Χόρτο γάτας

Καλώς όρισες Χριστίνα:hello:
Φοβερός γατούλης φαίνεταιο Ισίδωρος, να τον χαίρεσαι! Και προφανώς το αγαπάει το χορταράκι του!! Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ίσως η Λουκρητία να μην έχει προγόνους πρόβατα κι ότι τελικά πολλές γάτες εξασκούν το σπορ..:D
Μήπως υπάρχουν τίποτα περίεργες "φυτείες" στον κήπο σας:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ.Κούκλα είναι και η Λουκρητία σου!Εμείς πάντως τον φωνάζουμε κατσίκα!Από οτι έχω ακούσει όλοι οι γάτοι τρώνε το χορταράκι τους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως ορισες κι απο μενα!!!:)
Κατσικακι τον φωναζω κι εγω! (και Κατσικακι δηλαδη γιατι τον αποκαλω διαφορα...)

Ευχαριστώ πολύ!Και εγώ τον αποκαλώ πολλά και διάφορα!:D

Διαβαστε κι εδω για τη βοσκη https://www.mypetz.gr/posts/5243722/

Γεια σε όλους!Πρακολουθώ καιρό το site αλλα πρώτη φορά γράφω μήνυμα.Με λένε Χριστίνα,είμαι απίστευτα γατομανής και έχω εδώ και 5 χρόνια,αποκλειστικά μέσα στο σπίτι,τον Ισίδωρο!
Σχετικά με το χορταράκι ο Ισίδωρος είναι τρελός και παλαβός!Θέλει οπωσδήποτε κάθε μέρα ένα ματσάκι από τον κήπο.Εάν δεν του φέρουμε κλαίει όλη μέρα δίπλα από την πόρτα!Έχει κανονικότατη εξάρτηση!

Καλώς τηνε!!! :)
"Χορτοφάγος" ο Ισίδωρος...
Κι η Νιάρα το θέλει το χορταράκι της, αλλά όχι κάθε μέρα. Μέρα παρά μέρα (ή και μια φορά τη βδομάδα, αν έχει κακοκαιρία και δεν την κατεβάσω στον κήπο). Δεν το θέλει σε ματσάκι, θέλει να το τρώει από κει που φυτρώνει. Ο Δημήτρης της λέει και "γίδα" (από το "μουργίδα") :D

Τυχερή είσαι!Ο Ισίδωρος εάν δεν του το ταίσω δεν το τρώει!Είναι και καλομαθημένος!Οταν τρώει θέλει να του τρίβω την κοιλιά του!:confused:

καλως ορισες!!κουκλος ο Ισιδωρος:up: !!

Ευχαριστώ!Και το δικό σου είναι πανέμορφο!:up:

σ'ευχαριστω πολυ:redface:

ο οδυσσεας μου το τρωει παρα πολυ η πλακα ειναι επειδη το παιρνω σπορους πρεπει μεχρι να γινει 4 ιντσες να ειναι σε σκοτεινο μερος οποτε το βαζω στο κατω ντουλαπι της κουζινας και αυτος προσπαθει να το ανοιξει :blink: .....και το κατνιπ του αρεσει του βαζω στο εσωτερικο του κρεβατιου του και ειναι ολο τουμπες

της ειχα αγορασει απ το ειδικο για γατες που του βαζεις νερακι και φιτρωνει,αλλα αυτη τιποτα και ειχε και 2 ευρο.

τελικα παιδια, τζιφος... δε το τρωει..

στην αρχη ειχε μασουλισει λιγο...απο οτι φαινεται ομως θα το πεταξω...

ιδιοτροπος ο Αχιλλεας Γωγω,ουτε χορταρακι τρωει,ουτε το ονυχοδρομιο χρησιμοποιει,ειναι γατος με αποψη...:P :lol: ;)

Ξέρω ότι κάπου υπήρχε σχετικό θέμα, αλλά που είπαμε ότι βρίσκουμε κατνιπ; όχι ότι είμαι τεμπέλα, πολυάσχολη είμαι, πολλά τα θέματα στο φόρουμ, επίσης είμαι μάνα και έχω πάρει και κάποια κιλα που δεν μπορώ να τα χάσω και όπως μου είπε η Ασπασία χρηματοδότηση για να αγοράσω μονόπετρο απ' τον Καίσαρη δεν υπάρχει, ε και εαν δεν σας πείσανε τα παραπάνω έχω και γάτο!!!!!!!!! Κάντε το για αυτόν τουλάχιστον:rolleyes: :redface: :rolleyes:

Ξερω οτι γενικα τα σαρκοφαγα χρειαζεται να τρωνε λιγο πρασινο.κι εμενα τρελαινεται για λουλουδια.οποτε εχει ερτηει ανθοδεσμη στο σπιτι
κι εχει μικρα λουλουδακια τα τρωει πολυ λαιμαργα:up:

ιδιοτροπος ο Αχιλλεας Γωγω,ουτε χορταρακι τρωει,ουτε το ονυχοδρομιο χρησιμοποιει,ειναι γατος με αποψη...:P :lol: ;)

χαχαχα... ετσι ετσι...:up::up::up::up:
τρομαρα του..:lol::lol::lol:

Νερινα,εγω το παιρνω απο πετ-σοπ.υπαρχει και σε μπουκαλακι σαν σπρευ,αλλα και με μορφη παιχνιδιων ψεκασμενων με κατνιπ.

Τρώει χορταράκια!!!

Η γατα μου τρωει χορταρακια! ειναι φυσιολογικο αυτο?για τα σκυλια εχω ακουσει οτι κανει καλο, για τισ γατες ισχυει το ιδιο???:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και βέβαια έιναι φυσιολογικό! Οι γάτες τρώνε χορταράκια για να βοηθήσουν την πέψη τους. Σε pet shops υπάρχει και ειδικό χόρτο για γάτες, αν θέλεις να τρώει κάτι απολύτως ασφαλές.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

!!!

ααα!!! ευχαριστω παρα πολυ για την πληροφορια σ!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back