eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
σε ευχαριστώ πολύ Νίκη μου να'σαι καλά που με θυμήθηκες και ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια,φιλάκια στην Μυρτώ και τον Άρη
Να πώ και προσωπικά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑστην Νότα μας, να είσαι πάντα καλά και να έχεις δύναμη στην καταπληκτική σου προσπάθεια με τα αδεσποτάκια!
Και στην καταπληκτική μας διοργανώτρια Μαρία Γάτσιου
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑνα σε χαίρονται τα γατούλια σου και όσοι αγαπάς!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος

Ιδιαιτέρως στην Μαρία Γάτσιου !!!
Να σε χαίρονται οσοι σ΄αγαπουν και να χαίρεσαι ό,τι αγαπάς.!!! Και πάλι πολύχρονη
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
μαρια γατσιου..της καλυτερες ευχεσ μ!
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Χρονια Πολλα στον Μαριο,και Μαρια Γατσιου και σε οσους δεν γνωριζω:kiss::kiss::kiss::kiss:
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!
Ιδιαιτέρως στην Μαρία Γάτσιου !!!Να σε χαίρονται οσοι σ΄αγαπουν και να χαίρεσαι ό,τι αγαπάς.!!! Και πάλι πολύχρονη
χρονια πολλα σε ολους και σε ολες...χρονια πολλα και στν αδερφη μου!!!!
μαρια γατσιου..της καλυτερες ευχεσ μ!
Χίλια ευχαριστώ για τις ευχές σας και που με θυμηθήκατε...Xρονια Πολλα σε ολους
Χρονια Πολλα στον Μαριο,και Μαρια Γατσιου και σε οσους δεν γνωριζω:kiss::kiss::kiss::kiss:
να'στε όλοι καλά,πολλά φιλιά σε όλες:kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
σε ευχαριστώ πολύ!!Να'σαι καλάπωπω...το ξεχασα....χρονια σου πολλα μαρια γατσιου!!!!!!! σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!!! και στην Νοτα επισης χρονια πολλα και καλα!!!![]()
και μην με λέτε Μαρία Γάτσιου όλοι σας βρε,Μαρία σκέτο!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Χρόνια πολλά κ ότι επιθυμείς,Νεκταρία μου να χαίρεσαι τον γιο σου,
κ σε όλους όσοι γιορτάζουν χρόνια πολλά
(έβαλα πολλές τούρτες για να φτάσουν)

lilian
Δραστήριο μέλος
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ να εισαι ΜΑΡΑΚΙ να σε χαίρεται η οικογενειά σου , τα γατουλάκια σου να σε χαιρόμαστε κι εμείς οι γατοφιλενάδες σου

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Χρονια σου Πολλα κοριτσι μου!
Πολλα, Καλα κι Ευτυχισμενα!!!

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
σε ευχαριστώ πολύ Γιούλη μου!!Mαρακι μου!!!!
Χρονια σου Πολλα κοριτσι μου!
Πολλα, Καλα κι Ευτυχισμενα!!!![]()

Φιλιά πολλά!!!
ιβανα
Επιφανές μέλος
να εισαι καλα να μα δινεις τα φωτα σου

elvenstar
Επιφανές μέλος
Χρόνια πολλά John και ότι επιθυμείς
JohnDVM
Διάσημο μέλος

. Ωραια τουρτα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να'σαι παντα γερος κι ευτυχισμενος!

Και παντα..."στο πλευρο μας"
οπως εισαι δηλαδη! 
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Υπογραφή,
Zbeebz, γνωστή παλιόκοτα και συνεπώς πιθανή σου πελάτισσα!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool