Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 09:49 Η Raktia έγραψε: #2.761 07-01-10 09:49 Ρανια μου, χρονια πολλά και πολυ πολυ ευτυχισμένα. Ιωάννα μου να εισαι πολύχρονη και πάντα ευτυχισμενη και λαμπερη. Και βέβαια κορίτσια, να σας χαίρονται τα γατόνια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:27 Η Πουπουλίνα: #2.762 07-01-10 10:27 Χρονια πολλα και καλα στον γιατρο του σαιτ μας!!!!!!! Γιαννη σου ευχομαι οτι καλυτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #2.763 07-01-10 10:28 Ιβανάκι και Γιατρέ, χρόνια πολλά και καλά για τη γιορτή σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:36 Η Πουπουλίνα: #2.764 07-01-10 10:36 αχ καλε ναι......γιορταζει και η αρραβωνιαρα μου.. ιωαννα μου....χρονια σου πολλα ,καλα και ευτυχισμενα!!!!!!!! σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!! https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:37 Η konstans έγραψε: #2.765 07-01-10 10:37 Χρόνια πολλά Ιωάννα και στον γιατρό μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 11:51 Η ιβανα έγραψε: #2.766 07-01-10 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ιωάννα μου να εισαι πολύχρονη και πάντα ευτυχισμενη και λαμπερη. Και βέβαια κορίτσια, να σας χαίρονται τα γατόνια σας!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ιβανάκι και Γιατρέ, χρόνια πολλά και καλά για τη γιορτή σας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αχ καλε ναι......γιορταζει και η αρραβωνιαρα μου.. ιωαννα μου....χρονια σου πολλα ,καλα και ευτυχισμενα!!!!!!!! σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από konstans: Χρόνια πολλά Ιωάννα και στον γιατρό μας!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας, ανταποδιδω για υγεια και καλη χρονια, ευχαριστωωωωω γιατρε, να μας χαιρονται χρονια μας πολλα, γιατι ως γνωστον, σπιτι χωρις γιαννη προκοπη δεν κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 11:55 Ο JohnDVM έγραψε: #2.767 07-01-10 11:55 Ευχαριστω για τις ευχες σας, να μας χαιρομαστε, να μας χαιρονται και οτι καλυτερο για εσας καιτις οικογενειες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 13:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.768 07-01-10 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ρανια μου, χρονια πολλά και πολυ πολυ ευτυχισμένα. Και βέβαια κορίτσια, να σας χαίρονται τα γατόνια σας!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολύ Κάτια μου. Να είσαι καλά και καλή χρονιά Ιωάννα μου γλυκιά να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη Doctor πολύχρονος βρε. Να είσαι πάντα έτσι ενθουσιώδης με το λειτούργημά σου και να βοηθάς όσο το δυνατόν περισσότερα ζωάκια μπορείς. Α και σε περιμένουμε στην πίτα αν κόψουμε. Άντε τι είναι η Κόρινθος ένας προαστιακός δρόμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:13 Η Μυρτω4038: #2.769 07-01-10 16:13 Ιβανάκι μας, Χρόνια Πολλά!!! να σε χαίρονται τα κοριτσάκια σου και όσοι αγαπάς! Χρόνια Πολλά και στον γιατρό του σαίτ, να είσαι πάντα καλά και να μοιράζεσαι μαζί μας τις πολύτιμές γνώσεις!!! Χρόνια Πολλά και σε όσους από το σαιτ μας, γιορτάζουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:33 Η mickey mouse: #2.770 07-01-10 16:33 Χρόνια πολλά στην Ιωάννα μας και στον γιατρό μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Zbeebz έγραψε: #2.771 07-01-10 16:38 Χρόνια πολλά και καλά σε Γιάννηδες και Γιαννούλες, Ιορδάνηδες και Ιορδανούλες καθώς και στους Πρόδρομους... ...και ιδιαίτερα στη Γατολουλουδομάνα και στον γιατρό μας! Υπογραφή, Zbeebz (η παλιόκοτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:02 Η gelly01 έγραψε: #2.772 07-01-10 18:02 Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Γιατρε μας Χρονια Πολλα Πολλα και καλα. Ευχομαι ολοψυχα υγεια και ευτυχια και για πολλα πολλα χρονια να μας βοηθας με τις ιατρικες συμβουλες και την εμπειρια σου στα προβληματα με τα γατουλια μας. Χρονια πολλα,Υγεια και ευτυχια σε ολους οσους γιορταζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 22:19 Η ιβανα έγραψε: #2.773 07-01-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ιωάννα μου γλυκιά να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ κουκλα Αρχική Δημοσίευση από niki: Ιβανάκι μας, Χρόνια Πολλά!!! να σε χαίρονται τα κοριτσάκια σου και όσοι αγαπάς! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ πολυ νικακι μου γλυκο Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Χρόνια πολλά στην Ιωάννα μας και στον γιατρό μας!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ μικυ μου να σαι καλα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Χρόνια πολλά και καλά σε Γιάννηδες και Γιαννούλες, Ιορδάνηδες και Ιορδανούλες καθώς και στους Πρόδρομους... ...και ιδιαίτερα στη Γατολουλουδομάνα και στον γιατρό μας! Υπογραφή, Zbeebz (η παλιόκοτα) Click για ανάπτυξη... παλιοκοτα με τα ασχημα και κακα γατιασε ευχαριστω θερμα ! Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 02:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.774 08-01-10 02:14 Κορίτσια ξεχάσαμε την LUNA. Χρόνια πολλά Γιάννα πολύχρονη να είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η stellak έγραψε: #2.775 08-01-10 09:17 Γιάννα - Luna χρόνια πολλά και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 14:52 Η moukelis έγραψε: #2.776 08-01-10 14:52 Χρονια πολλα Κατερινακι,κι ας μας εχεις ξεχασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η elvenstar: #2.777 08-01-10 15:57 Πωπω ντρέπομαι πάρα πολυ Γιαννούλα μου που ξέχασα τη γιορτή σου Χρόνια πολλά στη Γιάννα μας λοιπόν (κατόπιν εορτής) και στη Θένια (νομίζω γιορτάζει σήμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η staman2 έγραψε: #2.778 08-01-10 16:15 Ιβαννάκι και Γιάννα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και χαρά!!!! Φιλάκια πολλα στα γατόνια σας και σ΄εσάς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:46 Η Luna έγραψε: #2.779 09-01-10 17:46 Eυχαριστω πολυυυυ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:23 Η Nonika έγραψε: #2.780 09-01-10 18:23 Α πα πα ,τι γομαρα,σε ξεχασα,χρονια πολλα Γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρανια μου, χρονια πολλά και πολυ πολυ ευτυχισμένα. Ιωάννα μου να εισαι πολύχρονη και πάντα ευτυχισμενη και λαμπερη. Και βέβαια κορίτσια, να σας χαίρονται τα γατόνια σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:27 Η Πουπουλίνα: #2.762 07-01-10 10:27 Χρονια πολλα και καλα στον γιατρο του σαιτ μας!!!!!!! Γιαννη σου ευχομαι οτι καλυτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #2.763 07-01-10 10:28 Ιβανάκι και Γιατρέ, χρόνια πολλά και καλά για τη γιορτή σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:36 Η Πουπουλίνα: #2.764 07-01-10 10:36 αχ καλε ναι......γιορταζει και η αρραβωνιαρα μου.. ιωαννα μου....χρονια σου πολλα ,καλα και ευτυχισμενα!!!!!!!! σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!! https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:37 Η konstans έγραψε: #2.765 07-01-10 10:37 Χρόνια πολλά Ιωάννα και στον γιατρό μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 11:51 Η ιβανα έγραψε: #2.766 07-01-10 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ιωάννα μου να εισαι πολύχρονη και πάντα ευτυχισμενη και λαμπερη. Και βέβαια κορίτσια, να σας χαίρονται τα γατόνια σας!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ιβανάκι και Γιατρέ, χρόνια πολλά και καλά για τη γιορτή σας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αχ καλε ναι......γιορταζει και η αρραβωνιαρα μου.. ιωαννα μου....χρονια σου πολλα ,καλα και ευτυχισμενα!!!!!!!! σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από konstans: Χρόνια πολλά Ιωάννα και στον γιατρό μας!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας, ανταποδιδω για υγεια και καλη χρονια, ευχαριστωωωωω γιατρε, να μας χαιρονται χρονια μας πολλα, γιατι ως γνωστον, σπιτι χωρις γιαννη προκοπη δεν κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 11:55 Ο JohnDVM έγραψε: #2.767 07-01-10 11:55 Ευχαριστω για τις ευχες σας, να μας χαιρομαστε, να μας χαιρονται και οτι καλυτερο για εσας καιτις οικογενειες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 13:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.768 07-01-10 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ρανια μου, χρονια πολλά και πολυ πολυ ευτυχισμένα. Και βέβαια κορίτσια, να σας χαίρονται τα γατόνια σας!