Ψάχνω για όνομα

αύριο πριν πάω για δουλειά θα την κάνω μπάνιο γιατί δεν έχει κάνει ποτέ της.. με πούδρα τη βγάζει η κυρία.. πούδρα βανίλια μου μυρίζει...

μου είπε ο κτηνίατρος μπάνιο να φύγει η πούδρα και μετά να της βάλω αμπούλα....

οπότε αύριο μεσημεροβραδάκι θα έχω φωτογραφίες να σασ δείξω...

ο πρίνς κάθεται και φυλάει τα μπώλ της θηλυκιάς... μή και πιεί νερό η γατούλα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αύριο πριν πάω για δουλειά θα την κάνω μπάνιο γιατί δεν έχει κάνει ποτέ της.. με πούδρα τη βγάζει η κυρία.. πούδρα βανίλια μου μυρίζει...

μου είπε ο κτηνίατρος μπάνιο να φύγει η πούδρα και μετά να της βάλω αμπούλα....

οπότε αύριο μεσημεροβραδάκι θα έχω φωτογραφίες να σασ δείξω...

ο πρίνς κάθεται και φυλάει τα μπώλ της θηλυκιάς... μή και πιεί νερό η γατούλα....
Τον άτιμο!!!:lol::lol: Την γουστάρει καθόλου ή εκνευρίζεται που την βλέπει στο χώρο του εγκάθετη? Εμάς ο Τίμυ κάθε φορά που του φέρναμε νέο γατί πήγαινε μπροστά του και ξερνούσε επιδεικτικά.
Φαντάζομαι το ύφος του Πρινς!!! χε χε χε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως σας ήρθε η κουκλα!Θελουμε φωτο!:)

Reina το εβγαλα...

εχει ηγεμονικό χαρακτήρα τρίχωμα λέει πρώτης ποιότητας και υφάκι αταραξίας....
ΝΙΚΗΣΑ ΝΙΚΗΣΑ ΝΙΚΗΣΑ!!!!!:up::up::up::up::up::D:D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol:

Τέλειο όνομα...Μου αρεσει πολύ..!!!Καλώς σας ήρθε λοιπόν..ΝΑ μας πεις εξελίξεις με τον πριγκιπάκο!!!:P

λοιπόν άνοιξα θέμα όπότε κλειδώνω αυτό.. Ευχαριστώ για όλες τις προτάσεις....

Παρατσούκλι της Reina από τον κτηνίατρο "Κοντέσσα"!!!

Μάλλον κλειδώστε το εσείς... εγώ δεν ξέρω :Ρ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back