Ρενα εχω ζησει και εγω ακριβως το ιδιο γεγονος.Εβγαλα με τα χερια μου ενα σπουργιτι απο το στομα της γατας. Πολλοι ισως πουν οτι δεν εκανα καλα και να αφησω τη φυση να κανει το εργο της. Αλλα εγω ρε γαμωτο δεν μπορουσα να βλεπω το καημενο το πουλακι να χαροπαλευει μπροστα στα ματια μου. Το πηρα μεσα, πηρα την κτηνιατρο μου τηλ και μου ειπε στα ισια οτι δεν μπορει να κανει απολυτως τιποτα. Το μονο ισως που θα βοηθουσε ηταν να του δωσω λιγο νερο με ζαχαρη για να συνελθει. Ετσι μου ειπε. Κι εγω αυτα εκανα. Τελικα διαβαζοντας τα υπολοιπα ποστ ισως να ημουν η αιτια που το αποτελειωσα κι εγω. Μπροστα στην αγνοια μου ισως να εδρασα λαθος. Το πουλακι εσβησε μπροστα στα ματια μου. (Πω το λεω και συγκινουμαι τωρα).
Τεσπα. Βασικα ο λογος που παρενεβη σε αυτο το τοπικ ειναι οχι τοσο για να καταθεσω την προσωπικη εμπειρια μου αλλα γιατι θα ηθελα να σου εκφρασω προσωπικα ενα μεγαλο μπραβο, μα πολυ μεγαλο μπραβο (ειλικρινα σου μιλαω, δεν το λεω τυπικα) γιατι εισαι γονιος και χαιρομαι πολυ που μαθαινεις στα παιδια σου να ζουν μαζι με τα ζωα. Οποιο ζωο και να ειναι αυτο. Πραγματικα με συγκινουν πολυ τετοιοι γονεις σαν κι εσενα. Και απο οτι διαβασα σε καποιο απο τα ποστ σου ειχες κι εσυ τετοιους γονεις, οποτε δεν ειναι τυχαιο που εισαι τοσο απιστευτα καλος ανθρωπος.
Μπραβο ρε Ρενια.
Να ξερεις οτι μπορει να μη βοηθησες το συγκεκριμενο ζωο (κριμα πολυ) αλλα στην ουσια κανεις κατι πολυ πιο σημαντικο.
Μεγαλωνεις τα παιδια σου με τετοιον τροπο (αν καταλαβα καλα 3 ειναι, να τα χαιρεσαι!!!) ωστε οταν μεγαλωσουν να ειναι φιλοι με τα ζωα και να τα αγαπουν.
Χαθηκε μια ζωουλα αυτη τη φορα, αλλα να ξερεις οτι τα παιδακια σου στο μελλον , με το παραδειγμα που τους δινεις θα σωσουν πολυ περισσοτερες .
Συγκινηθηκα γαμωτο.
ειχα πολυ καιρο να μπω στο θεμα αυτο,ισως γιατι δεν μου συγχωρω το γεγονος οτι εκανα λαθος,δεν ηξερα,κι εδω δεν εχει και μερος να παει κανεις ενα αγριο ζωο,ποσο μαλλον ενα πουλακι.με συγκινησαν οσα εγραψες κι εσυ και τ αλλα παιδια,και σας ευχαριστω πολυ.
απο εκεινη τη μερα εχει ξαναγινει παρομοιο περιστατικο,αλλα δεν επενεβην,και γιατι ηξερα οτι δε θα μπορεσω να κανω τιποτα,αλλα και γιατι ηταν ηδη αργα.
μ εκεινο το πουλακι,ενα τσακ ηταν γμτ,δεν το ειχε δαγκωσει πολυ,αν ειχα τη σωστη αντιμετωπιση,φαρμακα,γιατρο θα τα καταφερνα,αλλα εδω δυσκολα....
μου εχει ξανατυχει με ενα πουλακι το οποιο το πηραν ολες οι γατες της αυλης,και μ ενα ποντικακι που ηρθε και το εκανε εμετο η τιτινα μες στο σπιτι και τα δα ολα που λενε,δεν ηξερα τι επαθε,τι βγαζει,τι εγινε και ξαφνικα εκανε εμετο ενα ποντικακι.αντε παλι απολυμανση μες στη νυχτα εγω,σπιτι,τιτινα,παιδια(δυο εχω οχι τρεια,ειχα τον πατσινο τον αγαπημενο μου γατο,τοτε ναι ειχα τρεια,δυστυχως οχι πια).κι αντε να καθαριζω που λετε,και αντε να φοβαμαι μην παθει τιποτα το τιτινακι.
το χουν παραχεσει οι γατες μου,γενικως,ειπαμε να παν μια βολτα κι εκεινα λυσαξανε,κι ετοιμαζω γενεθλιακια σε λιγες μερες,7 ιουλιου κλεινει ενας χρονος που μπηκαν στη ζωη μου,και που γνωρισα το my cat.
ο ριρης κοιματι διπλα μου και με στραβωκοιταει χχαχα,οκ σορυ φιλαρακο,αλλα εχετε ξεφυγει και τα 4!