Ψάχνουμε άτομα να διαβάζουν περιοδικά στυλ ΟΚ

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Εκει ειναι ολες οσες φοραν η δε φοραν γουνα και ψαχνουμε ατομο να μην αηδιαζει και να μπορει να σκαναρει τις φωτο για να μας τις στελνει στο psychanimalia@yahoo.com ετσι ωστε να συμπληρωσουμε τη λιστα εδω

Εντυπα στυλ Hello/ OK /Close upκλπ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασημίνα, βρίσκω φοβερή την ιδέα σας. Θα περιμένω με αγωνία τα αποτελέσματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γιατι δεν διαβαζει ενας απο εσας?
γιατι μη μου πεις οτι κανεις σας δεν διαβαζει κουτσομπολιστικα περιοδικα.

γιατι....ειναι υποχρεωτικο να διαβαζουμε ολοι κουτσομπολιστικα περιοδικα??? εγω δεν εχω παρει ποτε μου.....

εμενα παιρνει η μαμα μου και τα διαβαζει ολη η οικογενεια και γελαμε..αλλα κοβει λιγο μακρια:P

Δεν κατάλαβα Γιασμίν τι θέλετε...

άτομο που να σκανάρει, και να στείλει ή άτομο που διαβάζει το περιοδικό, και να σκανάρει.
και η σιχαμάρα που κολλάει?:hmm:

Εγώ και σκανάρω, και αντέχω πολλά. (λεφτά για περιοδικά δεν δίνω...:redface:)
Αν μπορώ να κάνω κάτι πείτε.

Stelios34, αν σε καλύπτει η απάντησή μου, σου λέω ότι διαβάζω κάθε φορά που πάω κομμωτήριο (δηλ 1 φορά στους 2 μήνες) για να βάψω τα μαλλιά μου.
Όπως είπε και η πουπουλίνα, λεφτά για μ@λ@κιες δεν δίνω .

Τζούλια, αν κατάλαβα σωστά ψάχνουν άτομα που να ξεφυλλίζουν τα περιοδικά και όπου δουν κάποιον 'έλληνα σταρ' με γούνα, να το σκανάρουν για να γίνεται καταγγελία για το πόσο φιλόζωος και οικολόγος είναι:down:

εμενα η υποκρισια μου την δινει.
αν θες να κανεις κατι καντο μονος σου χωρις πολλα πολλα.
τι σιχαμαρες και αηδιες.

εμεις οι ιδιοι προκαλουμε τους αλλους να μας κοροιδεψουν με αυτα που λεμε.

Να αηδιαζει με τις γουνες η με το ειδος του περιοδικου; Παντως υπερβολικο μου κανει και στις δυο περιπτωσεις:rolleyes:

Stelios34, αν σε καλύπτει η απάντησή μου, σου λέω ότι διαβάζω κάθε φορά που πάω κομμωτήριο (δηλ 1 φορά στους 2 μήνες) για να βάψω τα μαλλιά μου.
Όπως είπε και η πουπουλίνα, λεφτά για μ@λ@κιες δεν δίνω .

Τζούλια, αν κατάλαβα σωστά ψάχνουν άτομα που να ξεφυλλίζουν τα περιοδικά και όπου δουν κάποιον 'έλληνα σταρ' με γούνα, να το σκανάρουν για να γίνεται καταγγελία για το πόσο φιλόζωος και οικολόγος είναι:down:

Παιδιά συγνώμη για την παρέμβαση αλλά δεν κατάλαβα κάτι.:hmm:
Πώς να κάνεις κατεγγελία σε κάποιον για κάτι που είναι νόμιμο(δυστυχώς).
Λογικό δεν είναι να απαντήσει μετά με μύνηση, αφού η πώληση της γούνας είναι νόμινη(δυστυχώς) στην Ελλάδα;:hmm:
Μήπως να ζητούσατε πρώτα την γνώμη ενός νομικού,πριν προβείτε σε καταγγελία ;:hmm:

Υ.Γ Για να διευκρινήσω τα αυτονόητα, εγώ προσωπικά είμαι κατά της γούνας και ούτε είχα ποτέ ούτε προκειτε ποτέ να αποκτήσω γούνα.

ολοι κατα ειμαστε αλλα δεν φτανουμε σε ακρωτητες
αν καταστρεψεις την γουνα καποιου η τον απειλησεις θα φας μια μηνυση που θα ειναι ολη δικη σου. δεν ξερω ισως ειμαι εγω λαθος. αλλα ακρωτητες δεν χρειαζονται

ολοι κατα ειμαστε αλλα δεν φτανουμε σε ακρωτητες
αν καταστρεψεις την γουνα καποιου η τον απειλησεις θα φας μια μηνυση που θα ειναι ολη δικη σου. δεν ξερω ισως ειμαι εγω λαθος. αλλα ακρωτητες δεν χρειαζονται

μερικες φορες χρειαζονται!!!

μερικες φορες χρειαζονται!!!

συμφωνω! Δεν ειπα να γδαρω αυτον που τη φοραει(χμμμ δεν ειναι κακη ιδεα τωρα που το σκεφτομαι) αλλα πολυ το χαιρομαι οταν τους πετανε κοκκινη μπογια.

Λοιπον εγω δοκιμασα stelio34 μην ειρωνευεστε, αλλα δεν αντεχω να διαβαζω τετοιες μαλακιες καθε βδομαδα και μονο που τις βλεπω με ζωα πανω τους μου ρχεται καπως...

Οποτε εαν μπορει καποιος αλλος απο εσας (ασχετα εαν τα διαβαζει για τον εαυτο του και του αρεσουν η τα διαβαζει ειδικα για να κάνει αυτη τη δουλεια) να παιρνει ενα τετοιο καθε βδομαδα το χειμωνα να βλεπει ποια αχαρακτηριστη φοραει ψοφιο ζωο, να σκαναρει την φωτο η καπως να μας την στελνει στο μαιλ , αυτο θελουμε.
Ειμαστε ολοι σε αλλα πραγματα σε σχεση με τη γουνα δεν εχω βρει κανεναν να μπορει να το κανει.Βλεπουμε καθημερινα κακοποιησεις δεν ανεχουμε να τις βλεπουμε και να τονπαζουν ανετες με καλυντικα με πειραματα και ψοφια ζωα

Μην χαλαμε το θεμα εαν κανεις μπορει να το κανει αυτο ας μου πει η ας στειλει κατευθειαν στο psychanimalia@yahoo.com

ειρωνια την εχεις εσυ πρωτη στο τσεπακι
αν δεν σου αρεσει να λεμε την γνωμη μας μην γραφεις βλακιες

ρε παιδιά και πως είστε σίγουροι ότι η γούνα δεν είναι οικολογική;;;;

δηλαδή αν τη πλασάρετε ως φυσική και εν τέλη κάνει μυνηση ο πλουσιος πως είναι οικολογική;;;

κανεις δεν το γνωρίζει!!!!!!

δηλαδή αν τη πλασάρετε ως φυσική και εν τέλη κάνει μυνηση ο πλουσιος πως είναι οικολογική;;;

ειρωνια την εχεις εσυ πρωτη στο τσεπακι
αν δεν σου αρεσει να λεμε την γνωμη μας μην γραφεις βλακιες
Για να μην τρελαινόμαστε και χαλάμε και το θέμα έχω να πω πως είναι δικαίωμα του καθενός να φορά γούνες. Εγώ είμαι κάθετα κατά της γούνας και του δέρματος(γιατί δεν κάνει μόνο η γούνα την ζημία), αλλά στην show biz κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Έχω ολόκληρο αρχείο με το θέμα αυτό και φωτογραφίες και συνεντεύξεις κλπ, αλλά δεν στέκει και δεν βοήθα σε τίποτα με το να τους «κράζουμε». Απλώς διότι οι πολλοί τους έχουν για πρότυπα και ότι και να λέμε εμείς δεν αγγίζει ούτε τους «διάσημους» ούτε το κοινό τους.
Ποιο ουσιαστικό και σοβαρό είναι να σαμποτάρουμε με κάθε τρόπο το εμπόριο της ντροπής και την εκτροφή των γουνοφορων, παρά τους διάσημους που φοράνε γούνες!!!!!!!!
Και μιας και το φέρνει το θέμα θα δείτε στο προσεχώς μέλλον ένα ντοκιμαντέρ αποκλειστικότητα που ολοκληρώνουμε σιγα σιγά, με ντοκουμέντα από την Καστοριά τα οποία δεν έχει δει κανείς ως τώρα. Αυτή είναι η ουσια. Η ενημέρωση και ευαισθητοποιηση του κοινου, κι όχι η κατακραυγη των διασημων!!!το τελευταιο δεν βοηθα σε τιποτα…είναι απλος ένα πειροτεχνημα που κανει κροτο, αλλα δεν καιει.

[FONT=&quot]Σας βαζω και τις σχετικες αφησες μας…[/FONT]

Συνημμένα

• GONςς.jpg
    GONςς.jpg
    117,4 KB · Εμφανίσεις: 6
  • MNHJ.jpg
    MNHJ.jpg
    123,3 KB · Εμφανίσεις: 7
κι αλλη μια...

Συνημμένα

• 22.jpg
    22.jpg
    200,6 KB · Εμφανίσεις: 7

Ακριβως αυτο σκεφτομουν΄... ή συνθετική?
και σας τραβαν μετα για συκοφαντικη δυσφημιση ??????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back