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολύ Κάτια μου. Να είσαι καλά και καλή χρονιά Ιωάννα μου γλυκιά να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη Doctor πολύχρονος βρε. Να είσαι πάντα έτσι ενθουσιώδης με το λειτούργημά σου και να βοηθάς όσο το δυνατόν περισσότερα ζωάκια μπορείς. Α και σε περιμένουμε στην πίτα αν κόψουμε. Άντε τι είναι η Κόρινθος ένας προαστιακός δρόμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:13 Η Μυρτω4038: #2.769 07-01-10 16:13 Ιβανάκι μας, Χρόνια Πολλά!!! να σε χαίρονται τα κοριτσάκια σου και όσοι αγαπάς! Χρόνια Πολλά και στον γιατρό του σαίτ, να είσαι πάντα καλά και να μοιράζεσαι μαζί μας τις πολύτιμές γνώσεις!!! Χρόνια Πολλά και σε όσους από το σαιτ μας, γιορτάζουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:33 Η mickey mouse: #2.770 07-01-10 16:33 Χρόνια πολλά στην Ιωάννα μας και στον γιατρό μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Zbeebz έγραψε: #2.771 07-01-10 16:38 Χρόνια πολλά και καλά σε Γιάννηδες και Γιαννούλες, Ιορδάνηδες και Ιορδανούλες καθώς και στους Πρόδρομους... ...και ιδιαίτερα στη Γατολουλουδομάνα και στον γιατρό μας! Υπογραφή, Zbeebz (η παλιόκοτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:02 Η gelly01 έγραψε: #2.772 07-01-10 18:02 Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Γιατρε μας Χρονια Πολλα Πολλα και καλα. Ευχομαι ολοψυχα υγεια και ευτυχια και για πολλα πολλα χρονια να μας βοηθας με τις ιατρικες συμβουλες και την εμπειρια σου στα προβληματα με τα γατουλια μας. Χρονια πολλα,Υγεια και ευτυχια σε ολους οσους γιορταζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 22:19 Η ιβανα έγραψε: #2.773 07-01-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ιωάννα μου γλυκιά να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ κουκλα Αρχική Δημοσίευση από niki: Ιβανάκι μας, Χρόνια Πολλά!!! να σε χαίρονται τα κοριτσάκια σου και όσοι αγαπάς! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ πολυ νικακι μου γλυκο Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Χρόνια πολλά στην Ιωάννα μας και στον γιατρό μας!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ μικυ μου να σαι καλα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Χρόνια πολλά και καλά σε Γιάννηδες και Γιαννούλες, Ιορδάνηδες και Ιορδανούλες καθώς και στους Πρόδρομους... ...και ιδιαίτερα στη Γατολουλουδομάνα και στον γιατρό μας! Υπογραφή, Zbeebz (η παλιόκοτα) Click για ανάπτυξη... παλιοκοτα με τα ασχημα και κακα γατιασε ευχαριστω θερμα ! Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 02:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.774 08-01-10 02:14 Κορίτσια ξεχάσαμε την LUNA. Χρόνια πολλά Γιάννα πολύχρονη να είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η stellak έγραψε: #2.775 08-01-10 09:17 Γιάννα - Luna χρόνια πολλά και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 14:52 Η moukelis έγραψε: #2.776 08-01-10 14:52 Χρονια πολλα Κατερινακι,κι ας μας εχεις ξεχασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η elvenstar: #2.777 08-01-10 15:57 Πωπω ντρέπομαι πάρα πολυ Γιαννούλα μου που ξέχασα τη γιορτή σου Χρόνια πολλά στη Γιάννα μας λοιπόν (κατόπιν εορτής) και στη Θένια (νομίζω γιορτάζει σήμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η staman2 έγραψε: #2.778 08-01-10 16:15 Ιβαννάκι και Γιάννα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και χαρά!!!! Φιλάκια πολλα στα γατόνια σας και σ΄εσάς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:46 Η Luna έγραψε: #2.779 09-01-10 17:46 Eυχαριστω πολυυυυ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:23 Η Nonika έγραψε: #2.780 09-01-10 18:23 Α πα πα ,τι γομαρα,σε ξεχασα,χρονια πολλα Γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρονια πολλα και καλα στον γιατρο του σαιτ μας!!!!!!! Γιαννη σου ευχομαι οτι καλυτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #2.763 07-01-10 10:28 Ιβανάκι και Γιατρέ, χρόνια πολλά και καλά για τη γιορτή σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:36 Η Πουπουλίνα: #2.764 07-01-10 10:36 αχ καλε ναι......γιορταζει και η αρραβωνιαρα μου.. ιωαννα μου....χρονια σου πολλα ,καλα και ευτυχισμενα!!!!!!!! σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!! https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:37 Η konstans έγραψε: #2.765 07-01-10 10:37 Χρόνια πολλά Ιωάννα και στον γιατρό μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 11:51 Η ιβανα έγραψε: #2.766 07-01-10 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ιωάννα μου να εισαι πολύχρονη και πάντα ευτυχισμενη και λαμπερη. Και βέβαια κορίτσια, να σας χαίρονται τα γατόνια σας!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ιβανάκι και Γιατρέ, χρόνια πολλά και καλά για τη γιορτή σας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αχ καλε ναι......γιορταζει και η αρραβωνιαρα μου.. ιωαννα μου....χρονια σου πολλα ,καλα και ευτυχισμενα!!!!!!!! σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από konstans: Χρόνια πολλά Ιωάννα και στον γιατρό μας!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας, ανταποδιδω για υγεια και καλη χρονια, ευχαριστωωωωω γιατρε, να μας χαιρονται χρονια μας πολλα, γιατι ως γνωστον, σπιτι χωρις γιαννη προκοπη δεν κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 11:55 Ο JohnDVM έγραψε: #2.767 07-01-10 11:55 Ευχαριστω για τις ευχες σας, να μας χαιρομαστε, να μας χαιρονται και οτι καλυτερο για εσας καιτις οικογενειες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 13:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.768 07-01-10 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ρανια μου, χρονια πολλά και πολυ πολυ ευτυχισμένα. Και βέβαια κορίτσια, να σας χαίρονται τα γατόνια σας!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολύ Κάτια μου. Να είσαι καλά και καλή χρονιά Ιωάννα μου γλυκιά να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη Doctor πολύχρονος βρε. Να είσαι πάντα έτσι ενθουσιώδης με το λειτούργημά σου και να βοηθάς όσο το δυνατόν περισσότερα ζωάκια μπορείς. Α και σε περιμένουμε στην πίτα αν κόψουμε. Άντε τι είναι η Κόρινθος ένας προαστιακός δρόμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:13 Η Μυρτω4038: #2.769 07-01-10 16:13 Ιβανάκι μας, Χρόνια Πολλά!!! να σε χαίρονται τα κοριτσάκια σου και όσοι αγαπάς! Χρόνια Πολλά και στον γιατρό του σαίτ, να είσαι πάντα καλά και να μοιράζεσαι μαζί μας τις πολύτιμές γνώσεις!!! Χρόνια Πολλά και σε όσους από το σαιτ μας, γιορτάζουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:33 Η mickey mouse: #2.770 07-01-10 16:33 Χρόνια πολλά στην Ιωάννα μας και στον γιατρό μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Zbeebz έγραψε: #2.771 07-01-10 16:38 Χρόνια πολλά και καλά σε Γιάννηδες και Γιαννούλες, Ιορδάνηδες και Ιορδανούλες καθώς και στους Πρόδρομους... ...και ιδιαίτερα στη Γατολουλουδομάνα και στον γιατρό μας! Υπογραφή, Zbeebz (η παλιόκοτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:02 Η gelly01 έγραψε: #2.772 07-01-10 18:02 Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Γιατρε μας Χρονια Πολλα Πολλα και καλα. Ευχομαι ολοψυχα υγεια και ευτυχια και για πολλα πολλα χρονια να μας βοηθας με τις ιατρικες συμβουλες και την εμπειρια σου στα προβληματα με τα γατουλια μας. Χρονια πολλα,Υγεια και ευτυχια σε ολους οσους γιορταζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 22:19 Η ιβανα έγραψε: #2.773 07-01-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ιωάννα μου γλυκιά να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ κουκλα Αρχική Δημοσίευση από niki: Ιβανάκι μας, Χρόνια Πολλά!!! να σε χαίρονται τα κοριτσάκια σου και όσοι αγαπάς! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ πολυ νικακι μου γλυκο Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Χρόνια πολλά στην Ιωάννα μας και στον γιατρό μας!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ μικυ μου να σαι καλα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Χρόνια πολλά και καλά σε Γιάννηδες και Γιαννούλες, Ιορδάνηδες και Ιορδανούλες καθώς και στους Πρόδρομους... ...και ιδιαίτερα στη Γατολουλουδομάνα και στον γιατρό μας! Υπογραφή, Zbeebz (η παλιόκοτα) Click για ανάπτυξη... παλιοκοτα με τα ασχημα και κακα γατιασε ευχαριστω θερμα ! Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 02:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.774 08-01-10 02:14 Κορίτσια ξεχάσαμε την LUNA. Χρόνια πολλά Γιάννα πολύχρονη να είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η stellak έγραψε: #2.775 08-01-10 09:17 Γιάννα - Luna χρόνια πολλά και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 14:52 Η moukelis έγραψε: #2.776 08-01-10 14:52 Χρονια πολλα Κατερινακι,κι ας μας εχεις ξεχασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η elvenstar: #2.777 08-01-10 15:57 Πωπω ντρέπομαι πάρα πολυ Γιαννούλα μου που ξέχασα τη γιορτή σου Χρόνια πολλά στη Γιάννα μας λοιπόν (κατόπιν εορτής) και στη Θένια (νομίζω γιορτάζει σήμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η staman2 έγραψε: #2.778 08-01-10 16:15 Ιβαννάκι και Γιάννα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και χαρά!!!! Φιλάκια πολλα στα γατόνια σας και σ΄εσάς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:46 Η Luna έγραψε: #2.779 09-01-10 17:46 Eυχαριστω πολυυυυ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:23 Η Nonika έγραψε: #2.780 09-01-10 18:23 Α πα πα ,τι γομαρα,σε ξεχασα,χρονια πολλα Γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιβανάκι και Γιατρέ, χρόνια πολλά και καλά για τη γιορτή σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:36 Η Πουπουλίνα: #2.764 07-01-10 10:36 αχ καλε ναι......γιορταζει και η αρραβωνιαρα μου.. ιωαννα μου....χρονια σου πολλα ,καλα και ευτυχισμενα!!!!!!!! σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!! https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:37 Η konstans έγραψε: #2.765 07-01-10 10:37 Χρόνια πολλά Ιωάννα και στον γιατρό μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 11:51 Η ιβανα έγραψε: #2.766 07-01-10 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ιωάννα μου να εισαι πολύχρονη και πάντα ευτυχισμενη και λαμπερη. Και βέβαια κορίτσια, να σας χαίρονται τα γατόνια σας!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ιβανάκι και Γιατρέ, χρόνια πολλά και καλά για τη γιορτή σας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αχ καλε ναι......γιορταζει και η αρραβωνιαρα μου.. ιωαννα μου....χρονια σου πολλα ,καλα και ευτυχισμενα!!!!!!!! σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από konstans: Χρόνια πολλά Ιωάννα και στον γιατρό μας!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας, ανταποδιδω για υγεια και καλη χρονια, ευχαριστωωωωω γιατρε, να μας χαιρονται χρονια μας πολλα, γιατι ως γνωστον, σπιτι χωρις γιαννη προκοπη δεν κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 11:55 Ο JohnDVM έγραψε: #2.767 07-01-10 11:55 Ευχαριστω για τις ευχες σας, να μας χαιρομαστε, να μας χαιρονται και οτι καλυτερο για εσας καιτις οικογενειες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 13:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.768 07-01-10 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ρανια μου, χρονια πολλά και πολυ πολυ ευτυχισμένα. Και βέβαια κορίτσια, να σας χαίρονται τα γατόνια σας!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολύ Κάτια μου. Να είσαι καλά και καλή χρονιά Ιωάννα μου γλυκιά να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη Doctor πολύχρονος βρε. Να είσαι πάντα έτσι ενθουσιώδης με το λειτούργημά σου και να βοηθάς όσο το δυνατόν περισσότερα ζωάκια μπορείς. Α και σε περιμένουμε στην πίτα αν κόψουμε. Άντε τι είναι η Κόρινθος ένας προαστιακός δρόμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:13 Η Μυρτω4038: #2.769 07-01-10 16:13 Ιβανάκι μας, Χρόνια Πολλά!!! να σε χαίρονται τα κοριτσάκια σου και όσοι αγαπάς! Χρόνια Πολλά και στον γιατρό του σαίτ, να είσαι πάντα καλά και να μοιράζεσαι μαζί μας τις πολύτιμές γνώσεις!!! Χρόνια Πολλά και σε όσους από το σαιτ μας, γιορτάζουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:33 Η mickey mouse: #2.770 07-01-10 16:33 Χρόνια πολλά στην Ιωάννα μας και στον γιατρό μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Zbeebz έγραψε: #2.771 07-01-10 16:38 Χρόνια πολλά και καλά σε Γιάννηδες και Γιαννούλες, Ιορδάνηδες και Ιορδανούλες καθώς και στους Πρόδρομους... ...και ιδιαίτερα στη Γατολουλουδομάνα και στον γιατρό μας! Υπογραφή, Zbeebz (η παλιόκοτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:02 Η gelly01 έγραψε: #2.772 07-01-10 18:02 Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Γιατρε μας Χρονια Πολλα Πολλα και καλα. Ευχομαι ολοψυχα υγεια και ευτυχια και για πολλα πολλα χρονια να μας βοηθας με τις ιατρικες συμβουλες και την εμπειρια σου στα προβληματα με τα γατουλια μας. Χρονια πολλα,Υγεια και ευτυχια σε ολους οσους γιορταζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 22:19 Η ιβανα έγραψε: #2.773 07-01-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ιωάννα μου γλυκιά να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ κουκλα Αρχική Δημοσίευση από niki: Ιβανάκι μας, Χρόνια Πολλά!!! να σε χαίρονται τα κοριτσάκια σου και όσοι αγαπάς! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ πολυ νικακι μου γλυκο Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Χρόνια πολλά στην Ιωάννα μας και στον γιατρό μας!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ μικυ μου να σαι καλα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Χρόνια πολλά και καλά σε Γιάννηδες και Γιαννούλες, Ιορδάνηδες και Ιορδανούλες καθώς και στους Πρόδρομους... ...και ιδιαίτερα στη Γατολουλουδομάνα και στον γιατρό μας! Υπογραφή, Zbeebz (η παλιόκοτα) Click για ανάπτυξη... παλιοκοτα με τα ασχημα και κακα γατιασε ευχαριστω θερμα ! Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 02:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.774 08-01-10 02:14 Κορίτσια ξεχάσαμε την LUNA. Χρόνια πολλά Γιάννα πολύχρονη να είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η stellak έγραψε: #2.775 08-01-10 09:17 Γιάννα - Luna χρόνια πολλά και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 14:52 Η moukelis έγραψε: #2.776 08-01-10 14:52 Χρονια πολλα Κατερινακι,κι ας μας εχεις ξεχασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η elvenstar: #2.777 08-01-10 15:57 Πωπω ντρέπομαι πάρα πολυ Γιαννούλα μου που ξέχασα τη γιορτή σου Χρόνια πολλά στη Γιάννα μας λοιπόν (κατόπιν εορτής) και στη Θένια (νομίζω γιορτάζει σήμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η staman2 έγραψε: #2.778 08-01-10 16:15 Ιβαννάκι και Γιάννα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και χαρά!!!! Φιλάκια πολλα στα γατόνια σας και σ΄εσάς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:46 Η Luna έγραψε: #2.779 09-01-10 17:46 Eυχαριστω πολυυυυ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:23 Η Nonika έγραψε: #2.780 09-01-10 18:23 Α πα πα ,τι γομαρα,σε ξεχασα,χρονια πολλα Γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ καλε ναι......γιορταζει και η αρραβωνιαρα μου.. ιωαννα μου....χρονια σου πολλα ,καλα και ευτυχισμενα!!!!!!!! σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!! https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:37 Η konstans έγραψε: #2.765 07-01-10 10:37 Χρόνια πολλά Ιωάννα και στον γιατρό μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 11:51 Η ιβανα έγραψε: #2.766 07-01-10 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ιωάννα μου να εισαι πολύχρονη και πάντα ευτυχισμενη και λαμπερη. Και βέβαια κορίτσια, να σας χαίρονται τα γατόνια σας!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ιβανάκι και Γιατρέ, χρόνια πολλά και καλά για τη γιορτή σας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αχ καλε ναι......γιορταζει και η αρραβωνιαρα μου.. ιωαννα μου....χρονια σου πολλα ,καλα και ευτυχισμενα!!!!!!!! σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από konstans: Χρόνια πολλά Ιωάννα και στον γιατρό μας!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας, ανταποδιδω για υγεια και καλη χρονια, ευχαριστωωωωω γιατρε, να μας χαιρονται χρονια μας πολλα, γιατι ως γνωστον, σπιτι χωρις γιαννη προκοπη δεν κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 11:55 Ο JohnDVM έγραψε: #2.767 07-01-10 11:55 Ευχαριστω για τις ευχες σας, να μας χαιρομαστε, να μας χαιρονται και οτι καλυτερο για εσας καιτις οικογενειες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 13:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.768 07-01-10 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ρανια μου, χρονια πολλά και πολυ πολυ ευτυχισμένα. Και βέβαια κορίτσια, να σας χαίρονται τα γατόνια σας!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολύ Κάτια μου. Να είσαι καλά και καλή χρονιά Ιωάννα μου γλυκιά να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη Doctor πολύχρονος βρε. Να είσαι πάντα έτσι ενθουσιώδης με το λειτούργημά σου και να βοηθάς όσο το δυνατόν περισσότερα ζωάκια μπορείς. Α και σε περιμένουμε στην πίτα αν κόψουμε. Άντε τι είναι η Κόρινθος ένας προαστιακός δρόμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:13 Η Μυρτω4038: #2.769 07-01-10 16:13 Ιβανάκι μας, Χρόνια Πολλά!!! να σε χαίρονται τα κοριτσάκια σου και όσοι αγαπάς! Χρόνια Πολλά και στον γιατρό του σαίτ, να είσαι πάντα καλά και να μοιράζεσαι μαζί μας τις πολύτιμές γνώσεις!!! Χρόνια Πολλά και σε όσους από το σαιτ μας, γιορτάζουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:33 Η mickey mouse: #2.770 07-01-10 16:33 Χρόνια πολλά στην Ιωάννα μας και στον γιατρό μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Zbeebz έγραψε: #2.771 07-01-10 16:38 Χρόνια πολλά και καλά σε Γιάννηδες και Γιαννούλες, Ιορδάνηδες και Ιορδανούλες καθώς και στους Πρόδρομους... ...και ιδιαίτερα στη Γατολουλουδομάνα και στον γιατρό μας! Υπογραφή, Zbeebz (η παλιόκοτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:02 Η gelly01 έγραψε: #2.772 07-01-10 18:02 Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Γιατρε μας Χρονια Πολλα Πολλα και καλα. Ευχομαι ολοψυχα υγεια και ευτυχια και για πολλα πολλα χρονια να μας βοηθας με τις ιατρικες συμβουλες και την εμπειρια σου στα προβληματα με τα γατουλια μας. Χρονια πολλα,Υγεια και ευτυχια σε ολους οσους γιορταζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 22:19 Η ιβανα έγραψε: #2.773 07-01-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ιωάννα μου γλυκιά να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ κουκλα Αρχική Δημοσίευση από niki: Ιβανάκι μας, Χρόνια Πολλά!!! να σε χαίρονται τα κοριτσάκια σου και όσοι αγαπάς! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ πολυ νικακι μου γλυκο Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Χρόνια πολλά στην Ιωάννα μας και στον γιατρό μας!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ μικυ μου να σαι καλα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Χρόνια πολλά και καλά σε Γιάννηδες και Γιαννούλες, Ιορδάνηδες και Ιορδανούλες καθώς και στους Πρόδρομους... ...και ιδιαίτερα στη Γατολουλουδομάνα και στον γιατρό μας! Υπογραφή, Zbeebz (η παλιόκοτα) Click για ανάπτυξη... παλιοκοτα με τα ασχημα και κακα γατιασε ευχαριστω θερμα ! Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 02:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.774 08-01-10 02:14 Κορίτσια ξεχάσαμε την LUNA. Χρόνια πολλά Γιάννα πολύχρονη να είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η stellak έγραψε: #2.775 08-01-10 09:17 Γιάννα - Luna χρόνια πολλά και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 14:52 Η moukelis έγραψε: #2.776 08-01-10 14:52 Χρονια πολλα Κατερινακι,κι ας μας εχεις ξεχασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η elvenstar: #2.777 08-01-10 15:57 Πωπω ντρέπομαι πάρα πολυ Γιαννούλα μου που ξέχασα τη γιορτή σου Χρόνια πολλά στη Γιάννα μας λοιπόν (κατόπιν εορτής) και στη Θένια (νομίζω γιορτάζει σήμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η staman2 έγραψε: #2.778 08-01-10 16:15 Ιβαννάκι και Γιάννα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και χαρά!!!! Φιλάκια πολλα στα γατόνια σας και σ΄εσάς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:46 Η Luna έγραψε: #2.779 09-01-10 17:46 Eυχαριστω πολυυυυ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:23 Η Nonika έγραψε: #2.780 09-01-10 18:23 Α πα πα ,τι γομαρα,σε ξεχασα,χρονια πολλα Γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά Ιωάννα και στον γιατρό μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 11:51 Η ιβανα έγραψε: #2.766 07-01-10 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ιωάννα μου να εισαι πολύχρονη και πάντα ευτυχισμενη και λαμπερη. Και βέβαια κορίτσια, να σας χαίρονται τα γατόνια σας!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ιβανάκι και Γιατρέ, χρόνια πολλά και καλά για τη γιορτή σας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αχ καλε ναι......γιορταζει και η αρραβωνιαρα μου.. ιωαννα μου....χρονια σου πολλα ,καλα και ευτυχισμενα!!!!!!!! σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από konstans: Χρόνια πολλά Ιωάννα και στον γιατρό μας!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας, ανταποδιδω για υγεια και καλη χρονια, ευχαριστωωωωω γιατρε, να μας χαιρονται χρονια μας πολλα, γιατι ως γνωστον, σπιτι χωρις γιαννη προκοπη δεν κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 11:55 Ο JohnDVM έγραψε: #2.767 07-01-10 11:55 Ευχαριστω για τις ευχες σας, να μας χαιρομαστε, να μας χαιρονται και οτι καλυτερο για εσας καιτις οικογενειες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 13:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.768 07-01-10 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ρανια μου, χρονια πολλά και πολυ πολυ ευτυχισμένα. Και βέβαια κορίτσια, να σας χαίρονται τα γατόνια σας!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολύ Κάτια μου. Να είσαι καλά και καλή χρονιά Ιωάννα μου γλυκιά να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη Doctor πολύχρονος βρε. Να είσαι πάντα έτσι ενθουσιώδης με το λειτούργημά σου και να βοηθάς όσο το δυνατόν περισσότερα ζωάκια μπορείς. Α και σε περιμένουμε στην πίτα αν κόψουμε. Άντε τι είναι η Κόρινθος ένας προαστιακός δρόμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:13 Η Μυρτω4038: #2.769 07-01-10 16:13 Ιβανάκι μας, Χρόνια Πολλά!!! να σε χαίρονται τα κοριτσάκια σου και όσοι αγαπάς! Χρόνια Πολλά και στον γιατρό του σαίτ, να είσαι πάντα καλά και να μοιράζεσαι μαζί μας τις πολύτιμές γνώσεις!!! Χρόνια Πολλά και σε όσους από το σαιτ μας, γιορτάζουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:33 Η mickey mouse: #2.770 07-01-10 16:33 Χρόνια πολλά στην Ιωάννα μας και στον γιατρό μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Zbeebz έγραψε: #2.771 07-01-10 16:38 Χρόνια πολλά και καλά σε Γιάννηδες και Γιαννούλες, Ιορδάνηδες και Ιορδανούλες καθώς και στους Πρόδρομους... ...και ιδιαίτερα στη Γατολουλουδομάνα και στον γιατρό μας! Υπογραφή, Zbeebz (η παλιόκοτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:02 Η gelly01 έγραψε: #2.772 07-01-10 18:02 Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Γιατρε μας Χρονια Πολλα Πολλα και καλα. Ευχομαι ολοψυχα υγεια και ευτυχια και για πολλα πολλα χρονια να μας βοηθας με τις ιατρικες συμβουλες και την εμπειρια σου στα προβληματα με τα γατουλια μας. Χρονια πολλα,Υγεια και ευτυχια σε ολους οσους γιορταζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 22:19 Η ιβανα έγραψε: #2.773 07-01-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ιωάννα μου γλυκιά να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ κουκλα Αρχική Δημοσίευση από niki: Ιβανάκι μας, Χρόνια Πολλά!!! να σε χαίρονται τα κοριτσάκια σου και όσοι αγαπάς! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ πολυ νικακι μου γλυκο Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Χρόνια πολλά στην Ιωάννα μας και στον γιατρό μας!