prince
Διάσημο μέλος
Την κλείσαμε σήμερα αλλά περιμένω να περάσει η γιορτή μου μου είπε ο φίλος μου, δεν κάνει να την πάρω νωρίτερα.
Είναι 9 μηνών σε χρωματισμό αρλεκίνος. Για όλους τους άσχετους σαν και μένα είναι λευκή με 2-3 στάμπες από άλλα χρώματα πάνω.
Την δευτέρα θα την έχω αν συμφωνήσει και ο κτηνίατρος που θα την πάω να τη δεί ( να τελειώσω με τη θεραπεία του πρινσακου), να ετοιμάσω και τους γονείς μου. Η κυρία που την είχε είπε ότι είναι εκθεσιακή ποιότητα και θα μου τη δώσει με χαρτιά. είναι πανάλαφρη εν συγκρίση με τον πρινς.
Ίδιο μονόχνωτο χαρακτήρα με το δικό μου. Την έχει 9 μήνες στο κλουβί (είχε 3 εκθεσιακές στο κλουβί θηλυκές και μία συντροφιάς, και μία θηλυκιά εκθεσιακή και έναν γάταρο αρσενικό ελεύθερους. το σπίτι του περσικού ήταν... τρίχες δεν είχε)
Ψάχνω για όνομα γιατί μόλις είπα ότι μαρέσει το πριγκίπισα σίσσυ με κυνηγίσανε όλοι μαζί....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
staman2
Περιβόητο μέλος
Είναι το καλλίτερο νέο. Πήρατε παρεούλα για τον Πρινς.!!! Με το καλό να την δεχτείτε. Είναι κι ο Πέρσης στο χρώμα κρεμ αρλεκίνος. Θα είναι πανέμορφη. Δεν μου λες είναι αυτή η κούκλα στη φωτογραφία? Αραγε τι θα κάνει ο πρίγκιπας? Αγωνιώ εγώ, φαντάζομαι εσύ. Να μου τον φιλήσεις, και να του κάνεις μουσουδίτσες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
εκτος οπο αυτο τη ςκεκρυραιας πριγκηκησσας,,,
λοιπον ..
οντετ?? απο τη λιμνη των κυκνων??
Μorgana απο την εποχη των ιπποτων??
prince
Διάσημο μέλος
οσες μουσουδίτσες θέλετε στον πρινσακο... ειναι η ώρα του γάτου

staman2
Περιβόητο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
Θα θελα να το πώ νεφέλη αλλά θέλω αν κάνω κορίτσι να το δώσω εκεί :Ρ...
Το Οντέτ σας κάνει σε μονόχνωτο θηλυκό (στη θηλυκιά έκδοση του πρινς);
elvenstar
Επιφανές μέλος
- Ελιν
- Lillith
- Sinistra
- Elvira
staman2
Περιβόητο μέλος
Γιατί καλέ το λες το μωράκι μονόχνωτο???? Θα δεις ποσο γουργούρα και αγαπησιάρα θα είναι...Το Κιάρα είναι από βιβλίο του Ξενόπουλου ή κάνω λάθος;
Θα θελα να το πώ νεφέλη αλλά θέλω αν κάνω κορίτσι να το δώσω εκεί :Ρ...
Το Οντέτ σας κάνει σε μονόχνωτο θηλυκό (στη θηλυκιά έκδοση του πρινς);
Τι θα έλεγες για το Ίρις? Μου θυμίζει ηλιο.

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Τελικα ενεδωσες στην απεραντη τριχα ε? τρια να δωτι θα τα κανετε ολη μερα με τις χτενες θα ειστε... χμμμ εγω θα την ελεγα Μουφα ειναι λιγο πονηρουλα μου φαινεται απο το υφος.. με γεια!
Μούφα είναι η μούχλα καλέ στα ιταλικά

staman2
Περιβόητο μέλος
Και... θα τον μαλακώσει τον αγριούλη να μην βγάζει νυχάκια ντε..

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ειναι μαλλον υπευθυνη ιδιοκτητριαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
.. παντως για να μην παρεξηγηθώ δεν είμαι φιλοβασιλική (κουμουνίστρια είμαι) αλλά ρομαντικό πλάσμα μεγαλομένο με παραμύθια....
Γεια σου συντρόφισσα

Εγώ σου προτείνω να μπεις εδώ να ρίξεις μια ματιά
...έχει πάααρα πολλά ονόματα ......και εκτός αυτό έχει και πολλές όμορφες φατσούλες να χαζέψεις !!!!

prince
Διάσημο μέλος
να σας πώ την αλήθεια όταν είδα πως είχε η κυρια τις γάτες τις λυπήθηκα. γιατί να πουλήσεις ή χαρίσεις το γατάκι σου για να το έχει ο άλλος σε κλουβί; (έχει άλλες τρεις περσικές στο ίδιο κλουβάκι, ειλικρινά αν είχα χρήματα θα τις έπερνα μέχρι να τους βρώ σπίτι)
(Λέτε να τη ρωτήσω αν θέλει να της βάλω εδώ αγγελία στις γάτες τις μπας και βγούν από το κλουβί; γμτ 9 μήνες σε ένάμιση επί ένα την έχει με άλλες τρεις μαζί....)
Θά θελα φουντωτά γατάκια αλλά το θέμα είναι τι θα τα κάνω. Ο φίλος μου μου έλεγε, που έψαχνε να μου βρει αυτήν, ότι πωλούνται αρκετά μικρά σε όλους τους χρωματισμούς. (δεν έχει έλλειψη το είδος) εν πάσει περιπτώση η γάτα έχει πάρει ένα χαπάκι είπε η κυρία που δεν θα έχει οίστρο για κανα εξάμηνο ακόμα. (ισχύει αυτό
θα μου δώσει το βιβλιάριο της αμέσως μόλις το βρει.Στο θέμα μας τώρα τα
Irene Amelie Frida Jacky
Hada (προφέρεται άδα και είναι η νεράιδα στα ισπανικά)
Reina (βασίλισσα επίσης ισπανικά το r στην αρχή προφέρεται διπλό)
τι λέτε; καμιά ιδέα;
prince
Διάσημο μέλος
Γεια σου συντρόφισσα
Εγώ σου προτείνω να μπεις εδώ να ρίξεις μια ματιά...έχει πάααρα πολλά ονόματα ......και εκτός αυτό έχει και πολλές όμορφες φατσούλες να χαζέψεις !!!!
![]()
ωραία σελίδα θα τη μελετήσω ευχαριστώ
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Η Σόφκα, η λεγόμενη κοκκινη πριγκήπισσα, γεννηθηκε στα παλάτια της Αγίας Πετρούπολης και μετά την Κόκκινη Επανάσταση ζούσε με κάρτα μέλους του κομμουνιστικού κόμματος με έναν προλετάριο. Ωραία και ρομαντική ιστορία
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Δεν ξερω εμενα τα ανθρωπισια ονοματα σε γατα μου φαινονται λιγο καπως αλλα το ιρενε ειναι το καλυτερο ουτως η αλλως ζωντας την θα της βρεις σιγουρα κι ενα παρατσουκλι αναλογα με τον χαρακτηρα της το ιρενε θα γιενει κατα περιοδους μωρη ιρεν τι εκανες καλε?, ιρενακιμου ιρενακουλακι μου εσυ κλπκλπ
prince
Διάσημο μέλος
Οι άλλες έιναι σε εκείνη την ηλικία πάνω κάτω. Πολύ φοβισμένες όμως.
Να ρωτήσω κάτι. Αποφάσισα να πάω αύριο να την πάρω γιατί δεν αντέχω να σκέφτομαι ότι είναι στο κλουβί, έκλεισα ραντεβού και με τον κτηνίατρο να τη δει αμέσως μόλις την πάρω. Η γάτα έχει χαρτιά καθαροαιμίας. Αυτά τα ζητάω ή τα κρατάει η κυρία; (γράφουν είπε το όνομά της επάνω). Πρέπει να την βάλω να μου υπογράψει και κανα χαρτί ότι μου την δίνει, μην το μετανιώσει και μου τη ζητάει πίσω;
Το Lady σκέτο πώς σας φαίνεται; Το Irene μαρέσει. επίσεις και το Iris (με προφορά). Ιρενκουλάκι μου:ΡΡΡΡΡ μαζί με το πριν πριν μου που λέω τον πρίνς νομίζω ότι πάει μούρλια...
Desdemona
Διάσημο μέλος
Kikiriki
Νεοφερμένο μέλος
Δεν είναι εκτροφέας. Απο τον όμιλο γάτας έχει αγοράσει τις περισσότερες. Τις πηγαίνει απλά σε εκθέσεις για βραβεία. Έτσι μου είπε. 9 μηνών η γατούλα, μου την έδωσε 150 από 200 μετά από παζάρια. Τις πουλάει για να πάρει άλλες.
Οι άλλες έιναι σε εκείνη την ηλικία πάνω κάτω. Πολύ φοβισμένες όμως.
Δεν είναι πολύ κρίμα να "επιβραβεύουμε" αγοράζοντας ζώα από τέτοιους ανθρώπους που όχι απλά δεν είναι φιλόζωοι αλλά τα βασανίζουν και από πάνω.
Ακου 3 γατούλες σ' ενα κλουβί ://////
Και τις πάει σ' εκθέσεις να πάρει και βραβεία τρομάρα της ://///
Αυτή δλδ είναι καλύτερη από τους ιδιοκτήτες pet shop ?
Όπως και να 'χει κούκλα η γατούλα σου.
Τι λες για Σισυ σκέτο ?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool