Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lenagr
Νεοφερμένο μέλος
Καλά, όταν λέμε γατόσκυλο, εννοούμε χαδιάρης, πέφτει τ'ανάσκελα συνέχεια για χαδάκια στην κοιλιά! Αλλά τις γάτες από βαρεμάρα μάλλον μόνο τις κυνηγάει (κυνηγόσκυλο γαρ!).. Θα δείξει, προς το παρόν που η μικρή δεν έχει κάνει εμβόλια δεν την βγάζω από το σπίτι.. Θυμάμαι έτσι έλεγαν και για τα κουτάβια, να μην έρχονται σε επαφή με άλλα ζώα μην κολλήσουν τίποτα!
Τέλος πάντων, θα δείξει.. Όσο για την Μπέλλα, τα πάει πολύ καλά, τρώει του σκασμού (έχουμε φτάσει αισίως τα 320 γρ και τρώει 80 μλ το 24ωρο!) αλλά με τα κακάκια έχουμε ένα θέμα, χωρίς να είναι δυσκοίλια δεν κάθεται να ασχοληθεί μ'αυτά, με αποτέλεσμα να της έχουμε κάνει 2 φορές κλύσμα ως τώρα.. Ίσως έχει να κάνει και με τα παράσιτα, το Σάββατο κλείνουμε μήνα σπίτι και πάμε για τον πρώτο έλεγχο! Κατα τα άλλα, αλωνίζει όλο το σπίτι, μαζεύει τα χνούδια (είναι να αναρωτιέσαι που τα ξετρυπώνει!) και προσπαθεί να προσανατολιστεί από τον ήχο ή από κινήσεις (προφανώς βλέπει σκιές).. Κάνει και τρελές αγκαλίτσες και κοιμάται παντού (τώρα που γράφω έχει αποκοιμηθεί πάνω στο δεξί μου χέρι!!), είναι πολύ γλυκούλα και αν την δώσουμε θα μας λείψει πολύ! Βάζω και μερικές σημερινές φωτογραφίες από το κινητό, όχι και πολύ πετυχημένες γιατί δεν είχαμε πολύ φως, αλλά φαίνεται να πάιζει, να κοιμάται και να περπατάει!
Φιλιά σε όλους!
Συνημμένα
lenagr
Νεοφερμένο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

lenagr
Νεοφερμένο μέλος
Έχει αρχίσει να βγάζει φονικά δοντάκια αλλά δε νομίζω να είναι σε θέση να φάει κροκετούλες ακόμη. Ασε που με τη μανία της να καταβροχθίσει φοβάμαι πως θα πάει να πνιγεί! Η λιγουρίνα, μόλις έφαγε και έχει όρεξη για παιχνίδια, παίζει μόνη της, κυνηγάει τη σκιά της στο πάτωμα! Και το φοβερό είναι ότι έχει αρχίσει να κάνει γατοκινήσεις, να γλύφει τα πόδια της, μέχρι και το΄πίσω σηκώνει και πλένεται! Και χωρίς μητρικό πρότηπο καλά τα πάει.. Τώρα γλαρώνει σε ένα καλαθάκι που της έβαλα στο γραφείο μου για να είναι μαζί μου καθώς δουλεύω.. Είναι πολύ γλυκούλα η άτιμη! (η κουκουβάγια το κουκουβαγιόπαιδο, το ξέρω αλλά τι να κάνω
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Νίκος Π.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πανέμορφο γατί, μοιάζει με μια δικιά μου

lenagr
Νεοφερμένο μέλος
Καλά έκανες και την κράτησες!
Πανέμορφο γατί, μοιάζει με μια δικιά μου![]()
Εντελώς συμπτωματικά πριν λίγο χάζευα τα άπειρα δικά σου! Μάλλον εννοέίς ότι μοιάζει με την σκουριά, ε? Τώρα γιατί γίναν 4???

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
lenagr
Νεοφερμένο μέλος
Κοιτάξτε τι βρήκα τυχαία, τρομέρά ενδιαφέρον!
https://www.theage.com.au/national/twofaced-kitten-born-in-perth-20081120-6cpv.html

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωχ τι ειναι τουτο παλι?Κοιτάξτε τι βρήκα τυχαία, τρομέρά ενδιαφέρον!
https://www.theage.com.au/national/twofaced-kitten-born-in-perth-20081120-6cpv.html
![]()

lenagr
Νεοφερμένο μέλος
Έλα μου ντε, τι είναι τούτο! Αλλά αν ψάξεις λίγο, δεν είναι η μοναδική καταγεγραμμένη περίπτωση!
Τέλος πάντων, ανεβάζω μερικές σημερινές φωτογραφίες της μικρής, που χώθηκε σε μια φανταστική κουβερτούλα μαλακή και έκανε ναζάκια και μπόρεσα επιτέλους να την πάρω φωτογραφίες φυσιολογικές! Δεν είναι γλύκα?
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

lenagr
Νεοφερμένο μέλος
Και οι υπόλοιπες!
Συνημμένα
lenagr
Νεοφερμένο μέλος
Μα καλά, είστε φοβερές! Δεν πρόλαβα να τις βάλω και τις είδατε αμέσως! Τρομερό! Υπάρχει κάποιος τρόπος να ειδοποιείσαι για τα θέματα που παρακολουθείς?
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool