Ψάχνουμε μαμά γάτα...

Μπράβο, θα είναι ευχής έργον να την κρατήσετε, την ομορφούλα!Όσο για τον κούκλο σκυλάκο, θα είναι δύσκολο να συνηθιστούν , αν δεν γίνει σοβαρή προσπάθεια από την αρχή. Εμείς βρήκαμε ένα μωρό σκυλάκι, το δίναμε για υιοθεσία, και με αυτήν την προοπτική δεν τον εξοικείωσα με την Μπασσέτ. Ο σκυλάκος δεν υιοθετήθηκε, αργότερα που βρέθηκε κάτι δεν τον έδωσε ο άντρας μου και τώρα, οι σχέσεις με την Μπασσέτ είναι μαύρο χάλι και υπάρχει πρόβλημα:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφού το σκυλί είναι γατόσκυλο νομίζω δεν θα υπαρξει πρόβλημα..Ο δικός μου ήταν ήδη 2 χρόνων όταν του φέραμε σπίτι 3 γατάκια.Ακολουθήσαμε το εξής κόλπο.Τον φωνάξαμε να έρθει και ενώ τα κρατούσαμε εμείς ευγενικά μιλώντας και χαιδέυοντας τον του τα βάλαμε να τα μυρίσει..Τα μύρισε καλά καλά και μετά αυτό ήταν..έγιναν φίλοι κοιμόντουσαν αγκαλιά..τα γατάκια δε ήταν 2 μηνών και δεν του έκαναν κχχχ.Βέβαια ο Κούλης είναι πανέξυπνος και καταλαβαίνει τα πάντα αλλά ένα ήρεμο και χαδιάρικο σκυλί νομίζω δεν θα΄χει πρόβλημα.Πάντως όσο πιο μικρό το γατί τόσο καλύτερα..:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νέα

Καλά, όταν λέμε γατόσκυλο, εννοούμε χαδιάρης, πέφτει τ'ανάσκελα συνέχεια για χαδάκια στην κοιλιά! Αλλά τις γάτες από βαρεμάρα μάλλον μόνο τις κυνηγάει (κυνηγόσκυλο γαρ!).. Θα δείξει, προς το παρόν που η μικρή δεν έχει κάνει εμβόλια δεν την βγάζω από το σπίτι.. Θυμάμαι έτσι έλεγαν και για τα κουτάβια, να μην έρχονται σε επαφή με άλλα ζώα μην κολλήσουν τίποτα!
Τέλος πάντων, θα δείξει.. Όσο για την Μπέλλα, τα πάει πολύ καλά, τρώει του σκασμού (έχουμε φτάσει αισίως τα 320 γρ και τρώει 80 μλ το 24ωρο!) αλλά με τα κακάκια έχουμε ένα θέμα, χωρίς να είναι δυσκοίλια δεν κάθεται να ασχοληθεί μ'αυτά, με αποτέλεσμα να της έχουμε κάνει 2 φορές κλύσμα ως τώρα.. Ίσως έχει να κάνει και με τα παράσιτα, το Σάββατο κλείνουμε μήνα σπίτι και πάμε για τον πρώτο έλεγχο! Κατα τα άλλα, αλωνίζει όλο το σπίτι, μαζεύει τα χνούδια (είναι να αναρωτιέσαι που τα ξετρυπώνει!) και προσπαθεί να προσανατολιστεί από τον ήχο ή από κινήσεις (προφανώς βλέπει σκιές).. Κάνει και τρελές αγκαλίτσες και κοιμάται παντού (τώρα που γράφω έχει αποκοιμηθεί πάνω στο δεξί μου χέρι!!), είναι πολύ γλυκούλα και αν την δώσουμε θα μας λείψει πολύ! Βάζω και μερικές σημερινές φωτογραφίες από το κινητό, όχι και πολύ πετυχημένες γιατί δεν είχαμε πολύ φως, αλλά φαίνεται να πάιζει, να κοιμάται και να περπατάει!
Φιλιά σε όλους!

Συνημμένα

• DSC01607.jpg
    DSC01607.jpg
    95,4 KB · Εμφανίσεις: 54
  • DSC01612.jpg
    DSC01612.jpg
    88,3 KB · Εμφανίσεις: 68
  • DSC01654.jpg
    DSC01654.jpg
    98,2 KB · Εμφανίσεις: 47
Κι άλλες φωτος

:) Όσες δεν χώρεσαν, μπαίνουν σε 2η δόση...

Συνημμένα

• DSC01658.jpg
    DSC01658.jpg
    90,1 KB · Εμφανίσεις: 57
  • DSC01665.jpg
    DSC01665.jpg
    69,9 KB · Εμφανίσεις: 49
  • DSC01666.jpg
    DSC01666.jpg
    73,7 KB · Εμφανίσεις: 51
Τι κουκλί βρε Λένα..και είναι μια μπουκιά..Πως θα το δώσετε μωρέ είναι δυνατόν; Δοντάκια έχει βγάλει;Η πιο ωραία φωτό αυτή που κοιμάται στο χέρι σου..σαν μωρό..κουκλάκι μου εσύ.:):):)

Μπορεί και το γάλα να της κάνει δυσκοιλιότητα..όταν της δώσει ο γιατρός πάστα για τα παράσιτα θα δούμε.Αν έχει βγάλει δοντάκια άρχισε της λίγη κοσερβούλα ή μουλιασμένες κροκετούλες στο γάλα.Δεν την φοβάμαι αυτήν..τέτοιο φαγανό πλάσμα που είναι όλα θα τα δοκιμάσει.Φιλιά.:):):)

Δοντάκια

Έχει αρχίσει να βγάζει φονικά δοντάκια αλλά δε νομίζω να είναι σε θέση να φάει κροκετούλες ακόμη. Ασε που με τη μανία της να καταβροχθίσει φοβάμαι πως θα πάει να πνιγεί! Η λιγουρίνα, μόλις έφαγε και έχει όρεξη για παιχνίδια, παίζει μόνη της, κυνηγάει τη σκιά της στο πάτωμα! Και το φοβερό είναι ότι έχει αρχίσει να κάνει γατοκινήσεις, να γλύφει τα πόδια της, μέχρι και το΄πίσω σηκώνει και πλένεται! Και χωρίς μητρικό πρότηπο καλά τα πάει.. Τώρα γλαρώνει σε ένα καλαθάκι που της έβαλα στο γραφείο μου για να είναι μαζί μου καθώς δουλεύω.. Είναι πολύ γλυκούλα η άτιμη! (η κουκουβάγια το κουκουβαγιόπαιδο, το ξέρω αλλά τι να κάνω :P )

Τι ομορφη που ειναι...ονειρο.

θα γινει μια αυτη...:lol:

Καλά έκανες και την κράτησες!

Πανέμορφο γατί, μοιάζει με μια δικιά μου :D

Τα είδα!

Καλά έκανες και την κράτησες!

Πανέμορφο γατί, μοιάζει με μια δικιά μου :D

Εντελώς συμπτωματικά πριν λίγο χάζευα τα άπειρα δικά σου! Μάλλον εννοέίς ότι μοιάζει με την σκουριά, ε? Τώρα γιατί γίναν 4??? :confused:

ΤΑ ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΓΩ.Πολυ ομορφα και 15..Αληθεια γιατι γιναν 4 τωρα;

Νέες φωτογραφίες

Έλα μου ντε, τι είναι τούτο! Αλλά αν ψάξεις λίγο, δεν είναι η μοναδική καταγεγραμμένη περίπτωση!
Τέλος πάντων, ανεβάζω μερικές σημερινές φωτογραφίες της μικρής, που χώθηκε σε μια φανταστική κουβερτούλα μαλακή και έκανε ναζάκια και μπόρεσα επιτέλους να την πάρω φωτογραφίες φυσιολογικές! Δεν είναι γλύκα?

Συνημμένα

• DSC_3031 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3031 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    92,8 KB · Εμφανίσεις: 51
  • DSC_3074 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3074 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    136,9 KB · Εμφανίσεις: 43
  • DSC_3018 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3018 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    138,8 KB · Εμφανίσεις: 46
  • DSC_3041 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3041 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    125,8 KB · Εμφανίσεις: 51
  • DSC_3045 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3045 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    127,7 KB · Εμφανίσεις: 43
Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!

θα τρελαθω!!τι μωρο ειναι αυτο!!!:baby:

2η δόση

Και οι υπόλοιπες!

Συνημμένα

• DSC_3059 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3059 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    124,5 KB · Εμφανίσεις: 43
  • DSC_3063 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3063 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    144,7 KB · Εμφανίσεις: 40
  • DSC_3028 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3028 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    115 KB · Εμφανίσεις: 45
Είστε φοβερές!

Μα καλά, είστε φοβερές! Δεν πρόλαβα να τις βάλω και τις είδατε αμέσως! Τρομερό! Υπάρχει κάποιος τρόπος να ειδοποιείσαι για τα θέματα που παρακολουθείς?

Ναι,νομιζω οτι μπορεις να ρυθμισεις να σου στελνουν e-mail.Μα ειναι τοσο ομορφη γατουλα...Ανυπομονω να τη δω μεγαλυτερη,τα χρωματα της ειναι φανταστικα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back