Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Απλά νομίζω ότι οι άντρες δεν θα νιαούριζαν όπως νιαουρίζουμε εμείς εδώ μέσα
λες και μιλάμε για μωρά. Όσο για γκό.......ους δεν θέλω να πω τι έχω ακούσει αλλά τους το έχω κόψει μαχαίρι. Όχι όμως να σκοτώνουν γατούλα επίτηδες. απλά δεν τις πολυήθελαν. Με λίγη εκπαίδευση όμως θα τους έστρωνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

.. αλωστε κανουν και γατισια μουτρα οταν δεν προσεχεις την ουρα τους η δεν τους δωσεις το κονσερβακι- φαγακι τουςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν μπορώ να το σταματήσω από το να έρχεται με καλαθάκια σπίτι που περιέχουν γατάκια! Είναι απλά ασυγκράτητος!
Πέρα από την πλάκα πάντως, από το θέμα "άντρες-γάτες" έχω καταλάβει πως για να έχει ένας άντρας τη γάτα ως αγαπημένο του κατοικίδιο, πρέπει να έχει:
α) ή καλλιτεχνική φύση
β) ή πιο εκλεπτυσμένο γούστο από το μέσο όρο
γ) ή απλώς να του αρέσει το φτύσιμο!

Είναι αλήθεια πως γάτες συνήθιζαν να έχουν οι καλλιτέχνες διαχρονικώς, παρά σκύλους. Κάτι λέει αυτό από μόνο του πιστεύω!
ria23
Διάσημο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
α) ή καλλιτεχνική φύση
β) ή πιο εκλεπτυσμένο γούστο από το μέσο όρο
γ) ή απλώς να του αρέσει το φτύσιμο!![]()
δ) να βαριέται ή να μην μπορεί (κινητικό πρόβλημα, *βλέπε παπόνια) να τρέχει κάθε μέρα έξω συγκεκριμένες ώρες τον σκύλο για πιπί
ε) να νομίζει πως η γάτα μπορεί να ζήσει ευχάριστα μέσα σε ένα διαμέρισμα ενώ ο σκύλος θέλει ποιο πολύ άπλα ακόμα και κήπο
λέω εγώ τώρα... πρέπει να υπάρχουν και άλλοι λόγοι αν το ψάξει κανείς καλά, δεν είναι θέμα μόνο προτήμησης βάση του γούστου αλλά και αναγκών από την πλευρά του ιδιοκτήτη και προπάντων του κάθε ζώου ξεχωριστά ή έτσι θα έπρεπε να είναι

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Κορίτσια το κόλπο γιά να πετύχεις ζωόφιλο είναι απλό.Ξυγιέσε από την αρχή πως τα ζώα μένουν ενώ αυτός όχι εάν δεν είναι καλό καί φιλόζωο παλικάρι.Αμα πιάσει έπιασε άμα δεν πιάσει πάμε γιά άλλα.Με τον δικό μου πάντως έπιασε 15 χρόνια τώρα καί έχει γίνει πιό κολλημμένος με τα ζώα από ότι εγώ.Να τον δείτε να τρέχει μέσα στη νύχτα να βρεί κατάληλο γάλα γιά μωρό γατί....
Α ρε κατακαημένε Χρήστο τι σου μελε να πάθεις
και δεν το ήξερε κι όλαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool