Ψάχνετε ταίρι να είναι ζωόφιλο;

Πολλοί είναι οι γατόφιλοι άνδρες, αλλά, το θεωρούν παιδαριώδες να γράφουν σε φόρουμ για τις γάτες τους. Να κάνουν χίλια άλλα δυό παιδαριώδη δεν ντρέπονται(π.χ. να βρίζονται για το ποδόσφαιρο). Ο άντρας μου, έχει βγει φωτογραφία με αδέσποτη γάτα θρονιασμένη στο κεφάλι του, τόσο αγαπάει τις γάτες,αλλά, μόλις με βλέπει να γράφω εδώ, το σχολιάκι του θα το κάνει οπωσδήποτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμένα και ο πατέρας μου και ο αδερφός μου τις αγαπάνε ειδικά ο πατέρας μου που ¨αγοράζει κονσέρβες στις αδεσποτούλες.
Απλά νομίζω ότι οι άντρες δεν θα νιαούριζαν όπως νιαουρίζουμε εμείς εδώ μέσα:) λες και μιλάμε για μωρά. Όσο για γκό.......ους δεν θέλω να πω τι έχω ακούσει αλλά τους το έχω κόψει μαχαίρι. Όχι όμως να σκοτώνουν γατούλα επίτηδες. απλά δεν τις πολυήθελαν. Με λίγη εκπαίδευση όμως θα τους έστρωνα:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλυτερα που δεν νιαουριζουν και οι ανδρες.. ετσι μπορουν να κανουν ναζια και να κουνανε τις ουρες τους:P;):lol:.. αλωστε κανουν και γατισια μουτρα οταν δεν προσεχεις την ουρα τους η δεν τους δωσεις το κονσερβακι- φαγακι τους

Εγώ να νιώσω δηλαδή super τυχερή που ο δικός μου σύντροφος ήταν εκείνος που με μύησε στις γάτες;;;
Δεν μπορώ να το σταματήσω από το να έρχεται με καλαθάκια σπίτι που περιέχουν γατάκια! Είναι απλά ασυγκράτητος!
Πέρα από την πλάκα πάντως, από το θέμα "άντρες-γάτες" έχω καταλάβει πως για να έχει ένας άντρας τη γάτα ως αγαπημένο του κατοικίδιο, πρέπει να έχει:
α) ή καλλιτεχνική φύση
β) ή πιο εκλεπτυσμένο γούστο από το μέσο όρο
γ) ή απλώς να του αρέσει το φτύσιμο! :lol::lol::lol:

Είναι αλήθεια πως γάτες συνήθιζαν να έχουν οι καλλιτέχνες διαχρονικώς, παρά σκύλους. Κάτι λέει αυτό από μόνο του πιστεύω!

και με μένα το ίδιο συμβαίνει...μου άρεσαν οι γατούλες αλλά ο φίλος μου με έπεισε να πάρουμε μια ..μιας και αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί..είχε παλιά και τώρα κάνει σαν μωρό μαζί της..ιδιαίτερα όταν μου διαλύουν το σπίτι..πάντως νιώθω τυχερή...είναι άσχημο μόνο ο ένας από τους 2 να αγαπά τα ζώα..η μάνα μου έλεγε να δω ποιος θα σε ανεχτεί με τον ζωολογικό κήπο που έχεις σπίτι????να τελικά που βρέθηκε κάποιος..χι!χι!!!:D:D

α) ή καλλιτεχνική φύση
β) ή πιο εκλεπτυσμένο γούστο από το μέσο όρο
γ) ή απλώς να του αρέσει το φτύσιμο! :lol::lol::lol:

δ) να βαριέται ή να μην μπορεί (κινητικό πρόβλημα, *βλέπε παπόνια) να τρέχει κάθε μέρα έξω συγκεκριμένες ώρες τον σκύλο για πιπί
ε) να νομίζει πως η γάτα μπορεί να ζήσει ευχάριστα μέσα σε ένα διαμέρισμα ενώ ο σκύλος θέλει ποιο πολύ άπλα ακόμα και κήπο

λέω εγώ τώρα... πρέπει να υπάρχουν και άλλοι λόγοι αν το ψάξει κανείς καλά, δεν είναι θέμα μόνο προτήμησης βάση του γούστου αλλά και αναγκών από την πλευρά του ιδιοκτήτη και προπάντων του κάθε ζώου ξεχωριστά ή έτσι θα έπρεπε να είναι:/:

Εμενα δεν του αρεσουν οι σκυλοι παντως

Κορίτσια το κόλπο γιά να πετύχεις ζωόφιλο είναι απλό.Ξυγιέσε από την αρχή πως τα ζώα μένουν ενώ αυτός όχι εάν δεν είναι καλό καί φιλόζωο παλικάρι.Αμα πιάσει έπιασε άμα δεν πιάσει πάμε γιά άλλα.Με τον δικό μου πάντως έπιασε 15 χρόνια τώρα καί έχει γίνει πιό κολλημμένος με τα ζώα από ότι εγώ.Να τον δείτε να τρέχει μέσα στη νύχτα να βρεί κατάληλο γάλα γιά μωρό γατί....

Κορίτσια το κόλπο γιά να πετύχεις ζωόφιλο είναι απλό.Ξυγιέσε από την αρχή πως τα ζώα μένουν ενώ αυτός όχι εάν δεν είναι καλό καί φιλόζωο παλικάρι.Αμα πιάσει έπιασε άμα δεν πιάσει πάμε γιά άλλα.Με τον δικό μου πάντως έπιασε 15 χρόνια τώρα καί έχει γίνει πιό κολλημμένος με τα ζώα από ότι εγώ.Να τον δείτε να τρέχει μέσα στη νύχτα να βρεί κατάληλο γάλα γιά μωρό γατί....

Α ρε κατακαημένε Χρήστο τι σου μελε να πάθεις:lol: και δεν το ήξερε κι όλας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back