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ μικυ μου να σαι καλα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Χρόνια πολλά και καλά σε Γιάννηδες και Γιαννούλες, Ιορδάνηδες και Ιορδανούλες καθώς και στους Πρόδρομους... ...και ιδιαίτερα στη Γατολουλουδομάνα και στον γιατρό μας! Υπογραφή, Zbeebz (η παλιόκοτα) Click για ανάπτυξη... παλιοκοτα με τα ασχημα και κακα γατιασε ευχαριστω θερμα ! Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 02:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.774 08-01-10 02:14 Κορίτσια ξεχάσαμε την LUNA. Χρόνια πολλά Γιάννα πολύχρονη να είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η stellak έγραψε: #2.775 08-01-10 09:17 Γιάννα - Luna χρόνια πολλά και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 14:52 Η moukelis έγραψε: #2.776 08-01-10 14:52 Χρονια πολλα Κατερινακι,κι ας μας εχεις ξεχασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η elvenstar: #2.777 08-01-10 15:57 Πωπω ντρέπομαι πάρα πολυ Γιαννούλα μου που ξέχασα τη γιορτή σου Χρόνια πολλά στη Γιάννα μας λοιπόν (κατόπιν εορτής) και στη Θένια (νομίζω γιορτάζει σήμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η staman2 έγραψε: #2.778 08-01-10 16:15 Ιβαννάκι και Γιάννα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και χαρά!!!! Φιλάκια πολλα στα γατόνια σας και σ΄εσάς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:46 Η Luna έγραψε: #2.779 09-01-10 17:46 Eυχαριστω πολυυυυ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:23 Η Nonika έγραψε: #2.780 09-01-10 18:23 Α πα πα ,τι γομαρα,σε ξεχασα,χρονια πολλα Γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ιωάννα μου να εισαι πολύχρονη και πάντα ευτυχισμενη και λαμπερη. Και βέβαια κορίτσια, να σας χαίρονται τα γατόνια σας!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ιβανάκι και Γιατρέ, χρόνια πολλά και καλά για τη γιορτή σας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αχ καλε ναι......γιορταζει και η αρραβωνιαρα μου.. ιωαννα μου....χρονια σου πολλα ,καλα και ευτυχισμενα!!!!!!!! σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από konstans: Χρόνια πολλά Ιωάννα και στον γιατρό μας!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας, ανταποδιδω για υγεια και καλη χρονια, ευχαριστωωωωω γιατρε, να μας χαιρονται χρονια μας πολλα, γιατι ως γνωστον, σπιτι χωρις γιαννη προκοπη δεν κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 11:55 Ο JohnDVM έγραψε: #2.767 07-01-10 11:55 Ευχαριστω για τις ευχες σας, να μας χαιρομαστε, να μας χαιρονται και οτι καλυτερο για εσας καιτις οικογενειες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 13:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.768 07-01-10 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ρανια μου, χρονια πολλά και πολυ πολυ ευτυχισμένα. Και βέβαια κορίτσια, να σας χαίρονται τα γατόνια σας!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολύ Κάτια μου. Να είσαι καλά και καλή χρονιά Ιωάννα μου γλυκιά να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη Doctor πολύχρονος βρε. Να είσαι πάντα έτσι ενθουσιώδης με το λειτούργημά σου και να βοηθάς όσο το δυνατόν περισσότερα ζωάκια μπορείς. Α και σε περιμένουμε στην πίτα αν κόψουμε. Άντε τι είναι η Κόρινθος ένας προαστιακός δρόμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:13 Η Μυρτω4038: #2.769 07-01-10 16:13 Ιβανάκι μας, Χρόνια Πολλά!!! να σε χαίρονται τα κοριτσάκια σου και όσοι αγαπάς! Χρόνια Πολλά και στον γιατρό του σαίτ, να είσαι πάντα καλά και να μοιράζεσαι μαζί μας τις πολύτιμές γνώσεις!!! Χρόνια Πολλά και σε όσους από το σαιτ μας, γιορτάζουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:33 Η mickey mouse: #2.770 07-01-10 16:33 Χρόνια πολλά στην Ιωάννα μας και στον γιατρό μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Zbeebz έγραψε: #2.771 07-01-10 16:38 Χρόνια πολλά και καλά σε Γιάννηδες και Γιαννούλες, Ιορδάνηδες και Ιορδανούλες καθώς και στους Πρόδρομους... ...και ιδιαίτερα στη Γατολουλουδομάνα και στον γιατρό μας! Υπογραφή, Zbeebz (η παλιόκοτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:02 Η gelly01 έγραψε: #2.772 07-01-10 18:02 Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Γιατρε μας Χρονια Πολλα Πολλα και καλα. Ευχομαι ολοψυχα υγεια και ευτυχια και για πολλα πολλα χρονια να μας βοηθας με τις ιατρικες συμβουλες και την εμπειρια σου στα προβληματα με τα γατουλια μας. Χρονια πολλα,Υγεια και ευτυχια σε ολους οσους γιορταζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 22:19 Η ιβανα έγραψε: #2.773 07-01-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ιωάννα μου γλυκιά να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ κουκλα Αρχική Δημοσίευση από niki: Ιβανάκι μας, Χρόνια Πολλά!!! να σε χαίρονται τα κοριτσάκια σου και όσοι αγαπάς! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ πολυ νικακι μου γλυκο Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Χρόνια πολλά στην Ιωάννα μας και στον γιατρό μας!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ μικυ μου να σαι καλα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Χρόνια πολλά και καλά σε Γιάννηδες και Γιαννούλες, Ιορδάνηδες και Ιορδανούλες καθώς και στους Πρόδρομους... ...και ιδιαίτερα στη Γατολουλουδομάνα και στον γιατρό μας! Υπογραφή, Zbeebz (η παλιόκοτα) Click για ανάπτυξη... παλιοκοτα με τα ασχημα και κακα γατιασε ευχαριστω θερμα ! Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 02:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.774 08-01-10 02:14 Κορίτσια ξεχάσαμε την LUNA. Χρόνια πολλά Γιάννα πολύχρονη να είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η stellak έγραψε: #2.775 08-01-10 09:17 Γιάννα - Luna χρόνια πολλά και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 14:52 Η moukelis έγραψε: #2.776 08-01-10 14:52 Χρονια πολλα Κατερινακι,κι ας μας εχεις ξεχασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η elvenstar: #2.777 08-01-10 15:57 Πωπω ντρέπομαι πάρα πολυ Γιαννούλα μου που ξέχασα τη γιορτή σου Χρόνια πολλά στη Γιάννα μας λοιπόν (κατόπιν εορτής) και στη Θένια (νομίζω γιορτάζει σήμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η staman2 έγραψε: #2.778 08-01-10 16:15 Ιβαννάκι και Γιάννα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και χαρά!!!! Φιλάκια πολλα στα γατόνια σας και σ΄εσάς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:46 Η Luna έγραψε: #2.779 09-01-10 17:46 Eυχαριστω πολυυυυ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:23 Η Nonika έγραψε: #2.780 09-01-10 18:23 Α πα πα ,τι γομαρα,σε ξεχασα,χρονια πολλα Γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω για τις ευχες σας, να μας χαιρομαστε, να μας χαιρονται και οτι καλυτερο για εσας καιτις οικογενειες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 13:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.768 07-01-10 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ρανια μου, χρονια πολλά και πολυ πολυ ευτυχισμένα. Και βέβαια κορίτσια, να σας χαίρονται τα γατόνια σας!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολύ Κάτια μου. Να είσαι καλά και καλή χρονιά Ιωάννα μου γλυκιά να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη Doctor πολύχρονος βρε. Να είσαι πάντα έτσι ενθουσιώδης με το λειτούργημά σου και να βοηθάς όσο το δυνατόν περισσότερα ζωάκια μπορείς. Α και σε περιμένουμε στην πίτα αν κόψουμε. Άντε τι είναι η Κόρινθος ένας προαστιακός δρόμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:13 Η Μυρτω4038: #2.769 07-01-10 16:13 Ιβανάκι μας, Χρόνια Πολλά!!! να σε χαίρονται τα κοριτσάκια σου και όσοι αγαπάς! Χρόνια Πολλά και στον γιατρό του σαίτ, να είσαι πάντα καλά και να μοιράζεσαι μαζί μας τις πολύτιμές γνώσεις!!! Χρόνια Πολλά και σε όσους από το σαιτ μας, γιορτάζουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:33 Η mickey mouse: #2.770 07-01-10 16:33 Χρόνια πολλά στην Ιωάννα μας και στον γιατρό μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Zbeebz έγραψε: #2.771 07-01-10 16:38 Χρόνια πολλά και καλά σε Γιάννηδες και Γιαννούλες, Ιορδάνηδες και Ιορδανούλες καθώς και στους Πρόδρομους... ...και ιδιαίτερα στη Γατολουλουδομάνα και στον γιατρό μας! Υπογραφή, Zbeebz (η παλιόκοτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:02 Η gelly01 έγραψε: #2.772 07-01-10 18:02 Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Γιατρε μας Χρονια Πολλα Πολλα και καλα. Ευχομαι ολοψυχα υγεια και ευτυχια και για πολλα πολλα χρονια να μας βοηθας με τις ιατρικες συμβουλες και την εμπειρια σου στα προβληματα με τα γατουλια μας. Χρονια πολλα,Υγεια και ευτυχια σε ολους οσους γιορταζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 22:19 Η ιβανα έγραψε: #2.773 07-01-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ιωάννα μου γλυκιά να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ κουκλα Αρχική Δημοσίευση από niki: Ιβανάκι μας, Χρόνια Πολλά!!! να σε χαίρονται τα κοριτσάκια σου και όσοι αγαπάς! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ πολυ νικακι μου γλυκο Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Χρόνια πολλά στην Ιωάννα μας και στον γιατρό μας!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ μικυ μου να σαι καλα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Χρόνια πολλά και καλά σε Γιάννηδες και Γιαννούλες, Ιορδάνηδες και Ιορδανούλες καθώς και στους Πρόδρομους... ...και ιδιαίτερα στη Γατολουλουδομάνα και στον γιατρό μας! Υπογραφή, Zbeebz (η παλιόκοτα) Click για ανάπτυξη... παλιοκοτα με τα ασχημα και κακα γατιασε ευχαριστω θερμα ! Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 02:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.774 08-01-10 02:14 Κορίτσια ξεχάσαμε την LUNA. Χρόνια πολλά Γιάννα πολύχρονη να είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η stellak έγραψε: #2.775 08-01-10 09:17 Γιάννα - Luna χρόνια πολλά και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 14:52 Η moukelis έγραψε: #2.776 08-01-10 14:52 Χρονια πολλα Κατερινακι,κι ας μας εχεις ξεχασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η elvenstar: #2.777 08-01-10 15:57 Πωπω ντρέπομαι πάρα πολυ Γιαννούλα μου που ξέχασα τη γιορτή σου Χρόνια πολλά στη Γιάννα μας λοιπόν (κατόπιν εορτής) και στη Θένια (νομίζω γιορτάζει σήμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η staman2 έγραψε: #2.778 08-01-10 16:15 Ιβαννάκι και Γιάννα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και χαρά!!!! Φιλάκια πολλα στα γατόνια σας και σ΄εσάς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:46 Η Luna έγραψε: #2.779 09-01-10 17:46 Eυχαριστω πολυυυυ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:23 Η Nonika έγραψε: #2.780 09-01-10 18:23 Α πα πα ,τι γομαρα,σε ξεχασα,χρονια πολλα Γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ρανια μου, χρονια πολλά και πολυ πολυ ευτυχισμένα. Και βέβαια κορίτσια, να σας χαίρονται τα γατόνια σας!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολύ Κάτια μου. Να είσαι καλά και καλή χρονιά Ιωάννα μου γλυκιά να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη Doctor πολύχρονος βρε. Να είσαι πάντα έτσι ενθουσιώδης με το λειτούργημά σου και να βοηθάς όσο το δυνατόν περισσότερα ζωάκια μπορείς. Α και σε περιμένουμε στην πίτα αν κόψουμε. Άντε τι είναι η Κόρινθος ένας προαστιακός δρόμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:13 Η Μυρτω4038: #2.769 07-01-10 16:13 Ιβανάκι μας, Χρόνια Πολλά!!! να σε χαίρονται τα κοριτσάκια σου και όσοι αγαπάς! Χρόνια Πολλά και στον γιατρό του σαίτ, να είσαι πάντα καλά και να μοιράζεσαι μαζί μας τις πολύτιμές γνώσεις!!! Χρόνια Πολλά και σε όσους από το σαιτ μας, γιορτάζουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:33 Η mickey mouse: #2.770 07-01-10 16:33 Χρόνια πολλά στην Ιωάννα μας και στον γιατρό μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Zbeebz έγραψε: #2.771 07-01-10 16:38 Χρόνια πολλά και καλά σε Γιάννηδες και Γιαννούλες, Ιορδάνηδες και Ιορδανούλες καθώς και στους Πρόδρομους... ...και ιδιαίτερα στη Γατολουλουδομάνα και στον γιατρό μας! Υπογραφή, Zbeebz (η παλιόκοτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:02 Η gelly01 έγραψε: #2.772 07-01-10 18:02 Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Γιατρε μας Χρονια Πολλα Πολλα και καλα. Ευχομαι ολοψυχα υγεια και ευτυχια και για πολλα πολλα χρονια να μας βοηθας με τις ιατρικες συμβουλες και την εμπειρια σου στα προβληματα με τα γατουλια μας. Χρονια πολλα,Υγεια και ευτυχια σε ολους οσους γιορταζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 22:19 Η ιβανα έγραψε: #2.773 07-01-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ιωάννα μου γλυκιά να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ κουκλα Αρχική Δημοσίευση από niki: Ιβανάκι μας, Χρόνια Πολλά!!! να σε χαίρονται τα κοριτσάκια σου και όσοι αγαπάς! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ πολυ νικακι μου γλυκο Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Χρόνια πολλά στην Ιωάννα μας και στον γιατρό μας!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ μικυ μου να σαι καλα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Χρόνια πολλά και καλά σε Γιάννηδες και Γιαννούλες, Ιορδάνηδες και Ιορδανούλες καθώς και στους Πρόδρομους... ...και ιδιαίτερα στη Γατολουλουδομάνα και στον γιατρό μας! Υπογραφή, Zbeebz (η παλιόκοτα) Click για ανάπτυξη... παλιοκοτα με τα ασχημα και κακα γατιασε ευχαριστω θερμα ! Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 02:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.774 08-01-10 02:14 Κορίτσια ξεχάσαμε την LUNA. Χρόνια πολλά Γιάννα πολύχρονη να είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η stellak έγραψε: #2.775 08-01-10 09:17 Γιάννα - Luna χρόνια πολλά και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 14:52 Η moukelis έγραψε: #2.776 08-01-10 14:52 Χρονια πολλα Κατερινακι,κι ας μας εχεις ξεχασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η elvenstar: #2.777 08-01-10 15:57 Πωπω ντρέπομαι πάρα πολυ Γιαννούλα μου που ξέχασα τη γιορτή σου Χρόνια πολλά στη Γιάννα μας λοιπόν (κατόπιν εορτής) και στη Θένια (νομίζω γιορτάζει σήμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η staman2 έγραψε: #2.778 08-01-10 16:15 Ιβαννάκι και Γιάννα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και χαρά!!!! Φιλάκια πολλα στα γατόνια σας και σ΄εσάς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:46 Η Luna έγραψε: #2.779 09-01-10 17:46 Eυχαριστω πολυυυυ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:23 Η Nonika έγραψε: #2.780 09-01-10 18:23 Α πα πα ,τι γομαρα,σε ξεχασα,χρονια πολλα Γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιβανάκι μας, Χρόνια Πολλά!!! να σε χαίρονται τα κοριτσάκια σου και όσοι αγαπάς! Χρόνια Πολλά και στον γιατρό του σαίτ, να είσαι πάντα καλά και να μοιράζεσαι μαζί μας τις πολύτιμές γνώσεις!!! Χρόνια Πολλά και σε όσους από το σαιτ μας, γιορτάζουν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:33 Η mickey mouse: #2.770 07-01-10 16:33 Χρόνια πολλά στην Ιωάννα μας και στον γιατρό μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Zbeebz έγραψε: #2.771 07-01-10 16:38 Χρόνια πολλά και καλά σε Γιάννηδες και Γιαννούλες, Ιορδάνηδες και Ιορδανούλες καθώς και στους Πρόδρομους... ...και ιδιαίτερα στη Γατολουλουδομάνα και στον γιατρό μας! Υπογραφή, Zbeebz (η παλιόκοτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:02 Η gelly01 έγραψε: #2.772 07-01-10 18:02 Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Γιατρε μας Χρονια Πολλα Πολλα και καλα. Ευχομαι ολοψυχα υγεια και ευτυχια και για πολλα πολλα χρονια να μας βοηθας με τις ιατρικες συμβουλες και την εμπειρια σου στα προβληματα με τα γατουλια μας. Χρονια πολλα,Υγεια και ευτυχια σε ολους οσους γιορταζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 22:19 Η ιβανα έγραψε: #2.773 07-01-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ιωάννα μου γλυκιά να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ κουκλα Αρχική Δημοσίευση από niki: Ιβανάκι μας, Χρόνια Πολλά!!! να σε χαίρονται τα κοριτσάκια σου και όσοι αγαπάς! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ πολυ νικακι μου γλυκο Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Χρόνια πολλά στην Ιωάννα μας και στον γιατρό μας!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ μικυ μου να σαι καλα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Χρόνια πολλά και καλά σε Γιάννηδες και Γιαννούλες, Ιορδάνηδες και Ιορδανούλες καθώς και στους Πρόδρομους... ...και ιδιαίτερα στη Γατολουλουδομάνα και στον γιατρό μας! Υπογραφή, Zbeebz (η παλιόκοτα) Click για ανάπτυξη... παλιοκοτα με τα ασχημα και κακα γατιασε ευχαριστω θερμα ! Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 02:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.774 08-01-10 02:14 Κορίτσια ξεχάσαμε την LUNA. Χρόνια πολλά Γιάννα πολύχρονη να είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η stellak έγραψε: #2.775 08-01-10 09:17 Γιάννα - Luna χρόνια πολλά και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 14:52 Η moukelis έγραψε: #2.776 08-01-10 14:52 Χρονια πολλα Κατερινακι,κι ας μας εχεις ξεχασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η elvenstar: #2.777 08-01-10 15:57 Πωπω ντρέπομαι πάρα πολυ Γιαννούλα μου που ξέχασα τη γιορτή σου Χρόνια πολλά στη Γιάννα μας λοιπόν (κατόπιν εορτής) και στη Θένια (νομίζω γιορτάζει σήμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η staman2 έγραψε: #2.778 08-01-10 16:15 Ιβαννάκι και Γιάννα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και χαρά!!!! Φιλάκια πολλα στα γατόνια σας και σ΄εσάς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:46 Η Luna έγραψε: #2.779 09-01-10 17:46 Eυχαριστω πολυυυυ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:23 Η Nonika έγραψε: #2.780 09-01-10 18:23 Α πα πα ,τι γομαρα,σε ξεχασα,χρονια πολλα Γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά στην Ιωάννα μας και στον γιατρό μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Η Zbeebz έγραψε: #2.771 07-01-10 16:38 Χρόνια πολλά και καλά σε Γιάννηδες και Γιαννούλες, Ιορδάνηδες και Ιορδανούλες καθώς και στους Πρόδρομους... ...και ιδιαίτερα στη Γατολουλουδομάνα και στον γιατρό μας! Υπογραφή, Zbeebz (η παλιόκοτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:02 Η gelly01 έγραψε: #2.772 07-01-10 18:02 Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Γιατρε μας Χρονια Πολλα Πολλα και καλα. Ευχομαι ολοψυχα υγεια και ευτυχια και για πολλα πολλα χρονια να μας βοηθας με τις ιατρικες συμβουλες και την εμπειρια σου στα προβληματα με τα γατουλια μας. Χρονια πολλα,Υγεια και ευτυχια σε ολους οσους γιορταζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 22:19 Η ιβανα έγραψε: #2.773 07-01-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ιωάννα μου γλυκιά να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ κουκλα Αρχική Δημοσίευση από niki: Ιβανάκι μας, Χρόνια Πολλά!!! να σε χαίρονται τα κοριτσάκια σου και όσοι αγαπάς! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ πολυ νικακι μου γλυκο Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Χρόνια πολλά στην Ιωάννα μας και στον γιατρό μας!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ μικυ μου να σαι καλα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Χρόνια πολλά και καλά σε Γιάννηδες και Γιαννούλες, Ιορδάνηδες και Ιορδανούλες καθώς και στους Πρόδρομους... ...και ιδιαίτερα στη Γατολουλουδομάνα και στον γιατρό μας! Υπογραφή, Zbeebz (η παλιόκοτα) Click για ανάπτυξη... παλιοκοτα με τα ασχημα και κακα γατιασε ευχαριστω θερμα ! Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 02:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.774 08-01-10 02:14 Κορίτσια ξεχάσαμε την LUNA. Χρόνια πολλά Γιάννα πολύχρονη να είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η stellak έγραψε: #2.775 08-01-10 09:17 Γιάννα - Luna χρόνια πολλά και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 14:52 Η moukelis έγραψε: #2.776 08-01-10 14:52 Χρονια πολλα Κατερινακι,κι ας μας εχεις ξεχασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η elvenstar: #2.777 08-01-10 15:57 Πωπω ντρέπομαι πάρα πολυ Γιαννούλα μου που ξέχασα τη γιορτή σου Χρόνια πολλά στη Γιάννα μας λοιπόν (κατόπιν εορτής) και στη Θένια (νομίζω γιορτάζει σήμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η staman2 έγραψε: #2.778 08-01-10 16:15 Ιβαννάκι και Γιάννα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και χαρά!!!! Φιλάκια πολλα στα γατόνια σας και σ΄εσάς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:46 Η Luna έγραψε: #2.779 09-01-10 17:46 Eυχαριστω πολυυυυ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:23 Η Nonika έγραψε: #2.780 09-01-10 18:23 Α πα πα ,τι γομαρα,σε ξεχασα,χρονια πολλα Γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά και καλά σε Γιάννηδες και Γιαννούλες, Ιορδάνηδες και Ιορδανούλες καθώς και στους Πρόδρομους... ...και ιδιαίτερα στη Γατολουλουδομάνα και στον γιατρό μας! Υπογραφή, Zbeebz (η παλιόκοτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:02 Η gelly01 έγραψε: #2.772 07-01-10 18:02 Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Γιατρε μας Χρονια Πολλα Πολλα και καλα. Ευχομαι ολοψυχα υγεια και ευτυχια και για πολλα πολλα χρονια να μας βοηθας με τις ιατρικες συμβουλες και την εμπειρια σου στα προβληματα με τα γατουλια μας. Χρονια πολλα,Υγεια και ευτυχια σε ολους οσους γιορταζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 22:19 Η ιβανα έγραψε: #2.773 07-01-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ιωάννα μου γλυκιά να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ κουκλα Αρχική Δημοσίευση από niki: Ιβανάκι μας, Χρόνια Πολλά!!! να σε χαίρονται τα κοριτσάκια σου και όσοι αγαπάς! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ πολυ νικακι μου γλυκο Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Χρόνια πολλά στην Ιωάννα μας και στον γιατρό μας!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ μικυ μου να σαι καλα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Χρόνια πολλά και καλά σε Γιάννηδες και Γιαννούλες, Ιορδάνηδες και Ιορδανούλες καθώς και στους Πρόδρομους... ...και ιδιαίτερα στη Γατολουλουδομάνα και στον γιατρό μας! Υπογραφή, Zbeebz (η παλιόκοτα) Click για ανάπτυξη... παλιοκοτα με τα ασχημα και κακα γατιασε ευχαριστω θερμα ! Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 02:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.774 08-01-10 02:14 Κορίτσια ξεχάσαμε την LUNA. Χρόνια πολλά Γιάννα πολύχρονη να είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η stellak έγραψε: #2.775 08-01-10 09:17 Γιάννα - Luna χρόνια πολλά και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 14:52 Η moukelis έγραψε: #2.776 08-01-10 14:52 Χρονια πολλα Κατερινακι,κι ας μας εχεις ξεχασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η elvenstar: #2.777 08-01-10 15:57 Πωπω ντρέπομαι πάρα πολυ Γιαννούλα μου που ξέχασα τη γιορτή σου Χρόνια πολλά στη Γιάννα μας λοιπόν (κατόπιν εορτής) και στη Θένια (νομίζω γιορτάζει σήμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η staman2 έγραψε: #2.778 08-01-10 16:15 Ιβαννάκι και Γιάννα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και χαρά!!!! Φιλάκια πολλα στα γατόνια σας και σ΄εσάς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:46 Η Luna έγραψε: #2.779 09-01-10 17:46 Eυχαριστω πολυυυυ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:23 Η Nonika έγραψε: #2.780 09-01-10 18:23 Α πα πα ,τι γομαρα,σε ξεχασα,χρονια πολλα Γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Γιατρε μας Χρονια Πολλα Πολλα και καλα. Ευχομαι ολοψυχα υγεια και ευτυχια και για πολλα πολλα χρονια να μας βοηθας με τις ιατρικες συμβουλες και την εμπειρια σου στα προβληματα με τα γατουλια μας. Χρονια πολλα,Υγεια και ευτυχια σε ολους οσους γιορταζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 22:19 Η ιβανα έγραψε: #2.773 07-01-10 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ιωάννα μου γλυκιά να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ κουκλα Αρχική Δημοσίευση από niki: Ιβανάκι μας, Χρόνια Πολλά!!! να σε χαίρονται τα κοριτσάκια σου και όσοι αγαπάς! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ πολυ νικακι μου γλυκο Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Χρόνια πολλά στην Ιωάννα μας και στον γιατρό μας!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ μικυ μου να σαι καλα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Χρόνια πολλά και καλά σε Γιάννηδες και Γιαννούλες, Ιορδάνηδες και Ιορδανούλες καθώς και στους Πρόδρομους... ...και ιδιαίτερα στη Γατολουλουδομάνα και στον γιατρό μας! Υπογραφή, Zbeebz (η παλιόκοτα) Click για ανάπτυξη... παλιοκοτα με τα ασχημα και κακα γατιασε ευχαριστω θερμα ! Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 02:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.774 08-01-10 02:14 Κορίτσια ξεχάσαμε την LUNA. Χρόνια πολλά Γιάννα πολύχρονη να είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η stellak έγραψε: #2.775 08-01-10 09:17 Γιάννα - Luna χρόνια πολλά και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 14:52 Η moukelis έγραψε: #2.776 08-01-10 14:52 Χρονια πολλα Κατερινακι,κι ας μας εχεις ξεχασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η elvenstar: #2.777 08-01-10 15:57 Πωπω ντρέπομαι πάρα πολυ Γιαννούλα μου που ξέχασα τη γιορτή σου Χρόνια πολλά στη Γιάννα μας λοιπόν (κατόπιν εορτής) και στη Θένια (νομίζω γιορτάζει σήμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η staman2 έγραψε: #2.778 08-01-10 16:15 Ιβαννάκι και Γιάννα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και χαρά!!!! Φιλάκια πολλα στα γατόνια σας και σ΄εσάς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:46 Η Luna έγραψε: #2.779 09-01-10 17:46 Eυχαριστω πολυυυυ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:23 Η Nonika έγραψε: #2.780 09-01-10 18:23 Α πα πα ,τι γομαρα,σε ξεχασα,χρονια πολλα Γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ιωάννα μου γλυκιά να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ κουκλα Αρχική Δημοσίευση από niki: Ιβανάκι μας, Χρόνια Πολλά!!! να σε χαίρονται τα κοριτσάκια σου και όσοι αγαπάς! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ πολυ νικακι μου γλυκο Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Χρόνια πολλά στην Ιωάννα μας και στον γιατρό μας!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ μικυ μου να σαι καλα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Χρόνια πολλά και καλά σε Γιάννηδες και Γιαννούλες, Ιορδάνηδες και Ιορδανούλες καθώς και στους Πρόδρομους... ...και ιδιαίτερα στη Γατολουλουδομάνα και στον γιατρό μας! Υπογραφή, Zbeebz (η παλιόκοτα) Click για ανάπτυξη... παλιοκοτα με τα ασχημα και κακα γατιασε ευχαριστω θερμα ! Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα πολλα και καλα Ιβανα. Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 02:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.774 08-01-10 02:14 Κορίτσια ξεχάσαμε την LUNA. Χρόνια πολλά Γιάννα πολύχρονη να είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η stellak έγραψε: #2.775 08-01-10 09:17 Γιάννα - Luna χρόνια πολλά και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 14:52 Η moukelis έγραψε: #2.776 08-01-10 14:52 Χρονια πολλα Κατερινακι,κι ας μας εχεις ξεχασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η elvenstar: #2.777 08-01-10 15:57 Πωπω ντρέπομαι πάρα πολυ Γιαννούλα μου που ξέχασα τη γιορτή σου Χρόνια πολλά στη Γιάννα μας λοιπόν (κατόπιν εορτής) και στη Θένια (νομίζω γιορτάζει σήμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η staman2 έγραψε: #2.778 08-01-10 16:15 Ιβαννάκι και Γιάννα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και χαρά!!!! Φιλάκια πολλα στα γατόνια σας και σ΄εσάς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:46 Η Luna έγραψε: #2.779 09-01-10 17:46 Eυχαριστω πολυυυυ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:23 Η Nonika έγραψε: #2.780 09-01-10 18:23 Α πα πα ,τι γομαρα,σε ξεχασα,χρονια πολλα Γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κορίτσια ξεχάσαμε την LUNA. Χρόνια πολλά Γιάννα πολύχρονη να είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 09:17 Η stellak έγραψε: #2.775 08-01-10 09:17 Γιάννα - Luna χρόνια πολλά και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 14:52 Η moukelis έγραψε: #2.776 08-01-10 14:52 Χρονια πολλα Κατερινακι,κι ας μας εχεις ξεχασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η elvenstar: #2.777 08-01-10 15:57 Πωπω ντρέπομαι πάρα πολυ Γιαννούλα μου που ξέχασα τη γιορτή σου Χρόνια πολλά στη Γιάννα μας λοιπόν (κατόπιν εορτής) και στη Θένια (νομίζω γιορτάζει σήμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η staman2 έγραψε: #2.778 08-01-10 16:15 Ιβαννάκι και Γιάννα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και χαρά!!!! Φιλάκια πολλα στα γατόνια σας και σ΄εσάς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:46 Η Luna έγραψε: #2.779 09-01-10 17:46 Eυχαριστω πολυυυυ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:23 Η Nonika έγραψε: #2.780 09-01-10 18:23 Α πα πα ,τι γομαρα,σε ξεχασα,χρονια πολλα Γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιάννα - Luna χρόνια πολλά και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 14:52 Η moukelis έγραψε: #2.776 08-01-10 14:52 Χρονια πολλα Κατερινακι,κι ας μας εχεις ξεχασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η elvenstar: #2.777 08-01-10 15:57 Πωπω ντρέπομαι πάρα πολυ Γιαννούλα μου που ξέχασα τη γιορτή σου Χρόνια πολλά στη Γιάννα μας λοιπόν (κατόπιν εορτής) και στη Θένια (νομίζω γιορτάζει σήμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η staman2 έγραψε: #2.778 08-01-10 16:15 Ιβαννάκι και Γιάννα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και χαρά!!!! Φιλάκια πολλα στα γατόνια σας και σ΄εσάς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:46 Η Luna έγραψε: #2.779 09-01-10 17:46 Eυχαριστω πολυυυυ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:23 Η Nonika έγραψε: #2.780 09-01-10 18:23 Α πα πα ,τι γομαρα,σε ξεχασα,χρονια πολλα Γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρονια πολλα Κατερινακι,κι ας μας εχεις ξεχασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η elvenstar: #2.777 08-01-10 15:57 Πωπω ντρέπομαι πάρα πολυ Γιαννούλα μου που ξέχασα τη γιορτή σου Χρόνια πολλά στη Γιάννα μας λοιπόν (κατόπιν εορτής) και στη Θένια (νομίζω γιορτάζει σήμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η staman2 έγραψε: #2.778 08-01-10 16:15 Ιβαννάκι και Γιάννα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και χαρά!!!! Φιλάκια πολλα στα γατόνια σας και σ΄εσάς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:46 Η Luna έγραψε: #2.779 09-01-10 17:46 Eυχαριστω πολυυυυ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:23 Η Nonika έγραψε: #2.780 09-01-10 18:23 Α πα πα ,τι γομαρα,σε ξεχασα,χρονια πολλα Γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πωπω ντρέπομαι πάρα πολυ Γιαννούλα μου που ξέχασα τη γιορτή σου Χρόνια πολλά στη Γιάννα μας λοιπόν (κατόπιν εορτής) και στη Θένια (νομίζω γιορτάζει σήμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 16:15 Η staman2 έγραψε: #2.778 08-01-10 16:15 Ιβαννάκι και Γιάννα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και χαρά!!!! Φιλάκια πολλα στα γατόνια σας και σ΄εσάς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:46 Η Luna έγραψε: #2.779 09-01-10 17:46 Eυχαριστω πολυυυυ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:23 Η Nonika έγραψε: #2.780 09-01-10 18:23 Α πα πα ,τι γομαρα,σε ξεχασα,χρονια πολλα Γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ιβαννάκι και Γιάννα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και χαρά!!!! Φιλάκια πολλα στα γατόνια σας και σ΄εσάς!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:46 Η Luna έγραψε: #2.779 09-01-10 17:46 Eυχαριστω πολυυυυ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:23 Η Nonika έγραψε: #2.780 09-01-10 18:23 Α πα πα ,τι γομαρα,σε ξεχασα,χρονια πολλα Γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Eυχαριστω πολυυυυ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:23 Η Nonika έγραψε: #2.780 09-01-10 18:23 Α πα πα ,τι γομαρα,σε ξεχασα,χρονια πολλα Γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Α πα πα ,τι γομαρα,σε ξεχασα,χρονια πολλα Γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.