marigo173
Δραστήριο μέλος

Φοβερός γατούλης φαίνεταιο Ισίδωρος, να τον χαίρεσαι! Και προφανώς το αγαπάει το χορταράκι του!! Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ίσως η Λουκρητία να μην έχει προγόνους πρόβατα κι ότι τελικά πολλές γάτες εξασκούν το σπορ..

Μήπως υπάρχουν τίποτα περίεργες "φυτείες" στον κήπο σας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Κατσικακι τον φωναζω κι εγω! (και Κατσικακι δηλαδη γιατι τον αποκαλω διαφορα...)
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σε όλους!Πρακολουθώ καιρό το site αλλα πρώτη φορά γράφω μήνυμα.Με λένε Χριστίνα,είμαι απίστευτα γατομανής και έχω εδώ και 5 χρόνια,αποκλειστικά μέσα στο σπίτι,τον Ισίδωρο!
Σχετικά με το χορταράκι ο Ισίδωρος είναι τρελός και παλαβός!Θέλει οπωσδήποτε κάθε μέρα ένα ματσάκι από τον κήπο.Εάν δεν του φέρουμε κλαίει όλη μέρα δίπλα από την πόρτα!Έχει κανονικότατη εξάρτηση!
Καλώς τηνε!!!

"Χορτοφάγος" ο Ισίδωρος...
Κι η Νιάρα το θέλει το χορταράκι της, αλλά όχι κάθε μέρα. Μέρα παρά μέρα (ή και μια φορά τη βδομάδα, αν έχει κακοκαιρία και δεν την κατεβάσω στον κήπο). Δεν το θέλει σε ματσάκι, θέλει να το τρώει από κει που φυτρώνει. Ο Δημήτρης της λέει και "γίδα" (από το "μουργίδα")

chrisidor
Δραστήριο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
.....και το κατνιπ του αρεσει του βαζω στο εσωτερικο του κρεβατιου του και ειναι ολο τουμπεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Δραστήριο μέλος
της ειχα αγορασει απ το ειδικο για γατες που του βαζεις νερακι και φιτρωνει,αλλα αυτη τιποτα και ειχε και 2 ευρο.
τελικα παιδια, τζιφος... δε το τρωει..
στην αρχη ειχε μασουλισει λιγο...απο οτι φαινεται ομως θα το πεταξω...
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

ilovemax
Νεοφερμένο μέλος
κι εχει μικρα λουλουδακια τα τρωει πολυ λαιμαργα

Γωγω
Δραστήριο μέλος
ιδιοτροπος ο Αχιλλεας Γωγω,ουτε χορταρακι τρωει,ουτε το ονυχοδρομιο χρησιμοποιει,ειναι γατος με αποψη...![]()
![]()
![]()
χαχαχα... ετσι ετσι...

τρομαρα του..

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
LOUNTA
Νεοφερμένο μέλος
Η γατα μου τρωει χορταρακια! ειναι φυσιολογικο αυτο?για τα σκυλια εχω ακουσει οτι κανει καλο, για τισ γατες ισχυει το ιδιο???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool