Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Δεν χρησιμοποιώ όλο το πακέτο υπ'όψιν, αλλά το μισό που μας φτάνει..
Μετά, κι επειδή είχαμε μια κουβέντα με την κτηνίατρο που το ίδιο κάνει στα δικά της, είπα να βάλω στη γλάστρα χώμα και να τους φυτέψω.
Άργησαν λίγο να σκάσουν μύτη, αλλά διαρκούσαν αρκετά περισσότερο χρονικό διάστημα, κι είπα αυτό είναι, μια χαρά βολευτήκαμε..
Όμως φεύ.. Ξαφνικά το χώμα σάπισε και γεμίσαμε μικρά μυγάκια ενοχλητικά... Τόσο μικρά που νόμισα οτι επρόκειτο για ψύλλους στην αρχή και θορυβήθηκα.. Έτσι πέταξα το χώμα και επιστρέφω στο παλιό και δοκιμασμένο σύστημα μόνο νερό και σπόροι. Μόνο που απαραίτητο σ'αυτή την περίπτωση η γλάστρα ή το δοχείο που θα τοποθετηθούν,να είναι ρηχό (για ευνόητους λόγους)και με τρυπίτσες στη βάση για να φεύγει το περισσευούμενο νερό..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest User 74802
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Αυτόν τον καιρό χρησιμοποιώ το χόρτο της Trixie: Αδειάζω στο πλαστικό δισκάκι της συσκευασίας το μισό σακουλάκι τα σπόρια, βρέχω και το αφήνω σε φωτεινό και ζεστό μέρος εντός σπιτιού. Σε 3 μέρες περίπου είναι έτοιμο το "γκαζόν" προς..μασούλημα

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Σε 2-5 μέρες θα είναι εδώ. Θα τους φυτέψω και θα σας πω αποτελέσματα!
Διάβασα πως φυτρώνουν πολύ γρήγορα και σα φυτό είναι ανθεκτικό.
Έχω δει video με γάτες που παθαίνουν "έρωτα" με το συγκεκριμένο αλλά κάπως υπερβολή μου φαίνεται.

Άμα αρχίσουν να κάνουν έτσι τα δικά μου, θα πέσει πολύ γέλιο!

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool