Συν-γατομανούλες μου γλυκές, σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις όμορφες ευχές σας!!! Ανταποδίδω με όλη μου την καρδιά, μακάρι οι ζωές σας να είναι πλημμυρισμένες υγεία, χαρά, αγάπη, χαμόγελα και άπειρες, ζεστές τετράποδες αγκαλίτσες!
Συνονοματούλα, αν έχω μία ευχή, καθημερινή , παντοτινή, είναι να τελειώσει κάποτε το μαρτύριο των ζώων σε τούτη τη χώρα, να αυξάνονται οι ζωόφιλοι που θα ανοίγουν τα σπίτια και τις ψυχές τους σε όλο και περισσότερα ζωάκια, να μειώνονται οι κακοποιήσεις, και όλα μα ΟΛΑ τα αδεσποτούλια να σώζονται ώστε να μην μείνει ούτε ένα πια στο δρόμο ! Μακάρι να με ακολουθούσε ένα τέτοιο άστρο...Μακάρι είχα ένα μαγικό ραβδάκι να έβρισκα σε όλα σπιτάκι!
Βουλίτσα μου γλυκιά, που τώρα είδα ότι έχουμε λίγες μέρες μόνο διαφορά στα γενέθλια, να σου ευχηθώ κι εγώ ,επί τη ευκαιρία, υγεία, δύναμη, ευτυχία, χρόνια γεμάτα αγάπη, ελπίδα , χαμόγελα και να είσαι πάντα η καλή νεράιδα για τόσες ψυχούλες που μακάρι να βρίσκουν όλες ζαχαρένια σπιτάκια όπως το δικό σου!
Σας φιλώ!!!!:kiss:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.