Χόρτο γάτας

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ε, Το αμουσκεύτος .... είναι ο ΜΗ μουσκευμένος σπόρος.... ο μη βρεγμένος..
δεν έχει σχέση με ποικιλία.

Συγνώμη αλλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω. Οποιοσδήποτε μη μουσκεμένος σπόρος κάνει αρκεί να βγάζει χόρτο; Γιατί πρέπει να είναι μη μουσκεμένος;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ αχ τώρα μπερδεύτηκα και εγώ :(:(:(
Παράδειγμα το σιτάρι είναι σπόρος, αυτό το ξέρω! το μουσκεύω και το φυτεύω έτσι?ή το αφήνω αμούσκευτο και το φυτεύω??:/:
Και καλά αν είναι όλοι οι σπόροι αμούσκευτοι, ποιοι κάνουν για τις γάτες?
Πείτε πείτε, γιατί ο γάτος μου άρχισε να μασουλάει το γλαστράκι με τον μαιντανό που έχω στο μπαλκόνι και τα μπαμπού στο βάζο sos:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχει λόγος που πρέπει να είναι αμούσκευτος ο σπόρος; Τους κάνει κακό με κάποιο τρόπο όταν είναι μουσκεμένος; Όταν είχα βάλει το σιτάρι, το έβαλα σε μία γλαστρούλα με χωματάκι και βγήκε κανονικό το χορταράκι. Δεν θα έπρεπε να το καταναλώσουν αυτό;

Ωραιο το σιταρι, το γατοχορτο και τον παπυρο που τους φυτευω ,τα τσακιζουν :Pαλλα επισης τσακιζουν και ολα τα υπολοιπα φυτα μου:mad: οι γλαστρες μου μοιαζουν με φθινοπωρινο τοπιο αυτες τις δρακαινες δε.. τις εχουν ριμαξει πανε οι κακομοιρες εντελως !! Μηπως ξερετε κανενα εσωτερικο φυτο που να μη το πλησιαζουν οι γατες? Αλλα να μην εχει και χοντρο κορμο γιατι τον κανουν ονυχοδρομιο σκετο!!

Με τα φυτά δεν ταπάω καλά-δεν έχω ούτε ένα-σε αντίθεση με τη μητέρα μου!
Εκείνη σπούδασε ανθοκομία-δενδροκομία, έχει ανθοπωλείο αλλά είναι και φανατική γατόφιλη!!
Λατρεύει τη γάτα της και την έχει στα ώπα-ώπα..οπότε θα τη ρωτήσω σχετικά και θα σου πω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε παιδια τέλικα το χορτο γιατι το θελουν τοσο πολυ η αλλιως το εχουν αναγκη; ο προηγουμενος γατουλης μου μασουλαγε λιγο κ μετα απο λιγο το εβγαζε μαζι με ενα μασουρι τριχες.ηταν περσιας βλεπετε.. η μικρουλα που εχω τωρα δηλαδη το χρειαζεται;κ αν ναι για ποιον ακριβως λογο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγνώμη αλλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω. Οποιοσδήποτε μη μουσκεμένος σπόρος κάνει αρκεί να βγάζει χόρτο; Γιατί πρέπει να είναι μη μουσκεμένος;

ο γατούλης που έχεις στη φώτο μοίαζει πολύ με το φρίκο μού.δες τον στο ''ο φρικούλης μου'':D

στο πετ σιτυ εχει ετοιμα φυτεμενα:Dαλλα δεν χρειαζονται και πολυ

στο πετ σιτυ εχει ετοιμα φυτεμενα:Dαλλα δεν χρειαζονται και πολυ

To pet city εμπορεύεται και ζώα. Ούτε ένα λεπτό δεν τους δίνω:mad:.

:) Αν φυτεψω φακες η τις βαλω σε κυπελο με νερο ,η πρασιναδα τους κανει για τη γατα η πρεπει να ειναι οι ειδικοι σποροι του εμποριου;

To pet city εμπορεύεται και ζώα. Ούτε ένα λεπτό δεν τους δίνω:mad:.
γιατί γίνεται να βρείς ζώο ράτσας κάπου δωρεάν?
τι εννοείς εμπορεύεται? όποιος πουλάει δεν εμπορεύεται?
μην παρεξηγηθώ δεν έχω πετ σοπ

Πρασινάδα για τα γατάκια μας

Θα ήθελα να σας ρωτήσω, τι πρασινάδα μπορώ να δίνω στην γατούλα μου, το οποίο μπορεί να φυτευθεί σε γλάστρα και σε κήπο? Είναι 8 μηνών και ακόμα δεν έχει φάει κάτι πράσινο και ανησυχώ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: πρασινάδα για τα γατάκια μας

πηγενε σε ενα γεωργικο καταστιμα...που εχουν μικρο εργαλεια,φυτορεια,σπορους,λιπασματα και ζητα γατοχορτο(την λατινικη ονομασια δεν την θυμαμαι)...ειναι σε σπορους και το ριχνεις σε γλαστρα και βγανει...εγω σημερα ειδα που πηγα σε ενα τετοιο καταστημα...επισης εχουν και καποια πετ σοπ μεσα σε ροκανιδι που το βγεχεις και μετα απο λιγες μερες ειναι ετοιμο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ τους έχω πάρει από φυτώριο ένα σακουλάκι με σπόρους, δεν θυμάμαι το όνομα αυτή την στιγμή αλλά έχει επάνω στην συσκευασία μία γάτα!!!:):):P:PΦυτεύω την μισή ποσότητα σε 2 γλαστρούλες και τρελαίνονται τα ζουζούνια μου!!!:P:P:D:D

Απάντηση: Πρασινάδα για τα γατάκια μας

υπαρχει οπως λεει και ο αγγελος σε συσκευασια με ροκανιδι..και αυτο το βρισκεις ΚΑΙ σε κτηνιατρια...εδω εγω τουλαχιστον απο κτηνιατρο το παιρνω..αλλα μπορεις να φυτεψεις και φακες σε γλαστρα..:)

μπορεις να παρεις σπορους βρωμης και να φυτεψεις, ουσιαστικα αυτο ειναι το γατοχορτο. Εξισου καλες (μη πω και καλυτερες!) ειναι οι φακες!!!!!

axa...οποτε εγω που ειχα σκοπο να αγορασω γατοχορτο να φυτεψω φακες?

και το χορταρακι ειναι τροπος αποβολης τριχομπαλων?
ειναι εμετικο η χεστ@#κο?

μια απορεια ετσι για να θυμιθουμε τα παιδικα μας χρόνια...πως φυτευει κανείς φακες???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back