Ψάχνω γατούλη Μπλέ Ρωσίας ή Βρετανικό κοντότριχο.

• Thread starter Thread starter Isid
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Isid

Νεοφερμένο μέλος

Ο Isid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Παιδιά του φόρουμ σας χαιρετώ.Γράφω γιατί ψάχνω παρέα από γάτο.Είμαι φοιτιτής και στο σπίτι μου έχω έναν τρομερό γάτο μπλε Ρωσσίας.Το πρόβλημα είναι ότι όταν τον έφερα στην Λευκάδα (όπου σπουδάζω τώρα) ο Ερμής μου άλλαξε συμπερηφορά και αναγκάστικα να τον γυρίσω στην Μήλο.Όταν το γατί ξαναγύρισε στο σπίτι μου ξανα έγινε όπως ακριβώς ήταν.Επειδή με τον Ερμή έχω ψύχωση,δεν μπορώ να μπω στην διαδικασία να τον βλέπω κακόκεφο μέχρι να συνηθίσει (αν συνηθίσει) και έτσι αποφάσισα με τους γονείς μου να πάρω έναν άλλο. Πραγματικά θα τον αγαπήσω όσο τον Ερμάκο μου.Δεν μου αρέσει να αγοράζω ζώα απο πετ σοπ οπότε αρχικά ψάχνω να χαρίζεται.Αν στην χειρότερη δεν μπορέσω να βρω να χαρίζεται θα αγοράσω από μαγαζί και θα ήθενα να μου προτείνεται ένα καλό πετ σοπ πού πραγματικά να ενδιαφέρεται για το ζώο που δίνει.Σας ευχαριστώ πόλύ για την προσοχή σας και ελπίζω να με βοηθήσεται!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ψαχνω γατούλη Μπλέ Ρωσσίας ή Βρετανικό κοντότριχο.

Καλημερα και καλωσηρθες.:) Πολυ καλα κανεις και δεν θες να αγορασεις απο πετ,κατα τη γνωμη μου.Εκτος απο το οτι τιποτα δεν κανουν απο αυτα που θα επρεπε(εξετασεις κλπ) στα ζωα...ειναι και αθλιο,να τα πουλουν κατα αυτον τον τροπο..μεσα σε κλουβια,σε αθλιες συνθηκες.Ναι μεν μπορει να γλυτωσουμε ενα ζωακι..οταν παρουμε απο εκει..καταδικαζουμε ομως τα αλλα που θα ερθουν στη θεση του.Αν κανεις δεν αγοραζε απο πετ..θα το επαιρναν το μηνυμα..κια θα το σταματαγαν.Νομος της προσφορας και της ζητησης.:)
Απο εκει και περα...υπαρχουν παρα πολλα αδεσποτακια που ψαχνουν σπιτακι για υιοθεσια.Μπορεις να δεις και εδω .
Παντως αν θες οπωσδηποτε ρατσας,το καλυτερο ειναι να απευθυνθεις σε καποιον εκτροφεα.Οι σοβαροι εκτροφεις..σεβονται τα ζωακια τους,τους κανουν ολες τις εξετασεις..και θα εισαι σιγουρος για το γατακι που θα σου δωσουν.Για εκτροφεις δες εδω..:)

ΥΓ.Κατα τη γνωμη μου..δεν υπαρχει πετ,που να πουλαει ζωα..και να ενδιαφερεται για αυτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα.
Ακομα κι αν επιλεξεις να παρεις γατακι απο εκτροφειο,ριξε μια ματια εδω,και μην ντραπεις να κανεις ολες τις ερωτησεις και να ζητησεις ολα τα χαρτια που θα επιβεβαιωσουν οτι το γατακι που θα παρεις και οι γονεις του θα ειναι υγιεις και καλοζωϊσμενοι.
Καλη τυχη.

Την ράτσα την έχω επιλέξει! Ρωσσική μπλε ή Βρετανική κοντότριχη! Το θέμα είναι που θα βρώ!?

υπαρχει εκτροφειο στην Ελλαδα μπες στο eog.gr να δεις τηλ του εκτροφειου

Η Ρωσσικη μπλε και η Βρετανικη κοντοτριχη ειναι δυο πολυ διαφορετικες ρατσες και με διαφορετικο χαρακτηρα. Μαλλον αυτο που σου αρεσει ειναι το μπλε χρωμα....υπαρχουν πολλα αδεσποτακια ανα καιρους που χαριζονται με αυτο το χρωμα.Αν κανεις λιγη υπομονη και ψαξεις καλα,θα βρεις.

Ελενα μπορει στο παιδι να αρεσουν και οι 2 χαρακτηρες και μορφολογικα στοιχεια της γατας..
πιο πανω η Εφη του προτεινε να κοιταξει τα αδεσποτακια.Εφοσων το παιδι δεν θελει να παρει αδεσποτακι αλλα καποιο γατακι της συγκεκριμενης ρατσας οφειλουμε να τον βοηθησουμε και αν τον ενημερωσουμε για τα πετ σοπ αλλα και να βρει ενα εκτροφειο να παρει το γατακι που θελει

Ξέρω πολύ καλά και τις δύο ράτσες...βοήθεια στο να βρω μία θέλω...

Ωραια,μπες στο site του ΕΟΓ οπως σου ειπαν και πιο πανω,υπαρχει εκτροφειο και για τις δυο φυλες.

θα ηθελα να σου πω λιγο την αποψη μου..αν θες να παρεις γατακι ρωσσικο μπλε καλυτερα να αναζητησεις καποιο απο εκτροφειο του εξωτερικου(σε καποια περιπτωση απο πετσοπ ομως)..το ελληνικο εκτροφειο δεν το εμπιστευομαι..αυτο ειναι μονο προσωπικη αποψη και κρινεις εσυ τι και πως..απο κει και περα για το εκτροφειο βρετανικων δεν μπορω να εχω αποψη οποτε μπες στην σελιδα του εογ που σου εδωσα παραπανω και παρε τηλ στο εκτροφειο των βρετανικων και μην διστασεις να ρωτησεις το οτιδηποτε..καλη τυχη ευχομαι

θα ηθελα να σου πω λιγο την αποψη μου..αν θες να παρεις γατακι ρωσσικο μπλε καλυτερα να αναζητησεις καποιο απο εκτροφειο του εξωτερικου(σε καποια περιπτωση απο πετσοπ ομως)..το ελληνικο εκτροφειο δεν το εμπιστευομαι..αυτο ειναι μονο προσωπικη αποψη και κρινεις εσυ τι και πως..απο κει και περα για το εκτροφειο βρετανικων δεν μπορω να εχω αποψη οποτε μπες στην σελιδα του εογ που σου εδωσα παραπανω και παρε τηλ στο εκτροφειο των βρετανικων και μην διστασεις να ρωτησεις το οτιδηποτε..καλη τυχη ευχομαι

Αν υπαρχει μονο ενα εκτροφειο ρωσικων μπλε και ειναι αυτης της κυριας που γνωρισα στην εκθεση του ΕΟΓ θα ελεγα κι εγω το ιδιο. Και δεν ξερω και κατα πόσων ειναι καθαροαιμα τα ζωα της. Η ιδια μου ειχε πει οτι ειμαι πολυ χαζη που στειρωσα τη Σελινα μου(που ειναι μπλε αδεσποτακι) και οτι επρεπε να αγορασω εναν ρωσσο να κανω εκτροφη και οτι τα ρωσσικα γατακια κοστιζουν 600 ευρω στα πετ σοπ!
Ακου εκει λογια απο σοβαρη εκτροφεα! Που ξερω εγω λοιπον οτι δεν "μπασταρδευει" αδεσποτα μπλε με καθαροαιμα...? Καλως ή κακως οταν πληρωνεις θελεις καθαροαιμο,οχι ημιαιμο που μπορεις να βρεις κι αλλου να χαριζονται. Ασε που μαλλον πουλαει τα γατακια της σε πετ σοπ! Καθαρο εμποριο δηλαδη!!!

καλησπερα, βρεθηκε ενας γατουλης ρωσος μπλε περιπου 1 ετους υγιεστατος και πολυ μα πολυ χαδιαρης να περιφερετε, τωρα αν ειναι ημιαιμος η οχι δεν μπορω να σου πω......αν ομως ενδιαφερεσαι μπορεις να παρεις τηλ. στο 6932 485 481 ο γατουλης θα στειρωθει θα κανει και ολες αποπαρασιτωσεις , θα βγουν φωτο και θα βγει για υιοθεσια!!!!

Με το που βγουν οι φωτο σε παρακαλω ενημερωσε με!Θελω να τον δω!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back