Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μπραβο σου ρε συ, πραγματικά χαρούμενες πρέπει να τις έχεις τις γατούλες σου! Τις είδα στις φοτο σου και τισ έχω ζηλέψει, τι ομορφιά είναι αυτη!! Maine Coon είναι οι φουντωτές? Και τι δε θα έδινα για ένα τέτοιο!!
Μακάρι να μην είχε η μαμα μου τα κολλήματα πουχει...την καημενη την έχω πρήξει τόσο με τα γατια που θέλει να μου νοικιασει σπίτι για να το γεμίσω ζώα![]()
δεν ειναι κακη ιδεα....
....για πρηξτην λιγο ακομη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papagalini
Νεοφερμένο μέλος
Χτες συγκεκριμενα μου'πε, "με έχεις τρελάνει, νομιζω το ισογειο στην άλλη γωνία είναι αδειο, πηγαινε ρώτα τον ιδιοκτητη αν το νοικιαζει να πας εκει και παρε 100 ζώα, πάρε και μαιμουδες και γάτες και σκυλια, κανε ότι θες!!". Η αλήθεια είναι ότι μουχει γίνει τόσο έμμονη ιδέα να πάρω γατα που και στη μαμα μου και στο φίλο μου μιλάω διαρκώς για γάτες και άρχισαν να μην με αντεχουν..! Όποτε δω γάτα έξω κάνω σα τρελή (κυριως αν είναι όμορφη), αφού έχω αρχίσει να ανησυχώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αχχχ, ολοι καπως ετσι ξεκινησαμε, μεχρι που τους αποτρελλανα και τωρα εχουν γινει χειροτεροι απο μεναχαχαχαχα λες?
Χτες συγκεκριμενα μου'πε, "με έχεις τρελάνει, νομιζω το ισογειο στην άλλη γωνία είναι αδειο, πηγαινε ρώτα τον ιδιοκτητη αν το νοικιαζει να πας εκει και παρε 100 ζώα, πάρε και μαιμουδες και γάτες και σκυλια, κανε ότι θες!!". Η αλήθεια είναι ότι μουχει γίνει τόσο έμμονη ιδέα να πάρω γατα που και στη μαμα μου και στο φίλο μου μιλάω διαρκώς για γάτες και άρχισαν να μην με αντεχουν..! Όποτε δω γάτα έξω κάνω σα τρελή (κυριως αν είναι όμορφη), αφού έχω αρχίσει να ανησυχώ!

moukelis
Επιφανές μέλος

papagalini
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

papagalini
Νεοφερμένο μέλος
gespa
Νεοφερμένο μέλος
έχω να σου προτείνω την Μinnie, ηλικίας 7 μηνών, η οποία κινδυνεύει από σκυλιά της γειτονιάς και πρέπει άμεσα να βρει σπίτι. Έχει καταπληκτικά χρώματα, στήθος και κοιλιά λευκό, πλάτη και κεφαλή γκρι-τιγρέ με πινελιές σε πορτοκαλί τιγρέ μέσα στα γκρι-τιγρέ σημεία. Σου επισυνάπτω φωτό.
Ευχαριστώ πολύ ...!!!
Συνημμένα
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

στην περιπτσωση σου θα ταιριαζε η ασπρουλα κ μια αλλη γατουλα που εχω...

αλλα εσυ διαλεγεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CANDYBABY
Νεοφερμένο μέλος
γατουλα εχω την νο ναμε και ενα ιδιο στα χρωματα της ειναι τρικολορ πολυκολορ
2 και 1,5 αντοιστοιχα σε προσκαλω να τις δεις απο κοντα
θα περιμενω νε ασου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
CANDYBABY
Νεοφερμένο μέλος
δεν θελω καποια καποιο σ ευχαριστω ομως
gioulh
Νεοφερμένο μέλος
Μαζί της χαρίζεται η αμμολεκάνη της, τα κύπελλα της και η τροφή της.
Η Μίου είναι γκρι τιγρέ με μαύρα πατουσάκια!
Μπορεί άνετα να μείνει μέσα σε σπίτι (και η αλήθεια είναι ότι το προτιμούμε)
Τη Μίου τη βρήκαμε πριν 5 μέρες στη μηχανή του αυτοκινήτου σε μία ερημιά. Την αγαπάμε πολύ αλλα δεν μπορούμε να την κρατήσουμε λόγω ελλειψης χώρου (υπάρχει ήδη σκύλος και γάτα στα σπίτια μας).
Αν είστε αποφασισμένος/η να την πάρετε μπορούμε να τη φέρουμε και στο σπίτι σας κατόπιν συννενόησης.
Αθήνα. τηλεφωνο 6977714080
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/ΣΟΣ-Τ...ν-ζητούν-επιγόντως-σπίτι-ή-φιλοξενεία.227833/
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool