Isid
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλημερα και καλωσηρθες.
Πολυ καλα κανεις και δεν θες να αγορασεις απο πετ,κατα τη γνωμη μου.Εκτος απο το οτι τιποτα δεν κανουν απο αυτα που θα επρεπε(εξετασεις κλπ) στα ζωα...ειναι και αθλιο,να τα πουλουν κατα αυτον τον τροπο..μεσα σε κλουβια,σε αθλιες συνθηκες.Ναι μεν μπορει να γλυτωσουμε ενα ζωακι..οταν παρουμε απο εκει..καταδικαζουμε ομως τα αλλα που θα ερθουν στη θεση του.Αν κανεις δεν αγοραζε απο πετ..θα το επαιρναν το μηνυμα..κια θα το σταματαγαν.Νομος της προσφορας και της ζητησης.
Απο εκει και περα...υπαρχουν παρα πολλα αδεσποτακια που ψαχνουν σπιτακι για υιοθεσια.Μπορεις να δεις και εδω .
Παντως αν θες οπωσδηποτε ρατσας,το καλυτερο ειναι να απευθυνθεις σε καποιον εκτροφεα.Οι σοβαροι εκτροφεις..σεβονται τα ζωακια τους,τους κανουν ολες τις εξετασεις..και θα εισαι σιγουρος για το γατακι που θα σου δωσουν.Για εκτροφεις δες εδω..

ΥΓ.Κατα τη γνωμη μου..δεν υπαρχει πετ,που να πουλαει ζωα..και να ενδιαφερεται για αυτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλημερα.
Ακομα κι αν επιλεξεις να παρεις γατακι απο εκτροφειο,ριξε μια ματια εδω,και μην ντραπεις να κανεις ολες τις ερωτησεις και να ζητησεις ολα τα χαρτια που θα επιβεβαιωσουν οτι το γατακι που θα παρεις και οι γονεις του θα ειναι υγιεις και καλοζωϊσμενοι.
Καλη τυχη.
Isid
Νεοφερμένο μέλος
Την ράτσα την έχω επιλέξει! Ρωσσική μπλε ή Βρετανική κοντότριχη! Το θέμα είναι που θα βρώ!?
Hlianna
Διάσημο μέλος
υπαρχει εκτροφειο στην Ελλαδα μπες στο eog.gr να δεις τηλ του εκτροφειου
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
Ελενα μπορει στο παιδι να αρεσουν και οι 2 χαρακτηρες και μορφολογικα στοιχεια της γατας..
πιο πανω η Εφη του προτεινε να κοιταξει τα αδεσποτακια.Εφοσων το παιδι δεν θελει να παρει αδεσποτακι αλλα καποιο γατακι της συγκεκριμενης ρατσας οφειλουμε να τον βοηθησουμε και αν τον ενημερωσουμε για τα πετ σοπ αλλα και να βρει ενα εκτροφειο να παρει το γατακι που θελει
Isid
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
θα ηθελα να σου πω λιγο την αποψη μου..αν θες να παρεις γατακι ρωσσικο μπλε καλυτερα να αναζητησεις καποιο απο εκτροφειο του εξωτερικου(σε καποια περιπτωση απο πετσοπ ομως)..το ελληνικο εκτροφειο δεν το εμπιστευομαι..αυτο ειναι μονο προσωπικη αποψη και κρινεις εσυ τι και πως..απο κει και περα για το εκτροφειο βρετανικων δεν μπορω να εχω αποψη οποτε μπες στην σελιδα του εογ που σου εδωσα παραπανω και παρε τηλ στο εκτροφειο των βρετανικων και μην διστασεις να ρωτησεις το οτιδηποτε..καλη τυχη ευχομαι
Αν υπαρχει μονο ενα εκτροφειο ρωσικων μπλε και ειναι αυτης της κυριας που γνωρισα στην εκθεση του ΕΟΓ θα ελεγα κι εγω το ιδιο. Και δεν ξερω και κατα πόσων ειναι καθαροαιμα τα ζωα της. Η ιδια μου ειχε πει οτι ειμαι πολυ χαζη που στειρωσα τη Σελινα μου(που ειναι μπλε αδεσποτακι) και οτι επρεπε να αγορασω εναν ρωσσο να κανω εκτροφη και οτι τα ρωσσικα γατακια κοστιζουν 600 ευρω στα πετ σοπ!
Ακου εκει λογια απο σοβαρη εκτροφεα! Που ξερω εγω λοιπον οτι δεν "μπασταρδευει" αδεσποτα μπλε με καθαροαιμα...? Καλως ή κακως οταν πληρωνεις θελεις καθαροαιμο,οχι ημιαιμο που μπορεις να βρεις κι αλλου να χαριζονται. Ασε που μαλλον πουλαει τα γατακια της σε πετ σοπ! Καθαρο εμποριο δηλαδη!!!
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Isid
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool