγώ κατάλαβα ότι θα γεννήσεις Σεπτέμβριο, και μιλούσα για το ζωώδιο της Παρθένου.
Σόρρυ για το ΟΦΦ.
Σόρυ για το ΟΦΦ

Τέλος Αυγούστου γεννάω (λέμε τώρα, αν δεν μας κάνει άλλο χουνέρι ο μικρός), οπότε μάλλον έπεσες μέσα στο ζώδιο!

Μπα... αυτό δεν θα το χάψει με τίποτα!!! Φωνάζει από μακριά ότι είναι σικέ!!!αν δεν πιασει πες του οτι υπαρχει ενας μυθος, που ομως γινεται συνηθως,που αν δεν θες τη γατα σπιτι λογω του παιδιου μετα δεν σου σηκωνεται![]()

(και δεν σκέφτεται το παιδί, αλλά βρήκε πάτημα τώρα, κατάλαβες...

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool