lianap
Νεοφερμένο μέλος
Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος!!! Σας εύχομαι πάνω απ όλα Υγεία και φυσικά Αισιοδοξία και Πίστη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
τέλειοοοο
john_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επειδή δεν βρήκα κατάλληλη κατηγορία, να πω την αλήθεια δεν είδα αν υπάρχει ανάλογο θέμα, βάζω τις ευχές εδώ.
Εύχομαι σε όλη την παρέα του mycat, Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση, Υγεία σε εσάς τους Δικούς σας και τα Ψίψινια σας και Κουράγιο για την γενικότερη κοινωνική κατάσταση που βιώνουμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Χρόνια Πολλά σε όλους κι από εμένα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλη Ανασταση σε ολους μας...και να ειναι και γενικοτερη.

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Καλό Πάσχα !

flora.m123
Δραστήριο μέλος
Χρόνια πολλά και από μένα,με υγεία και ευτυχία!

lianap
Νεοφερμένο μέλος
40 μέρες ευχόμαστε χρόνια πολλά. Χριστός Ανέστη λοιπόν στο αγαπημένο φόρουμ στα μέλη και στην Ελλάδα μας που δε θα την αφήσει η καλή μας Παναγία, ότι κι αν σχεδιάζουν αυτοί οι "κύριοι"!
lianap
Νεοφερμένο μέλος

Καλή Χρονιά υγεία αγάπη και ελπίδα σε όλους!
catlin
Δραστήριο μέλος
Kαλή γατοχρονιά παιδάκια και γατάκια μου καλά !!

με περισσότερες οικόσιτες γάτες
και λιγότερα αδέσποτα ζωάκια
και λιγότερη τουλάχιστον δυστυχία
και λιγότερη μοναξιά
(άραγε πάντως οι γάτες μας βιώνουν την οικονομική κρίση καθολου??

)τελπαντων καλή χρονιά ξανά !

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Μπορω να μιλησω με σιγουρια για τα δικα μου γατια και τα αδεσποτα μου και οχι δεν την βιωνουν την οικονομικη κριση, μπορει εγω να μην φαω καλα αυτα ομως θα φανε αρχοντικα.(άραγε πάντως οι γάτες μας βιώνουν την οικονομική κρίση καθολου??)

Καλη χρονια και απο εμενα να εχουμε ολοι μας, γιατι μας αξιζει.

catlin
Δραστήριο μέλος
Μπορω να μιλησω με σιγουρια για τα δικα μου γατια και τα αδεσποτα μου και οχι δεν την βιωνουν την οικονομικη κριση, μπορει εγω να μην φαω καλα αυτα ομως θα φανε αρχοντικα.![]()
οι οικοσιτες γατες αντιπροσωπευουν τη μεγαλοαστικη ταξη!

ενα σπιτι για καθε ζωάκι ΤΩΡΑ!!

για την εξαλειψη των ανισοτητων

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Νέος χρόνος, νέες στιγμές, κι εύχομαι να ναι μαγικές. Γεμάτες αγάπη, υγεία και ατέλειωτα γουργουριτά. Να συνεχίσουμε ν' αγαπάμε και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Πάντα ενωμένοι.
Ευτυχισμένο το νέο έτος 2013!!
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool