Ψάχνω τον Άι-Βασίλη μου!...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ooo027.jpg

Πολύ όμορφη! Καλή Τύχη να έχεις Αθηνούλα μου! Εύχομαι η νέα σου μαμά να σ΄ αγαπάει αληθινά και να σε φροντίζει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαυρη καλλονη μου,βλεπω τη φωτογραφια σου και λιωνω..σαν το κερακι της λαμπρης.
Δεν μπορεσα χθες και σημερα ολη μερα να σου γραψω,γιατι μου φερανε τη μαλλιαρη στο σπιτι και βγηκα απο τα νερα μου,ομως σε ειχα συνεχως στο μυαλο μου
και ετρεμε το φυλλοκαρδι μου μην τυχον και σε προλλαβει αλλος και σε χασω.
Παντως αν τυχει και σου προξενεψουν καποιον αλλον,να θυμασαι οτι ενας Ρικυ ασπρομαυρος γοης,καρδυοχτυπα για σενα ...και να μην δεχτεις.

Κα Μαρινα ,πειτε στη νεα μαμα της Αθηνας,οτι ειμαι καλος γατος και πολυ αγαπησιαρης και οτι αν δεν με θελει για γαμπρο ,θα πεσω σε βαθια μελαγχολια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωραία που βρηκε η Αθηνούλα σπίτι!:D καλή συνγατοίκιση:P

Μαυρη καλλονη μου,βλεπω τη φωτογραφια σου και λιωνω..σαν το κερακι της λαμπρης.
Δεν μπορεσα χθες και σημερα ολη μερα να σου γραψω,γιατι μου φερανε τη μαλλιαρη στο σπιτι και βγηκα απο τα νερα μου,ομως σε ειχα συνεχως στο μυαλο μου
και ετρεμε το φυλλοκαρδι μου μην τυχον και σε προλλαβει αλλος και σε χασω.
Παντως αν τυχει και σου προξενεψουν καποιον αλλον,να θυμασαι οτι ενας Ρικυ ασπρομαυρος γοης,καρδυοχτυπα για σενα ...και να μην δεχτεις.

Κα Μαρινα ,πειτε στη νεα μαμα της Αθηνας,οτι ειμαι καλος γατος και πολυ αγαπησιαρης και οτι αν δεν με θελει για γαμπρο ,θα πεσω σε βαθια μελαγχολια.
Η μαμά της Αθηνάς ξέρει ήδη για τον έρωτά σου Ρίκυ, και είναι απόλυτα σύμφωνη! :D
Είναι πολύ κολακευτικός ο τρόπος που εκφράζεις τον έρωτά σου στην Αθηνούλα μας, είσαι άντρας μερακλαντάν και ξηγημένος
και η Αθηνούλα έχει μασήσει άσχημα με την πάρτη σου... :inlove::loveangel
Η μαμά της Αθηνάς είναι ήδη μέλος στο Mycat, απλά δεν γράφει, αλλά μας έχει πει ότι με το που θα προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα η μικρή
θα γράφει, οπότε δεν θα την χάσεις την καλή σου! :)

ωραία που βρηκε η Αθηνούλα σπίτι!:D καλή συνγατοίκιση:P
Ωωωω, ευχαριστούμε πολύ Μαυρούλη μας! :)

κούκλα ...δεν έχω λόγια!

H Αθηνούλα είναι στο σπιτάκι της!
Μπορεί να κλειδωθεί η αγγελία μας!
Ευχαριστούμε! :)

H Αθηνούλα είναι στο σπιτάκι της!
Μπορεί να κλειδωθεί η αγγελία μας!
Ευχαριστούμε! :)
:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back