Ψάχνουμε γατάκι για υιοθεσία

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

aiorasky

Πολύ δραστήριο μέλος

Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα.
Γεια σας φίλοι μου.
Η αδερφή μου αποφάσισε να υιοθετησει γατάκι
134150.gif

Ζει στην Αθήνα.
Ψαχνει αρσενικό μικρο, (2 μηνων περιπου).ΚΑλα εαν ειναι κανενα ομορφο φανταζομαι δεν θα την ενοχλει εαν ειναι και κοριτσακι!
Αγαπημένα χρωματα γκρι- ασπρο ή πορτοκαλί ή λευκο.
Γνωριζετε να υπαρχει καποιο να της δειξουμε σε φωτο;
Σας ευχαριστω πολυ
134150.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ψαχνουμε γατάκι για υιοθεσια

Καλωσηρθες..και καλη χρονια.:)
Μπορεις να κοιταξεις εδω ..ειναι πολλα τα γατακια που περιμενουν για υιοθεσια.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλη χρονια και καλως ηρθες στο MyCat!

Μπορεις να δεις εδω και εδω. Αλλα μπορεις και να ψαξεις και στο λινκ που σου εδειξε η πουπουλινα.:) Εκει θα βρεις παρα πολλα γατακια!

ναι είδα άλλα τα πιο πολλά είναι μεγαλουτσικα και κάποια άλλα εχουν υιοθετηθει. Ειδα ενα ασπρο αρσενικό που θα ξετρελαινοταν η αδερφη μου αλλα δοθηκε τελικα για υιοθεσια.

Συνηθως τα γατακια μικρης ηλικιας βρισκουν πιο γρηγορα σπιτι, απο τα μεγαλα γατακια:/: Δυσκολα θα προλαβεις ανοιχτοχρωμο μικρο:/:

Η αδερφη μου και ο φίλος της είναι πολυ φιλοζωοι και αξιζει να τους βοηθησουμε να βρουν ενα γλυκουλι γατακι γιατι θα το προσεχουν πολυ:)
Ψαχνουν εδω και καιρο αλλα δεν καταφεραν να βρουν.
Εδβ ειχε ενα μικρο αρσενικο που ηταν το ιδανικο αλλα δοθηκε. Δεν προλαβα...

και επειδη ξερω πως θα το εχουν, θελω να βοηθησω. :)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Γιατι δεν υιοθετειτε ενα μεγαλο γατακι? πχ: πανω απο 5 μηνων. Τα μεγαλα γατακια ειναι πιο λογικα απο τα μικρα, ξερουν περισσοτερα απο τα μικρα γατακια.:)

Γιατι δεν υιοθετειτε ενα μεγαλο γατακι? πχ: πανω απο 5 μηνων. Τα μεγαλα γατακια ειναι πιο λογικα απο τα μικρα, ξερουν περισσοτερα απο τα μικρα γατακια.:)

+10000000000

κουκου!!! Εδώ είμαστε και εμείς. Εχουμε ένα μικρούλι 3 μηνών περίπου είναι ροζ (ακριβως ροζ) και πολύ καλότροπος και μαθημένος σε όλους τους καλούς τρόπους (και προφανώς εγκαταλελειμένος από σπίτι). Μήπως σας ενδιαφέρει;;; Σύντομα θα έχετε φωτό του Ροζ Πανθηράκου. Α έχει και ολοκάστανα ματάκια!!

κουκου!!! Εδώ είμαστε και εμείς. Εχουμε ένα μικρούλι 3 μηνών περίπου είναι ροζ (ακριβως ροζ) και πολύ καλότροπος και μαθημένος σε όλους τους καλούς τρόπους (και προφανώς εγκαταλελειμένος από σπίτι). Μήπως σας ενδιαφέρει;;; Σύντομα θα έχετε φωτό του Ροζ Πανθηράκου. Α έχει και ολοκάστανα ματάκια!!
Ροζ?:confused: Περιμενουμε συντομα φωτο!:D

Γεια σου φιλη Νοτα! Τί κάνεις; Είσαι καλα;
Ξερω οτι της αδερφης μου της αρέσουν πολυ αυτα τα χρωματα και ειναι πολυ πιθανον να την ενδιαφερει. Ειναι αρσενικο; φωτογραφια ποτε μπορεις να βαλεις; Η αδερφη μου επιστρεφει αυριο ή μεθαυριο και θα την ενημερωσω για τα γατακια που υπαρχουν. Αυτό ακουγεται να ειναι σαν αυτα που της αρεσουν :)

Το θελουν μικρουλι. Να το δουν απο μικρη ηλικια. :)

Τωρα εγω κοιταζω και μεχρι 4 μηνων μηπως και βρω καποιο που τους αρεσει,πχ Εαν καποιο το ερωτευτουν και ειναι λιγο μεγαλυτερο ισως να μην τους πειραζει,δεν ξερω, αλλα ειπαν οτι το θελουν μικρο. Ειναι και το πρωτο τους γατακι, και γι αυτο ψαχνω ακριβως σ αυτα που μου ειπαν για να τους ικανοποιησω και να τους ενθαρρυνω για την ιδεα της υιοθεσιας γατιου. :)
θα μιλησω μαζι τους μεθαυριο μαλλον.

Χρόνια και ζαμάνια έχω να σας δω και να σας ακούσω. Μετά απο διάφορες περιπέτειες καλά είμαι. Εσύ; Ο γατούλης (ναι ειναι αρσενικός) είναι μπεζ-πορτοκαλί (πολύ ανοιχτό μονόχρωμος) με καστανά ματάκια περίπου 3 μηνών και κούκλος. Γουργουρούλης, ανασκελούλης και καλότροπος πολύ. Τον φιλοξενούμε σπίτι για να συνέλθει γιατί ήταν τίγκα στον ψύλλο ο έρμος (τώρα πια όχι καθότι του καναμε αποπαρασίτωση) και του κανουμε υπερτροφία με βιταμίνες και ad μαζί με κροκκετούλες.
Το βραδάκι θα προσπαθήσω να βαλω φωτό (έστω και από κινητό) για να παρετε μια ιδέα.:) Ελπίζω να σας αρέσει.
Αθήνα είναι η αδελφή σου; αν ναι μπορείτε να ερθετε να τον δείτε και από κοντά για να δείτε και τον χαρακτήρα του.

ΠΑιδια θελει μικρουλι :)

Χρόνια και ζαμάνια έχω να σας δω και να σας ακούσω. Μετά απο διάφορες περιπέτειες καλά είμαι. Εσύ; Ο γατούλης (ναι ειναι αρσενικός) είναι μπεζ-πορτοκαλί (πολύ ανοιχτό μονόχρωμος) με καστανά ματάκια περίπου 3 μηνών και κούκλος. Γουργουρούλης, ανασκελούλης και καλότροπος πολύ. Τον φιλοξενούμε σπίτι για να συνέλθει γιατί ήταν τίγκα στον ψύλλο ο έρμος (τώρα πια όχι καθότι του καναμε αποπαρασίτωση) και του κανουμε υπερτροφία με βιταμίνες και ad μαζί με κροκκετούλες.
Το βραδάκι θα προσπαθήσω να βαλω φωτό (έστω και από κινητό) για να παρετε μια ιδέα.:) Ελπίζω να σας αρέσει.
Αθήνα είναι η αδελφή σου; αν ναι μπορείτε να ερθετε να τον δείτε και από κοντά για να δείτε και τον χαρακτήρα του.

Αθήνα, ναι.:)
ΘΑ επιστρέψει μεθάυριο.
Μια φωτογραφια θα βοηθουσε πολυ!
Πρέπει να ειναι γλυκουλι.
Ειδα και κατι λευκα γατακια, περιμενω και απο εκει μια απαντηση για το εαν δωθηκαν, και γενικα κοιταζω να βρω κατι να τα βοηθησω τα παιδια γιατι ψαχνουν αλλα δεν βρισκουν κατι καιρο τωρα.
Οτι ακουσετε πειτε :)

Δείτε και αυτό: είναι 3,5 μηνών, κοριτσάκι.Το ξέρω ότι θέλει μικρότερο και αγοράκι, αλλά αυτήν την εποχή δε θα βρει τόσο μικρό, από Μάρτιο και μετά! Τα πολύ μικρά γατάκια είναι και πιο ευάλωτα. Μέχρι 3 μηνών δυσκολεύονται στην πέψη, κάνουν διάρροιες και συνεχώς βρίσκονται σε κίνδυνο. Αγοράκι φαντάζομαι ότι θα θέλει για να μη γεννάει. Ό,τι και να πάρει πρέπει να το στειρώσει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για το καλό του, οπότε ίσως δεν έχει σημασία το φύλο τελικά!

Συνημμένα

• No1.jpg
    No1.jpg
    265,2 KB · Εμφανίσεις: 43
  • No3.jpg
    No3.jpg
    243 KB · Εμφανίσεις: 43
Γιουχουουου! Νάτος ο Ροζ Πανθηράς μας! Αγναντεύει από το παραθυρι! Σας αρέσει; Σύντομα και σε δική του αγγελία:)

Συνημμένα

• 05012011039.jpg
    05012011039.jpg
    555,1 KB · Εμφανίσεις: 49

Μα ρε Νότα, ρε Νότα
πάντα τα ΠΙΟ όμορφα πας και βρίσκεις..ε...συγνώμη, σε βρίσκουν:inlove::inlove:
Τί ζαχαρωτό ειναι αυτό!!!!

Γιουχουουου! Νάτος ο Ροζ Πανθηράς μας! Αγναντεύει από το παραθυρι! Σας αρέσει; Σύντομα και σε δική του αγγελία:)

Νοτα μου είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που μου περιεγραψε η αδερφή μου!
Μου εχει πει για λευκα και για ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ το γατακι σε περιγραφη, ειναι απιστευτο!!!
Το πρωι θα της πώς να μιλησετε. Μπορεις να μου στειλεις ενα τηλ να της το δωσω να επικοινωνησει και να το δει;

Πωπω!!! Πάντως κορίτσια.... οποιο γατακι θα παρει η αδερφη μου θα ειναι πολυ τυχερο γιατι θα πεσει πολυ φροντίδα! :)

Δείτε και αυτό: είναι 3,5 μηνών, κοριτσάκι.Το ξέρω ότι θέλει μικρότερο και αγοράκι, αλλά αυτήν την εποχή δε θα βρει τόσο μικρό, από Μάρτιο και μετά! Τα πολύ μικρά γατάκια είναι και πιο ευάλωτα. Μέχρι 3 μηνών δυσκολεύονται στην πέψη, κάνουν διάρροιες και συνεχώς βρίσκονται σε κίνδυνο. Αγοράκι φαντάζομαι ότι θα θέλει για να μη γεννάει. Ό,τι και να πάρει πρέπει να το στειρώσει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για το καλό του, οπότε ίσως δεν έχει σημασία το φύλο τελικά!

Λουκια μου , σευχαριστω ππολυ, θα της το δείξω το γατακι. Αυριο θα τα δει όλα τα γατακια.

Κοριτσια ειστε ολες υπεροχες, με βοηθησατε πολυ, να βοηθησω την αδερφη μου :))

Λουκια μου , σευχαριστω πολυ, θα της το δείξω το γατακι. Είναι κουκλακι!!! Νομιζα πως ειχε υιοθετηθει αυτο!
Αυριο θα τα δει όλα τα γατακια.:)

Κοριτσια ειστε ολες υπεροχες, με βοηθησατε πολυ, να βοηθησω την αδερφη μου :))

Ελπιζω να βοηθησαμε να βρει σπιτι ενα γατακι!

Χαίρομαι που σας αρέσαμε. Ελπίζω να επιλέξει κάποιο από τα γατιδάκια η αδελφή σου.Λουκία μου θα έχω και εγω στο μυαλό μου τη μικρή καθώς εχω αρκετά τηλεφωνήματα από αλλα γατιδάκια που είχα βάλει αγγελία..(αν τελικά φυσικά δεν την επιλέξει η κοπέλλα εννοείται):)

Θα τα δεί όλα η αδερφη μου στις φώτο. Εγω μεχρι στιγμη λέω απ αυτα που ξερω οτι της αρέσουν και αυτά που μου είπε. Εαν δει τις φώτο μπορει να της αρέσει και κάποιο γατάκι που δεν προεβλεψα! Εξάλλου είναι όλα τόσο όμορφα!:clapup:

Αυτό Λουκία που μας πρότεινες εμένα προσωπικά είναι απ τα πιο αγαπημένα μου :)

Αν παλι δεν πεολαβετε το ροζ υπαρχει και ο κερασουλης, γκρι τιγρε 4 μηνων στην αθηνα, ειναι εδω

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back