Ψάχνω γατούλα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μπραβο σου ρε συ, πραγματικά χαρούμενες πρέπει να τις έχεις τις γατούλες σου! Τις είδα στις φοτο σου και τισ έχω ζηλέψει, τι ομορφιά είναι αυτη!! Maine Coon είναι οι φουντωτές? Και τι δε θα έδινα για ένα τέτοιο!!

Μακάρι να μην είχε η μαμα μου τα κολλήματα πουχει...την καημενη την έχω πρήξει τόσο με τα γατια που θέλει να μου νοικιασει σπίτι για να το γεμίσω ζώα :D

δεν ειναι κακη ιδεα....:hmm:....για πρηξτην λιγο ακομη...:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχαχαχα λες?
Χτες συγκεκριμενα μου'πε, "με έχεις τρελάνει, νομιζω το ισογειο στην άλλη γωνία είναι αδειο, πηγαινε ρώτα τον ιδιοκτητη αν το νοικιαζει να πας εκει και παρε 100 ζώα, πάρε και μαιμουδες και γάτες και σκυλια, κανε ότι θες!!". Η αλήθεια είναι ότι μουχει γίνει τόσο έμμονη ιδέα να πάρω γατα που και στη μαμα μου και στο φίλο μου μιλάω διαρκώς για γάτες και άρχισαν να μην με αντεχουν..! Όποτε δω γάτα έξω κάνω σα τρελή (κυριως αν είναι όμορφη), αφού έχω αρχίσει να ανησυχώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχαχαχα λες?
Χτες συγκεκριμενα μου'πε, "με έχεις τρελάνει, νομιζω το ισογειο στην άλλη γωνία είναι αδειο, πηγαινε ρώτα τον ιδιοκτητη αν το νοικιαζει να πας εκει και παρε 100 ζώα, πάρε και μαιμουδες και γάτες και σκυλια, κανε ότι θες!!". Η αλήθεια είναι ότι μουχει γίνει τόσο έμμονη ιδέα να πάρω γατα που και στη μαμα μου και στο φίλο μου μιλάω διαρκώς για γάτες και άρχισαν να μην με αντεχουν..! Όποτε δω γάτα έξω κάνω σα τρελή (κυριως αν είναι όμορφη), αφού έχω αρχίσει να ανησυχώ!
αχχχ, ολοι καπως ετσι ξεκινησαμε, μεχρι που τους αποτρελλανα και τωρα εχουν γινει χειροτεροι απο μενα:lol::lol::lol::lol:

Ποσο σε νιωθω...:lol:

χαχαχα νιωθω καπως καλύτερα που βρηκα και αλλους με την ίδια τρέλα! Εσυ evelynkar τουλάχιστον τους άλλαξεςτυχερή!! Είναι μια γάτα εδώ πιο πάνω κούκλα και όποτε είμαι στο αμαξι και γυρνώ με άλλους, τουσ πρήζω να περασουμε απο κει και βγαινω και τους τσαντιζω όλους όταν αρχιζω τα ψιψιψιψιψιψι...! μπορείτε να μου πείτε οι έμπειρες που θα καταλήξει αυτό γιατι πλάκα πλάκα αρχιζω και αγχώνομαι!

Μπορει να καταληξεις και σαν εμενα,που μολις ερθουν με το καλο τα μωρα μας θα ειμαι με περιπου δεκα γατες,δυο σκυλους,δυο γονεις,εναν αδερφο,κι εναν πολυ πολυ αγχωμενο συντροφο.:lol:

χαχαχαχχα μια χαρά μου ακούγεται αυτο το σενάριο! Καλύτερα με τοσους μαζί παρά μόνη με 15 γάτες!!! Αυτό είναι το σενάριο που με τρομάζει!!

Καλημέρα,
έχω να σου προτείνω την Μinnie, ηλικίας 7 μηνών, η οποία κινδυνεύει από σκυλιά της γειτονιάς και πρέπει άμεσα να βρει σπίτι. Έχει καταπληκτικά χρώματα, στήθος και κοιλιά λευκό, πλάτη και κεφαλή γκρι-τιγρέ με πινελιές σε πορτοκαλί τιγρέ μέσα στα γκρι-τιγρέ σημεία. Σου επισυνάπτω φωτό.
Ευχαριστώ πολύ ...!!!

Συνημμένα

• moto_0181.jpg
    moto_0181.jpg
    57,4 KB · Εμφανίσεις: 50
εαν δεν εχεις βρει γατουλα,εχω εγω να σου δωσω:)
στην περιπτσωση σου θα ταιριαζε η ασπρουλα κ μια αλλη γατουλα που εχω...:D
αλλα εσυ διαλεγεις:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα και απο μενα αν ψαχνεις ακομα γατουαλ
γατουλα εχω την νο ναμε και ενα ιδιο στα χρωματα της ειναι τρικολορ πολυκολορ
2 και 1,5 αντοιστοιχα σε προσκαλω να τις δεις απο κοντα
θα περιμενω νε ασου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• NO NAME.JPG
    NO NAME.JPG
    55,5 KB · Εμφανίσεις: 44
  • NO NAME GIA YIOTHESIA FOR ADUPTION.JPG
    NO NAME GIA YIOTHESIA FOR ADUPTION.JPG
    59,6 KB · Εμφανίσεις: 42
Ψάχνεις ακόμα για γατάκι;

μαρια καλησπερα δινω γατακια
δεν θελω καποια καποιο σ ευχαριστω ομως

Χαρίζεται η Μίου, 1 μηνός περίπου. Χαδιάρα μέχρι εκεί που δεν παίρνει, ήσυχη και κοινωνική με ανθρώπους και γάτες.
Μαζί της χαρίζεται η αμμολεκάνη της, τα κύπελλα της και η τροφή της.
Η Μίου είναι γκρι τιγρέ με μαύρα πατουσάκια!
Μπορεί άνετα να μείνει μέσα σε σπίτι (και η αλήθεια είναι ότι το προτιμούμε)
Τη Μίου τη βρήκαμε πριν 5 μέρες στη μηχανή του αυτοκινήτου σε μία ερημιά. Την αγαπάμε πολύ αλλα δεν μπορούμε να την κρατήσουμε λόγω ελλειψης χώρου (υπάρχει ήδη σκύλος και γάτα στα σπίτια μας).
Αν είστε αποφασισμένος/η να την πάρετε μπορούμε να τη φέρουμε και στο σπίτι σας κατόπιν συννενόησης.
Αθήνα. τηλεφωνο 6977714080
content_round.php

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back