yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Εντυπα στυλ Hello/ OK /Close upκλπ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
γιατι μη μου πεις οτι κανεις σας δεν διαβαζει κουτσομπολιστικα περιοδικα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
άτομο που να σκανάρει, και να στείλει ή άτομο που διαβάζει το περιοδικό, και να σκανάρει.
και η σιχαμάρα που κολλάει?

Εγώ και σκανάρω, και αντέχω πολλά. (λεφτά για περιοδικά δεν δίνω...
)Αν μπορώ να κάνω κάτι πείτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Όπως είπε και η πουπουλίνα, λεφτά για μ@λ@κιες δεν δίνω .
Τζούλια, αν κατάλαβα σωστά ψάχνουν άτομα που να ξεφυλλίζουν τα περιοδικά και όπου δουν κάποιον 'έλληνα σταρ' με γούνα, να το σκανάρουν για να γίνεται καταγγελία για το πόσο φιλόζωος και οικολόγος είναι
STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
αν θες να κανεις κατι καντο μονος σου χωρις πολλα πολλα.
τι σιχαμαρες και αηδιες.
STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Stelios34, αν σε καλύπτει η απάντησή μου, σου λέω ότι διαβάζω κάθε φορά που πάω κομμωτήριο (δηλ 1 φορά στους 2 μήνες) για να βάψω τα μαλλιά μου.
Όπως είπε και η πουπουλίνα, λεφτά για μ@λ@κιες δεν δίνω .
Τζούλια, αν κατάλαβα σωστά ψάχνουν άτομα που να ξεφυλλίζουν τα περιοδικά και όπου δουν κάποιον 'έλληνα σταρ' με γούνα, να το σκανάρουν για να γίνεται καταγγελία για το πόσο φιλόζωος και οικολόγος είναι![]()
Παιδιά συγνώμη για την παρέμβαση αλλά δεν κατάλαβα κάτι.

Πώς να κάνεις κατεγγελία σε κάποιον για κάτι που είναι νόμιμο(δυστυχώς).
Λογικό δεν είναι να απαντήσει μετά με μύνηση, αφού η πώληση της γούνας είναι νόμινη(δυστυχώς) στην Ελλάδα;

Μήπως να ζητούσατε πρώτα την γνώμη ενός νομικού,πριν προβείτε σε καταγγελία ;

Υ.Γ Για να διευκρινήσω τα αυτονόητα, εγώ προσωπικά είμαι κατά της γούνας και ούτε είχα ποτέ ούτε προκειτε ποτέ να αποκτήσω γούνα.
STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
αν καταστρεψεις την γουνα καποιου η τον απειλησεις θα φας μια μηνυση που θα ειναι ολη δικη σου. δεν ξερω ισως ειμαι εγω λαθος. αλλα ακρωτητες δεν χρειαζονται
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ολοι κατα ειμαστε αλλα δεν φτανουμε σε ακρωτητες
αν καταστρεψεις την γουνα καποιου η τον απειλησεις θα φας μια μηνυση που θα ειναι ολη δικη σου. δεν ξερω ισως ειμαι εγω λαθος. αλλα ακρωτητες δεν χρειαζονται
μερικες φορες χρειαζονται!!!
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
μερικες φορες χρειαζονται!!!
συμφωνω! Δεν ειπα να γδαρω αυτον που τη φοραει(χμμμ δεν ειναι κακη ιδεα τωρα που το σκεφτομαι) αλλα πολυ το χαιρομαι οταν τους πετανε κοκκινη μπογια.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Οποτε εαν μπορει καποιος αλλος απο εσας (ασχετα εαν τα διαβαζει για τον εαυτο του και του αρεσουν η τα διαβαζει ειδικα για να κάνει αυτη τη δουλεια) να παιρνει ενα τετοιο καθε βδομαδα το χειμωνα να βλεπει ποια αχαρακτηριστη φοραει ψοφιο ζωο, να σκαναρει την φωτο η καπως να μας την στελνει στο μαιλ , αυτο θελουμε.
Ειμαστε ολοι σε αλλα πραγματα σε σχεση με τη γουνα δεν εχω βρει κανεναν να μπορει να το κανει.Βλεπουμε καθημερινα κακοποιησεις δεν ανεχουμε να τις βλεπουμε και να τονπαζουν ανετες με καλυντικα με πειραματα και ψοφια ζωα
Μην χαλαμε το θεμα εαν κανεις μπορει να το κανει αυτο ας μου πει η ας στειλει κατευθειαν στο psychanimalia@yahoo.com
STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
αν δεν σου αρεσει να λεμε την γνωμη μας μην γραφεις βλακιες
zanin
Διάσημο μέλος
δηλαδή αν τη πλασάρετε ως φυσική και εν τέλη κάνει μυνηση ο πλουσιος πως είναι οικολογική;;;
skai-animals
Δραστήριο μέλος
ρε παιδιά και πως είστε σίγουροι ότι η γούνα δεν είναι οικολογική;;;;
κανεις δεν το γνωρίζει!!!!!!
δηλαδή αν τη πλασάρετε ως φυσική και εν τέλη κάνει μυνηση ο πλουσιος πως είναι οικολογική;;;
Για να μην τρελαινόμαστε και χαλάμε και το θέμα έχω να πω πως είναι δικαίωμα του καθενός να φορά γούνες. Εγώ είμαι κάθετα κατά της γούνας και του δέρματος(γιατί δεν κάνει μόνο η γούνα την ζημία), αλλά στην show biz κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Έχω ολόκληρο αρχείο με το θέμα αυτό και φωτογραφίες και συνεντεύξεις κλπ, αλλά δεν στέκει και δεν βοήθα σε τίποτα με το να τους «κράζουμε». Απλώς διότι οι πολλοί τους έχουν για πρότυπα και ότι και να λέμε εμείς δεν αγγίζει ούτε τους «διάσημους» ούτε το κοινό τους.ειρωνια την εχεις εσυ πρωτη στο τσεπακι
αν δεν σου αρεσει να λεμε την γνωμη μας μην γραφεις βλακιες
Ποιο ουσιαστικό και σοβαρό είναι να σαμποτάρουμε με κάθε τρόπο το εμπόριο της ντροπής και την εκτροφή των γουνοφορων, παρά τους διάσημους που φοράνε γούνες!!!!!!!!
Και μιας και το φέρνει το θέμα θα δείτε στο προσεχώς μέλλον ένα ντοκιμαντέρ αποκλειστικότητα που ολοκληρώνουμε σιγα σιγά, με ντοκουμέντα από την Καστοριά τα οποία δεν έχει δει κανείς ως τώρα. Αυτή είναι η ουσια. Η ενημέρωση και ευαισθητοποιηση του κοινου, κι όχι η κατακραυγη των διασημων!!!το τελευταιο δεν βοηθα σε τιποτα…είναι απλος ένα πειροτεχνημα που κανει κροτο, αλλα δεν καιει.
[FONT="]Σας βαζω και τις σχετικες αφησες μας…[/FONT]
Συνημμένα
skai-animals
Δραστήριο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
ρε παιδιά και πως είστε σίγουροι ότι η γούνα δεν είναι οικολογική;;;;
Ακριβως αυτο σκεφτομουν΄... ή συνθετική?
και σας τραβαν μετα για συκοφαντικη δυσφημιση ??????
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool