Ψάχνω για όνομα

Εκτός από το Οντέτ, υπάρχει και το Οντίλ. Αυτή είναι η κακιά πριγκίπισσα (μαύρος κύκνος). Μ'αρέσουν πολύ αυτά τα ονόματα για γάτα, καθώς και το Αντέλ. Τελείως γαλλικά και αριστοκρατικά. Υπάρχει και το Κάρλα (Μπρούνι βεβαίως βεβαίως).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

To Carla το έχω πιασμένο. έχω μια ασπρόμαυρη εδώ στη δουλειά με τον αδερφό της Carlo.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ παιδιά διαφωνώ με την νοοτροπία αυτής της κυρίας. Νομίζω ότι θα πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά την υγιεία της γατούλας σου γιατί κάτι μου βρωμάει με αυτήν. Δεν μπορεί η κυρία να έχει ζώα φυλακισμένα:down:

Η συμφωνία είναι να πάει το ζώο στον κτηνίατρο και αν δει οτιδήποτε θα πάει πισω. Το συμφωνίσαμε εξ αρχής. πριν καν τα δώ τα γατιά της και διαλέξω. Αϋριο μόλις το πάρω θα το πάω μαζί της επιτόπου σε κτηνίατρο. Όχι σε δικό της.

Κοίτα υποπτέυομαι ότι κάπως συμπληρώνει τη σύνταξή της. Έχει έξι περσικά αυτή τη στιγμή. Μιλάμε για πολλά χρήματα στη φροντίδα τους. Βραβεία από ότι είπε έχει πολλά. Ζει για αυτά.

Πάντως γενικά όταν μιλάγε ο φίλος μου, με όσους μίλαγε έλεγε ότι το γατί θα το δει κτηνίατρος με ή χωρίς τη συνοδεία τους, γιατί ενός φίλου του του δώσανε μισοπεθαμένο περσικό από ένα σπίτι (ιδιώτη) σε 5 μέρες πέθανε. Οπότε τα βασικά θα το εξετάσει ο γιατρός πριν αλλάξουν χέρια τα χρήματα.

Λοιπον,για τη Μόιρα εναλλακτικά είχαμε βρει:Adela(με ευγενική καταγωγή),Alba(αυγή),Aurelia,Etelvina(ευγενική φίλη),Imelda,Silva,Lilith,Nuca.:)

Beltis σημαίνει μεγάλη κυρία και είναι όνομα μυθικής θεότητας :happy:

Beltis σημαίνει μεγάλη κυρία και είναι όνομα μυθικής θεότητας :happy:
Σταυρούλα θα πάρεις και δεύτερο???????????????????????????:blink::blink::blink::blink:Δεν ειπες τιποτα ρε...Τέσπα στο θεμα μας...Προτείνω αναγραμματισμό για άλλη μια φορά...Σε στιλ του "Μάπας"...Επίσης κα΄τι σχετικό με τον πρίγκιπα...Καλα πριγκιπισσα δεν λέει αλλά "Ρέινα" που σημαίνει βασίλισσα στα ισπανικα???Ή κάτι τέτοιο???Πως σου φαίνεται???:hmm::hmm:

κατερίνα μου το είχα στο μυαλό μου το θηλυκό γιατί καταβάση του θηλυκοού είμαι αλλά ήλπιζα να έχω προλάβει να μετακομίσω. ο γιώργος όμως είχε άλλα σχεδια.. απλά με πήγε να διαλέξω ποια ήθελα :)

το απόγευμα έχουμε να πάρω τη θηλυκιά μετά κτηνίαρο και μετά γνωριμία με το πριν πριν μου....

Το Reina είναι όμορφο αλλά πρέπει να το έχει και ο χαρακτήρας της... Ο prince το έχει εκείνο το υπεράνω υφάκι... Ασε που θα στραμπουλίξουμε την γλώσσα μας γιατί προφέρεται με πολλά ρ στην αρχή (Ρρρέινα).

Ο γιώργος μου λέει ή νεράιδα ή charlotte ή σεσίλια (που δεν ξέρουμε πως γράφεται) ή Jasmine. Επίσης του άρεσε το Aurelia που αναφέρθηκε, το Iris, και το Irene....

Σήμερα αύριο πρέπει να το αποφασίσουμε... :)

Kαλημέρα Σταυρούλα!!!:)
Με το καλό να το δεχθείς το μωρούλι σου. Να είναι πάντα καλά εύχομαι και να κάνει παρεούλα με τον Prince για πολλά πολλά χρόνια. Νομίζω είναι και στην ίδια ηλικία περίπου? Τέλεια. Νομίζω το Charlotte που σου προετείνει ο Γιώργος είναι παρα πολύ όμορφο και θα της ταιριάζει...:up: Περιμένουμε νέα!!!

μου προτείνανε από τη δουλειά το Ζακλίν.... αλλά δεν ξέρω να το γράφω στα γαλλικά :(

Λοιπόν είμαι μεταξύ του Charlotte του Reina του Aurelia και του Irene. To ζακλίν είναι όμορφο για χαδιάρα γάτα :) δεν ξέρω αν θα γίνει χαδιάρα...

Όπως μπορείτε να δείτε τα ονόματα έχουν Ρ μέσα... εκτός από το ζακλίν. Ξέρω ότι τα ονόματα με Ρ τα ακούν πιο εύκολα. Αν έχει ηγεμονικό χαρακτήρα θα γίνει ρρρέινα. Αλλιώς το συζητάμε...

Γιατί δεν τη λες Anima (άνιμα)που σημαίνει ψυχή? Ή Μαρλέν, Darleen, Suzanne... :)

το καταλληλότερο όνομα.

ψάχνω για όνομα για την κουκλίτσα.

Την κλείσαμε σήμερα αλλά περιμένω να περάσει η γιορτή μου μου είπε ο φίλος μου, δεν κάνει να την πάρω νωρίτερα.

Είναι 9 μηνών σε χρωματισμό αρλεκίνος. Για όλους τους άσχετους σαν και μένα είναι λευκή με 2-3 στάμπες από άλλα χρώματα πάνω.

Την δευτέρα θα την έχω αν συμφωνήσει και ο κτηνίατρος που θα την πάω να τη δεί ( να τελειώσω με τη θεραπεία του πρινσακου), να ετοιμάσω και τους γονείς μου. Η κυρία που την είχε είπε ότι είναι εκθεσιακή ποιότητα και θα μου τη δώσει με χαρτιά. είναι πανάλαφρη εν συγκρίση με τον πρινς.

Ίδιο μονόχνωτο χαρακτήρα με το δικό μου. Την έχει 9 μήνες στο κλουβί (είχε 3 εκθεσιακές στο κλουβί θηλυκές και μία συντροφιάς, και μία θηλυκιά εκθεσιακή και έναν γάταρο αρσενικό ελεύθερους. το σπίτι του περσικού ήταν... τρίχες δεν είχε)

Ψάχνω για όνομα γιατί μόλις είπα ότι μαρέσει το πριγκίπισα σίσσυ με κυνηγίσανε όλοι μαζί....

Θα σου πρότεινα να την ονομάσεις Σάσα ή Σάτσι ή ακόμα και φρουφρού :lol:!!!

Θα σου πρότεινα να την ονομάσεις Σάσα ή Σάτσι ή ακόμα και φρουφρού :lol:!!!

Θα μπορούσες να την ονομάσεις Μίλυ,Έλινορ,Λίλι...:lol: :D :) :hello:

Να μερικα ωραια ονοματα: Cecilia(Σεσίλια), Ιβειν, Βικτωρια, Λουσυ, Σουζαν, Μπεθ, Έιμι, Ερμιονη...Δν μ ερχεται κατι αλλο....Ελπιζω ν βρεις ενα ωραιο ονομα γ τν ομορφη γατουλα σου!!!

παντως για να μην παρεξηγηθώ δεν είμαι φιλοβασιλική (κουμουνίστρια είμαι)

Γεια σου συντρόφισσα :up::up::up::up:
Εγώ σου προτείνω να μπεις εδώ να ρίξεις μια ματιά;)...
Εγώ συντρόφισσες θα πρότεινα να την πει Αλέκα:P:P:P:P:P
Ή Ρόζα (από τη Λούξενμπουργκ), ή αν θέλεις τώρα να κάνεις υπέρβαση κ να πας στην άλλη μπάντα η Ρόζα μπορεί να γίνει πριγκίπισσα Ροσέλια:up:

Μήπως Ρόντυ , Έρικ , Τόμ,Λάζλο...!!!:hmm::lol::lol::lol: :D :hello:

κατερίνα μου το είχα στο μυαλό μου το θηλυκό γιατί καταβάση του θηλυκοού είμαι αλλά ήλπιζα να έχω προλάβει να μετακομίσω. ο γιώργος όμως είχε άλλα σχεδια.. απλά με πήγε να διαλέξω ποια ήθελα :)

το απόγευμα έχουμε να πάρω τη θηλυκιά μετά κτηνίαρο και μετά γνωριμία με το πριν πριν μου....

Το Reina είναι όμορφο αλλά πρέπει να το έχει και ο χαρακτήρας της... Ο prince το έχει εκείνο το υπεράνω υφάκι... Ασε που θα στραμπουλίξουμε την γλώσσα μας γιατί προφέρεται με πολλά ρ στην αρχή (Ρρρέινα).

Ο γιώργος μου λέει ή νεράιδα ή charlotte ή σεσίλια (που δεν ξέρουμε πως γράφεται) ή Jasmine. Επίσης του άρεσε το Aurelia που αναφέρθηκε, το Iris, και το Irene....

Σήμερα αύριο πρέπει να το αποφασίσουμε... :)
Μια μέρα που σέρφαρα στο ίντερνετ είχα ψάξει για το ξωτικό μου όνομα και ήταν το Aurelia..!!!Είναι ΦΟΒΕΡΟ όνομα!!!!!!!Το Σεσίλια αν και είναι ωραίο πιστεύω ότι έιναι μεγάλο όνομα και το νεράιδα το ίδιο!!!Στα ισπανικά το νεραίδα λέγεται Άδα(hada)πιο μικρό και πιο εύκολο!!!:):)Το ίρις το έχουν πολλά κατοικίδια...!!!!Κανέναν αναγραμματισμό???Καμία λέξη που να σου θυμίζει η μικρή να σου την πούμε σε άλλες γλώσσες...???:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

μου προτείνανε από τη δουλειά το Ζακλίν.... αλλά δεν ξέρω να το γράφω στα γαλλικά :(

Λοιπόν είμαι μεταξύ του Charlotte του Reina του Aurelia και του Irene. To ζακλίν είναι όμορφο για χαδιάρα γάτα :) δεν ξέρω αν θα γίνει χαδιάρα...

Όπως μπορείτε να δείτε τα ονόματα έχουν Ρ μέσα... εκτός από το ζακλίν. Ξέρω ότι τα ονόματα με Ρ τα ακούν πιο εύκολα. Αν έχει ηγεμονικό χαρακτήρα θα γίνει ρρρέινα. Αλλιώς το συζητάμε...
Χμμμμμμμμμμμ μάλλον ξέρεις ποια προτείνω ;)

Reina το εβγαλα...

εχει ηγεμονικό χαρακτήρα τρίχωμα λέει πρώτης ποιότητας και υφάκι αταραξίας....

Reina το εβγαλα...

εχει ηγεμονικό χαρακτήρα τρίχωμα λέει πρώτης ποιότητας και υφάκι αταραξίας....

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Σταυρούλα!!!:up:
Την πήρες την κουκλίτσα τελικά???? Να σου ζήσει το μωράκι σου. Τέλειο το όνομα που διάλεξες. Είναι μικρό και θα το ακούει. Θα είναι πανευτυχής με τέτοια μαμά και τέτοιον αδελφό.
Περιμένουμε σύντομα φωτογραφίες!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back