prince
Διάσημο μέλος
Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα.
12-09-08
00:24
αύριο πριν πάω για δουλειά θα την κάνω μπάνιο γιατί δεν έχει κάνει ποτέ της.. με πούδρα τη βγάζει η κυρία.. πούδρα βανίλια μου μυρίζει...
μου είπε ο κτηνίατρος μπάνιο να φύγει η πούδρα και μετά να της βάλω αμπούλα....
οπότε αύριο μεσημεροβραδάκι θα έχω φωτογραφίες να σασ δείξω...
ο πρίνς κάθεται και φυλάει τα μπώλ της θηλυκιάς... μή και πιεί νερό η γατούλα....
ο πρίνς κάθεται και φυλάει τα μπώλ της θηλυκιάς... μή και πιεί νερό η γατούλα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα.
12-09-08
00:40
Τον άτιμο!!!αύριο πριν πάω για δουλειά θα την κάνω μπάνιο γιατί δεν έχει κάνει ποτέ της.. με πούδρα τη βγάζει η κυρία.. πούδρα βανίλια μου μυρίζει...

Την γουστάρει καθόλου ή εκνευρίζεται που την βλέπει στο χώρο του εγκάθετη? Εμάς ο Τίμυ κάθε φορά που του φέρναμε νέο γατί πήγαινε μπροστά του και ξερνούσε επιδεικτικά.Φαντάζομαι το ύφος του Πρινς!!! χε χε χε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
12-09-08
07:02
Καλως σας ήρθε η κουκλα!Θελουμε φωτο!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα.
12-09-08
12:55
ΝΙΚΗΣΑ ΝΙΚΗΣΑ ΝΙΚΗΣΑ!!!!!Reina το εβγαλα...
εχει ηγεμονικό χαρακτήρα τρίχωμα λέει πρώτης ποιότητας και υφάκι αταραξίας....

Τέλειο όνομα...Μου αρεσει πολύ..!!!Καλώς σας ήρθε λοιπόν..ΝΑ μας πεις εξελίξεις με τον πριγκιπάκο!!!

prince
Διάσημο μέλος
Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα.
12-09-08
17:36
λοιπόν άνοιξα θέμα όπότε κλειδώνω αυτό.. Ευχαριστώ για όλες τις προτάσεις....
Παρατσούκλι της Reina από τον κτηνίατρο "Κοντέσσα"!!!
Μάλλον κλειδώστε το εσείς... εγώ δεν ξέρω :Ρ
Παρατσούκλι της Reina από τον κτηνίατρο "Κοντέσσα"!!!
Μάλλον κλειδώστε το εσείς... εγώ δεν ξέρω :Ρ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum