aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Η αδερφή μου αποφάσισε να υιοθετησει γατάκι
Ζει στην Αθήνα.
Ψαχνει αρσενικό μικρο, (2 μηνων περιπου).ΚΑλα εαν ειναι κανενα ομορφο φανταζομαι δεν θα την ενοχλει εαν ειναι και κοριτσακι!
Αγαπημένα χρωματα γκρι- ασπρο ή πορτοκαλί ή λευκο.
Γνωριζετε να υπαρχει καποιο να της δειξουμε σε φωτο;
Σας ευχαριστω πολυ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλωσηρθες..και καλη χρονια.

Μπορεις να κοιταξεις εδω ..ειναι πολλα τα γατακια που περιμενουν για υιοθεσια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι είδα άλλα τα πιο πολλά είναι μεγαλουτσικα και κάποια άλλα εχουν υιοθετηθει. Ειδα ενα ασπρο αρσενικό που θα ξετρελαινοταν η αδερφη μου αλλα δοθηκε τελικα για υιοθεσια.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Συνηθως τα γατακια μικρης ηλικιας βρισκουν πιο γρηγορα σπιτι, απο τα μεγαλα γατακια
Δυσκολα θα προλαβεις ανοιχτοχρωμο μικρο
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

Ψαχνουν εδω και καιρο αλλα δεν καταφεραν να βρουν.
Εδβ ειχε ενα μικρο αρσενικο που ηταν το ιδανικο αλλα δοθηκε. Δεν προλαβα...
και επειδη ξερω πως θα το εχουν, θελω να βοηθησω.

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Γιατι δεν υιοθετειτε ενα μεγαλο γατακι? πχ: πανω απο 5 μηνων. Τα μεγαλα γατακια ειναι πιο λογικα απο τα μικρα, ξερουν περισσοτερα απο τα μικρα γατακια.

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Γιατι δεν υιοθετειτε ενα μεγαλο γατακι? πχ: πανω απο 5 μηνων. Τα μεγαλα γατακια ειναι πιο λογικα απο τα μικρα, ξερουν περισσοτερα απο τα μικρα γατακια.![]()
+10000000000
RedCat
Διάσημο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ροζ?κουκου!!! Εδώ είμαστε και εμείς. Εχουμε ένα μικρούλι 3 μηνών περίπου είναι ροζ (ακριβως ροζ) και πολύ καλότροπος και μαθημένος σε όλους τους καλούς τρόπους (και προφανώς εγκαταλελειμένος από σπίτι). Μήπως σας ενδιαφέρει;;; Σύντομα θα έχετε φωτό του Ροζ Πανθηράκου. Α έχει και ολοκάστανα ματάκια!!
Περιμενουμε συντομα φωτο!
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξερω οτι της αδερφης μου της αρέσουν πολυ αυτα τα χρωματα και ειναι πολυ πιθανον να την ενδιαφερει. Ειναι αρσενικο; φωτογραφια ποτε μπορεις να βαλεις; Η αδερφη μου επιστρεφει αυριο ή μεθαυριο και θα την ενημερωσω για τα γατακια που υπαρχουν. Αυτό ακουγεται να ειναι σαν αυτα που της αρεσουν

Γιατι δεν υιοθετειτε ενα μεγαλο γατακι? πχ: πανω απο 5 μηνων. Τα μεγαλα γατακια ειναι πιο λογικα απο τα μικρα, ξερουν περισσοτερα απο τα μικρα γατακια.![]()
Το θελουν μικρουλι. Να το δουν απο μικρη ηλικια.
Τωρα εγω κοιταζω και μεχρι 4 μηνων μηπως και βρω καποιο που τους αρεσει,πχ Εαν καποιο το ερωτευτουν και ειναι λιγο μεγαλυτερο ισως να μην τους πειραζει,δεν ξερω, αλλα ειπαν οτι το θελουν μικρο. Ειναι και το πρωτο τους γατακι, και γι αυτο ψαχνω ακριβως σ αυτα που μου ειπαν για να τους ικανοποιησω και να τους ενθαρρυνω για την ιδεα της υιοθεσιας γατιου.

θα μιλησω μαζι τους μεθαυριο μαλλον.
RedCat
Διάσημο μέλος
Το βραδάκι θα προσπαθήσω να βαλω φωτό (έστω και από κινητό) για να παρετε μια ιδέα.
Ελπίζω να σας αρέσει.Αθήνα είναι η αδελφή σου; αν ναι μπορείτε να ερθετε να τον δείτε και από κοντά για να δείτε και τον χαρακτήρα του.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
+10000000000
ΠΑιδια θελει μικρουλι

Χρόνια και ζαμάνια έχω να σας δω και να σας ακούσω. Μετά απο διάφορες περιπέτειες καλά είμαι. Εσύ; Ο γατούλης (ναι ειναι αρσενικός) είναι μπεζ-πορτοκαλί (πολύ ανοιχτό μονόχρωμος) με καστανά ματάκια περίπου 3 μηνών και κούκλος. Γουργουρούλης, ανασκελούλης και καλότροπος πολύ. Τον φιλοξενούμε σπίτι για να συνέλθει γιατί ήταν τίγκα στον ψύλλο ο έρμος (τώρα πια όχι καθότι του καναμε αποπαρασίτωση) και του κανουμε υπερτροφία με βιταμίνες και ad μαζί με κροκκετούλες.
Το βραδάκι θα προσπαθήσω να βαλω φωτό (έστω και από κινητό) για να παρετε μια ιδέα.Ελπίζω να σας αρέσει.
Αθήνα είναι η αδελφή σου; αν ναι μπορείτε να ερθετε να τον δείτε και από κοντά για να δείτε και τον χαρακτήρα του.
Αθήνα, ναι.

ΘΑ επιστρέψει μεθάυριο.
Μια φωτογραφια θα βοηθουσε πολυ!
Πρέπει να ειναι γλυκουλι.
Ειδα και κατι λευκα γατακια, περιμενω και απο εκει μια απαντηση για το εαν δωθηκαν, και γενικα κοιταζω να βρω κατι να τα βοηθησω τα παιδια γιατι ψαχνουν αλλα δεν βρισκουν κατι καιρο τωρα.
Οτι ακουσετε πειτε

Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συνημμένα
RedCat
Διάσημο μέλος
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Μα ρε Νότα, ρε Νότα
πάντα τα ΠΙΟ όμορφα πας και βρίσκεις..ε...συγνώμη, σε βρίσκουν

Τί ζαχαρωτό ειναι αυτό!!!!
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιουχουουου! Νάτος ο Ροζ Πανθηράς μας! Αγναντεύει από το παραθυρι! Σας αρέσει; Σύντομα και σε δική του αγγελία![]()
Νοτα μου είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που μου περιεγραψε η αδερφή μου!
Μου εχει πει για λευκα και για ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ το γατακι σε περιγραφη, ειναι απιστευτο!!!
Το πρωι θα της πώς να μιλησετε. Μπορεις να μου στειλεις ενα τηλ να της το δωσω να επικοινωνησει και να το δει;
Πωπω!!! Πάντως κορίτσια.... οποιο γατακι θα παρει η αδερφη μου θα ειναι πολυ τυχερο γιατι θα πεσει πολυ φροντίδα!

Δείτε και αυτό: είναι 3,5 μηνών, κοριτσάκι.Το ξέρω ότι θέλει μικρότερο και αγοράκι, αλλά αυτήν την εποχή δε θα βρει τόσο μικρό, από Μάρτιο και μετά! Τα πολύ μικρά γατάκια είναι και πιο ευάλωτα. Μέχρι 3 μηνών δυσκολεύονται στην πέψη, κάνουν διάρροιες και συνεχώς βρίσκονται σε κίνδυνο. Αγοράκι φαντάζομαι ότι θα θέλει για να μη γεννάει. Ό,τι και να πάρει πρέπει να το στειρώσει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για το καλό του, οπότε ίσως δεν έχει σημασία το φύλο τελικά!
Λουκια μου , σευχαριστω ππολυ, θα της το δείξω το γατακι. Αυριο θα τα δει όλα τα γατακια.
Κοριτσια ειστε ολες υπεροχες, με βοηθησατε πολυ, να βοηθησω την αδερφη μου
)Λουκια μου , σευχαριστω πολυ, θα της το δείξω το γατακι. Είναι κουκλακι!!! Νομιζα πως ειχε υιοθετηθει αυτο!
Αυριο θα τα δει όλα τα γατακια.
Κοριτσια ειστε ολες υπεροχες, με βοηθησατε πολυ, να βοηθησω την αδερφη μου)
Ελπιζω να βοηθησαμε να βρει σπιτι ενα γατακι!
RedCat
Διάσημο μέλος

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό Λουκία που μας πρότεινες εμένα προσωπικά είναι απ τα πιο αγαπημένα μου

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Αν παλι δεν πεολαβετε το ροζ υπαρχει και ο κερασουλης, γκρι τιγρε 4 μηνων στην αθηνα, ειναι εδω
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool