Χρόνια Πολλά!!!

Να τα εκατοστήσεις Όλγα!!!:):):)
Χρόνια πολλά σε όλες τις Βαρβάρες!!!!:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λέττα (felice)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :D:D:Dνα σε χαίρονται όλα τα γατόνια σου..με λιγότερες ζημιές!;):cool:

078.jpg

ΝίκοΠ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ευτυχισμένα!:D
μουσουδοφιλάκια στην Σκουριά!:rolleyes:
Χρόνια Πολλά και στους υπόλοιπους Νίκους του φόρουμ!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρονια πολλα σε ολους τους Νικους και τις Νικες!:P:P

Νικη μου!!!χρονια πολλαααα!! να σε χαιρονται τα γατονια σου!:D:D

Λέτα!! χρονια πολλα και σε σενα!! να σε χαιρονται να αγοροκοριτσα σου!:D:D

Νικο χρονια πολλα και σε σενα! να σε χαιρεται το σκυλουνι σου!:D:D

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

αχου..........γιορταζει η αγαπημενη μου κουμπαρουλα......Χρονια σου πολλα Νικουλα μου!!!!!!!!..........να εισαι χαρουμενη και ευτυχισμενη....να αποκτησεις οτι επιθυμεις...και να σε χαιροντα τα γατονια σου και...εμεις!!!!!!!!!!:D:D:D:D

τωρα το ειδα..........χρονια πολλα και στη Λεττα!!!!!!!! οτι επιθυμεις Λεττα μου σου ευχομαι!!!!!!!:D:D:D:D

Χρονια πολλα σε ολους τους Νικους και τις Νικες!:P:P

Νικη μου!!!χρονια πολλαααα!! να σε χαιρονται τα γατονια σου!:D:D

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

αχου..........γιορταζει η αγαπημενη μου κουμπαρουλα......Χρονια σου πολλα Νικουλα μου!!!!!!!!..........να εισαι χαρουμενη και ευτυχισμενη....να αποκτησεις οτι επιθυμεις...και να σε χαιροντα τα γατονια σου και...εμεις!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Να 'σται καλά!:D:D:D

Νικακι μου, χρονια πολλα και καλα, να εισαι παντα τοσο χαμογελαστη και καλοπροαιρετη οπως παντα...:):)

Λεττα, Νικο(ειδικε γατοδιατροφολογε μας:P) και Νικο (drf), επισης χρονια πολλα και καλα να εχετε...:):)

Νικακι μου, χρονια πολλα και καλα, να εισαι παντα τοσο χαμογελαστη και καλοπροαιρετη οπως παντα...:):)

Ευχαριστώ ιβανάκι μου!:D:D:D

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΝΙΚΗ ΜΟΥ!!! Να είσαι πάντα έτσι γελαστή και καλόκαρδη όπως σε γνώρισα. Με την καλή σου την κουβέντα πάντα και με το χαμόγελο πέρα ως πέρα. Να χαίρεσαι τα γατόνια σου και να σε χαίρονται όλοι όσοι σ΄αγαπούν κι αγαπάς.
kitty_best_friends.gif
:up:

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΝΙΚΗ ΜΟΥ!!! Να είσαι πάντα έτσι γελαστή και καλόκαρδη όπως σε γνώρισα. Με την καλή σου την κουβέντα πάντα και με το χαμόγελο πέρα ως πέρα. Να χαίρεσαι τα γατόνια σου και να σε χαίρονται όλοι όσοι σ΄αγαπούν κι αγαπάς.
kitty_best_friends.gif
:up:

Σε ευχαριστώ πολύ Αναστασία!:D:D:D
Εύχομαι και εγώ τα γατόνια μου να είναι τόσο αγαπημένα όσο στην εικόνα.;):D

Χρόνια πολλά Νικάκι και Λέττα!!!:P:P:P
Να είστε πάντα χαρούμενες και ευτυχισμένες παρέα με τα γατόνια σας!!!!:):):)

Νίκη, Λέττα και Νίκο, χρόνια σας πολλά κι ευτυχισμένα!:)

Χρονια πολλα και καλα!

χρονια πολλα σε Νικους-Νικες:):):)

Νικακι μου να σε χαιρονται τα ομορφα γατονια σου!!!!!!!!!!!!!!Αρης-Μυρτω!:up::up:
φιλακια απο μας!

Κορίτσια Λέττα και Νίκη Χρονια Πολλά με πολλες γατοαγκαλιές και μουσουδακια.:D:D
Χρονια πολλά και στους Νίκους μας.:D

Χρόνια πολλά Νικάκι και Λέττα!!!:P
Να είστε πάντα χαρούμενες και ευτυχισμένες παρέα με τα γατόνια σας!!!!:):):)

Νίκη, Λέττα και Νίκο, χρόνια σας πολλά κι ευτυχισμένα!:)

Χρονια πολλα και καλα!

χρονια πολλα σε Νικους-Νικες:):):)

Νικακι μου να σε χαιρονται τα ομορφα γατονια σου!!!!!!!!!!!!!!Αρης-Μυρτω!:up::up:
φιλακια απο μας!

Κορίτσια Λέττα και Νίκη Χρονια Πολλά με πολλες γατοαγκαλιές και μουσουδακια.:D:D
Χρονια πολλά και στους Νίκους μας.:D

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!:D:D:D
Μουσουδοφιλάκια στα γατόνια σας.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χρόνια πολλά στους Νίκους ,στις Νικολέτες και στις Νίκες!!!

Χρόνια πολλά κι από μένα Nίκι!!!! :D:D:D Χρόνια πολλά και σε όλους τους Νίκους και Νικολέτες!

XroniaPolla213.gif

Χρόνια πολλά κι από μένα Nίκι!!!! :D:D:D Χρόνια πολλά και σε όλους τους Νίκους και Νικολέτες!

XroniaPolla213.gif

Αχ τι όμορφα τριαντάφυλλα !:inlove:
Θα πάρω ένα για μένα....;)
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!:D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back