Ψάχνουμε μαμά γάτα...

Καλημέρα κορίτσια! Δεν έχω νεώτερες φωτογραφίες της Μπέλλας, αλλά δεν έχει αλλάξει και πολύ. Κυρίως κινείται πλέον πιο γρήγορα και έχει αρχίσει να πηδάει από τον καναπέ... Πηγαίνει και μόνη της τουαλέττα (σχεδόν πάντα!) και τρώει σιγά σιγά από πιατάκι.. Αν και γίνεται χάλια και πατάει μέσα, μια μπιχλίτσα είναι.. Τώρα έφαγα μια φρίκη όμως.. Είχε φαγωθεί να βγει στο μπαλκόνι, πάει και κάθεται μπροστά στην μπαλκονόπορτα και με μελαγχολεί, οπότε βγαίνουμε και βλέπω από κάτω την μαμά της! Που φυσικά έπαθε παράκρουση με το που την άκουσε και άρχισε κι αυτή να νιαουρίζει, άρχισε και η Μπέλλα να σκούζει, εμφανίστηκαν και δύο κουκλιά αδερφάκια της και έμεινα σέκος.. Και φαίνονται πιο ανεπτυγμένα και καλοθρεμμένα από την δικιά μου, και σκέφτηκα μήπως τελικά είναι πιο ανθρώπινο να της την επιστρέψω?? Βοηθήστε με λιγάκι γιατί έπαθα μεγάλη πλάκα, να ξέρω ότι τελικά η μαμά της είναι εδώ, στον διπλανό κήπο, κι εγώ να την ταλαιπωρώ.. αφήστε που δεν της αρέσουν οι κροκέτες, και μένει και λίγο νηστική, και από παιχνίδι μαζί μας, δεν είναι το ίδιο σαν να παίζει με τα αδερφάκια της.. Όλο μόνη της απασχολείται.. Γαμώτο... :redface:
Μην το αφήσεις το γατάκι σου...η τύχη του στο δρόμο μόνο καλή δεν μπορεί να είναι...
Το καταλαβαίνω το συναίσθημα σου όταν τα άκουσες να νιαουρίζουν μεταξύ τους και σίγουρα άλλο η γατοπαρέα, άλλο οι άνθρωποι, αλλά θα συνηθίσει και κάποια στιγμή δεν θα την ενδιαφέρει καθόλου, άσε που μεγαλώνοντας δεν θα είναι τόσο ζωηρή και θα παίζει λιγότερο.
Εμάς μας υιοθέτησε ένα τυφλό γατάκι πριν 5 μήνες και επειδή λείπουμε αρκετές ώρες από το σπίτι σκεφτήκαμε να πάρουμε άλλο ένα για να έχει συντροφιά και για να μάθει κάποιες γατοσυνήθειες που μόνο από γάτα μπορεί να τις μάθει. Δυστυχώς μετά από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειές μας να δεχτεί άλλο γατάκι ( αγρίεψε, τρομοκρατήθηκε και μας καταγρατσούνησε), καταλάβαμε ότι είναι καλύτερα μόνη της...έχει εμάς φυσικά και παίζουμε μαζί της όσο μπορούμε...
Να το κρατήσεις οπωσδήποτε και θα δεις ότι την αφοσίωση που θα σου δείξει αυτό το πλασματάκι δεν θα την βρεις πουθενά....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γατακι με δισκοιλιοτητα

Καλησπερα.Εχω και εγω ενα γατακι που μοιαζει με τον δικο σου(μαυρο-γκρι).Ειναι περιπου 3 εβδομαδων ορφανο.Τον εχω εδω και 2 εβδομαδες και ακομα δεν εχει καταφερει να αφοδευσει μονος του.Του κανω κλισμα καθε 2 μερες .Δεν ξερω τι αλλο να κανω.Ο κτηνιατρος μου ειπε να περιμενω να μεγαλωσει.....:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα.Εχω και εγω ενα γατακι που μοιαζει με τον δικο σου(μαυρο-γκρι).Ειναι περιπου 3 εβδομαδων ορφανο.Τον εχω εδω και 2 εβδομαδες και ακομα δεν εχει καταφερει να αφοδευσει μονος του.Του κανω κλισμα καθε 2 μερες .Δεν ξερω τι αλλο να κανω.Ο κτηνιατρος μου ειπε να περιμενω να μεγαλωσει.....:/:
Αν είναι δυνατόν...δεν δοκιμάζεις να ρωτήσεις και άλλο κτηνίατρο ?

Θεε μου το καημενο !!
Αν ακολουθούσατε τη συμβουλη της Σουριγάτα ??

Νεότερα

Πω πω, για τον γατούλη όντως, μήπως θα ήθελε κι άλλη γνώμη? Με τη δικιά μου δεν είχαμε πρόβλημα στην αρχή (αν και θέλει συστηματικά τρίψιμο στην κοιλίτσα με κάτι ζεστό μετά το τάισμα) αλλά καταφύγαμε κι εμείς 2 φορές σε κλύσμα περίπου στην 3η-4η εβδομάδα. Πάντως και 3 μέρες την είχαμε αφήσει, αν δεν γκρινιάζει προφανώς δεν υποφέρει. Κάπου διάβασα πως τα νεογέννητα σκούζουν για 3 λόγους:
1) αν πεινάνε
2) αν κρυώνουν
3) αν είναι στουμπωμένα
Οπότε αν το ακολουθήσεις, αν δεν κλαίει δεν έχει πρόβλημα. Δοκίμασε να τον αφήσεις 3 μέρες, πιστεύω δεν θα πάθει τίποτα..
Όσο για την δικιά μας, η οποία είναι εμφανώς μικρότερη από τα αδερφάκια της, εξελίσσεται σε κανονικό αγριόγατο, με τρελά δαγκώματα και γρατσουνιές στο παιχνίδι,τα οποία όμως δεν μένουν ατιμώρητα. Φύσημα στο πρόσωπο, πιάσιμο από το σβέρκο και σκύψιμο του κεφαλιού μαζί με δυνατό ΜΗ! κάνουν την δουλειά τους. Τουλάχιστον τουαλέττα πάει μόνη της και είναι αρκετά καθαρούλα.. Σήμερα την ψάχναμε πόση ώρα και τελικά την εντοπίσαμε ανάμεσα στα... μαξιλάρια μας να ψευτοκοιμάται.. Δικό μου το λάθος που την ανέβαζα στο κρεβάτι που και που, τώρα άντε να της το κόψουμε! Κλέινουμε την πόρτα και την μαλώνουμε κάθε φορά που πάει να ανέβει, για να δούμε! Δείτε και τα τεκμήρια, όταν την πιάσαμε στα πράσα! :P

Συνημμένα

• DSC_3089 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3089 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    153,4 KB · Εμφανίσεις: 28
  • DSC_3090 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3090 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    140 KB · Εμφανίσεις: 27
  • DSC_3097 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3097 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    122,1 KB · Εμφανίσεις: 38
  • DSC_3098 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3098 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    110,7 KB · Εμφανίσεις: 87
  • DSC_3102 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3102 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    108 KB · Εμφανίσεις: 33
Και κάποιες ακόμα

Και οι υπόλοιπες.. :) Θαυμάστε το θηρίο!

Συνημμένα

• DSC_3103 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3103 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    102,4 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSC_3112 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3112 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    107,2 KB · Εμφανίσεις: 45
  • DSC_3116 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    DSC_3116 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    129 KB · Εμφανίσεις: 37
Θα παθω ζαχαρο λεμε!Ειλικρινα,δεν εχω δει πιο ομορφο μωρο...Καθε φορα περιμενω πως και πως να ανεβασεις φωτογραφιες της.

:-)

Ε, εντάξει, δεν είναι και για τα καλλιστεία, τα μαυρούλια δεν είναι απαραίτητα κουκλιά, αλλά έχει αστείο μουτράκι, πολύχρωμο! Να ρωτήσω, είναι φυσιολογικό που το τρίχωμά της είναι έτσι πεταχτό, έχει τρίχες προς όλες τις κατευθύνσεις, μερικές πιο μακριές από τις άλλες, ενώ τα αδελφάκια της είναι με στρωτό τρίχωμα γούνινο, σαν φυσιολογικές γάτες? Το δικό της μου κάνει πολύ παιδικό ακόμα, και είναι 6 εβδομάδων ήδη.. :)

Είναι επειδή θα βγεί πιο μακρύτριχη από τα αδέλφια της..Κοίτα το Βρούκο πως ήταν...ίδιος η Μπέλλα.:):):)

Συνημμένα

• DSC00711.JPG
    DSC00711.JPG
    64,3 KB · Εμφανίσεις: 40
Ειναι που θα βγει φουντωτη...Οσο για το αν ειναι ομορφη,πιστεψτε με,εχω δει απειρα γατακια,ρατσας και ημιαιμα,και ειναι πραγματικα απο τα πιο ομορφα μωρα που εχω δει.Δεν ειναι μαυρη,σας φαινεται ετσι γιατι ειναι μικρουλα,οταν θα αρχισει να μεγαλωνει θα απλωσει το χρωμα της και θα γινει μια καλλονη.

:-)

Είναι επειδή θα βγεί πιο μακρύτριχη από τα αδέλφια της..Κοίτα το Βρούκο πως ήταν...ίδιος η Μπέλλα.:):):)

Ναι, αυτό το έχω σκεφτεί κι εγώ, για να δούμε.. Άστα, εν τω μεταξύ, δεν μπορείς να φανταστείς τι μουρμούρα έχω ακούσει από γονείς και αδερφή
για το γατί, πότε θα το διώξεις, μόνο βρωμιά είναι, αν μείνεις έγκυος τι θα κάνεις κλπ. Μέχρι που με απειλούν ότι δεν θα ξαναπατήσουν σπίτι μου αν μείνει η Μπέλλα, η μαμά πέταξε και το θεϊκό "Αν βάζεις το γατί πάνω από την οικογένειά σου, τί να σου πω"!! Ψυχολογικός πόλεμος ρε γαμώτο, πολύς κόσμος δεν συμπαθεί καθόλου τις γάτες.. Χώρια το στερεότυπο της ξυνισμένης γεροντοκόρης με τις γάτες, κι ας συζώ με τον επί 9 χρόνια φίλο μου... Τι να πω...? Αν και η δικιά μου είναι τρελό μουτράκι :) Μεγάλωσε από την προηγούμενη φορά, ε?

Αχα,τα ιδια ακουγα κι εγω στην αρχη,και σε ενα χρονο βρεθηκαμε με τεσσερις γατες.Μην το βαζεις κατω,πρεπει να καταλαβουν οτι ειναι αποφαση σου και τερμα.

Ναι, αυτό το έχω σκεφτεί κι εγώ, για να δούμε.. Άστα, εν τω μεταξύ, δεν μπορείς να φανταστείς τι μουρμούρα έχω ακούσει από γονείς και αδερφή
για το γατί, πότε θα το διώξεις, μόνο βρωμιά είναι, αν μείνεις έγκυος τι θα κάνεις κλπ. Μέχρι που με απειλούν ότι δεν θα ξαναπατήσουν σπίτι μου αν μείνει η Μπέλλα, η μαμά πέταξε και το θεϊκό "Αν βάζεις το γατί πάνω από την οικογένειά σου, τί να σου πω"!! Ψυχολογικός πόλεμος ρε γαμώτο, πολύς κόσμος δεν συμπαθεί καθόλου τις γάτες.. Χώρια το στερεότυπο της ξυνισμένης γεροντοκόρης με τις γάτες, κι ας συζώ με τον επί 9 χρόνια φίλο μου... Τι να πω...? Αν και η δικιά μου είναι τρελό μουτράκι :) Μεγάλωσε από την προηγούμενη φορά, ε?
πανεμορφη ειναι!!!:inlove::inlove: συμφωνω με moukelis οτι ειναι απο τα πιο ομορφα μωρα!!

οσο για το αλλο, οταν ενημερωθεις περισσοτερο κι εσυ , θα εχεις τις απαντησεις για να τους αποστομωνεις για καθε ενα πραγμα που σου λενε που δεν ειναι αληθεια! ολοι το 'χουμε περασει αυτο το σταδιο..

"Αν βάζεις το γατί πάνω από την οικογένειά σου, τί να σου πω"!! Ψυχολογικός πόλεμος ρε γαμώτο, πολύς κόσμος δεν συμπαθεί καθόλου τις γάτες"

Αυτό το ακούω από τον άντρα μου τα τελευταία 6 χρόνια και δεν βαρέθηκε ακόμα να το λέει....:hmm::hmm:Υπομονή ...θα στρώσουν...και όσο για το ότι δεν θα μείνεις έγκυος άστους να λένε..μόλις αποφασίσεις και κάνεις μωρό θα το βουλώσουν όλοι..:):):)

attachment.php

Βρε παιδιά, τί κουκλί γατί είναι αυτό!!!! Αστέρι πραγματικό!!!:up::up:

Ναι, δεν είναι γλύκα?? Κι είναι και πολύ έξυπνη η γλυκούλα! Όσο για το θέμα με τον ψυχολογικό πόλεμο, βλέπω ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, και απ'ό,τι φαίνεται όλοι τελικά το περνάνε.. Άντε να δούμε.. Αν παρόλα αυτά αποφασίσουμε να δώσουμε την Μπελλίτσα, κάπου καλά πιστεύω ότι θα πέσει :)

attachment.php

Βρε παιδιά, τί κουκλί γατί είναι αυτό!!!! Αστέρι πραγματικό!!!:up::up:

Ναι ! Απίστευτη φάτσα !!! Το άτιμο είναι σκέτο κουκλί !!

Ναι, δεν είναι γλύκα?? Κι είναι και πολύ έξυπνη η γλυκούλα! Όσο για το θέμα με τον ψυχολογικό πόλεμο, βλέπω ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, και απ'ό,τι φαίνεται όλοι τελικά το περνάνε.. Άντε να δούμε.. Αν παρόλα αυτά αποφασίσουμε να δώσουμε την Μπελλίτσα, κάπου καλά πιστεύω ότι θα πέσει :)
Κάτσε να μεγαλώσει και να κάνει πράσινες ή κίτρινες ματάρες να δείς τι κούκλα θα γίνει..:):):)

χεχεχε :):):)

Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το δίχρωμο πηγουνάκι...όσο για το χρώμα φανταστήτε την μεγάλη χοντρή κοκκινότριχη γάτα...:):)Όλα τα λεφτά...:):):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back